Стотици почетоха Деня на Съветската армия

Стотици почетоха Деня на Съветската армия
„Днес свеждаме глави и отдаваме признание към подвизите на Червената армия, която имаше решаващ принос и намеса за победата над хитлеро-фашизма и бе солиден фактор в цялото следвоенно развитие на Европа и на света. Българският народ винаги се е отнасял с признание към Русия и за в бъдеще той ще продължи да споделя братските чувства към руския народ”. Това заяви зам.-председателят на ПГ на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ и говорител на ИБ на НС на БСП Атанас Мерджанов пред стотиците, събрали се днес да почетат Деня на Съветската армия и защитниците на отечеството в столицата.

 

Зам.-председателят на БСП подчерта, че историите на българския и руския народ многократно са се преплитали и всеки път, когато са гледали в една посока народите ни са постигани успехи. Мерджанов подчерта, че те заедно са пропъдили фашистите от България.

 

 

 

„Днес когато от много страни звучат обвинения към Русия и сме свидетели на откровено русофобски изказвания, дори от най-високи държавни позиции, нека си припомни за подвизите на руската армия и това което тя е дала на България и света” призова говорителят на левицата.

На паметника на Съветската армия се бяха събрали стотици българи от цялата страна, за да отдадат своята почит За да се поклонят и да поднесат цветя там, присъстваха депутатите от ПГ на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Жельо Бойчев и Красимир Янков, председателят на ГС на БСП-София Калоян Паргов, представители на Младежкото обединение в БСП и десетки членове и симпатизанти на партията.

 

 

Денят на Съветската армия бе отбелязан и на Паметника-костница на съветските войни в кв. Лозенец, където десетки българи и представители на чужди посолства у нас поднесоха венци и цветя.

 

Коментари

  • observer

    23 Фев 2016 18:43ч.

    За другарите от БСП, в Русия този ден се отбелязва като Ден на защитниците на отечеството. Хората са направили опит да излезнат от идеологическия калъп. Миковото БСП не.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • обзървел

    23 Фев 2016 19:17ч.

    Колко модерен е обзълвер, направо да не го познайш подруго, освен по лубянкаджийската миризма коят са носи след него, ма обрървел найш ли ка съм протрил цифта на моя Парабелум, който паза още от 22 юни 41 година когат ва гърмехме по долни гащи докат си обувахте новите кожени сапаги пратени ви от Кремъл да бъдете лъскави Освободители да изнасилвате децата от Стрелча и кагебиски дрисни!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "observer",

    23 Фев 2016 21:05ч.

    От всички коментиращи в този сайт,ти си най-глупавия!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи