Столтенберг: Рискът за НАТО от ескалация на конфликта в Украйна е несравним с риска от победа на Путин

Столтенберг: Рискът за НАТО от ескалация на конфликта в Украйна е несравним с риска от победа на Путин

Следвайте "Гласове" в Телеграм

НАТО трябва да се въоръжи всеобхватно за конфронтация с Русия, която при всички случаи ще продължи и след конфликта в Украйна

Рискът от ескалация на украинския конфликт за Северноатлантическия алианс е несравним с риска от руска победа. Това заяви генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг в събота, говорейки на Мюнхенската конференция по сигурността.

"Много хора се питат дали военната помощ за Украйна носи риск от ескалация на конфликта. Мога да кажа: няма безрискови варианти. Но рискът от победа на Путин е много по-висок", заяви Столтенберг. Той призова за цялостно увеличаване на производството и доставките на оръжие за Украйна.

В този критичен момент е особено важно "да дадем на Украйна онова, от което тя се нуждае, за да спечели и да съществува все така като независима суверенна нация в Европа", каза той в слово пред Мюнхенската конференция по сигурността.

Няма "никакви признаци, показващи", че руският президент Владимир "е променил амбициите си", посочи Столтенберг в момент, когато НАТО се опасява от скорошна мащабна офанзива на руските сили в Украйна.

"Най-големият от всички рискове е Путин да спечели. Ако Путин спечели в Украйна, посланието в очите му и в очите на други авторитарни лидери ще бъде, че могат да използват сила, за да получат, каквото желаят", предупреди той.

Генералният секретар формулира три "поуки от конфликта в Украйна" за НАТО.

Първо, каза той, НАТО трябва да продължи да оказва всеобхватна подкрепа на Украйна, за да предотврати победата на Русия. "Това би било изключително опасно за нас", каза той.

Второ, той подчерта, че НАТО трябва да се въоръжи всеобхватно, да модернизира собствените си армии и да укрепи отношенията между европейските държави и САЩ в подготовка за конфронтация с Русия, която според него "няма да приключи и след конфликта в Украйна" при никакъв сценарий.

Трето, той призова за укрепване на устойчивостта на западното общество, включително инфраструктурната сигурност, киберсигурността и информационното господство, което НАТО нарича "противодействие на дезинформацията".

По този повод бившия руски президент Дмитрий Медведев коментира следното в Телеграм:

"Столтенберг заяви, че рискът от руска победа е много по-голям от риска от ескалация на конфликта в Украйна.

Превод на чист руски език: Рискът от започване на Трета световна война е значително по-малък от риска от победа на нашата страна.

Изроди. Мразят и се страхуват."

 

Източник: ТАСС

 

 

 

 

Коментари

  • mathur

    18 Фев 2023 14:53ч.

    КРЕТЕН!!!!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тихомир Томов

    18 Фев 2023 21:06ч.

    Столтенберг получава страхова невроза при произнасянето името на Брайвик !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да разбираме ли

    18 Фев 2023 14:58ч.

    че тоя ни обещава пълномащабна война и чe тя просто е въпрос на време?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Точно това

    18 Фев 2023 15:23ч.

    Обявява. " По добре тотална ядрена война, отколкото Русия да спечели." Дойдохме си на думата. От това по направо, как да го каже? Смятайте от какви откачалки зависим всички. Горко ни...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Западняците са по-хитри от руснаците

    18 Фев 2023 15:31ч.

    Няма да влязат в пряка конфронтация с Ордата. Ще насърчат центробежните сили и граждански конфликти в РФ. В това са особено добри. Днешната руско-украинска война например е закъсняло проявление на грижливо подготвяната от САЩ гражданска война в СССР, която не избухна в планирания момент заради внезапното рухване на съветския режим и разпадането на съюза поради глупостта на Горбачов. В следващите 10 години ще сме свидетели на подготвяните в момента вътрешни конфликти в РФ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мечтите са

    18 Фев 2023 16:27ч.

    безплатни сър. По скоро съм готов дс се обзсложа за разпаф на ФАЩ отколкото на гражданска война в РФ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ще ги нулират

    18 Фев 2023 17:12ч.

    Икономически като през 1989 г.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ники

    18 Фев 2023 17:32ч.

    Историята се повтаря обикновено като фарс,сега ще фалират САЩ.Гражданската война в Русия ще бледнеев сравнение с това когато бели,черни и латино сащисани се сблъскат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Това няма да стане

    18 Фев 2023 17:45ч.

    Сър! Както ти казах, мечтите са безплатни. Само гледай. Купи си пуканки.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Даам и както става ясно

    18 Фев 2023 18:06ч.

    от изказването на онова недоразумение вице на ФАЩ Харис ........."Вице-президент США Камала Харрис не ждет ничего хорошего от ближайшей перспективы войны в Украине. В этом она призналась на Мюнхенской конференции по безопасности. "Я не питаю иллюзий относительно того, что нас ждет впереди. Будет еще больше черных дней в Украине, ежедневная агония войны будет продолжаться, последствия войны будут ощущаться странами близко и далеко, от Африки до Юго-Восточной Азии и Карибов", - сказала она. При этом она заверила, что Запад не отступит в противостоянии с Россией: "Если Путин думает, что он может подождать нашего отступления, то он жестоко ошибается. Время не на его стороне".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да, за съжаление е точно така

    18 Фев 2023 18:10ч.

    Прочети какво дрънка онази тъпа гъдулка нарочена за Вице на ФАЩ Вице-президент США Камала Харрис не ждет ничего хорошего от ближайшей перспективы войны в Украине. В этом она призналась на Мюнхенской конференции по безопасности. "Я не питаю иллюзий относительно того, что нас ждет впереди. Будет еще больше черных дней в Украине, ежедневная агония войны будет продолжаться, последствия войны будут ощущаться странами близко и далеко, от Африки до Юго-Восточной Азии и Карибов", - сказала она. При этом она заверила, что Запад не отступит в противостоянии с Россией: "Если Путин думает, что он может подождать нашего отступления, то он жестоко ошибается. Время не на его стороне".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • старци срещу съвременна Русия

    18 Фев 2023 18:10ч.

    Ти още май живееш в брежневската епоха. На колко години си, сигур на 90?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • алчни старци срещу съвременна Русия

    18 Фев 2023 18:12ч.

    Ти май още живееш в брежневския застой? На колко години си, сигур вече на 90?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • В Русия няма "центробежни сили"

    18 Фев 2023 18:28ч.

    Когато страната е заплашена, руснаците се обединяват като никога. Дори недоволните от Путин стават лоялни патриоти. Руснакът има "мобилизационна психика" , това западняците не го разбират. И все чакат да паднат на коча мъдете, и чакат, и чакат... А те не падат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Западняците бяха по-хитри от руснаците, но вече са глупаците в конфликта,

    18 Фев 2023 19:21ч.

    предизвикан от самите тях в Украйна. Това, което наблюдаваме в момента е безмилостно, методично, хладнокръвно настъпление на руснаците, въпреки усилията, огромните средства и оръжия дадени от Запада на режима на Зеленски. Русия е могъща ядрена държава, знае възможностите си и е наясно със страховете и безсилието на Запада. Заплахите от вътрешни размирици, цветни революции и всякакви напъни на американците да я ударят отвътре са абсолютно безсмислени, първо, защото ги няма предателя Горби и пияницита Елцин, второ, защото Русия вече има голям опит с превратите на Запада и веднага ще ги тушира и трето, което е най-важното, е в готовност да премине към нов Черевен проект, който се очаква от 2/3 от населението на планетата и който ще прекрати завинаги доминацията на Запада. Нова гражданска война в Русия няма да има, по-скоро е напълно възможна за някои самозабравили се престъпни режими на Запад.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самотният вълк

    18 Фев 2023 21:01ч.

    Абе като гледам процесите във целият свят ,май че нулирането на САЩи Ес е започнало вече и край със еднополюсният либерално фашистки модел Путин ви разказа играта по всички правила на международната политика и сега ще ви разкаже играта и по военно му .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кого ще нулират? ЕВропейския съюз ли? Щото в момента това се наблюдава от трети безпристрастен наблюдател!

    19 Фев 2023 4:28ч.

    Понякога човек почва да се учудва на ДЕБИЛИЗАЦИЯТА на днешната Европейска цивилизация...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Козяк 16

    18 Фев 2023 15:01ч.

    Трите основни поуки от войната: 1. Трябва да продължим да наливаме оръжия в бездънната каца Украйна, докато можем. Рискът от ядрена война е малка цена, в сравнение с опасността Украйна да отстъпи територии. 2. След като загубим войната, трябва да налеем много пари в американския военно-промишлен комплекс, за да му осигурим по-големи печалби. 3. Трябва да продължим да промиваме мозъците на нашето население.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • йосарян

    18 Фев 2023 15:15ч.

    апцалутно коректен анализ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Втората поука е НОНСЕНС!!!

    19 Фев 2023 4:34ч.

    Как ще се налива пари във ВПК на САЩ, като при загуба на войната САЩ ИЗЧЕЗВА като структура? Ще има или нтоксично замърсена територия, или "Пролив имени Сталина". Където ВПК просто няма как да съществува...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    18 Фев 2023 15:06ч.

    "Столтенберг: Рискът за НАТО от ескалация на конфликта в Украйна не е сравним с риска от победа на Путин" Ми то е едно и също - ескалация=победа на Путин. Тъй че, от страната на булката сте.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Така нареченият "Запад" си отива и иска да вземе целия свят със себе си в гроба

    18 Фев 2023 15:07ч.

    Но вече не няма зъби да хапе, може само да съска, пръскайки отровна слюнка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Отива си ама

    18 Фев 2023 17:14ч.

    Едвам изчегъртаха оттам децата на Лавров, Путя, Айфончик, шойгу и сие.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самотният вълк

    18 Фев 2023 21:09ч.

    тези опорни точки вече не вървят за децата на този или онзи . Та като гледам закъсалата вече САЩ икономически и увеличаващата се бедност и инфлация и задаващата се гражданска война .Не си струва хората и децата на богаташите да ходят да живеят там .Въобще икономиката на света се е обърнала към азия . и Бъдещите световни икономически съюзи ШОС И БРИКС .Със твоята разгащена САЩ есвършено вече ,ще хапят ,ще съскат още десетина години и ще отплуват към небитието като държава .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Всичко, за което лъжеше съветската пропаганда, отново се оказа истина.

    18 Фев 2023 15:21ч.

    Актуален плакат от 1986 г.: https://ic.pics.livejournal.com/colonelcassad/19281164/3625270/3625270_900.jpg

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • MMN

    18 Фев 2023 15:22ч.

    Това е за тези, които смятат НАТО за дефанзивен съюз ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • НАТО беше дефанзивен съюз

    18 Фев 2023 15:39ч.

    Руснаците не му оставиха и най-малката възможност да остане такъв.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Козяк 16

    18 Фев 2023 15:43ч.

    Така е! Не само, че лошите руснаци накараха НАТО да нападне Афганистан, Ирак, Либия и Сирия, ами и имаха наглостта да си разположат собствената държава в близост до базите на НАТО!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • НАТО е институционализирано престъпление срещу човечеството

    18 Фев 2023 16:01ч.

    Един ден ще си понесете последствията за агитация в полза на това зло. Със задна дата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • В лагер ли ще ни

    18 Фев 2023 16:03ч.

    изпратите?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Д-р Путин

    18 Фев 2023 16:24ч.

    НАТОфилията е психическо заболяване, което може да се лекува по много начини - например чрез насилствена мобилизация и изпращане на фронта в Украйна, чрез терапевтично посещение на държава в процес на омиротворяване от страна на НАТО, посещение на партньорски групировки на НАТО, като умерените бунтовници в Сирия от "Ал Кайда", посещение на "Гуантанамо Бей" и т.н. Лагери за лечение все още няма, но могат да бъдат създадени в бъдеще, ако се окаже нужно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Д-р Путин

    18 Фев 2023 16:32ч.

    По-леките случаи на НАТОфилия могат да се лекуват и с четене. За съжаление, не всички пациенти са възприемчиви към такова лечение, но ако проработи, това е най-добрият вариант за пациента. Ето например един сайт с препратки към най-различни терапевтични текстове: https://www.betterworld.info/conflict-regions/kosovo/nato-war-crimes

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Зависи

    18 Фев 2023 16:42ч.

    От вас..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ясноооо

    18 Фев 2023 16:48ч.

    Ще трябва да се прилага челен украински опит за лечение на русосифилистичната зараза в нашата страна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Въх, чакам с нетърпение

    18 Фев 2023 19:42ч.

    Тва демократите сте меки китки и фашисти не става от вас, само да се дупите ви се отдава..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • trigger

    18 Фев 2023 22:28ч.

    И на прасетата ще ви дадем

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дедо

    19 Фев 2023 7:23ч.

    Ааа, не! Вие сами ще се съберете в там... Като няма на какво да се удивлявате и хвалите, ще се сберете на едно място и ще си разменяте лакърдии...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Лагери?

    19 Фев 2023 8:59ч.

    Омраза лечение няма! Тя е болест дето може да те отърве гроба.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Оня

    19 Фев 2023 14:30ч.

    Кога? Афганистан? Сирия? Виетнам? Либия? Ирак?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Рискът от ядрена война е нисък

    18 Фев 2023 15:30ч.

    Защото тези които стоят зад кулисите ги е страх. Радиоактивността не признава граници, долче витата ще изчезне за миг. Дори да оцелеят в подземните градове. Затова повелята е да се избиват равномерно човеци /рускоговорящи, но не само/ в конвенционални войни. И американският ВПК да хвърля шапки в тавана. Съществуването на Русия не е под заплаха, заради арсенала от 6500 ядрени заряда. Путин е в течение на договорката, но има в момента да играе ролята на Злият.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Георги

    18 Фев 2023 15:49ч.

    Да хвърлят ЯО и да се приключва тая мъка в Европа и САЩ. Най ми е жал за дечицата, но се успокоявам, че след време и те ще станат идиоти като този … и така пак сме загубени.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • bodar4uk

    18 Фев 2023 15:51ч.

    Eвропа с какви суровини и енергия на каква цена, трябва да се изсили в производството на нескончаеми оръжия, като няма ресурси и за балони?! Съветската техника в Украйна, отдавна е на изчерпване, иде ред на западната, да се изпита надеждността й, а после??

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • информационното господство, което НАТО нарича "противодействие на дезинформацията"

    18 Фев 2023 15:52ч.

    Виж ти, информационното господство, било "противодействие на дезинформацията". А как свободата на словото се връзва с “информационното господство”?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сега разбрах, защо американските президенти не печелят войните си

    18 Фев 2023 15:54ч.

    Ако Путин спечели в Украйна, посланието в очите му и в очите на други авторитарни лидери ще бъде, че могат да използват сила, за да получат, каквото желаят", предупреди той.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Симеонова

    18 Фев 2023 16:08ч.

    Главната бойна заповед която дават на престъпнитсите от руските колонии пратени на фронта е да ОСЕМЕНЯВАТ те това го праат от 45 г още, затова къдет ги видите режете ИЗКЪСО МЪДИ ХУЙ РИЖЕТЕ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Oт опит ли го знаеш

    18 Фев 2023 16:24ч.

    П@тко проста?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • не бе,

    18 Фев 2023 16:30ч.

    Симеонова просто си мечтае за дъжд от хуйове валящи по нея.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дедо

    19 Фев 2023 7:29ч.

    Симеонова, кво си се размечтала за х..е и м..е? На тебе явно отдавна ти е минало времето за подобни мисли, освен ако си поклоничка на среднощното порно...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Симеонова

    18 Фев 2023 16:38ч.

    да, уви от ли4ен опит, моя приятелка волонтьор в Украйна попадна в лапити на пригожинтси, и беше изнасилена от млади престъпнитси вербувани от колониите, но докато са биле там, тези мом4ета са били изнасилени по поръ4ка на директора на затвора, отспетсиални инасилва4и заразени със ХИВ, и после пуснати да СПЕРМАЛИЗИРАТ в Украйна и да заразяват и да прават бебета болни отСПИН за нуждите на ГРУ което така ги контролира по лесно, Приятелката и се отърва в последния момент, защото в селото внезапно нахълтва Зеленски със своя спетсиален отряд който залавя изнасилва4ите на пригожин измъква им 4ървата и поради достатъ4ната дължина ги оформя на една поляна под формата на буква Z

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Козяк 16

    18 Фев 2023 16:45ч.

    Людмила Денисова, казахме ви, че прекалявате с вашата развинтена фантазия! Вярно хората са глупави, ама не чак толкова! Няма да ви повярват и няма да ви платим надницата за днес, разбрахте ли?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    18 Фев 2023 16:41ч.

    Мдааа. Нещата идват на местата си. Тези думи на сол ташака обясняват цялата СВО и защо беше започната.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чезаре Ламброзо

    18 Фев 2023 16:42ч.

    Симеонова е с тежко психично разстройство и този процес е необратим. Текстът който е написала е превъзходна психиатрична находка, която категорично сочи за това.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Моята приятелка волонтьор ми каза също 43

    18 Фев 2023 16:42ч.

    руските тролове които пишат навсякъде в подкрепа на Путин, са също командвани от Пригожен и също пове4ето от тях са умишлено заразени от СПИН, за да могат да бъдат контролирани 4рез ежедневните лекарства които трябва да приемат, затова молля тукашните тролуви да си проверят хап4етата

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не забравяйте как по4ина вашият вошд ВЕИЛЕНИН толкова мъдър но италянскигте другарки в Неапол му прехвърлиха сифииса

    18 Фев 2023 16:46ч.

    който го прояде, и затва и до днес в Мавзолея се влиза с ръкавитси който иска да бий тшекий пред вождаси

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Абсолютно

    18 Фев 2023 17:06ч.

    Вярно

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На стара коза яре

    18 Фев 2023 17:15ч.

    Извинявам се "Гласове", но да не би да препечатвате новини касаещи някоя болница за луди?Щото само луди могат да имат такива видения.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Янус

    18 Фев 2023 17:20ч.

    Западът априори вече е загубил всичко. Не е необходимо да обяснявам защо и как. Аз го знам.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Народеее ????

    18 Фев 2023 17:40ч.

    Войната срещу Русия се е подготвяла дълги години! Искат война и си я получиха и няма да се спрат англоамериканските сатанисти докато не си начешат голото его и не стане ядрена война,но те ще оцелеят в бункерите подготвени за това! Жалко за невинните дечица

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Стига циври като бебе

    18 Фев 2023 18:11ч.

    Ще се мре е ясно. Рано или късно ще умреш. Ама аз лично смятам да отнеса колкото се може повече нацистки и американски боклуци с мен на онзи свят. Е, аз ще хвана пътя към Рая а те към Ада.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пешо

    18 Фев 2023 19:01ч.

    И защо напразно измря половин милион народ? Не бе ли по-добре още към момента с взривяването на Дугина, потопяването на крайцера и взрива на Керченския мост, да им бяха теглили едни Сармати по вашингтонските тикви и тогава всички щяха да се успокоят. Сега и това предстои ма ще изпозагинат още народ. Базите в Румъния врят и кипят от народ и техника вече. Очевидно те и ние и поляците са следващите в курбанЯ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Заради изроди като

    18 Фев 2023 19:28ч.

    този на снимката, българските военолюбци ще пратят децата ни на война. Анатема!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Helleborus

    18 Фев 2023 20:30ч.

    Рискът от ескалация не е за НАТО, а за всеки човек. Победата на Русия би ощетила основно местното украинско население в присвоените региони и като цяло Украйна -разорена и победена. Но щетите от това ще се забравят по-бързо от щетите от разрастването на конфликта и съпътстващата икономическа и политическа криза навсякъде поради нуждата от вземане на страна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • До натовските загубеняци

    18 Фев 2023 20:42ч.

    РУСИЯ си увеличе територията...слепилисте или не ви изнася? Те нещасниците говорят още за разпада на РУСИЯ. Територията украйна сега ще си я вземат обратно както им я предостъпиха преди 100-на години това е. И новата-стара територия ще бъдат велика сила.сащ и британските мизерници ще го духат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Въпреки трилионите,

    18 Фев 2023 20:58ч.

    които получиха от Запада от продажби на нефт и газ, руснаците не успяха да превърнат държавата си в привлекателно място за живеене. Милиони млади руснаци емигрираха и в най-добрите години за руската икономика. Когато държавата ти е кочина, няма никакво значение какво си завладял - и него ще превърнеш в кочина.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Глупости

    18 Фев 2023 21:32ч.

    Ти ходил ли си в Русия?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • До трилионера

    18 Фев 2023 22:52ч.

    Виж на какво се вика кочина. https://www.youtube.com/watch?v=YB6gwOBClwE Пусни ми подобни кадри от Русия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Случаен

    18 Фев 2023 21:38ч.

    Явно на тая конференция са се наговорили да ни правят психоатаки. Аз лично не ги приемам насериозно. Кучетата си лаят, керванът си върви.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Крокодила

    18 Фев 2023 22:39ч.

    При война на НАТО срещу Русия - няма да има повече НАТО, един остров ще спре да бъде остров а ще се споменава като втора Атлантида. Да не говорим, че в България ако хване; пушките ще има втори Народен Съд и много психодесни ще се люлеят по дърветата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И после ревете

    18 Фев 2023 23:33ч.

    за отрязаните партизански глави.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • отрязаните партизански глави

    19 Фев 2023 9:29ч.

    ги рязахте ВИЕ, същите сега пак начело на държавата. И 23-та пак ВИЕ бяхте! За Третият път няма да ви има въобще. Ще бъдете изчегъртани до корен.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Духът на времето

    19 Фев 2023 21:05ч.

    Великото НАТО е водило военни операции срещу незначителни военно държави като остатъчна Югославия/Сърбия, Ирак, Сирия, Либия. В Сирия гризнаха дръвцето и не успяха да свалят Асад при все че бяха с подкрепата на заливните монархии. От Афганистан избягаха позорно. Те срещу Иран и Северна Корея не им стиска да се изправят, с Русия щели да се мерят ядрено и конвенционално. Палячовци.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи