„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. „Център“ 

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. „Център“ 

На 11 май 2022 г. (сряда) във връзка с подмяна на сирателни кранове по бул. „Ст. Стамболов“, кв. „Център“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ от ул. „Георг Вашингтон“ до ул. „Цар Самуил“
бул. „Стефан Стамболов“ от бул. „Сливница“ до ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ 
ул. „Княз Борис I“ от бул. „Сливница“ до бул. „Стефан Стамболов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Стефан Стамболов“ на кръстовищео с ул. „Св. Св. Кирил и Методий“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.


„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

 


 

Коментари

Напиши коментар

Откажи