Социалисти от кръга на Нинова на протест в защита на Гешев

Социалисти от кръга на Нинова на протест в защита на Гешев

Утре, на 8 юни в 8:30 пред сградата на ВСС ул. Екзарх Йосиф 12 ще се проведе протест против предсрочното прекратяване на мандата на Иван Гешев. Това обяви в профила си във Фейсбук социалистът Страхил Ангелов.

„Нека му се даде шанс да доведе нещата до край! Аз ще отида да подкрепя главния прокурор, който и да е той, за да може да завърши това, което започна - макар и късно! Наглостта на политическата мафия премина всякакви граници! Тези, чиито имунитети Гешев поиска се опитват да го махнат, за да избегнат правосъдие! Утре в 8:30 ще бъда там!“, призова Ангелов.

Бившият депутат от БСП минава за човек от близкия кръг на Корнелия Нинова. В момента той се подвизава като водещ в червената телевизия БСТВ.

Според източници на Tribune.bg, самата Нинова е заявила на депутатите, че подкрепата за Гешев минава през ареста на нейните опоненти.

 

Коментари

  • :-(

    07 Юни 2023 19:07ч.

    Това е един много стойностен човек!!! Кое от това което казва, не е така???? Защо папагалите плюят БСП, вместо да го подкрепят??? Подкрепят ли обратната позиция???

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • :-(

    07 Юни 2023 19:11ч.

    Спомних си, че ДБ и ПП организираха страхотен протест при избора на Пеевски за ДАНС!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мери

    07 Юни 2023 19:36ч.

    Страхил Ангелов е симпатично момче и добре си водеше предаването. В случая го подкрепям.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Страхил Ангелов

    07 Юни 2023 20:04ч.

    Не защитавам Гешев, а Българската прокуратура! Не участвам в кръгове и не заемам никакви партийни и държавни постове към днешна дата. Водя предаване веднъж седмично, а не се "подвизавам" в телевизия! Една политическа клика даде поръчка на Висшия съдебен съвет да прекрати мандата на прокурор, който поведе разследване срещу тях. Същият ще бъде заменен с удобен такъв, който да осигури, въпросните политико-олигархични кръгове да избегнат правосъдие! Това добре ли е? Демократично нали? За съжаления разбиранията ми за демокрация и правова държава драстично се разминават с това, което се случва! Благодаря за правото на отговор! Поздрави на редакцията на Гласове от Ваш читател!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Santana

    07 Юни 2023 20:17ч.

    И аз да кажа, че Страхил Ангелов наистина е много стойностен човек, с който е удоволствие да говориш и да го слушаш.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Помнещ

    07 Юни 2023 20:18ч.

    Да проверя дали ще ме изтрият: Г-н Дачков, вие не се ли "подвизавахте като водещ в червената БСТВ"?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Няма да те изтрият,

    07 Юни 2023 20:51ч.

    обаче стягай мешката и пексиметя за приближаващия курорт на едно китно дунавско островче.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • До Помнещ

    07 Юни 2023 21:03ч.

    БСТВ не е червена, а бледорозова, като прашките на станишев и вагинин. Далтонизъм е нозологичната единица.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Веска от Варна

    07 Юни 2023 21:05ч.

    Утре в нарсоченото заседание на ВСС и публикувания дневен ред от ВСС няма вкарана точка за отстраняване на главния прокурор Иван Гешев, както и никаква точка в дневния ред, свързана с Гешев. ВСС УМИШЛЕНО НЕ Е ВКАРАЛА ТОЧКА В ДНЕВНИЯ РЕД, ЗАЩОТО УТРЕ ПРЕД ВСС ЩЕ ИМА ПРОТЕСТ В ЗАЩИТА НА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР И ПОВЕДЕНАТА ОТ НЕГО ОПЕРАЦИЯ „ЧИСТИ РЪЦЕ“. Очевидно ВСС се страхуват от протеста и ще вкарат точката, една на заседанието като извънредна. ВСС утре може да свали от поста главен прокурор Иван Гешев единствено ако наруши закона! Както е видно отвсякъде истерията за бързото сваляне на главния прокурор Иван Гешев е брутална и това е заради СТРАХ на всички от започнатата от него Операция „Чисти ръце“, за която народа отдавна мечтае. Главният прокурор трябва да бъде подкрепен в тази му жестока война с мафията и корупцията, просмукала държавата, същата мафия, която от вчера и управлява изпълнителната власт. Днес Гешев беше два часа в американското посолство, а в петък ще даде остро изявление по БНТ пред цялата нация.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи