Според Сиярто срещата на НАТО в Брюксел потвърждава риска от нова световна война

Според Сиярто срещата на НАТО в Брюксел потвърждава риска от нова световна война

Срещата на външните министри от НАТО в Брюксел потвърждава, че рискът от нова световна война заради конфликта в Украйна е съвсем реален. Това заяви унгарският външен министър Петер Сиярто във вторник, когато участва в двудневна среща с колегите си в Брюксел.

"За съжаление, в светлината на днешните изказвания можем да кажем, че се приближаваме към нова световна война", каза Сиярто в разговор с журналисти, който беше излъчен от телевизионния канал М1. Той заяви, че на срещата е говорил за необходимостта "да се избегне пряк сблъсък между НАТО и Русия", изпълнен с риск от глобален конфликт. Според него подобно развитие на събитията "очевидно би довело до нова световна война" и затова е изключително важно НАТО като съюз да не бъде въвлечен в украинския конфликт и по-специално да не доставя оръжия на Киев на колективна основа.

 

Коментари

  • Война ще има на 1000%

    04 Апр 2023 21:15ч.

    Тя е единственият шанс на англосаксонците да оцелеят на върха на хранителната верига.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • бай шиле

    04 Апр 2023 22:01ч.

    Въпросът е в това дали ще изберат оцеляването въобще, или ще погубят всички ни...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Войната не е шанс за англосаксонците

    04 Апр 2023 22:22ч.

    защото не могат да я спечелят. Могат да спечелят с някаква подлост. Те в това са силни.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не знам

    04 Апр 2023 23:31ч.

    ,ама заглавието е по-дълго от статията. Сериозно ще да е ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Mda

    05 Апр 2023 0:28ч.

    Е ще погубят всички много ясно, няма само те да се погубят. За да се запазят те са готови да подпалят всичко където могат и ще го направят къде по успешно къде не. Бъди сигурен в това.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • old_beggar

    04 Апр 2023 21:24ч.

    “глобалният” Запад е паразит, неспособен да се изхранва без да ограби някого (в Африка, в Латинска Америка, в Азия). това е умствено уродство, което се е отказало от християнските корени и е замърсило мозъците на човечеството с разрушителните вируси на атеизма и содомията през петте века на своето господство. това е морална перверзия, родила всички лоши "изми" в историята на съвременното човечество - колониализъм, расизъм, фашизъм, нацизъм, атеизъм, хомосексуализъм (като идеология). това е кръвожаден октопод, който е убил повече хора от всички цивилизации преди него...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ще бъде чудо

    04 Апр 2023 21:32ч.

    Ако войната се размине. Как ви се струва следната схема: Изведнъж САЩ казват - крадохме достатъчно, вземете покрадете с нас. Да ви хрумва, че това е абсурд?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Иван

    04 Апр 2023 21:56ч.

    За съжаление съвсем малка част от управляващите политици на запад са с всичкия си! Повечето си мислят, че още малко трябва и Русия ще рухне и те ще я разграбят, а плячката ще е богата и си заслужава риска! Те забравят думите на Владимир Путин, че на руснаците не им е нужен свят без Русия! Те все не могат да ги осъзнаят, дали от дебилизъм, дали от замъгление на съзнанието от бясна алчност или от комбинацията на двете. Тези идиоти в голямата си част са изключително неграмотни и не осъзнават достатъчно бедствието, което ще докарат на света-термоядренна война! Жертвите на Първата световна война бяха няколко милиона, Втората световна война взе над 50 милиона човешки живота, а Третата световна ще бъдат вероятно над 500 милиона, а може и милиард да надхвърлят! Има и още една ужасяваща подробност, че всъщност европейският континент ще се превърне в радиоактивно сметище! Европа е натъпкана с американски войски и тяхното оръжие, включително и ядренни бомби, което ги прави сигурна цел на рускито термоядренно оръжие! Тези идиоти не могат да си представят резултатите от техните безумни действия! Техните страни с такава висока гъстота на населението буквално ще се превърнат в радиоактивни гробници! Жалкото е, че има много българи в Западна Европа, които също ще изгорят в ядренния огън и за това няма да е виновна Русия, която съвсем законно ще се защити!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • бай шиле

    04 Апр 2023 22:04ч.

    Путин каза и още нещо, образуването на нов пролив между двата окена с брегове Мексико и Канада...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Иван

    04 Апр 2023 22:55ч.

    Ето пролив имени Сталина!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • новата световна война

    04 Апр 2023 22:23ч.

    трябва да се нарича последната световна война

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • За какво ни е човешката цивилизация

    04 Апр 2023 22:28ч.

    ако наглосаксонците и евронацистите определят облика ѝ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    04 Апр 2023 23:29ч.

    Това са психоатаки, не приемайте възможност за война и няма да има такава - войната не става с шепа тъпанари, война се прави с хора! Сорос каза, че ако ще пращат някой, трябва да са хора от Източна Европа, аз пък казвам, че ако хората не искат да участват - никой не може да ги принуди. Това са психопохвати, чрез които искат малко по-малко да ви подготвят психически, точно както беше и с ковито, и ваксата, а сега и войната. Пълен игнор и категоричен отказ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Музикант

    05 Апр 2023 2:00ч.

    Ами те след психо подготовката приложиха и ковида и ваксата. Сега им остава да приложат и войната. А аз ще свиря на палубата до окончателното потъване.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Съществуването на престъпната организация НАТО вече е предпоставка за световна война

    05 Апр 2023 2:25ч.

    Положението се утежнява от съществуването на още по-зловредната организация за ограбване на континента, известна като "Европейски съюз".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Bacho Кольо

    05 Апр 2023 7:52ч.

    В Европа вече дейсттват три военни, подчертано военни, съюза - НАТО , ЕС и Русия - Белорусия. Да ни е честито!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Маги

    05 Апр 2023 9:41ч.

    Личното ми мнение е, че причината за войнствения характер на американците е генетичен. За там са тръгнали най-агресивните завоеватели от Европа, почти са избили местното население, за да заграбят земите му и останалите оцелели са ги натирили в най-бедните места. След време са пленили много чернокожи от Африка, за да ги експлоатират като роби.Генът им е такъв агресивен, а това не се променя. Да си стоят там изолирани ще е най-добре за останалия сват.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пак Маги

    05 Апр 2023 9:51ч.

    Жалко само, че много българи се подлъгаха да заминат за "обетованата" земя... Ще променят и ще станат като тях след време.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • dedo

    05 Апр 2023 10:12ч.

    не се приближаваме, тъй като вече сме били там! Виж кога и как: http://ru-an.info/news/2410

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи