Стефан Янев: България може да помага директно с оръжия на Украйна

Стефан Янев: България може да помага директно с оръжия на Украйна

Последвайте "Гласове" в Телеграм.

"В единия случай става въпрос за помощ от българската отбранителна промишленост и тук е крайно време да стане ясно, че България може да помага директно на Украйна. А може да става дума и за помощ от инвентара на българската армия. Това е специфичен въпрос и съм против предоставянето на такъв тип въоръжение, при условие че няма възможност за неговата замяна. Ако има оферта, добре, бих подкрепил", заяви пред БНР Стефан Янев. 

"В диалога може да се роди истината и да се роди възможност за създаване на правителство. Това е нашата мисия. Ще участваме във всички възможни разговори. Интересите на гражданите и на бизнеса трябва да бъдат защитени по най-добрия начин... Стигането до коалиционно споразумение е дълъг процес, който ще изчисти въпроси, приоритети, политики. Разговори с всички - да, но коалирането е въпрос на резултат от тези разговори", заяви пред БНР лидерът на партия "Български възход" Стефан Янев. 

Той допълни, че въпросът с войната и отношението на България към Украйна е основополагащ за някои политически сили: 

"България показа, че е солидарна с позицията на Украйна като жертва в този конфликт, като страна, обект на агресия от друга държава. България е солидарна с ЕС и наложените санкции и помага на Украйна по отношение на бежанците, предлага различни видове помощ. Въпросът с предоставянето на оръжие има различни нюанси. Когато говорим за такава помощ, може да има две страни. В единия случай става въпрос за помощ от българската отбранителна промишленост и тук е крайно време да стане ясно, че България може да помага директно на Украйна. А може да става дума и за помощ от инвентара на българската армия. Това е специфичен въпрос и съм против предоставянето на такъв тип въоръжение, при условие че няма възможност за неговата замяна. Ако има оферта, добре, бих подкрепил". 

В предаването "Неделя 150" той определи като внушение твърденията, че "Български възход" е президентска партия. "В дългосрочен план имаме нужда от дебат за промяна в Конституцията относно държавното устройство. Но в момента не е времето и мястото да говорим за промяна в Конституцията, при положение че България има нужда да реши система от кризи. Когато имаме спокойствие, тогава можем да пристъпим към дебат за промени в Конституцията. Не е сега моментът... Концентрирането на власт в един център за вземане на решения не е отговор на проблема. Демокрация се лекува с повече демокрация". 

Янев посочи два законопроекта, които ще бъдат приоритет в работата на депутатите от "Български възход" - Закона за мълчаливото съгласие и законопроект за промяна на Закона за българското гражданство. 

Интервюто със Стефан Янев можете да чуете в звуковия файл

Източник: БНР

 

 

Коментари

  • Truman

    09 Окт 2022 10:20ч.

    Явно целия полит "елит" неудържимо иска да ни вкара във войната...искам да ми дават пример...запасани..нарамилу по един шмайзер...да ги вудя как стрелят срещу руски танкиве...янев да е най-по-оторед

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Онгъл

    09 Окт 2022 22:41ч.

    Стефане, Стефане, язък за хляба на родителите с който са те хранили. Трите сребърника на амитата са ти по-мили. Върви по дяволите!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дзопино

    09 Окт 2022 10:22ч.

    симпатяга... политик не значи фурнаджийска лопата. без машинно гласуване и сми на другите избори възраждане с 55 %

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • и сега % им беше по-висок от обявения краен резултат

    09 Окт 2022 10:43ч.

    Европейските чиновници, които ни налетяха за изборите - Станишев, Вебер, ф.д.Лайен дойдоха да гарантират, че Възраждане НЯМА да получи 55%. Ако гъбарите бяха отишли да гласуват, а не само стройните редици на корпоративния вот на БМБ и турскоговорящите членове на ДПС, ако IT на Сиела Норма бяха съвестни хора...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Уилт

    09 Окт 2022 12:54ч.

    Срещу машинното гласуване не се рита

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На стара коза яре

    09 Окт 2022 10:25ч.

    Тоя съм го коментирал най-вече в Афера.Аз съм випуск 1982.В сравнение с моя практически опит в войската,бастуна дори не е аматьор.Плазмодий.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Янев е и недоучен

    09 Окт 2022 11:01ч.

    Практическият опит в войската е важен, не не е ли още по-важно за един военен да е човек с чест, достойнство и да е верен на страната си и само на нея. Янев очевидно не са го научили на това.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • обективен

    09 Окт 2022 10:33ч.

    Този прикрит до скоро сатанист и слуга на сорос и Козяк вече свободно проповядва задачите които са му възложили неговите господари. За ваша информация вчера в Бургас за пореден път кацна огромния украински самолет - предполагам за товарене на оръжия - а инак България не доставяла оръжия за Украйна?? Радев и ко - лъжци и жалки ибрици, десносектанти!!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Военно Окръжие

    09 Окт 2022 10:35ч.

    Този се застреля.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • проект "Вълк в овча кожа"

    09 Окт 2022 10:37ч.

    Това е проектът "Вълк в овча кожа", създаден от едно посолство, за да отклони гласове от "Възраждане". Янев изпълни първата задача, следват другите, които са му поставени, какво мислят неговите избиратели, не е важно. Румен Петков трябва публично да отговори, какво му е ролята в този проект и подкрепя ли тезите на Янев.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Долар

    09 Окт 2022 10:38ч.

    Този дори не искам да хабя думи да го обидя!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Прилича

    09 Окт 2022 10:56ч.

    И се държи като влечуго. Иво Христов го довлече. Значи е ма.сонски продукт, следователно Иво е такъв, тогава е опасен като преподавател.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Иванов

    09 Окт 2022 10:44ч.

    Янев прави все по-решителни крачки към мин.-пред. пост.И към убийството на държавата България!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Д.Колева

    09 Окт 2022 10:47ч.

    Този свали овчата кожа.Добре са подплатени всички до един,които говорят същото.Не съм знаела колко много хора в Б-я обичат парите.Отцепродавците са на власт.А какво правим ние?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Трябва всички да гласуваме!

    09 Окт 2022 10:58ч.

    В Америка дори се наговаряха да се облекат в червено (цветът на партията с която се яви Тръмп). Така става очевадно, че резултатите са нереални, ако цял ден се нижат хора с някоя червена дреха... Това е неприложимо у нас, защото не сме палячовци, но пак може да се измисли нещо друго...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Като забелязвате

    09 Окт 2022 11:09ч.

    В САЩ демократичната държава, има само две партии, така че обличането в цвят върши работа. Тук у нас, за да няма две партии, се допуска Луна да е кандидат. Не се гледа дали партиите реално са такива. У нас е въведена порочна система, за разбиване на вота, а това води до разделяй и владей. Печелят винаги ДПС.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Doktor

    09 Окт 2022 10:47ч.

    И този излезе продажник!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кой го избра този кариерист на Нато

    09 Окт 2022 10:54ч.

    Отвратителен натегач. Познавате ли някой, който е гласувал за него?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Корпоративен машинен вот + манипулации/фалшификации

    09 Окт 2022 15:26ч.

    Хилядите държанки и чистачки на американското посолство евентуално са гласували за Янев. Там, в посолството на САЩ, след въвеждането на опцията за машинната фалшификация, се определя коя партия колко гласове да има; колко да е избирателната активност, след което резултатът се свежда до социологическите агенции за внушаване и до щаба за изборни фалшификации.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Очите говорят...

    09 Окт 2022 10:57ч.

    ...с празен, безнадежден поглед, без всякаква емоция и израз.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • напротив, надява се да стане МинПрд

    09 Окт 2022 11:03ч.

    и пак да се прави на дипломат... Основната им грижа е да приемем еврото и да се включим в мелето срещу Русия. Хамерика защо ни обещава 42 милиона $ за да си потегнем армията?... Прилапаха ни 3 милиарда за 8 хартиени самолета, а сега ни "помагат" за да подкрепимЕ Еленски...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Следващия еничар

    09 Окт 2022 10:58ч.

    Избори и възраждане на власт или смърт. Аз така ги виждам нещата

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • бизонитес

    09 Окт 2022 11:02ч.

    Яневввввввввввввв,,,то може,ама трябва ли.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • БАСТУН

    09 Окт 2022 11:06ч.

    ЧЕМОДАН,ВОКЗАЛ И НА ФРОНТА,БЪДИ СОЛИДАРЕН И ПОКАЖИ ПРИМЕР,УВАЖАЕМИ НАТОВСКИ ГЕНЕРАЛ,ПОДЧЕРТАВАМ НАТОВСКИ,А НЕ БЪЛГАРСКИ.БОГ НА ПОМОЩ,АКО ВИЕ СТЕ БЪДЕЩИЯТ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Рене от съпротивата

    09 Окт 2022 11:10ч.

    Да не си помислите, че този е български офицер а не е проамериканско и пронацистко мекере.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Необичаен

    09 Окт 2022 11:13ч.

    Спокоен съм. Сега като станем легитимна цел, руснаците ще имат повод да ни освободят. И тогава всички ибрикчии, които ги плюят,ще ги посрещат на Орлов мост с хляб, сол и носии. Даже ще доведат дъщерите си за да преспят с "освободителите", и така да затвърдят верността си. И ще настане едно щастие, едни усмивки, едни снимки....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Doktor

    09 Окт 2022 11:45ч.

    Добър коментар! :)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Скъсан зелен чорап

    09 Окт 2022 11:19ч.

    За съжаление нашата армия не ражда Бисмарк, дьо Гол и Суворов.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • защото

    09 Окт 2022 14:44ч.

    народът ни не е нито германци, нито французи, нито руснаци - а както го е рекъл дядо Славейков: "Не сме народ, а... и с туй ще свърша!"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Необичаен

    09 Окт 2022 22:09ч.

    Явно не си чел военната си история. Там щеше да видиш имената на Данаилов, Дичев, Хесапчиев, Бендерев, Панов, Нерезов, Жостов, Колев, Тошев, Кутинчев, Иванов, Сгура, Серафимов, Вазов , Жеков и т.н. За сравнение 3-а българска армия през ПСВ подчинява многоброен противник+неговите съюзници, здраво окопан в две крепости на наша територия и бит като мачка у дирек на негова територия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • нацистки съучастници

    09 Окт 2022 11:21ч.

    Руската федерация заяви, че държавите, които доставят оръжия на нацисткия режим в Украйна, трябва да се наричат "нацистки съучастници".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Отвратен

    09 Окт 2022 11:21ч.

    Този се оказа точно това, за което го мислеха всички - американски генерал! Аман от ястреби! Който иска мир, не праща оръжие.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ххх

    09 Окт 2022 11:29ч.

    Да, важното е да пращаме оръжия в усрайна и да поддържате хунтата в Киев, така трупате точки пред господарите ви. Ние ще си студуваме и гладуваме през, това не ви касае изобщо. Държите се така все едно нас скоро няма да ни има. Защо ли?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Зумер

    09 Окт 2022 11:32ч.

    Дай пример, маскирай се като сандък с муниции, и заминавай в усраната. Вълк в овча кожа. Срам за страната си.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • bodar4uk

    09 Окт 2022 11:32ч.

    Бой до дупка с избори, додето останат само две партии, поне това положително от Сащ, можем да вземем, друго няма. Що не направят референдум за оръжията, ама то на нас и референдумите ни такива, както всичко друго, полово-импотентно немощни.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И референдум ще преброят с машините на Сиела Норма

    10 Окт 2022 8:19ч.

    И резултатите ще бъдат каквито са им зададени от програмистите... Трябва да се премахнат тези машини. Има си български табулатори по разработка на БАН, които са гарантирани срещу фалшификации. Тях трябва да съседат. Да, ама сегашните (142 милиона лв.) кой бунак ще изкупи?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Рене от съпротивата

    09 Окт 2022 11:46ч.

    Нека кандидатите за управляващи да си припомнят за издадените присъди от Първи върховен състав на Народния съд!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Рене от съпротивата

    09 Окт 2022 11:51ч.

    Първи върховен състав на Народния съд съди върхушката на монархо-фашисткият режим, регенти, дворцови съветници и минстри от кабинетите на Богдан Филов и на Добри Божилов!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Рене от съпротивата

    09 Окт 2022 11:54ч.

    И тогава са се леели дитирамби от трибуната на Народното събрание за правилният цивилизационен избор на нацистка Германия и нападението над СССР, и сега се леят същите за евро-атлантическите ценности и санкците и войната срещу РФ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Рене от съпротивата

    09 Окт 2022 12:01ч.

    За съжеление днес нямаме РМС който да разпространяват позиви, нямаме БКП която да води антифашистка борба, няма ги Гео Милев, Смирненски и Вапцаров, няма и СССР който да ни защити от съседски териториални претенци.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • бумеранг

    09 Окт 2022 12:03ч.

    нямам думи... и тоя се оля като последния резил. властта е сладко нещо, нали янев.....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Десислава

    09 Окт 2022 12:04ч.

    Много са съмнителни гласовете, които събра Янев на изборите - малко повече от ИТН?! Сега неговата организация се готви да състави правителство. Единствените демократични начини за невъвличането ни във война са протести или искане за касиране ра изборите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Итн

    09 Окт 2022 13:58ч.

    Са проект, който обслужваше Радев, те са свързани по някакъв таен начин, а Янев е резервния им проект. ПП са също проект на Радев.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Десислава

    09 Окт 2022 14:28ч.

    Възможно е ИТН да са проект. Отказът им да участват в съставяне на кабинет в предпоследното НС подсказваше за инженерство. Странното днес е, че според резултатите, ИТН са разочаровали всички свои избиратели.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • а някой да не би да очакваше нещо друго от поредния предател?

    09 Окт 2022 12:07ч.

    Хората ви предупредиха и вие пак го навряхте в парламента. Кой каквото си надроби това сърба.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • забележка

    09 Окт 2022 12:09ч.

    Забележете само кои са новите герои, с чиито изказвания ни бомбардират от сутрин до вечер. И си правете сметка какво ни чака. На янев гласа му не се чуваше до сега, а като го натикаха в парламента вече стана голяма работа.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Янев е пич.

    09 Окт 2022 12:12ч.

    Излъга доста фуражки да гласуват за него и сега обръща палачинката.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • colibri

    09 Окт 2022 16:35ч.

    Това изречение, написано от Вас е абсолютно вярно- много армейци все още го смятат /Я./ ЗА ЕДИН ОТ ТЯХ,но ще разберат, че са излъгани. :)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • яверт

    09 Окт 2022 12:14ч.

    Срам , срам , пълен срам са думите на този човек . Преди да се класира за НС , говореше обратното . Нови избори и да се измита .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • съждител

    09 Окт 2022 12:15ч.

    Виждам, че вече масово сте се ориентирали. За съжаление сме хвърлени в чувала! Заедно сме, не се деля. Четях и го слушам, правейки мъчителни опити да разбера какво казва този човек и накъде е тръгнал. Напълно безрезултатни! Преди изборите го считах за още неопетнен. И после той сам се издаде, а за мен стана просто "Г-н НАТО". Схемата се нареди доста стройно в главата ми.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кръвта им върху твоите ръце и върху поколенията

    09 Окт 2022 12:16ч.

    Много кръв.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • съждител

    09 Окт 2022 12:18ч.

    Ето за каков става дума. Атлантите бързо разбраха, че кирочо е пациент и няма да остиска фронта. Задействали са многоходово, активно мероприятие, което ние нямаше как да хванем в зародиш без вътрешна инфо. Много хора са знаели - пезидентство, армия, служби, но са мълчали. ОЧЕВИДНО СТАВА ДУМА ЗА ЕДНО ПОРОЧНО ЗАЧАТИЕ, което трябва в бъдещ, неизбежен момент да овладее страната.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Всичко си личеше

    09 Окт 2022 12:26ч.

    Това са номера на мас0ните. Целият преврат на Радев, цирка сътворен от Слави, и сега съмнителната партия с име "възход".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • не "възход", а Български Възход!

    10 Окт 2022 8:32ч.

    за да чукне и Възраждане за България... Херо инята и тя си е още тук - приключва работата си по проекта. И изборите насрочиха съобразено с нейния график...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чуйте звуковия файл!!!

    09 Окт 2022 12:19ч.

    Вижте заглавието на източника. Тукашното заглавие е извадено от контекста. България може да изнася оръжие за Украйна, НО България НЯМА ТАКОВА. НЯМА!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • smb

    09 Окт 2022 12:38ч.

    Така е, но няма как да обясниш на малоумните Костадиновчета, че статия не се чете до заглавието и трябва малко да се опиташ да разбереш, а не да чакаш да ти разкажат кой, какво е казал

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • съждител

    09 Окт 2022 12:53ч.

    Ти ли бе, глупчо 12,38, ще обясняваш за същност и съдържание! Никога от ръката ти не е излезло едно смислено нещо! Никога дори не си направил поне опит да заявиш едно ярко и запомнящо се твърдение! Дори да е НЕДОКАЗАНО. Ти си едно празно множество, едно НИЩО, ама с претенции, че разбира текста на статиите ОТВЪД. И само това повтаряш! Омръзваш до смърт!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ретранслатора

    09 Окт 2022 12:24ч.

    Не е морално нито демократично дори в рамките на неолибералите партия с близо 1.8% представителност на изборите да състави правителство, но и да провежда каквато и да е политика, най-малкото за доставки на оръжия или недай Боже военен контингент!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • съждител

    09 Окт 2022 12:24ч.

    Скарването на Петков и Янев беше обикновен театрален етюд, при който "честен мъж, патриот, воден от грижа за Бг", отказва да нарече нещо с едно понятие, вместо друго. Започна процесът на мъчително раждане на "партия", която дори и след появата си, излъчваше такава неопределеност, че направо объркваше.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • подобно на "жертвата" Н. Минчев.

    10 Окт 2022 8:36ч.

    и него така отместиха. за малко...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • съждител

    09 Окт 2022 12:28ч.

    ПАРТИЯ БВ Е ЗАМИСЛЕНА И СЪЗДАДЕНА КАТО НЕЩО НЕОПРЕДЕЛЕНО, АМОРФНО, КОЕТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ДЕФИНИРА. Целта е тя да бъде непредизвикваща отрицание, агресия и омраза. Целта е да бъде равноотдалечена и приемлива за всички, което да послужи за формално основание да стане мандатоносител и около нея да се изгради една коалиция на правилните и здрави обществени сили.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • и времето на проекта беше неопределено

    10 Окт 2022 8:39ч.

    "Ще бъде обявена, когато му дойде времето"...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • съждител

    09 Окт 2022 12:32ч.

    Естествено, употребявам думата "приемлива" в ироничен план, но и този път това не е достатъчно. Изиграха го амбициозно, умно и сега отиваме към вероятния ендшпил, когато Бг ще се подреди хармонично в армията на силите на "Доброто и Светлината"! Когато настъпи разривът с дясната му ръка - онази зам. Симеонова, нещо при присветна. Стана от днес за утре, но бързо пуснаха слуха

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • съждител

    09 Окт 2022 12:36ч.

    за някаква драматична, любовна история и успях някак си да намеря що-годе правдиво обснения за този разрив, случил се за часове. Дали пък г-жа Симеонова не е научила в суматохата нещо много важно. Всичките подробности ще станат ясни за малцина. Още един детайл! При екзитполовете трайно ИТН влизаше, БВ беше вън, после при паралелното, изведнъж си смениха местата. Още една лампа!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • екзит-половете са незаконни

    10 Окт 2022 8:42ч.

    и трябва да бъдат забранени със закон!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • съждител

    09 Окт 2022 12:39ч.

    Както и множество други субекти в Бг, това също още от самото си начало беше безсрамно наричано "проект". Проектът е бизнес и непартийна инициатива, която трябва да донесе печалба на инвеститора. Това е положението - на този етап ни изработиха качествено, сготвиха ни. Признавам си, първоначално се поддадох и аз, следователно съм податлив.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • съждител

    09 Окт 2022 12:44ч.

    Е, работата е била качествено замислена и амбициозно реализирана. Това не е проект, който може да се реализира със сили на посолството, то е било спомагателен елемент за господата от Виджиния. Направи ли впечатление, колко бързо и гладко мина регистрацията на партията! А кокорите се мъчат като грешници! Късно се усещаме! Кой да докаже?! БайХ, на калъп го хванаха, пак вика "не е вярно"!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    09 Окт 2022 12:47ч.

    Я казсиране на изборите и премахване на машините, а после на избори... аман от спуснати тъпанари!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хайдукът Софиянски

    09 Окт 2022 12:53ч.

    Стефан Мустафа Янев е поддържник на доня Корлеона?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ГАРВАНЪ

    09 Окт 2022 12:54ч.

    Ние нямаме работа в тази война. Ние нямаме интерес от тази война. Ние само ще губим, за да уйдисаме на пиндосляшките прищевки и интереси. Янев няма работа в политиката. Генералите нямат работа в политиката. На него това не му е ясно, май. Ще го изхвърлим ние.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ангел

    09 Окт 2022 13:01ч.

    Преди около час над мен в Бургас мина натоварения с оръжия Ан 124. Какво да кажа не знам. Тъжно."...всички се отклониха от пътя, вкупом станаха негодни...". Разсъждавам си, че неблагодарността е грях и много често води до загуба на дара. А свободата ни е даром от Бога чрез саможертвата на братска Русия. Няма да се учудя ако вследствие на това някоя сутрин се събудим от гласа на мюезин.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тъжно

    09 Окт 2022 13:14ч.

    Въпреки ежегодните чествания на Освобождението, ние забравихме нашите освободители. Това дедите ни няма да ни го простят.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • дедите ни

    10 Окт 2022 8:50ч.

    от Троянския полк едва ли могат да простят и че за по-малко от 3 седмици (след Брексита в ЮК) бяха подадени над 267 000 молби от българи, ЕС гурбетчии, за оставане в държавата им. Тереза Мей тогава ги помоли: "Не си отивайте! Имаме нужда от вас!" А в цеховете на всяка фабрика работят само румънци и българи!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не мога да не посоча

    09 Окт 2022 13:22ч.

    Кой "русофил" ми се правеше оня ден на "оттворен"? Колко бързо действителността посочи истината на тъпанарите "русофили", които гласуват за НАТОвски генерали, щото били "умерени" и "разбирали"! "Русофилите" , не ви ли писна, американците, все с един и същи номер да ви връзват.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • по този повод Левски е написал

    10 Окт 2022 9:16ч.

    (приблизително) овъглихме се от опарвания и не можем да разберем и запомним...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Kubis

    09 Окт 2022 13:24ч.

    Да разбира се че може, но това е престъпление! Твърде много управници разсъждават така като им е заповядано от Козяк, за разлика от честните българи и български патриоти!!! Това дали го разбира този Янев?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Аха

    09 Окт 2022 14:04ч.

    Значи Натовците ни казват, че нямаме оръжие, че няма да изнасяме оръжие, за да ни излъжат, понеже виждат че обикновените хора не искат война с Русия. А в действителност се разпореждат и изнасяме оръжие. Докога ще издържат с лъжите, вечер като си лягат как спят тези хамелеони?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ганьвските евроатлантици

    09 Окт 2022 14:45ч.

    В България май само генерал Шивиков е достоен човек! Другите: радев, атанасов, банкянския, гяуров, янев... все американски еничари и подлоги! Офицерска чест? Родина? Отечество? Пълни глупости - интереса клати феса!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • да бяхте видял как пазачите (полицаи) пред МС

    10 Окт 2022 9:30ч.

    налагаха с палки същия този български генерал Д. Шивиков, когато се втурна към МС и поведе протестиращите през декември 2020... Потрошиха му ребрата (с палките по гърба, че най-безопасно) и го извадиха от строя за цяла седмица! ... И участието ни в мисиите в Ирак и Афганистан си беше престъпление срещу народа.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чезаре Ламброзо

    09 Окт 2022 14:54ч.

    Бастун Бастунов измами всички наивници гласували за него. Сега, след изборите вече може открито да говори за това за което е спуснат в т.нар. българска политическа класа.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • тралала

    09 Окт 2022 14:55ч.

    116 хиляди са гласували за този недостоен генерал и той най-нахално иска да ни налага някакви решения. Не виждам проблем господин генералчо да отиде доброволец в Украйна, след като има такава позиция, това е най-правилното. И той доволен, и ние още повече. Да не говорим, че и тези 116 хиляди му ги надписаха.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Най-често ще бъде

    09 Окт 2022 16:00ч.

    Тези, които са гласували за него да излезнат в подкрепа на митинг, и да ги преброим. Да видим мъже ли са, жени ли са, има ли подходящи за мобилизация.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ба, ка че излезнот

    09 Окт 2022 17:16ч.

    Ке падне некой дож и че ръждьосот, машини са това ....нидъй тъй

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • j.jelevban

    09 Окт 2022 17:18ч.

    След като смъкнаха избирателната активност максимално,фалшифицираха изборите.Това фалшифициране НЯМАШЕ как да се случи ако имаше поне ЕДНА ОПОЗИЦИОННА ПАРТИЯ!При такава разстановка опозиционата партия щеше да изкара хората си на улицата и ВОЕНЕН РЕЖИМ.Щяха да окретат година две мекеретата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • j.jelevban-75% апатия

    09 Окт 2022 17:21ч.

    Майкопродавци си подава топката.Янките ем ги хранят ем ги плющят.Колко са?5000-10 000.Таман бройка за нов народен съд.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Немезида Никта Ереб

    09 Окт 2022 17:35ч.

    Проектите се множат. Янев не е сам на тепиха. ДД не спи. Прочетете тази статия с последни топли разкрития: https://glasove.com/novini/kostadin-kostadinov-pregovorniyat-ekip-na-gerb-e-dobra-shega-s-dve-ot-nay-omraznite-litsa-na-balgarskiya-prehod

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Идеалист

    09 Окт 2022 18:24ч.

    Янев е натовски генерал, яко стиснат за слабините от Чичо Сам. Няма разлика от Кокорчовците, "умните" жълтопаветници и Баце. Каквото и да е правителство от проамерканските шест партии включително и БСП - Нинова, ще съсипят напълно България!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Разочарован

    09 Окт 2022 19:23ч.

    Добре, че не гласувах за този.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ина

    09 Окт 2022 20:51ч.

    нали го бяха уволнили, че не искал да изпращаме оръжие, не искал да ни въвлича в чужда война, много му се иска да е премиер отново, но без началник не може, преди президентът, сега други.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ина, мила, такъв беше сценарият

    10 Окт 2022 9:42ч.

    Формалната причина да го "свалят" от министерския пост беше, че наричаше конфликта в Украйна с официалното наименование употребено от раша. Горкичка жертва на другия проект, ПППП... И така се прослави като русофил... Фалшивка след фалшивка. Много грижливо подготвиха изборите за неутрализиране на Възраждане.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Охубоху

    09 Окт 2022 22:29ч.

    Янев е поредното мекере в услуга на Козяк. Явно зора на УСА е да ни вкарат във война с Русия и затова ни пробутват все политици евроатлантици-българомразци. И "дай България" и "Поредните Подменители" и Борисовите гробари и Цвъковите "републиканци", сега и на Янев шайката...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ГАРВАНЪ

    10 Окт 2022 13:54ч.

    Стефан Янев: България може да помага директно с оръжия на Украйна === "-Идьот?", "-Тъй вярно, идьот!". По Швейк.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Поручик Галицин

    10 Окт 2022 14:02ч.

    Тоа да сее разжалва публично пред Президенството!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • погнусена

    10 Окт 2022 15:11ч.

    Да ти плюя в сурата господин генерал - поредният продажник и нагаждач. Много бързо смени песента като ти сритаха задника и изгуби позиции и кокал - и сега набързо се преориентира. И ти си поредната временна мишка в бг "политиката".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи