СЗО: Ковид скоро няма да е по-опасен от сезонния грип

СЗО: Ковид скоро няма да е по-опасен от сезонния грип

Ковид скоро ще бъде нещо подобно на сезонния грип, заяви днес Световната здравна организация (СЗО), цитирана от Франс прес.

"Мисля, че достигнахме момента, в който ще можем да третираме КОВИД-19 по същия начин, по който третираме сезонния грип. Това ще рече: заплаха за здравето, вирус, който ще продължи да убива, но който не възпрепятства обществото ни и здравните ни системи" да функционират, каза на пресконференция Майкъл Райън, ръководител на спешните програми на СЗО.

В пресконференцията взе участие също генералният директор на СЗО Тедрос Аданом Гебрейесус, който изрази задоволството си от факта, че "за първи път седмичният брой на регистрираните смъртни случаи през последните четири седмици е по-малък от този, регистриран по времето, когато за първи път използвахме думата "пандемия" преди три години".

"Със сигурност сме в по-добро положение днес, отколкото в който и да е момент от пандемията", изтъкна ръководителят на СЗО.

Гебрейесус каза още, че е доста вероятно тази година СЗО да понижи нивото на здравна опасност във връзка с ковид.

СЗО обяви "международно извънредно положение в сферата на общественото здраве" на 30 януари 2020 г. Разпространението на ковид бе обявено за пандемия през март 2020 г. 

Източник: БТА

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

Коментари

  • Кофти, аз се бях приготвил да умирам заедно с цялото човечество, а сега?!?

    17 Март 2023 17:47ч.

    Сега какво да правя с готовото гробно място, херметичният кофчег, защитният скафандър и един тон маски, а? Ааа, забравих и два тона ръкавици! На кого да оставя това имане? .............. Така ви вярвах, че всички ще умрем от най-лошата пандемия, чак се надявах. А вие сега ми разбивате надеждите! Тц..тц...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Свалям им шапка

    17 Март 2023 17:50ч.

    Прибраха милиардите и все едно нищо не е било.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хахаха

    17 Март 2023 17:55ч.

    Ко стана с "чумата на 21 век"?! :)))))))))))))

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Емблемата на СЗО кефи !

    17 Март 2023 17:57ч.

    Огромният дебел Рептил доминира над цялата Планета ! Ако има още някой залюхан (от ония дето критикуват "Теорията на конспирациите") - да вземе да им светне за какво става дума ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Блесна слънце, разбирай започна СВО

    17 Март 2023 19:09ч.

    И мъглата, разбирай СЗО, с медийния конструкт Ковид 19, започна да се разсейва..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • СЗО: Ковид скоро няма да е по-опасен от сезонния грип

    17 Март 2023 20:23ч.

    Ковид никога не е бил по-опасен от сезонния грип със смъртност 1, 2%!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ФЪРКАТИЧКО

    17 Март 2023 21:18ч.

    Young Pilot Fights Post-Jab Heart Issues, Speaks Out on COVID Shot Fears https://www.theepochtimes.com/young-pilot-fights-post-jab-heart-issues-speaks-out-on-covid-shot-fears_5115037.html?utm_source=healthnoe&src_src=healthnoe&utm_campaign=health-2023-03-16&src_cmp=health-2023-03-16&utm_medium=email&est=1VyaXj%2FgE9PRjYr3PcfkOQDcj7wbpBopbH2Mcuspal89Bc3HK3VqFHo%3D

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Факти

    17 Март 2023 22:07ч.

    Целта на СЗО е постигната - изплашиха цялото човечество и накараха всички правителства да задлъжнеятза сметка на фармацевтичните корпорации, изкараха изнформация за аличното богатство на всяка страна, набодоха половината свят с "егективни" ваксини и като капак май 196 се съгласина на Глобално правителство, което да управлява света по време на "пандемия". Но СЗО има сериозен проблем - Мъск и Републиканците, които са се заели да извадят фактите на бял свят. Днес Мак Талиби пусна новите файлове в Туитър (19) с доказателства как е създадена единна кампания във всички социални мрежи за т.нар. "дезинформация", свързана с последните 3 години. Най-новата версия в Америка е, че заразата е дошла от... куче. Само преди седмица службите в Америка потвърдиха безспорния факт, че е от лаборатория. Циркът продължава!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи