Стефан Стефанов, кандидат за кмет на Видин от "Възраждане": Знаем как и можем да подобрим икономическото развитие на града и региона 

Стефан Стефанов, кандидат за кмет на Видин от "Възраждане": Знаем как и можем да подобрим икономическото развитие на града и региона 

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Кандидат-кметът на “Възраждане” за град Видин - юристът Стефан Стефанов е силно мотивиран да подобри и промени икономическата среда в родния си Видин и регионът, като цяло. 

“Програмата ни, в сектор “Икономика” е всеобхватна и амбициозна и аз вярвам, че през годините съм натрупали нужния ресурс от знания, умения и компетенции, за да се справя с всички предизвикателства на средата. 

Сред основните моменти, застъпени в нея са - стимулиране на социалната икономика, предоставяне на привлекателни условия на общински помещения за млади предприемачи и стартиране на техни проекти, насърчаване на инициативи на младите хора, научни изследвания, развитие на информационните и комуникационни технологии, университетски и бизнес предложения. Също и защита на малката, средна и традиционна търговия, засегната от големите търговски вериги и центрове, използване на потенциала на минералните извори за развитие здравен и СПА туризъм с общински ресурси или публично-частно партньорство”, заяви Стефанов. 

За адвоката е от изключителна важност и подобряването на социалната среда във Видин, затова и в програмата му има акцент върху поддържането на съществуващи и изграждането на нов общински жилищен фонд за ползване от млади семейства и крайно нуждаещи се, както и отреждане на общински терени за крайно нуждаещи се лица.

 

 

Коментари

Напиши коментар

Откажи