Спират водата в част от кв. „Модерно предградие“ и в.з. Лозето

Спират водата в част от кв. „Модерно предградие“ и в.з. Лозето

На 27 септември 2022 г. (вторник) във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Иван Димов Ненов“, кв. „Модерно предградие“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Иван Димов Ненов“

ул. „Справедливост“ от ул. 362 до ул. „Надежда“

ул. 357 от ул. 362 до ул. „Надежда“ и ул. „Светла“ от ул. „Стефан Дуньов“ до ул. 357.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на следните адреси: ул. „Справедливост“ на кръстовището с ул. „Надежда“.

На 27 септември 2022 г. (вторник) във връзка с монтаж на пожарен хидрант на ул. „Стария път“, в.з. Лозето се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в:

района между ул. „Стария път“ и ул. „Брайново“ .

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на следните адреси: ул. „Стария път“ на кръстовището с ул. „Медуница“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

 

Коментари

Напиши коментар

Откажи