Стефан Янев се оплака от "безумен хейт": Заболя ме, откъде тази злост?

Стефан Янев се оплака от "безумен хейт": Заболя ме, откъде тази злост?

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Лидерът на партия "Български възход" Стефан Янев се оплака във Фейсбук, че е бил нападнат от тролове. Той тълкува реакциите спрямо него с поръчка от негови опоненти. И се зарече всеки ден да качва по един цитат на Кенеди, като започва с първия:  "Никога не питай какво държавата е направила за теб, а какво ти си направил за държавата!"

"Заболя ме, когато иначе реални хора с реални профили, манипулирани от Поръчителите, се връзват на тяхната пропаганда. Зададох си въпроса: Как така маргинали и психопати определят дневния ред на обществото? Защо го допускаме?", попита Янев.

"Вчера след поста ми във връзка с мъжка Задушница по мой адрес се изсипа безумен ХЕЙТ. Откъде тази омраза? Откъде тази злост?

Тролски мрежи, регистрирани през юни-юли 2018 г. (за хората от "Мрежата" са ясни собственици и поръчителите), изляха тонове отрова през информационната система. ЗАЩО?

Отговорът за мен е ясен: КОЙТО ПЛАЩА, ПОРЪЧВА МУЗИКАТА!

Ясно е, че имам опоненти, които са ме "поръчали" - това е част от играта. Когато съм приел да стана публична личност, съм поел и риска да участвам в подобни "игри", за които трябва да плащам с цената на личния си комфорт. Заболя ме, когато иначе реални хора с реални профили, манипулирани от Поръчителите, се връзват на тяхната пропаганда. Зададох си въпроса: Как така маргинали и психопати определят дневния ред на обществото? Защо го допускаме?", пита Янев.

"Отговорът, който намерих за себе си, е, че се загубихме в обема на постъпваща информация и станахме подвластни на принципа "Пише го, значи е вярно!", допуснахме да станем част от безумието интернет тълпа.

Как да излезем от ситуацията? Какво е решението? Отговорът, който ми изплува, е цитат от Дж.Ф.Кенеди: "Никога не питай какво държавата е направила за теб, а какво ти си направил за държавата!", разсъждава още лидерът на БВ.

"На 22.11.1963 г. в Далас скоропостижно почина най-младият и реформаторски президент на САЩ. От днес, до 22.11.2022 г., ще качвам по един негов цитат и ще го трансформирам към мислещата и искаща истината част от мрежата.

"Никога не питай какво ми казва постът отсреща, а какво личността зад него е направила за обществото!", завършва коментарът на огорчения Янев.

 

 

Източник: dnes.dir.bg

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари

  • Вълк в овча кожа

    06 Ное 2022 15:28ч.

    Проектът "Вълк в овча кожа" подведе много избиратели, които сега съжаляват. Дори неговият коалиционен партньор АБВ начело с Румен Петков обмислят да оттеглят подкрепата си. Така, че Стефан Янки, за когото България е НАТО и НАТО е България, да не се учудва, така се постъпва с хамелеоните.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • борба

    06 Ное 2022 16:00ч.

    За пореден пйт ще добавя само едно, от Захари Стоянов. ....до мащабно въстание революция не се стигна заради подлоста и предателството на СЕЛЯНИТЕ. Янев дано го прочетеш и да разбереш от кои си.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Марк МЕТА Шикългрубер

    06 Ное 2022 18:04ч.

    Yankee Go Home

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ина

    06 Ное 2022 15:28ч.

    така, който критикува янев, е маргинал и трол, какви опоненти с неговите 4%

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Христо

    06 Ное 2022 15:28ч.

    мразят те безплатно...не си толкоз важен, че чак и да те поръчват

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • пишман псевдоинтелектуалец

    06 Ное 2022 15:29ч.

    Всеки, който иска да влезе в политиката, трябва да прочете разказа на Марк Твен "Кандидат за губернатор". В БГ вече знаем за героите Гочоолу и Дочоолу на Алеко.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • colibri

    06 Ное 2022 15:30ч.

    Г-н Янев е достатъчно време в бълг. политика, за да знае, че с "меда" върви и ''жилото"- понякога медът е повече, друг път жилото. Как БВ един ден е срещу изпращане на оръжие за У.,А СЛЕДВАЩИЯТ ДЕН- ЗА?! Какво се случи през тези часове, Янев-кой Ви се обади и срещу какво си променихте мнението?! Дължите ни отговори, а не цитати!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Фазан

    06 Ное 2022 15:31ч.

    Срамувам се от такива "генерали"като янев.При Карбовски 2 дни назад каза чи оръжие за Украйна Не.На другия ден гласува Да.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ина

    06 Ное 2022 15:34ч.

    в комисията са гласували против, в парламента за, поне да бяха се въздържали

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Haho

    06 Ное 2022 15:32ч.

    Този тиквеник тиквеник какво се прави на ущипана девица? Огорчен бил от тролове. А като че обществото не огорчено че тролове като него се набутаха в политиката и без срам веднага след изборите смениха плочата? Наглец.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • За съжаление човекът не може да спазва обещания

    06 Ное 2022 15:36ч.

    Как се казва такъв човек - лъжец! При това лъжите му засягат цялата държава. Браво на троловете!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ха ха ха

    06 Ное 2022 15:41ч.

    Никакви тролове не са… предадените хора така мразят, безплатно!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Рукола Z

    06 Ное 2022 15:39ч.

    Така се мразят предателите!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Румен Мустафа Радев

    06 Ное 2022 15:44ч.

    Оръжие за Украйна. На въпроса "как оценявате решението за изпращане на военна помощ на Украйна" 69,4% са гласували категорично против, други 3,1% са гласували по-скоро против. Но кога проамериканското правителство на “колонията България” се е интересувало от мнението на българите там??? Във Вашингтон казаха „трябва“, гаулайтерите отговориха „слушам“.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    06 Ное 2022 16:10ч.

    Този дето е предател, ами е и слаб психически, не издържа още отначалото, не ми се мисли като стане система докъде ще го докара ?Зелен чорап, няма ли да изкараш нещо по-читаво от крадливия контингент?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • АлиБаба

    06 Ное 2022 16:22ч.

    Така е г-н Янев, хората не обичат предателите! Можехте да цитирате Левски или Ботев, вместо Кенеди... Тази мисъл е доста изтъркана и в България не върви, най-малкото защото тука държава няма, само територия и това ясно си личи от поведението на т.нар . "политици"... които за съжаление са марионетки. Ако имахме истински политици, можеше и хората да направят нещо за държавата си...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Огорчен????

    06 Ное 2022 16:30ч.

    Замислете се генерале. Едва сега започвате да огорчавате всички ни и най вече рода си.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кенеди ли ще ни учи на мъдрост вече?

    06 Ное 2022 16:42ч.

    Нека започнем оттам, че ние българите не сме американци и американската мъдрост по наште ширини не работи. Освен това ние си имаме наша народна мъдрост, и Янев може да цитира и разпространява нея. Така хората може да не го мразят толкова.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Цитатът е погрешен

    06 Ное 2022 20:32ч.

    Цитатът е погрешен, има разлика между "Country" =Страна и "State" =Държава . Kennedy: " ask not what your Country can do for you — ask what you can do for your Country"----- "Не питай какво Страната ти може да направи за теб - питай какво то можеш да направиш за страната си"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Зодия Прасе

    06 Ное 2022 21:02ч.

    Страна или държава, все едно. Българите открай време недолюбваме държавата, защото за нас тя често е била мащеха. Виж, Родината е друго нещо. Само че е някак пошло да говориш за Родина, когато защитаваш интересните на САЩ. Омразата идва от това, че хората чустват фалша и разбират предателсвото.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Gen Gurko

    06 Ное 2022 16:45ч.

    Ако вас властимеющите ви болеше така, както ни боли нас "обикновените" хора, досега щяхте да сте измрели и ние спасени. Но не би. Така че натискай си парцалите и и се върти наляво и дясно като пумпал. Нали все пак НАТО е вътре в теб, според твоите думи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Идеалист

    06 Ное 2022 16:47ч.

    Генерал Янев, Вие какъв генерал сте - български или предимно англосаксонски или може би украйнски? Още когато казахте, че военните действия в Украйна са" военна операция" и Ви отстраниха от поста Министър на отбраната, писах в този форум, че това е нов по-мек нглосаксонски проект. Сега всико е ясно!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    06 Ное 2022 16:53ч.

    " Откъде тази омраза? Откъде тази злост?" Я год не был в бане. Я старый. Меня девушки не любят. – Обратитесь во Всемирную лигу сексуальных реформ, – сказал Бендер. – Может быть, там помогут.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • colibri

    06 Ное 2022 20:58ч.

    Сигурна съм, че Янев може да прочете в оригинал книгата на Илф и Петров. :)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    06 Ное 2022 22:15ч.

    Дай боже. То аслъ "политиците" ни, като децата на лейт. Шмидт, са си поделили държавицата ни.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Отвратен

    06 Ное 2022 16:53ч.

    Откъде! От лъжите и недостойното поведение! Балгария има нужда от ДЪРЖАВНИЦИ, защитаващи националните интереси, а не от марионетни политици!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нике

    06 Ное 2022 22:10ч.

    Точно така, подкрепям,излъгахте избирателите си, изпълнявате чужди заповеди, поне не се представяйте като генерал, срам сте заедно с другите,Попов и Шаламанов, отивайте на войната да помагате като сте такива обичащи войната, защото с даване на оръжие се подклажда огъня ,мир не се постига, ако двамата ви съседи се скарат и се , сбият ще ги разтървете и помирите, или ще дадете на единия оръжие да бие другия

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гражданин

    06 Ное 2022 16:56ч.

    Какви поръчители?! Защо подценявате мнозинството българи? Шикалкавите, днес говорите едно, утре друго ... Гласувате за пращане на оръжие все едно пращате бонбони ... Това не се приема с любов от българския народ, който е по-мъдър от инсталираните в парламента!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    06 Ное 2022 17:29ч.

    Важното е че Комарнитцки ще спре да го окарикатурява... Това че ни абонира за война и сложи смърт по целият български народ не е важно, българското добиче трябва да бъде изтребено... Желая му всичко най лошо, и да запише децата си на война, а не по енергийните компании да правят далавери!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ха, откъде?

    06 Ное 2022 17:42ч.

    другаря си мисли, че ще убива и някой ще му постели червения килим с фанфарите; няма такова нещо; като си е надробил отровната манджа, ще си я яде;

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Зададох си въпроса: Как така маргинали и психопати определят дневния ред на обществото? Защо го допускаме?", попита Янев.

    06 Ное 2022 17:47ч.

    Как така стефане? Как те допуснахме до властта? Как точно ти ще определяш дневния ред на обществото в синегрия с USA! Защо кенеди! Защото забравих, ти вече не си българин!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Лицемер

    06 Ное 2022 18:03ч.

    Г-н. Стефан Янев и г-н. Христо Иванов са всеядни, няма да ги оприличавам на определени животни. От уважение към животните. Г-н. Янев свиквайте, хората не харесват безпринципните.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хамалин

    06 Ное 2022 18:18ч.

    тоъ се осра/ вони тъ се нитрае

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • откъде

    06 Ное 2022 18:23ч.

    Как откъде? Със съпричастност и разбиране четох среднощния му пост във Фейсбук, когато колониалните господари наредиха на Петков да го освободи от длъжност министър на отбраната, за да може да назначат Тагарев, който сега обикаля колониалните телевизии. Заради БСП назначиха друг натовец - Заков, за да може по-бързо да изпълним исканията на украинците. И какво стана - Янев се оказа новият американски колониален проект.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Случаен

    06 Ное 2022 18:27ч.

    Мръсен наглец. Защо се правиш, че не разбираш? Много добре знаеш, откъде е тази " злост" у хората.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • генерал

    06 Ное 2022 18:44ч.

    Колегата златен генерал не разбирал критиките на българите. Ами като предава армията си и майка България как да го приемаме като наш сънародник. И на мен ми омръзна да се възмущавам от някои фигури, обаче те не спират да ни предизвикват. Много удачно е наречен този господин Стефан Янки.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • маргинал и психопат в едно

    06 Ное 2022 18:48ч.

    Скоро направих забележка на един колега, че пуши вътре в сградата и нарушава закона и представете си той ми се обиди и престана да ми говори. Янев е същият, наруши обещания, надежди и какво ли не и нарича нас маргинали и психопати. Ами ако някой ни плащаше да пишем срещу предателите, то в България нямаше да има икономическа криза.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Изумително

    06 Ное 2022 18:50ч.

    Колко бързо тези хора се преобуввт във въздуха. Янев е от тях.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ивайло

    06 Ное 2022 19:04ч.

    Замаалко да гласувам за тая фурнаджийска лопата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Том Сойер

    06 Ное 2022 19:27ч.

    Защото никой не обича предателите, генералче...... А на мен просто ми е чудно как толкова хора се заблудиха и гласуваха за него...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Напиши Коментар

    06 Ное 2022 19:28ч.

    "Как така маргинали и психопати определят дневния ред на обществото? Защо го допускаме?" Точно тука е заровено кучето. Г-н Янев, моля отговорете!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 100ЯНОВ

    06 Ное 2022 19:38ч.

    Стига си ревал като жена бе нещастник ти си заслужи обидите от хората който излъга.Неглоста ти няма граница ,но поне бъди мъжкар и мълчи.Дано си щастлив със своите 13 сребърника ,американско мекере

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Янев, питаш ОТКЪДЕ? Каквото повикало, това се обадило, ти почна и хората отговарят по същия начин

    06 Ное 2022 19:39ч.

    От там, че служиш на ингересите на САЩ и Брюксел, ПРОТИВ бълг интереси. Може би от глупост или промит мизък, може би за пари. ОТ там, че взимаш директиви от Козяк, или поне се опитваш всяческо да им угодиш, независимо какви са Националните Интереси. От там, че всичките думи са късокраки лъжи., обръщаш се като Фурнаджийска Лопата. От там, че презираш собствения си народ, и то се вижда много ясно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хахаха

    06 Ное 2022 19:42ч.

    тая ЗЛОСТ я получи, щото си ПРОСТ....да бе мирно седяло, не би хейт четяло...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • това с цитата на Кенеди беше върха - никак ли не вдяваш бе , генерали

    06 Ное 2022 19:48ч.

    Много цялостно облизване, намери ли полипи някъде в ре**ума? -- нищо против Кенеди, той е бил патриот, за разлика от тебе Янев и сие.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • тоя е като кирил

    06 Ное 2022 21:36ч.

    и да му напишат думите, пак ще ги каже грешно; поредния рецитатор на опорки на сащ; напоследък всички тъпи политици се оправдават с маргиналите и това е расизъм; личи си от кои хора генерала приема заповеди. омразата е заслужена.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "ЗАБОЛЯ МЕ!"

    06 Ное 2022 19:54ч.

    И това са оплаквания на един генерал? Аз не съм трол, Ген. Янев! Нямам нищо хубаво да кажа за Вас.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Генерал Клатим.д.р.в

    06 Ное 2022 20:08ч.

    Слугите на НАТО са отвратителни!!! със същия ентусиазъм българскте фуражки натовариха едно време 55 000 евреи на влаковете....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Цитатът е погрешен, Янев, не правиш разлика между "Country" =Страна и "State" =Държава

    06 Ное 2022 20:24ч.

    Kennedy: " ask not what your Country can do for you — ask what you can do for your Country"-------- -----"Не питай какво Страната ти може да направи за теб - питай какво то можеш да направиш за страната си"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Държавната власт му е в акъла, затова и промени цитата

    06 Ное 2022 20:30ч.

    Промени цитата от Кенди, щото нали кой ще разбере .... голяма арогантност и простотия, голямо презрение към хората, както пише Зах Стоянов : Вие сте прости, махнете се отпреде ми! - казва местния богаташ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Машинните депутати

    06 Ное 2022 20:37ч.

    Bulgaria is NATO and NATO is Bulgaria или още „Yankee“ Yanev.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Читател

    06 Ное 2022 20:40ч.

    Простаците които са гласували за този сопол,останаха с увиснали ченета,след действията на този попаднал случайно в политическия живот у нас.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • надежда

    06 Ное 2022 21:02ч.

    Стефан Янки измени на своите избиратели, които не са заслепени ястреби, с надеждата, че колониалните му господари ще накарат другите партии, наричащи се евроатлантически, да го припознаят като премиер и всички заедно да изпълняват послушно нарежданията на колониалния им господар, на първо място от които е оръжието за Украйна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • напълно заслужено отношение

    06 Ное 2022 21:30ч.

    УБИЕЦ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ;-)

    06 Ное 2022 21:59ч.

    Еми ще те заболи, не знаеш ли, че когато сменяш ,,брега",трябва да синосиш и вазелин.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мария

    06 Ное 2022 22:11ч.

    янев, всеки който гласува оръжие, за украйна е убиец, а ти си и предател

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Анонимен робот

    06 Ное 2022 22:31ч.

    "Никога не питай какво държавата е направила за теб, а какво ти си направил за държавата!" *** Задавам ти същия въпрос. Дали ще те адресирам с ВИ зависи от действията ти, въпреки че не съм склонен да ти давам втори шанс. Впрочем имаше един лъжец и крадец дето използуваше цитати на Мартин Лутър Кинг за да се прави на праведен и заслужил, има си го и до сега. Народа НЕ заслужава такива управници, но май ще се окаже че греша давайки му втори шанс.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    06 Ное 2022 22:50ч.

    Генерале продаде ли се или се беше продал?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Карачибук

    06 Ное 2022 22:58ч.

    О, неразумни генерал Стефане! Поради что се срамиш да казваш "мразя" и "омраза" и вместо тези чудесни български думи, кълчотиш езика с чуждоземните "хейтвам" и "хейт"? Българин ли си ти или не? Мъж ли си, гей ли си, лале ли си, зюмбюл ли си? Вземи пример от други народи! Вземи пример от твоя колега генерал Сайфул Дауд, командир на 5-та пехотна бригада на Малайската армия, дислоцирана в Джохор-Бару. Той никога не казва "хейтвам". Не изрича тази дума, дори когато му сервират омразната за него юфка. Дауд просто казва: "halako ny paty!" (Мразя юфка), а не "Наte ny paty!". Нека поясним, че Дауд мрази юфката повече дори от своята тъща. Но той не се тръшка и не стене, че го хейтвали, че разни маргинали и психопати определяли дневния ред на обществото. Напротив, ген. Дауд е обичан от войници и офицери, от млади и стари, от омъжени и разведени. Генералът е на дълбока почит дори и сред орангутаните. Всички знаят как те са го посрещнали в джунглата по време на есенните маневри на о-в Борнео. И как орангутаните са го носили на ръце над 40 км., когато генералът си навехнал крака. Апропо, на о-в Борнеи не живеят тролове!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Капитан Костя Копейкин (ТМ)

    06 Ное 2022 22:58ч.

    УжасТ. Може ли така, бе? Чак ми става жал за чорапа.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Поредният предател и агент на САЩ

    06 Ное 2022 23:54ч.

    Уикипедия: "Учи „Земна артилерия“ с гражданска специалност „Електронно-изчислителни машини“ във Висшето народно военно-артилерийско училище „Георги Димитров“ в Шумен от 1979 до 1983 г. По-късно следва и завършва Военната академия в София (1991 – 1993) и Военния колеж на Националния военен университет във Вашингтон, САЩ (2004 – 2005)."За цяла година в САЩ явно е, че са успели да го вербоват.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • майор Майор

    06 Ное 2022 23:58ч.

    Знаем, че те боли. Въпросът е къде.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    07 Ное 2022 0:01ч.

    Предателят диверсант, си заслужи позора да бъде най жалкият офицер в цялата история на българската армия... Понеже е безбожно нищожество и в нищо не вярва не си дава сметка за безкрайният позор пред всички умрели български офицери, не че е задушница, но тези умрели за България не са изчезнали, нищо в природата не се губи, еле пък душите на праведните и патриотите!!! Позор си Янус, Янки, хоя ми Янко... стефчо

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мила от Марс

    07 Ное 2022 0:23ч.

    Кажете, ген. Янев, как вие отговаряте на въпроса на Кенеди, вие какво направихте за страната/държавата/. Имам предвид българската страна/държава/, не САЩ, но вие го разбирайте както искате.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Много са жалки и дори смешни

    07 Ное 2022 2:02ч.

    почти всички български политици. Направят някаква велика глупост, а после били предадени, поръчани или най-малкото за злепоставянето им са изсипани хиляди от някой тайнствен поръчител. Янев припомни си , че който каквото сам си направи, никой не може да му го направи. Напоследък се засилва убеждението ми, че ако изберат двайсетина от тук пишещите, които да сформират правителство, вероятността да попаднем на добри и отговорни държавници ще бъде много по-голяма от това, което ни се предлага на пазара.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Как така маргинали и психопати определят дневния ред на обществото?"

    07 Ное 2022 4:29ч.

    А ти къф се явяваш, байно от село Поповица? Потомък на Ланкастър, Тюдор, Рюрик? Що се не фанете под руска с хампарцумянското парвеню да ходите в пенсия да си се оплаквате взаимно на някоя пейка от тъпия Суверен, а?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Еврова

    07 Ное 2022 7:05ч.

    Стефчо не е виновен,бате Стоян от библиотекарския световноизвестен така диктува . Там са струпани един куп мъдри професори

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Helleborus

    07 Ное 2022 7:24ч.

    Правят различни опити да установят на какво „кълве“ българина, на шоумени ли, на харвардци ли, на военни ли... покрай Радев явно са решили, че си падаме по военни, рейтингът на Радев е нелепо висок, предвид ролята му на марионетка на революцията, която беше очевидна. Предвид риториката на русофилите, наглед патриотична, сега им имплантират и „патриотизъм“.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    07 Ное 2022 7:42ч.

    На нищо не кълве вече, скоро ще умре от глад, покрай таз еднодневна захранка ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    07 Ное 2022 7:45ч.

    Аз ся се дертя, кой ще отцепят от промяната, че да вземе да се разклони като бай стефанаки... ми то краварския състав все по-краткотрайни проекти вади. Баба ви херо си мисли, че както с лекота си ги купува тях, така и с лекота те ще манипулират нас, но УВИ! Туке удари на камик! ??

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • йосарян

    07 Ное 2022 8:14ч.

    прост ли е, на прост ли се прави гусинът... хората са разочаровани, гусин янев, преминахте под дъгата, фигуративно казано. по тия ширини фенове на ония отвъд голямата локва са предимно неособено остри и грантополучатели. те така, те.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Янев страдал от "хейт" ?? - ха ха ха

    07 Ное 2022 8:19ч.

    Че какво друго очаква един МАСОН от нормалните хора освен хейт ? Нормалните хора не служат на демоните. Освен това масоните не ги "заболява" от нищо. Те са завършени циници и артисти за пред публиката.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Как така маргинали и психопати определят дневния ред на обществото?"

    07 Ное 2022 8:32ч.

    Да, такива управляват България от 30 год, затова сме на тоя хал.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Не питай какво Страната ти може да направи за теб - питай какво то можеш да направиш за Страната си"

    07 Ное 2022 8:45ч.

    Янев, акаво направихте за Страната си? Въвличте ни във война, ДНЕС ЕДНО ГОВОРИТЕ, само СЛЕД 24 ЧАСА ДРУГО. За една година престой в САЩ сте видели само ЛЪСКАВАТА СТРАНА, НИЩО ДРУГО, САМО ПРПАГАНДАТА, научили сте малко англ и забравихте българския -- комплекси за малоценност? Всичко е по-добро от българското, обаче такива дупедавци никой не ги цени, нито господарите им- елементарна психология - използват ги за бърсалка и ги захвърлят. Ценят се хора с гръбнак като Орбан. Затова ЕС отстъпва на Орбан, а кога е отстъил на Вас??

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Янев, с "хейта" и с грешния цитат от Кенеди търсите американско одобрение, поне на англ. да бяхте писали

    07 Ное 2022 8:50ч.

    Дори когато с болка споделята, пак пропагандирате своята лоялност към Сащ... Пиар и пак пиар...Вие сте български генерал, но не го цените, искате да служите на други.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Българи, няма ли най-после да излезнем да гласуваме следващия път

    07 Ное 2022 8:53ч.

    Да опитаме какво ще тане ако всеки иде да гласува. Нищо не е предопределено. ИМА смисъл

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Янев, овърни въпросите първо към себе си - откъде тази злоба към нас, българите? Защо служите на всеки чужденец, само не на националните интереси?

    07 Ное 2022 9:02ч.

    Нато е България ? -- наистина ли така мислиш? -- ако да, значи си сляп за националните интереси, АКо повтаряш думите на господарите ти за одобрение, не си генерал , а нещастник, approval junkie.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Янев, оБърни въпросите първо към себе си - откъде тази злоба към нас, българите? Защо служите на всеки чужденец, само не на националните интереси?

    07 Ное 2022 9:07ч.

    Подценявате и презирате българите, като че ли те нищо не разбират и не виждат, до последната дума във Фейсбук молите за одобренеие, от американските господа, показвате как загърбвате всичко българско -- с цел да е харесате на САЩ.... Жалка картина, генерале. Идете на психолог, толкова жажда за одобрение е показателна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Павлов

    07 Ное 2022 10:06ч.

    Бях на учредителното събрание на "Български възход". Ръкувах се с него. Не те гледа в очите. Празнодумства. Словоблутства. За първа път НЕГЛАСУВАХ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Поредната еднодневка

    07 Ное 2022 11:01ч.

    Този, който сам се покрива с позор, не може да се оплаква, че не бил харесван. Предателите, г-н Янев, са винаги презряни. По-редно е да се поинтересувате как се чувстват хората, които Вие така безпардонно излъгахте.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Стивън Пиянев

    07 Ное 2022 11:11ч.

    Каква е тази дума ХЕЙТ, бе? За какъв се мислиш, бе, до преди една година никой не знаеше за теб!!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нас Българите, ни боли, когато иначе реални хора с реални профили, манипулирани от Поръчителите, се връзват на тяхната пропаганда. ... Как така маргинали и психопати определят дневния ред на обществото? Защо го допускаме?

    07 Ное 2022 11:54ч.

    Боли ни когато български генерали служат на чужди интереси, против българските, и пригласят с цяло сърце на Поръчителите от Сащ -- и наричар свощ народ "Маргинали и психопати" Защо го допускаме?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • как американските политици определят хората от народа си

    07 Ное 2022 12:08ч.

    Hillary: "basket of deplorables" ---- Янев: " Маргинали и психопати"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Добре цитира Кенеди

    07 Ное 2022 12:09ч.

    Лошото е, че той наистина прави нещо за държавата, която е САЩ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Викт

    07 Ное 2022 12:26ч.

    Каква невероятна драма преживява г-н Янев. Не го ли вълнува повече, че на следващите избори ще е на скамейката извън терена при Слави и Мая и няма да има журналисти, дето да споделят по медиите къде го боли и къде сърби.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • реалните профили

    07 Ное 2022 12:31ч.

    Янев, ние с реалните профили имаме глави на раменете си и няма нужда да ни манипулира някой, можем все още да се информираме от различни източници и да разсъждаваме. Напротив, вашите колониални господари се опитват да ни манипулират, забранявайки другата гледна точка, която я няма в колониалните медии. А на хамелеоните - заслуженото!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Неговите избиратели са си направили труда

    07 Ное 2022 12:44ч.

    да гласуват, Янкито какво повече може да иска от тях да направят за държавата? Махни първо гредата от окото си, преди да се мъчиш да махнеш сламката от окото на ближния си. Трябва всички кандидати за парламента да поемат писмени задължения какви политики и конкретни решения ще подкрепят преди да бъдат избрани. А пък сега хем плюят върху обещанията си отпреди месец и нещо, хем се обиждат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Народе, или с думите на Янев, вие маргинали и психопати,

    07 Ное 2022 13:53ч.

    как смеете да имате мнение? Как смеете да искате да определяте нещо е обществото? Как допуснахме да се изказват във Фейса? Я всички МЛЪК! Под строй и с песен да се саможертвате за моите началници!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • шушумига,

    07 Ное 2022 12:51ч.

    за коя държава говориш?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • как за коя държава

    07 Ное 2022 13:46ч.

    Говори за сащ, разбира се, нали за тях прави, нали се учи от хилари, че мнозинството избиратели са маргинали, и говори на англ .... :) Няма съмнение.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Герасим Петрински

    07 Ное 2022 13:54ч.

    С оглед на особеностите на нашата държава, време е да обърнем цитата: "Никога не питай, какво (повече) можеш да направиш за държавата, а винаги питай, какво държавата (все пак) може да направи за теб".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Значи ние болшинството българи сме маргинали и психопати

    07 Ное 2022 14:04ч.

    Благодаря, Янев. Чудех се как да очределя българския народ, ти го каза... или на езика на твоя най- скъп USA, you nailed it....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • hohoho, you nailed it, дали знае толкова

    07 Ное 2022 14:10ч.

    обикновено който знае, не парадира с отделни думички и не се прави че не знае български, освен ако не проси да го харесат на Козяк. Щото те харесват прости и комплексирани, лесно се обработват.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ретранслатора

    07 Ное 2022 14:26ч.

    Изчетох всичко коментари и не мога да разбера, защо колегите от форума се ядосват на генерала, че цитира Кенеди, а не някой български възрожденец, например?! Цитата на ген. Янев е много точен, защото от действията му си личи, че неговата Родина не е България, а САЩ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Точен, колко да е точен цитатът на Янкито

    07 Ное 2022 15:22ч.

    Кенеди говори за "страна", защото в САЩ страната е една, но държавите (states) са много, всеки щат си има свои закони, полиция, парламент и т.н. Отделно имат федерални такива. Никаква прилика няма с България и нашето разбиране за държава, доколко го имаме като реалност обаче, е друг въпрос.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ретранслатора

    07 Ное 2022 15:46ч.

    Контекста на забележката ми е в съвсем друга плоскост! Не се хващайте за буквоядството, а за това че генерала защитава интересите на САЩ. Е, в реда на нещата е да цитира американец, а не българин!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • j.jelevban

    07 Ное 2022 18:37ч.

    Чудя се дали да изпиша личните си данни.Желязко Желев мисля стига 1.Не е добре да забравяме българските герои и да цитираме разстреляни американци 2.Ако нещо ще цитираме от САЩ то е добре да почнем от декларацията за независимост 3.По заветети и трябва да Ви тегля як пердах.Това е препоръкатя към гражданите сблъскали се с узурпаторите на власт.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • j.jelevban

    07 Ное 2022 18:46ч.

    За вас господинчо Янев са гласували по-малко хора от колкото са жертвите от коя да е война на нова България.По същество господинчо вие сте нищожен с нищожни гласове.Та как тъй си помислихте че имате право да определяте съдбата на България.Съб;ечете си мундира,махнете машинките и в огледалото ще видите един гол,прост и изкуфял старец без чест камо ли офицерска.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • j.jelevban

    07 Ное 2022 19:05ч.

    Аз съм БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН.И много добре знам кои и как са загинали за ЧИСТАТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА .Благодарение на безброй млади мъже отдали живота си за България днес я имаДобре знам как са се клели и как са умирали да спазят клетвата си.Поставени до тях и вие и аз сме червеи.Вие обаче им петните паметта.Което е не допустимо и не простимо.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи