Столтенберг: Оръжейните запаси на НАТО са изчерпани

Столтенберг: Оръжейните запаси на НАТО са изчерпани

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Запасите от оръжия и боеприпаси на НАТО са изчерпани и трябва да бъдат възстановени възможно най-скоро. Това заяви в понеделник генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг по време на икономическата конференция "Ден на германската индустрия" в Берлин.

"Нуждаем се от по-силна военна индустрия, чиито представители са се събрали тук днес. Нашите запаси от оръжия и боеприпаси са изчерпани и трябва да бъдат попълнени, не само в Германия, но и в много страни от НАТО", заяви Столтенберг.

"Миналата седмица проведох много важна среща на министрите на отбраната, на която обсъдихме как да увеличим драстично военното производство, да подсигурим веригите за доставки и да премахнем ненужните пречки пред нашето сътрудничество. Това е основното, което трябва да се направи, за да продължим да подкрепяме Украйна и да гарантираме собствената си отбрана", продължи той.

След срещата на министрите на отбраната на НАТО на 15-16 юни Столтенберг заяви, че на срещата на върха на алианса във Вилнюс на 11-12 юли ще бъде приета многогодишна програма за засилени доставки на оръжия за Украйна, която ще бъде изпълнена изцяло дори ако конфликтът приключи. Според него НАТО има за цел да доведе милитаризацията на Украйна до ниво, което да направи невъзможно за Русия да влезе в конфликт с нея.

През последните месеци Столтенберг също така последователно подчертаваше, че приемането на Украйна в НАТО може да се обсъжда само ако Киев победи в конфликта си с Москва.

Източник: ТАСС

 

 

 

 

Коментари

  • Не беше ли това целта?

    19 Юни 2023 21:01ч.

    Все пак производството на нови оръжия ще завърти икономиките.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ще завърти икономиката АКО МОЖЕ!

    19 Юни 2023 22:13ч.

    Само гдето Оръжието е ИНДУСТРИАЛНО производство, а ние от 20 години насам се ДЕИНДУСТРИАЛИЗИРАМЕ... Да правиш снаряди не е като да пускаш постове във Фейсбук или Туитър, или да генерираш нулички в борсовия компютър, нито пък зеленото ограничение на енергията помага за добива на стомана и барут... Интересно, за Милион снаряди трябва 30 000 тона висококачествена стомата, а нея от Русия ли ще я купуват или от Китай?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И ко праим ся?

    20 Юни 2023 0:27ч.

    Ми да го закриваме НАТОто и кой откъдето!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Аха

    20 Юни 2023 0:29ч.

    Тагарето Магарев, знае ли за това? Щото обещава наляво и надясно?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба мара

    19 Юни 2023 21:07ч.

    спрете това оръжие спрете смъртта в 21 век да се избиват млади хора заради печалбите на впк на сащ финансов одит на украина преговори и мир

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ще завърти производство,

    19 Юни 2023 21:09ч.

    ако си нарисуват не само чертежи на енергия отнякъде. За суровини да не говори и то на фона на затварянето на германската индустрия. С кво ще се въоръжавате? С прашки?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гледам по улиците

    19 Юни 2023 22:06ч.

    на София, все ново германско производство, с какво ли го докарват.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • джо гладника

    20 Юни 2023 10:49ч.

    "все ново германско производство" -- да се отбиеш до очния лекар трябва, колкото по-скоро, толкоз по-добре.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вече няма да се храним в Европата

    19 Юни 2023 21:10ч.

    Всичките си пари ще даваме за снаряди, да може Зеленски да ги реекспортира и да има пари за бело. И междувременно да трепе хохолите. Слава на таз схема !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Славин Ф.

    19 Юни 2023 21:14ч.

    Този човек с вечно уплашен поглед е безпомощен. Ще милитаризирали Украйна и след като приключела войната. Нещастник. Украйна е била част от руската империя и ще остане в руския свят и Русия и милиардите, с които ги тъпчете няма да помогнат. Украйна и народът и са ви през оная работа - целта е Русия и природните и богатства, а те са много. Днес светът е друг, а вашите методи са от миналия век, демек изживелица.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗИП

    19 Юни 2023 21:21ч.

    Столти, ами тя войната тепърва започва бре моето момченце.А вие грохнахте още в дебюта.... :)) Ехе, тепърва ще има мителшпил под формата на голяма касапница в Европа.... Върховният руски лидер вече каза, че обмисля удари по летища на териториите на държави от НАТО....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • jelezen

    19 Юни 2023 21:23ч.

    САЩ са в шок. Тагарев е в шок. Тагарев ще даде всички оръжия от България произведени от Русия /СССР/ за Окрайна , защото западните евроатлантическоамерикански /модерни/оръжия се оказаха неефективни /боклук/. Русия бързо деоръжеизира западното оръжие. По тази причина Окрайна и обединения/дивия/ запад спешно търсят много ефиктивните стари Руски / СССР/ оръжия. Европа са в шок. Окрайна е в шок.Зеленски е в шок. Байдън му трябва време да осъзнае , че е в шок. Шолц е в прединфарктен ШОК. Тагарев дъртака не знае къде се намира. Тагарев трябва да се самоубие като Хитлер.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Kubis

    19 Юни 2023 21:23ч.

    Русия може да унищожи Украйна с конвенционални оръжия. На практика обезоръжи НАТО от конвенционални оръжия. Това е брилянтен ход. Затова Столтенберг, смело давайте всичко, нищо да не остане! А Русия може да премахне всяка ракета чрез електронните си оръжия. Засега не е нужно. А с тези хиперзвукови ракети може да порази всеки обект под земята! Изчаква да се вразумят САЩ и НАТО, засега изгледите да поумнеят не са големи!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • много наивно

    19 Юни 2023 21:28ч.

    Наистина ли вярвате в глупотевините, дето сте ги написали?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • “много наивно”

    19 Юни 2023 22:08ч.

    С кого спориш? Предполагам със Столтенберг. Защото той казва, че НАТО свърши оръжието.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Запасите от оръжия и боеприпаси на НАТО са изчерпани и трябва да бъдат възстановени възможно най-скоро!

    19 Юни 2023 21:26ч.

    Никакво оръжие и боеприпаси НЯМА ДА ВЪЗСТАНОВЯВАТЕ, а сключвайте мир и ЦЕНЕТЕ БЕЗЦЕННИЯ ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ на украинците бе, мистър Сталтенбертг, на украинците нещастни! Не ви ли е срам бе, в 2023 г. от развитието на човечеството след Христа - вие да говорите за нови оръжия и боеприпаси за да се убиват хора. Съвсем загубихте разсъдк, засрамете се, вразумете се бе! Ууууууу, позор за безподобното смъртоносно натоес, позор...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Напиши

    19 Юни 2023 22:37ч.

    "ЦЕНЕТЕ БЕЗЦЕННИЯ ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ" Дай ми пример от новата или по-стара история, когато наглосаксите, или кой да е друг, е ценил човешкия живот. Войната енай-бързия и сигурен начин да превърнеш "БЕЗЦЕННИЯ ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ" в пари. Украинците са нарочени за ликвидация - факт. Не случайно "любимият" им президент го охраняват чужди, а не украински военни.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • йосарян

    19 Юни 2023 21:26ч.

    поведението на тия му.хльовци, както и на тлъстите котараци зад тях, е последователно и ясно. да видим дали ще се насладим на провала им. или и ние ще дадем фира като "колатерални" щети.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • да бе, повярвах му...

    19 Юни 2023 21:32ч.

    Никоя държава от нато няма да допусне да остане без оръжие! Просто този ястреб иска още и още!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А с какво

    19 Юни 2023 21:34ч.

    ще си го произведе?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Оръжейните запаси на НАТО естествено ще са изчерпани

    19 Юни 2023 21:34ч.

    За разлика от руските, които са неизчерпаеми. Така беше и при социализма. Природните богатства на СССР бяха неизчерпаеми, защото се добиваха планомерно под ръководството на Партията.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Sin

    19 Юни 2023 21:34ч.

    Статия точно за шарани. Най-вече е Гласове. А истината най-вероятно е, че някои фирми на Запад считат, че могат повече. Примерно вместо 100 танка ( Леопард, Меркава, Абрамс или който и да е друг западен образец ) те искат поръчка примерно за 200. Нещо като коментарите в БГ медиите за прегрелия или загорял български имотен пазар. Спокойно - оръжие за Украйна ще има ! Победа за Украйна също ! Разпад на т.н. Руска федерация тоже. Колкото по-малко жертви от Украинска страна - толкова по-добре ! А след победата всички доблестни Украински момчета и момичета - на безплатно море в България ! Заповядайте прекрасни !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Sin

    19 Юни 2023 21:56ч.

    В Карлуково времето е прекрасно. Защо не ми дойдете на гости в приюта?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Веселяк

    19 Юни 2023 22:02ч.

    Ти ми приличаш на ССовците от бункера на Хитлер, които са чакали армията на Венк, за да отблъснат руснаците от Берлин и да обърнат войната . Разбира се Венк отдавна се бил предал барабар с армията.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Синият пак се развихри

    19 Юни 2023 22:10ч.

    Столтенберг говори за шарани. Но той обвинява статията.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЕСесовски пидор

    19 Юни 2023 23:34ч.

    Горкият Sin педроталибан, съвсем е изперкал, влизайки в паралелната си вселена. Даже Урсулица млъква от ступора (от минимум 10 дена никаква я няма), тоя обаче неадекватник продължава да си говори с марсианци.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Sin

    20 Юни 2023 1:23ч.

    Не съм ЛУД! Стига сте ми викали ЛУД! Мама ми смени пола миналата година и спрях хапчетата! Пидор, обичам та! Тръц!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    19 Юни 2023 21:39ч.

    Ми вие вече сте патаксали... тва ли ви беше силата? ???

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сигналиста

    19 Юни 2023 21:46ч.

    Не губете дух! До тук руските ракети и танкове свършиха четиринайсет пъти и кво - воюват си.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • kokor40

    19 Юни 2023 22:02ч.

    Както е казал народа: Патроните свършиха сега пушката в гъза !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Зелен веган

    19 Юни 2023 22:05ч.

    За оръжие трябва стомана, химия, енергия в колосални количества . Откъде? Ние сме на перки и соларки.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не съм чул Тато да купува

    19 Юни 2023 22:08ч.

    Перални от Армения за чипове, за разлика от Матушката ви.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Престанете с тези перални

    19 Юни 2023 22:12ч.

    Това, че гинеколожката няма мозък, не означава и вие да сте безмозъчни. Навярно си тинейджър, който няма никаква представа от електроника.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Като повтяряш украинските ЦИПСО опорки, поне виждал ли си чип от пералня и знаеш ли за какво се използва?

    19 Юни 2023 22:22ч.

    Тази опорка е единствено и само за пълните интелектуални дебили, които не знаят нищо нито за перални нито за ракети. Очевидно и вас троловете от Козяк само в тази популация ви набирает- за друго не ставате... Все пак като си чувал за Тато се предполага че не си елементарна ИИ програма на ЧатБПСа на Гугъл?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • “ като си чувал за Тато”

    19 Юни 2023 22:37ч.

    Отрочета на бивши партийни членове. Сега са поощрявани от родителите да са евроатлантици. Родителите им вече са европейци и натрупаха пари по време на промените. Децата им са подсигурени и ще живеят добре като дебили.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И тук са налазили

    20 Юни 2023 1:23ч.

    Просташкият вокабулар на прокопиевия тролаж! Като буреняк

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сега са поощрявани от родителите да са евроатлантици.

    20 Юни 2023 11:40ч.

    Не само. А и да бъдат европедерасти. Познавам такива родители, синът им стана гей /артистичен/ и те са много горди с него, лансират го във фейса. Събират лайкове и възхита от други атлантици, с номенклатурно потекло...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да си каже и другото

    19 Юни 2023 22:11ч.

    Че след разпада на т.н.ес към края на 24г идва разпада и туй дето го оглавява...и слепите това вече го виждат с изключение на тия от карлуково и т.н.бг политическа плява

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Викт

    19 Юни 2023 22:21ч.

    Дядо Йенс излиза в пенсия след някой друг месец и го е ударил на уволнение. Всяка вечер брои колко дена му остават, пали си клчица кибрит и се моли...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виц №1 в Украйна за момента. Столти е на път да го подобри.

    19 Юни 2023 22:42ч.

    Сладков: Тут с военными профессионалами случилось короткое обсуждение на тему высказываний некоторых генералов: «У противника теперь западная тактика, иностранное оружие и стандарты НАТО». Был такой диалог: - Вы в военных училищах и академиях с кем воевать учились? - С НАТО. - Чью технику учились поражать, какой тактике противостоять? - НАТО. - В чем тогда проблема?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Това звучи

    19 Юни 2023 23:31ч.

    като подготовка за война.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Омуртаг

    19 Юни 2023 23:37ч.

    Изказването на говорящата глава е както обикновено двусмислено.1.Може да е обикновена и банална дезинформация. 2.Възможно е и да е срамежливо повдигане на бял флаг.Особенно след изказването на Блинкев в другата одая. Дет викат руснаците,ще поживеем,ще видим.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Западът - предизвестено умиращ труп

    19 Юни 2023 23:38ч.

    Руснаците им отрязаха евтината украинска стомана. Освен това ще ги отрежат и от последните производствени линии на съветско оръжие и муниции. Производството на такива джаджи, базирано на собствените им образци, е равно на разоряване, защото цената на работната сила в ЕС не е на равнището на Азия и Африка - прекалено висока е. БРИКС работи със стратегия, а тия само тичат след сянката на събитията и си натрапват медийно блянове.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • братушките страшно са се настървили срещу немската бойна техника

    19 Юни 2023 23:53ч.

    Вижте как украинските танкисти сами си подпалват Леопардите, за да се отърват от руска мъст - https://politikus.info/video/152817-itogi-pervoy-fazy-kontrnastupleniya-vsu-v-odnom-video.html

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • НАТО воюва с Русия

    20 Юни 2023 0:22ч.

    Леопардите са с немски кръстове и затова руснаците са толкова настървени да ги унищожават. Ако бяха украинска собственост, трябваше да им поставят украински знаци.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Еврокомисар

    20 Юни 2023 0:52ч.

    Крепостниците са се настървили да си бият чекии.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Иван

    20 Юни 2023 1:43ч.

    Немските таанкове са с кръстове и както писа великия Висотски, за гробовете им ще свършат работа и кръстовете на корпусите им! (Владимир Высоцкий Песня летчика Их восемь — нас двое. Расклад перед боем Не наш, но мы будем играть! Серёжа, держись! Нам не светит с тобою, Но козыри надо равнять. Я этот небесный квадрат не покину, Мне цифры сейчас не важны: Сегодня мой друг защищает мне спину, А значит, и шансы равны. Мне в хвост вышел «мессер», но вот задымил он, Надсадно завыли винты. Им даже не надо крестов на могилы — Сойдут и на крыльях кресты! Я «Первый»! Я «Первый»! Они под тобою! Я вышел им наперерез! Сбей пламя, уйди в облака — я прикрою! В бою не бывает чудес. Сергей, ты горишь! Уповай, человече, Теперь на надёжность строп! Нет, поздно — и мне вышел «мессер» навстречу. Прощай, я приму его в лоб!.. Я знаю — другие сведут с ними счёты, Но, по облакам скользя, Взлетят наши души, как два самолёта, — Ведь им друг без друга нельзя. Архангел нам скажет: «В раю будет туго!» Но только ворота — щёлк, Мы Бога попросим: «Впишите нас с другом В какой-нибудь ангельский полк!» И я попрошу Бога, Духа и Сына, Чтоб выполнил волю мою: Пусть вечно мой друг защищает мне спину, Как в этом последнем бою! Мы крылья и стрелы попросим у Бога, Ведь нужен им ангел-ас. А если у них истребителей много — Пусть пишут в хранители нас! Хранить — это дело почётное тоже: Удачу нести на крыле Таким, как при жизни мы были с Серёжей И в воздухе, и на земле. 1968 г.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Владимир Висотски

    20 Юни 2023 1:58ч.

    Владимир Высоцкий Песня летчика Их восемь — нас двое. Расклад перед боем Не наш, но мы будем играть! Серёжа, держись! Нам не светит с тобою, Но козыри надо равнять. Я этот небесный квадрат не покину, Мне цифры сейчас не важны: Сегодня мой друг защищает мне спину, А значит, и шансы равны. Мне в хвост вышел «мессер», но вот задымил он, Надсадно завыли винты. Им даже не надо крестов на могилы — Сойдут и на крыльях кресты! Я «Первый»! Я «Первый»! Они под тобою! Я вышел им наперерез! Сбей пламя, уйди в облака-я прикрою! В бою не бывает чудес. Сергей, ты горишь! Уповай, человече, Теперь на надёжность строп! Нет, поздно — и мне вышел «мессер» навстречу. Прощай, я приму его в лоб!.. Я знаю — другие сведут с ними счёты, Но, по облакам скользя, Взлетят наши души, как два самолёта, — Ведь им друг без друга нельзя. Архангел нам скажет: «В раю будет туго!» Но только ворота — щёлк, Мы Бога попросим: «Впишите нас с другом В какой-нибудь ангельский полк!» И я попрошу Бога, Духа и Сына, Чтоб выполнил волю мою: Пусть вечно мой друг защищает мне спину, Как в этом последнем бою! Мы крылья и стрелы попросим у Бога, Ведь нужен им ангел-ас. А если у них истребителей много — Пусть пишут в хранители нас! Хранить — это дело почётное тоже: Удачу нести на крыле Таким, как при жизни мы были с Серёжей И в воздухе, и на земле. 1968 г. Следующий стихАлександр Твардовский – Василий Теркин Предыдущий стихАгния Барто – В дни войны РАЗВЕРНУТЬ

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гласове ?

    20 Юни 2023 2:06ч.

    Гордеете ли се с горния фекал ? Той ексклузивни права ли има срещу бан по IP ? Жалкар си Дачков, заешка душица.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Уточнявам фекала

    20 Юни 2023 2:08ч.

    Еврокомисар 19 Юни 2023 21:52ч.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Стига бе

    20 Юни 2023 0:30ч.

    Прашки нямате ли?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • RuSSiAaa

    20 Юни 2023 0:45ч.

    Не Ви и трябват и без това сте слабаци.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Зодия Прасе

    20 Юни 2023 0:56ч.

    В своя патос Столтенберг го удря на рима и аз-ът му се изповядва: "Няма веч оръжье! Има хекатомба!/Всяко дърво меч е, всякой камък - бомба, всяко нещо - удар, всяко прокси - плам./Камъне и дървье изчезнаха там./"Грабайте телата!" - генерал Мили си изкряска/и трупове мъртви фръкнаха завчаска"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чучело

    20 Юни 2023 1:11ч.

    Дръгливият норвежец се разписва годишно под 3М. На младини бил бунтар. И е деградирал до ей това, дето е днес. Как може човек толкова да обича парите, както казал един космат, плешив,кривокрак и тантурест чичка, гледайки се в огледалото, а до себе си отражението на спящата в леглото му младата, стройна, руса и синеока красавица .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • народни поверия

    20 Юни 2023 12:24ч.

    Правилото действа без изключение. Жените винаги в крайна сметка избират парите. Затова казват старите хора: жена се изпитва със злато, а мъж - с жена.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нещо съм объркан

    20 Юни 2023 1:37ч.

    защо партньорите от БРИКС, индийците са поръчали 500 империалистически еърбъса?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • За да не се объркваш, трябва да мислиш.

    20 Юни 2023 2:16ч.

    Няма да го направя за теб.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да не може Русия да влезе в конфликт с Окраинаа

    20 Юни 2023 1:51ч.

    Ако Русия си вземе осрайната, няма да има конфликт. Няма окраина, няма проблеми.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Иван

    20 Юни 2023 2:40ч.

    Войната и глада скоро и у нас. Всичко едва започва

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • истината

    20 Юни 2023 3:02ч.

    да ви изпрати Пу.тин по въздух , тъ.пи джендърни к..п.лета

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тумба Лумба

    20 Юни 2023 5:32ч.

    Не се шашкай Йенс, споко приятелю. Сега Мтагарев настройва поточните линии за снаряди не да вървят а да търчат минимум с 200.Сичко ши е за вас,ши са опрайте .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • джип ли си?

    20 Юни 2023 12:29ч.

    И то какви снаряди? Добрите стари съветски, а не западни. даже една западаща поточна линия не могат да ни осигурят тия англоамерикански капиталисти, та прибягнаха пак до съветското...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Видолов

    20 Юни 2023 10:30ч.

    Тоз що издава военни тайни в края на мандата си?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мълчи, героя!

    20 Юни 2023 13:29ч.

    Оня беше Виделов.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • cui bono?

    20 Юни 2023 12:21ч.

    Кой ли ще произведе новите оръжия? И ще обере парите на всички? Изяснява ли се мъглата и целта на войната? Ха-ха-ха.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    20 Юни 2023 12:44ч.

    Ми, начи, Столти, ти съобщаваш на руснаците, че сега е времето Русия да нападне НАТО-то. Кво ще се занимава с някаква си Украйна. Направо с подстрекателя... Кво ще й направите, като нямате оръжия и боеприпаси? То бива, бива тъпотия, ама шефът на НАТО да е безумно кух...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • >>>

    20 Юни 2023 12:55ч.

    И какво се получи в крайна сметка? Русия демилитаризира не са Украйна, но и НАТО, покрай нея! Е, в крайна сметка "каквото повикало, такова се обадило"…

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нещата вървят към класически цугцванг за НАТО

    20 Юни 2023 13:09ч.

    Часовникът цъка, а полезен ход не се види от никъде..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Катил

    20 Юни 2023 14:20ч.

    Стана ясно как Путин я разбира "демилитаризацията"! Империята мисли само глобално! За денацификацията вероятно е същото. Локално за сега успява, но ясно се виждат признаци и на глобален успех, вкл. и на дипломатическия фронт. Наступа на: Барбок в Бразилия, Макрон - БРИКС; Блинкен - КНР през последните седмици повдигат нерадостната завеса за тотално фиаско и изолация на Златния милиард! Гърчене като глист на буца от собствените си санкции!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Професор доктор Пармаков

    20 Юни 2023 21:04ч.

    Не им вярвам хора! Не! Приструват се на умрели лисици. Такава информация не се изнася публично, колкото и да си тъп.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи