Стефан Янев: Мога да предложа формула за управление

Стефан Янев: Мога да предложа формула за управление

Мога да сглобявам екип, имам опит и мога да го приложа за подобряване на взаимодействието между бизнеса, администрацията и гражданите за икономически възход на държавата

„Разговарях с хората и в малки, и в големи населени места. Чух добре какво те очакват - да сложим точка на фалша, етикетите и обидните квалификации!

Да обединим опита и знанията, ума и таланта на цялата нация!

Само така ще преминем през кризите и ще осигурим нормален живот на всички нас. “ – с тези думи се обърна  Стефан Янев, лидер на КП“Български възход“ към членове на партията и симпатизанти в Перник.

„Създали сме новата партия, за да търсим и предлагаме решения, а при възможност и да ги осъществим. В момента работим  за доставка от Африка на около половината  от нужното ни количество газ и скоро ще можем да обявим повече конкретика за цени и възможности за пренос.

Търсим възможности за удължаване срока на живот на въглищните централи у нас, търсим възможности за приватизация на „Топлофикация- София“, търсим възможности за въвеждане и изграждане на мощности за производство на водород, който ще ни е нужен, за да миксираме с газа.“ -така Стефан Янев отговори на въпроса за решенията в енергетиката.

Той призова да се гласува на предстоящите избори:

"Знаем, че хората са уморени от изборната спирала през последните няколко години. Знаем притесненията на хората от множеството кризи, потърпевши, от които сме всички ние. Но трябва да гласуваме, защото това е начинът да се борим за свободата си, правото на достоен живот и бъдещето на семействата и децата ни.“

Стефан Янев се срещна и с представители на КРИБ-Перник.

"Когато политиците са държавници, тогава ще можем да намерим и да прокараме държавнически решения за гражданите и бизнеса".

Бизнесът очаква от Стефан Янев „ да се пребори със сивата икономика и да възстанови диалога с бизнеса. ". Ето какво казаха още те:

"Вие, като служебен премиер, се справяхте много по-добре от последващия редовен премиер. Последното правителство спря разговорите с бизнеса. Няма конструктивен диалог, няма дори и опит за това. Шест месеца вече държавата е стопирана. Колегите теглят кредити, за да плащат заплати.“

Стефан Янев е убеден, че „гражданите, бизнесът и държавата трябва да работят в симбиоза. Хората, които се стремят към политиката трябва да поддържат диалог с бизнеса.“

Коментари

 • teridan

  28 Sep 2022 8:46ч.

  Мога да предложа формула за управление. Формулата е x - y = 10 млрд. лв., където "х" са приходите, "у" са разходите, а разликата новия дълг.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Видимо

  28 Sep 2022 8:48ч.

  всички нови политически проекти са измътени в президентското гнездо, ако и някои птичета да се оказаха кукувичета..

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Еврова

  28 Sep 2022 9:36ч.

  Стефчо, баба не се лъже лесно- искам 3 кубика дърва ама не чамови и то безплатно и двойна пенция.С тоз водород не мойш ма баламоса.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи