Станислав Балабанов, ИТН: Истинското лице на Кирил и Асен е на обикновени шарлатани

Станислав Балабанов, ИТН: Истинското лице на Кирил и Асен е на обикновени шарлатани

Следвайте "Гласове" в Телеграм.

"Продължаваме Промяната", в лицето на Кирил Петков и Асен Василев, направиха така, че излъгаха огромна част от българското общество. Това заяви в предаването "Денят започва" на БНТ Станислав Балабанов от "Има такъв народ" (ИТН). Като пример посочи обществената поръчка за придобиване на медицински хеликоптери.

"Те са я правили обществената поръчка, некомпетентно направена, пропада, служебният кабинет я спира. Северна Македония има хеликоптери, България няма. Цената е заложена некомпетентно, затова не се осъществи", заяви Балабанов.

Според него "Продължаваме промяната" са искали да овладеят всичко и да го използват за собствени цели.

"Президентът Радев говори с думите на всеки нормално мислещ българин. Истинското лице на Кирил и Асен е на едни обикновени шарлатани. Така ще останат запомнени", заяви Балабанов.

Допълни, че сега държавният глава си е позволил да критикува конкретно, защото става въпрос за натрупване през времето. "Прави му чест на президента, че също признава грешките си, защото той беше човекът, който ги създаде", заяви Балабанов.

Каза още, че ИТН смятат машинния вот за логичния подход към бъдещето. Ще продължат да настояват за смяна на политическата система и преминаване към президентска република.

Цялото интервю вижте във видеото.

Източник: БНТ

 

 

Коментари

  • j.jelevban-една назада две напред

    07 Дек 2022 9:33ч.

    '' Истинското лице на Кирил и Асен е на едни обикновени шарлатани''-назад моме Калино."Прави му чест на президента, че също признава грешките си, ...'-другия шарлатанин ,една напредКаза още че ИТН смятат машинния вот за логичния подход към бъдещето и ще продължат да настояват за смяна на политическата система и преминаване към президентска република'-манипулации и президент от машинките,две напред!На тоя ако му проверят доходите ще има голямо разминаване.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • malart

    07 Дек 2022 10:07ч.

    Toя не беше ли ходил до Киев и после си измисляше героизъм, че уж до него паднала ракета

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Че те ако не бяха шарлатани, щяха ли да ги изберат от посолството!?

    07 Дек 2022 11:32ч.

    Нали такава е рецептата за коландрене на колония на англосаксите от векове - издигаме най-калпавите от некадърните.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мери

    07 Дек 2022 11:41ч.

    Чунким вие сте различни. С какво българите заслужихме такива отрепки!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • съждител

    07 Дек 2022 12:19ч.

    Како Мери, ти прочете ли написаното от кака Ноеми? Препоръчвам!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • съждител

    07 Дек 2022 11:46ч.

    Балабанов говори без ненужни изхвърляния. Изказът не е ненужно натруфен и коректно е посочено, че обществото намери някакви сили и механизми да ги изхвърли от управлението на общественото тяло като чужди и вредни елементи, които не можеха да служат резултатно дори на скритите си господари. Правдиво е посочено, че болшинството от нечистите им замисли бяха пресечени и не успяха да се реализират. Кирчовците са разкрити и дезавуирани, посоката на развитие и ролята им в управлението на обществото е осъдена да върви мощно на ... юг!! Те са изгледан епизод, прочетена страници и вторачването в тях ненужно ще отнема внимание, време и сила. Просто ги забравете! Е, винаги ще има една малобройна кохорта бесни либералстващи, които ще продължат да се търкалят по жълтите павета, но и това е въпрос на кратко време.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • съждител

    07 Дек 2022 11:51ч.

    Колкото и да е странно на пръв поглед, влязох да напиша нещо в статията за Балабанов, което не засяга Балабанов. Станислав е добро момче, заедно бяхме по улиците и площадите! Исках да ви обърна внимание на нещо друго! В журналистическата гилдия на обществото ни има опасни елементи, който са достатъчно талантливи и школувани, че да пробутват отрова под един крайно благовиден повод и придавайки и форма на чудесен сладкиш, изготвен при ползване на актуални и много правдиви "съставки"! Вижте това https://epicenter.bg/article/Vsichki-zdravi-sili-v-darzhavata-tryabva-da-se-obedinyat-sreshtu-zarazata--narechena-PP/301709/11/0

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • съждител

    07 Дек 2022 11:57ч.

    Неколкократно съм изтъквал, че харесвам и обичам красивия език на Андролова. Този език дори служеше в голяма степен на прогонването на лъжата и лицемерието в най-гнусните им форми, които безсрамно доминират общественото пространство, разнасяни от сладкопойни трубадури на писаното слово. Това беше НЯКОГА! Някок неудобно е да си припомним, че се случваше с оплодителната и наместваща сила на парите на "Урманов". Е, всичко отдавна приключи там!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • съждител

    07 Дек 2022 12:05ч.

    Сега е модно да се пише и да се анатемосва ПП. Те дори са именувани като обществена зараза! Абе, то бива плам и дръзновение в изпълнение на поставени задачи, ама пък чак толкова?! Как ви се струва - този материал на какво по-точно може да се оприличи? Това грозен и подъл шут ли е в лицето на паднал и безпомощен човек или е далеч по-скоро една ловка и скрита апологетика в нечия уж "неясна" полза. Можем ли със съвместни усилия, с пот на челото и също, много моля, доколкото усилието ще бъде гигантско - не пийте вода морни! Опасно е! :)))).

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • съждител

    07 Дек 2022 12:15ч.

    Та, можем ли, любезни колеги, да открием отговора на въпроса - кого славослови кака ви Калина?! Това не е първият път - очевидно става дума за изградени трайни отношения на възложител и изпълнител и Андролова коректно изпълнява договорните си задължния. А на мен, Калина, сърцето ми кърви! Защото една видимо много умна, много талантлива жена има сделка с мракобесни сили и ги пробутва отново докато уж междувременно е заета да громи със справедлив, божествен гняв едни паднали на земята и вече бивши "божества"! Разбирам, насъщният крещи, натиска! Насищният е силен и има потенциял да измести богоборието! Насъщният е безпощаден! А по чаршията няма масово платежоспособни възложители!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • бай Илия

    07 Дек 2022 12:37ч.

    Според мен ИТН са много по-големи шашкъни! Излъгаха сума народ да гласува за тях и като видяха, че не е лесно се оттеглиха. И още по-гадното е , че сега се включиха в хора на Радев и Борисов против ПП. Долнопробна работа, но ще си намерят майстора!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мери

    07 Дек 2022 13:15ч.

    До съждител 07 Дек 2022 12:19ч. Батко Съждителю, не мога да прочета всичко из нета поради работата си. Хубаво е, че си бил на протестите, аз също бях. Бях и на протестите преди 30 години, макар и почти дете... Въздух под налягане. Не съжалявам, защото това е бил моят избор! А за журналистите - Киркегор! Малко са тези, на които може да се вярва.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • съждител

    07 Дек 2022 14:22ч.

    Оле-леее! Непримирима, принципна, малко дива, оттам и най-вероятно много страстна! Како, Мери! Какво направи ти с мен?! Обречен съм поне 10 дни на безсъние, а през главата ми ще стрелкат картини, които не са описване и обясняване. Пък и си млада, тъкмо като за мен! Не ритай така критично мъжете, въпреки че временно не те забавляват! След СЪтворението, мъжете и жените заедно са участвали в творението - жените са творели хора, а мъжете са творили Света. И също - не ми е приятно да споря, но преди да си научим уроците, има да се свърши нещо далеч, далеч и несравнимо по-важно! Да бъде съхранен животът! А него го могат жените и мъжете - ЗАЕДНО! Ето това прочети: https://glasove.com/na-fokus/zhenite-ne-iskat-dekonstruiran-mazh

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ивайло

    07 Дек 2022 13:16ч.

    ИТН свършиха много добра работа, като изхвърлиха от властта измамниците от ПП.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мери

    07 Дек 2022 13:22ч.

    И още: Като познавач и любител на късия разказ (Иван Вазов, Елин Пелин, Йовков, Чехов, О,Хенри и пр.) обръщам внимание на Съждителя, че тезата може да се изрази в две-три изречения!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • съждител

    07 Дек 2022 14:37ч.

    Никой не може да ми внуши и предпише да харесвам неговите предпочитания! Чуждите разбирания ги приемам за сведение спокойно. Ако отсреща няма агресия, предпочитам деликатност. Ако има агресия, бягай далеч! Краткото и категорично заявяване на тези е типично за хора, които като правило са крайни, авторитарни, имат арогантен начин на мислене и освен това са ... мързеливи, безцветни, скучни, незавладяващи! Използване на повече думи при общуването и излагането на мисли, твърдения, също е белег на уважение на аудиторията. Залагат се предпоставки, ограничения, размишлява се за причинно-следствени връзки, обмисляш резултатите. Тъй като нещата стоят така, така и така, аз мисля така! Кратката и декларативна категоричност е проява на нещо, което няма да изрека. Не звучи ласкателно! Колко жалко, како Мери, толкова надежди залагах на теб, а такъв крах накрая! :)))) Няма да я бъде нашата! :)))

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мери

    07 Дек 2022 14:35ч.

    До съждител 07 Дек 2022 14:22ч. Цитат от поста на моя приятел от форума: "А него го могат жените и мъжете - ЗАЕДНО!".... Това ти казвам, приятелю, и така трябва да бъде! Фактите обаче говорят - последно място по стандарт и всичко важно, за да се развива една държава, господине, ПОСЛЕДНО!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи