Следи от кокаин били откривани в дома на Лиз Тръс след партита с политически съюзници

Следи от кокаин били откривани в дома на Лиз Тръс след партита с политически съюзници

Лиз Тръс по времето, когато беше външен министър на Великобритания, и държавният секретар на САЩ Антъни Блинкън. Снимка: АП.

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Следи от подозрителен наркотик са били откривани в дома на британската политичка Лиз Тръс след партита, на които са присъствали нейни политически съюзници, съобщи "Гардиън". Според източниците белият прах е бил открит в имението миналото лято в дните преди Трус да спечели надпреварата за лидер на торите и да стане министър-председател на Великобритания, съобщава БТА.

Човек от персонала твърди, че е тествал праха с помощта на тампон, който променя цвета си при контакт с кокаин, и това е показало наличието на наркотика.

Притежанието на кокаин е криминално престъпление, което може да доведе до лишаване от свобода до седем години или до неограничена глоба, посочва "Гардиън".

През юли правителството предприе нови мерки срещу случайните потребители на наркотици, като заяви, че паспортите им могат да бъдат конфискувани, допълва вестникът.

Отделни източници описват намирането на подобни следи в офисите на "Даунинг стрийт" № 10 след два купона, проведени по времето, когато Борис Джонсън беше премиер.

Служителите, работещи в имението на Тръс, твърдят, че на два пъти са открили следи от бял прах върху странична маса в игралната зала с маса за снукър след вечери, в които е известно, че Тръс е забавлявала гостите си в къщата в Кент.

Тогавашният външен министър Тръс е била домакин на събиране в дома от ХVII век  през уикенда 19-21 август, когато кампанията ѝ за лидерство е била в разгара си. Друго събиране се състоя през уикенда 2-4 септември. И през двата уикенда присъстваха редица политически съюзници, допълва "Гардиън". 

Източник: БТА 

 

 

 

Коментари

  • FuckEU

    17 Дек 2022 9:02ч.

    Тази е тъпа като простокичо шмекеров, така че и бЕлото нема да и помогне.....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пенчо

    17 Дек 2022 9:05ч.

    Ами висока класа. Прошляците от Скандинавия карат на трева.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мила от Марс

    17 Дек 2022 9:53ч.

    Ясно е, че ЕС не се управлява със здрав разум и трезва глава.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Леля Лизи и зеленият клоун

    17 Дек 2022 10:02ч.

    Белият прашец - безценен съюзник на всяка западаща демокрация за нейното пребъдване и топлите отношения с политическите съюзници.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    17 Дек 2022 10:03ч.

    Всеки политик и общественик, който за пари извършва услуги на САЩ, да се учи от съдбата на глупавичката Лиз Тръс - използвана и изхвърлена, като тоалетна хартия! Толкоз! Божанке Черноглавова, видя ли колко си глупав и нестабилен... хубавото е, че рано се изтропа ??

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    17 Дек 2022 10:06ч.

    Сега търсят начин как да и запушат устата да не се разприказва, нищо чудно и да си самопосегне със 6 куршума в главицата и един контролен в гърба ☝?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Зодия Прасе

    17 Дек 2022 11:23ч.

    В дома на Лиз Тръс били открити следи от нещо за лизане и тръскане. Оказало се, че това било личното дилдо на Антъни Блинкен. За потушаване на скандала и за да бъде накарана да мълчи, в дома й бил подхвърлен бял прах. Анализът показал, че това било перилен препарат "Аксион", вдъхновил Печи и Куин за въвеждането на мистериозните частици аксиони, кандидати за тъмна материя (слабовзаимодействащи масивни частици, WIMPs) с които трябвало да се обясни нарушаването на CP-инвариантността при слабите взаимодействия. Всичко това показва дълбоката семантична връзка между елементарните обекти във физиката и обществения живот.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • old_beggar

    17 Дек 2022 12:20ч.

    властта в т. нар. „Запад“ е завзета от нищожества, които постоянно прилагат „идеите“ на дребнавото си мислене в политиката – т.е. те вземат решения не според принципите на политическия рационализъм, а според своите страсти на ниво лично мислене... и заради тези нищожества животът на планетата вече е застрашен...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • пчеловед

    17 Дек 2022 12:45ч.

    Ами опрашват се с бел прашец сатанинските твари. Нали го виждаме, и зеленото човече е опрашено със същата реколта. А Джонсън и Трас му го носиха лично. Пращат му периодично и по други мулета. По прашеца ще ги познаете.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На стара коза яре

    17 Дек 2022 12:47ч.

    Нормално.Учудва ли ви?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Значи Лиз е на кока

    17 Дек 2022 13:31ч.

    а Киро на евтини кристали я кара.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • КОКА

    17 Дек 2022 18:27ч.

    Има търсене има и предлагане.Хората с а любители на хубавата стока.Кокаина явно сплотява,а какви други неща са правили избирателите само ще гадаят. Неолиберални ценности са това. Първо се надрусват,после говорят за правата на ЛГБТИ,после не помнят какво са дрънкали.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи