СЗО удължи глобалната извънредна ситуация заради коронавируса

СЗО удължи глобалната извънредна ситуация заради коронавируса

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Световната здравна организация (СЗО) продължи действието на глобалната извънредна ситуация заради коронавируса, предаде Асошиейтед прес.

На годишното заседание на Изпълнителния съвет на СЗО нейният генерален директор Тедрос Аданом Гебрейесус заяви, че светът "сега несъмнено се намира в доста по-добра ситуация", отколкото преди година, когато разпространението на силно заразния вариант Омикрон на вируса беше в своя пик.

Той предупреди, че за последните осем седмици най-малко 170 000 души по света са починали от коронавируса.

Ръководителят на СЗО призова за пълна ваксинация на рисковите групи, увеличаване на тестването и по-ранно използване на противовирусните препарати. Тедрос апелира и за разширяване на лабораторните мрежи и за борба с "дезинформацията" за пандемията.

"Продължаваме да се надяваме, че до догодина светът ще съумее да сведе до минимум хоспитализациите и смъртността от ковид", каза той.

Тедрос направи изказването си след като малко преди това СЗО огласи заключенията от доклада за пандемията на своя Комитет за извънредните ситуации, според който по света са поставени около 13,1 млрд. дози ваксина срещу COVID-19, отбелязва АП. В изнесените данни се допълва, че близо 90 на сто от медиците в световен мащаб са имунизирани, а почти 80 процента от хората над 60-годишна възраст са ваксинирани с поне една доза.


Източник: dariknews.bg

 

 

 

Коментари

  • Доктор

    30 Яну 2023 17:15ч.

    Престъпници.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пламен

    31 Яну 2023 0:29ч.

    Ами ако се окаже че въпросните ваксини са за вбъдеще период?Кво прайм?!!!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    30 Яну 2023 17:18ч.

    Тез не се ли усещат вече, че прекаляват?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    30 Яну 2023 17:19ч.

    Препоръчвам разследването на ProjectVeritas как тези които пробутваха експерименталните инжекции, правят експерименти с цел засилване на заболяването и продължаване на пландемията! Кой се отказва от такава печалба, обезпечена от съдебно преследване и всякаква отговорност? В това разследване Джеймс О'Кийф прави скрита камера на висш служител от Файзер, който открито с гордост, споделя мерзостите с които се занимават и планират с цел печалба! Ученият е хомосексуален негър, тотален психопат, това ли е науката и научните работници на които трябва да "верваме"...доверие в цветнокожи учени нямам, нито в такива които са мотивирани от печалба, бонуси, грантове и прочие!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Друг Доктор

    30 Яну 2023 19:52ч.

    Викторе, специално за тебе човече, чест и почитания ! Но не се отплесвай - НЯМА ТАКЪВ ВИРУС. Ковид 19 е медицинска лъжа на 100 %. Абсолютна лъжа. Съответно "пандемията" е измислена пандемия. Ковид 19 го приемам само като психично заболяване, от групите на реактивните психози. Патологична мизофобия, изострена хипохондрия, предавана и потенцирана от медиите. Това е всичко.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    30 Яну 2023 23:33ч.

    Поздрави друг докторе, да си жив и здрав! Мисля си че си прав за "вирусът на Шрьодингер"- като погледнеш и го няма.... И все пак за мен има заболявания които са нови, синтетични и маскирани, още преди кампанията с експериментална генна терапия! Отдавам го на всякакви токсични влияния, които предизвикват възпалителни реакции по цялото тяло, тумори, ендокринни и метаболитни отклонения и мозъчни промени...за лошо! Това което със сигурност виждам и е ново е климатичното пръскане, финните прахови частици които се впръскват в атмосферата са дразнещи, тази есен дори и на мен ми се отрази и ми възпали венците след дълго стоене на вън по време на активно пръскане(на решетка)! Ковид1984 е перфектният камуфлаж за всичко, една шапка под която да се скрият всички нечестиви планове и намерения! Ужасна работа и като, че не е свършила! П.П Относителната ни "свобода" е за сметка на умиращите руски и украински момчета!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пламен

    31 Яну 2023 0:20ч.

    Напълно съгласен.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хайде изяснете се! От Русия ли да се страхувам, от ядрена война ли, от някакъв вирус ли?

    30 Яну 2023 17:42ч.

    Станах вече разноглед да ми втълпяват от колко много неща ТРЯБВА да се страхувам и да си навеждам главата! Едно хубаво - ай сиктир!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • От Русия ли да се страхувам, от ядрена война ли, от някакъв вирус ли?

    30 Яну 2023 19:56ч.

    От всичко ! Важното е да се страхуваш. Страхуващите се хора са податливи на манипулации, управляват се лесно. Боледуват много по-често и по-рано ще умрат, перфектно ! Още един принос към Депопулацията ! И страхът създава негативно енергийно поле , влечугите се хранят с негативните ни емоции. Затова са наредили на слугите си, сатанистите, да ни "страхуват".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тедрос: Ей толкова е голям новият вирус. Честно!

    30 Яну 2023 17:44ч.

    Онзи ден го направихме!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Баба

    30 Яну 2023 17:48ч.

    Знаем приказката за лъжливото овчарче и как свършва. Този морук девалвира доверието в СЗО и когато се появи настина страшна болест, вече никой няма вярва на тази организация и няма да се вземат мерки.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Терорист, платена глобалистка пионка,

    30 Яну 2023 18:01ч.

    инсталиран начело на НПО-то, известно като СЗО, лично от Б. Гейтс... И откъде накъде едно НПО, което обслужва частни интереси, трябва да определя здравните политики на правителствата?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Kubis

    30 Яну 2023 18:02ч.

    Тези се готвят пак усилено да ни тровят с ваксини и ограничения! По лоши са от фашистите! А Гебрейсус е замесен в корупциони дела с ваксините, но никой няма смелост да го разследва и съди! Нали е слуга на Сатанистите!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • colibri

    30 Яну 2023 18:42ч.

    Taзи организация е време да отиде в историята- тя се държи като НПО, а и основните и дарители са с нееднозначна репутация. Гебрейсус го разследват в собствената му страна, "щедрите" Бил и Мелинда - имаше проблем с едни детски ваксини в Африка, т.н. Ковид ваксини... Постоянно плашат с нови, ,,невиждани" епидемии. Епидемии е имало, и ще има и няма защо СЗО да създава паника- предварително и умишлено.Знае се, че изплашеният човек действа ирационално и така се подчинява по-лесно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Селенор

    30 Яну 2023 18:55ч.

    Този черняк още не е чул, че има нова световна дъвка наречена Световна Военна Операция. Някой да го опресни, моля, че продължава да пее стари хитове.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не си прав

    30 Яну 2023 19:58ч.

    Старият хит все още има милиони почитатели. Капят пари, доизцеждат каквото могат. Някой друг милиард в повече, защо не ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Начи,

    30 Яну 2023 19:14ч.

    Платихме 20 млн. дози, използвахме не повече от 5 млн. Грешни пари , ама платени " на полза роду", нале.. Куче влачи рейс, диря няма...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Някои го казаха: "Гответе се за 1 май (след 100 дни)!

    30 Яну 2023 19:15ч.

    Не за първомайска манифестация, а за поредната "фа-шизоидна" пандемия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Факти

    30 Яну 2023 21:30ч.

    Така наречената пандемия ще просължи до 31 март 2023, когато изтича експерименталния период на т. нар. "ваксина". Такива са договорите подписани от различните правителства с фармацевтичните компании. Разследването на ProjectVeritas може да промени много ситуацията. Видеото можеда се види само в Туитър, но е изгледано от 27 милиона: https://twitter.com/Project_Veritas

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • malart

    30 Яну 2023 22:19ч.

    Toя белия е машата на Фаучи и Гейтс. СЗО е свърталище на бели като него корумпирани праовалени бивши политици, нямащи и медицинско образование, но слушащи безпрекословно назначилите ги там алчни психопати от САЩ

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бес

    30 Яну 2023 22:24ч.

    Верно ли бе?!?! След всичко което се изписа и изговори за пландемията и fuckсините и то от учени и лекари, които отказаха 30-те сребърника?!?! Този е или за лудница, или за з@@парк...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На тия демагози вече никой не им вярва

    30 Яну 2023 22:58ч.

    Даже китайските hard- core комунисти. С изключение на промитите хамрикански мозъци, де.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тотален разпад

    31 Яну 2023 8:25ч.

    Не знам за останалите коментиращи от форума, но лично аз, на това чучело от снимката към статията, веднага бих му отредил поне 100 прави лопати по гърба. Няма значение дали са на голо или облечено!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мери

    31 Яну 2023 12:35ч.

    Жал ми е за приятелите ми, които се вързаха и пак започнаха с маските, вместо да дишат горе-долу чист въздух след падналия сняг. Няма как да помогнеш на простия и уплашен човек, вече много ми писна....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ВИЖТЕ КАК ПФАЙЗЕР МУТИРА ВИРУСА - ПРИЗНАНИЕ НА ЕДИН ОТ ДИРЕКТОРИТЕ

    31 Яну 2023 14:02ч.

    https://www.realclearpolitics.com/video/2023/01/25/pfizer_executive_caught_by_project_veritas_were_exploring_mutating_covid_so_we_can_preemptively_develop_new_vaccines.html А тук е коментарът на Такър Карслон, в случай, че някой се съмнява в достоверността на видеото https://www.realclearpolitics.com/video/2023/01/27/tucker_carlson_pfizer_exec_confirmed_things_you_expected_and_told_you_things_you_had_no_idea_were_going_on.html

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи