След среща с Терзиев и от "Възраждане" не отстъпват - без подкрепа за Борис Бонев

След среща с Терзиев и от "Възраждане" не отстъпват - без подкрепа за Борис Бонев

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Ясно заявихме, че от нас няма да има подкрепа за председател на Столичния общински съвет (СОС). Това е тяхна отговорност да намерят формулата как да заработи СОС. Това каза пред журналисти общинският съветник от „Възраждане“ Деян Николов, след разговори по покана на кмета на София Васил Терзиев.

Николов припомни, че имат своя кандидатура за председател – Красимир Гълъбов. Ако някой желае, може да ни подкрепи, добави той.

Деян Николов каза също, че най-вече са говорили за приоритети за София. Ние изложихме нашите приоритети, които са горе-долу в 14 точки, които са прагматични по отношение на това, което трябва да се случи в града, обясни той. Общинският съветник посочи най-вече спирането на презастрояването, подобрение на пътната инфраструктура, чистотата в града. Говорихме за дигитализация, за детски градини, каза той.

"За Борис Бонев конкретно не сме говорили", уточни Николов.

Това, което беше представено от тяхна страна, е, че за да заработим за всички приоритети на София, които на места се припокриват, трябва да бъде "отпушен" СОС, посочи той и добави, че от "Възраждане" са казали, че това е тяхна отговорност като първа политическа партия.

Източници: "Труд", dnes.dir.bg

 

 

Коментари

 • Вече и Франция не дава Гаранция

  18 Ное 2023 17:09ч.

  Блокирайте се един друг до пълно разкапване! Сега в София, скоро и в други градове! И за пълните слепци, идиоти и негодяи вече е кристално ясно, че нашата страна се "нуждае" от тотален катаклизъм и срив, от Содом и Гомор, че евентуално от "пепелищата" да поникне нещо здраво! Гаранция няма, но друго не остана!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тихомир Томов

  18 Ное 2023 18:24ч.

  то и не се знае как ще завърши делото .......................горките леви брегове !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Кандидат за кмет на Дупница подкрепен от Възраждане

  19 Ное 2023 22:17ч.

  На Възраждане никакво доверие - като нищо обръщат палачинката!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи