Слави: Влизането във властта на ПП и ДБ е най-голямото нещастие за нашата страна. В София фалшифицираха изборите

Слави: Влизането във властта на ПП и ДБ е най-голямото нещастие за нашата страна. В София фалшифицираха изборите

Следвайте "Гласове" в Телеграм

"Неведнъж съм казвал, че появата на ПП и ДБ и влизането им във властта, за съжаление, се оказа най-голямото нещастие за демокрацията в нашата страна. По-безскрупулни, лицемерни и вредни политически субекти не се бяха появявали в нашето общество от времето на Българската комунистическа партия. И понеже това наистина е така, постоянно изникват нови и нови доказателства за този факт. Последното, не, извинете, поредното доказателство дойде от преди няколко дена и то не откъде да е, а от българския съд. Знаете, че кандидатът за кмет на София – Ваня Григорова заведе дело, с което оспорва изборните резултати. Какво се оказа? Представям ви само факти от официалната съдебна експертиза", пише Слави Трифонов в профила си.

Той изрежда осем точки, в които представя, по думите му "само факти от официалната съдебна експертиза" относно изборните резултати:

Първо. От над 1500 изборни секции, вещите лица са проверили само 313 и то само машинните протоколи. Резултатът от 313 проверени секции: в 300, забележете, в 300 има разминавания между обявения резултат и машинния протокол, и флаш паметта на машината. Тоест само в 13 от 300 има верен резултат.

Второ. От така направената проверка в 313 машинни секции, Ваня Григорова получава 200 гласа в повече спрямо Васил Терзиев. Тоест доказано от 313 секции е имало откраднати 200 гласа.

Трето. От всичките проверени 313 секции липсват 15 флашки. Пояснявам, на флашката се дублира резултатът, който излиза от машината, и двата резултата трябва да съвпадат. А след експертизата се оказва, че 15 флашки липсват, тоест в 15 секции не може да се докаже какъв въобще е крайният резултат.

Четвърто. От тези 15 липсващи флашки с резултати, 13 са от изборните секции в Слатина. Там, в Слатина, уж бие Терзиев, но при тези липсващи флашки дали това е наистина така? Или е загубил?

Пето. Огромен проблем, направо шокиращ проблем е, че огромна част от флашките с резултати НЯМАТ квалифициран подпис. Квалифицираният подпис е уникален и не може да се фалшифицира и е доказателството за верността и оригиналността на съответните резултати от съответната изборна машина. А в повечето случаи, както е установил съдът, флашките не са подписвани с квалифициран подпис, както е по закон. Следователно, тези флашки с данни може да са донесени отвсякъде и от всеки, и да са пълни с неверни данни. В тези секции няма никакви доказателства за верността на крайните резултати.

Шесто. В протокола на ОИК (Общинска Избирателна Комисия) няма отразени сигнали от страна на СИК-овете (Секционни Избирателни Секции) за проблеми в изборния ден. Обаче в СИК-овете има над 400 сигнала за проблеми с машинното гласуване – машината не пуска разписка, машината пуска скъсана или намачкана разписка и т.н., което я прави невалидна. Така има два огромни проблема – или гласът на човека може да не е отразен в машинния протокол, тоест да му се изпари, или да е отишъл за друг кандидат, а не за този, за който е гласувал. Това просто не може да се докаже, защото няма валиден хартиен отрязък.

И още нещо, чак следобед, забележете, чак следобед бе разрешено в такива случаи да се позволи човекът да гласува отново.

Колко ли гласа са се изпарили или подменили от сутринта до следобед? Никой не знае освен тези, които организираха това.

Седмо. В края на деня ЦИК са спуснали решение, с което казват, че не е нужно на хартиените отрязъци от машинното гласуване да се слага печат. Защо това е ужасно? Защото печатът, който е уникален, гарантира истинността на резултата на хартиения отрязък. Без печат тази хартийка може да е отпечатана преди това някъде и просто подменена. А масова практика е било в изборния ден да не се подпечатват хартиените отрязъци. Колко неподпечатани са истински и колко са подменени? Това е ужасен въпрос без отговор.

И осмо. В резултат на това, съдът е постановил да се направи проверка на машините резултати във всички над 1500 секции в София.

Какъв е изводът? Най-вероятно е извършена масова, организирана, контролирана фалшификация на изборите. Още по-лошото е, че най-вероятно така е било и на парламентарните избори и ние всъщност не знаем реалните резултати на нито едни избори, откакто се появиха ППДБ.

Затова, на финала, ще повторя и няма да се уморя да го повтарям - ПП и ДБ са най-голямото нещастие за демокрацията в нашата страна и те никога повече не трябва да се докосват до власт.

 

 

 

Коментари

  • рис

    27 Яну 2024 15:33ч.

    Иска ми се да вярвам, че Слави казва истината. И това не би било чудно, след като знаем що за лобисти и измамници са хората от правителството.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ПП са напаст, НО СЛАВИ Е ВРЕДЕН ЧАЛГАЖДИЯ

    27 Яну 2024 16:00ч.

    И ДА НЕ ДАВА ЪКЪЛ

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Капитан Кук

    27 Яну 2024 16:26ч.

    Слави е такъв някакъв си, какъвто е. Вярно ли е това, което казва?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А Слави два пъти като печелеше избори какво направи?

    27 Яну 2024 16:37ч.

    Постара се по всякакъв начин да не управлява. Сега стои отстрани и грухти. Така че той и неговият пинчер в парламента какво ще направят?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А Слави два пъти като печелеше избори какво направи?

    27 Яну 2024 16:47ч.

    Малкото ДПС - ИТН на Слави промени избирателния закон и осигури допълнителни 150000 гласа от Турция на ДПС.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • @А Слави два пъти като печелеше избори какво направи?

    27 Яну 2024 17:49ч.

    Медицински факт! Да не говорим за еврото, атлантическото дружство, джендерологията, чалгата и т.н. а за отвлечените от гласове на заблудените да не говорим изобщо.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Де да бе само в София...

    27 Яну 2024 15:36ч.

    Баце, требе "големи топки" да се изправиш срещу окупанта-фалшификатор, които едва ли имаш, по факти от политповедението.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Така е - вече е публична тайна, че на тях им плащат чужди сили, за да разрушават собствената си България с лъжа и тормоз на историческата и национална памет!

    27 Яну 2024 15:36ч.

    И няма да се спрат, защото продажниците мислят само за себе си, те да имат милиони и хубав живот и не им пука нито за държава, нито за народ. Анатема за антихристите черва ненаситни!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • old_beggar

    27 Яну 2024 15:58ч.

    Марк Твен: “Ако изборите решаваха нещо, никой нямаше да ни позволи да гласуваме.” директивата на US посолство стриктно беше изпълнена от доларжиите (ПРЕСтитутки и социоЛЪЖЦИ) и ние гласували / не гласували получихме партиите на войната - ШАЙКАТА крадци на боко барселонски + КОХОРТАТА измамници на р. радев-мустафа. и т. нар. "парламент" се оказа сборище на психично болни хора и тежко и горко на тази територия, наричана в миналото държавата България – очаквам в близко време да се включим „синергично“ във войната на страната на фашистите („триморецът“ р.радев-мустафа се е подписал на документа, когато ходи на поклон при джо „деменцията“ в полша)...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ПП и ДБ са най-голямото нещастие за демокрацията в нашата страна

    27 Яну 2024 16:01ч.

    Главатарят на малкото ДПС - ИТН на Слави не споменава за "проклятието на България" - голямото ДПС, което го финансира?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Смешен плач

    27 Яну 2024 16:23ч.

    4 април 2021г. - редовни парламентарни избори. ИТН е втора политическа сила. Когато получиха мандат, го отказаха. Отказаха да поемат отговорност за съставяне на правителство. 11 юли 2021г. - предсрочен вот. ИТН е първа политическа сила. ИТН предложиха два проектокабинета, преговаряха по приоритети, но отказаха да обсъждат с партньорите си имена на министри. От "Има такъв народ" предложиха два проектокабинета - първият веднага след изборите с кандидат за премиер Николай Василев, бивш министър на държавната администрация в правителството на Симеон Сакскобургготски. Под силен обществен натиск впоследствие Василев беше оттеглен. След това ИТН започнаха разговори по приоритети с БСП, ДБ и ИБГНИ, които в началото, по думите на участниците в тях, вървяха добре, имаше общи виждания и всички очакваха, че най-после България ще има редовно правителство. От партията на Слави Трифонов номинираха Пламен Николов за премиер и той получи мандат за съставяне на кабинет. Скандал възникна около кандидата за министър на вътрешните работи Петър Илиев и съмнения за плагиатство на страници от неговата докторска дисертация. ИТН отказа да преговаря с останалите формации за министерски постове и да предложи коалиционно споразумение. ДБ и ИБГНИ не се съгласиха да дадат подкрепа без такъв документ и без да им бъде предложено участие в изпълнителната власт. Без подкрепа от партиите на протеста, ИТН се отказаха да предлагат кабинет и обявиха курс към нови предсрочни избори. 14 ноември 2021г. - избори "2 в 1". Политическият проект на Петков и Василев "Продължаваме Промяната" спечели вота на избирателите и стана първа политическа сила. ИТН изпаднаха до пето място в крайното класиране и в пост във фейсбук лидерът им Слави Трифонов заяви, че ще направи всичко възможно, което зависи от него, този път да има правителство.....и управляваха в коалиция с ИТН. Така че овластяването на ПП стана с помощта и на ИТН.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ***

    27 Яну 2024 16:45ч.

    Каквито и да са, ИТН винаги са казвали истината. Бяха първи, но заради ДБ и техните интриги и изнудвания не направиха правителство. Ако го бяха направили трябваше да играят по свирката на Хр. Иванов.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мери

    27 Яну 2024 16:25ч.

    Това е вярно, същото се отнася и за теб!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Капитан Кук

    27 Яну 2024 16:25ч.

    "Демокрацията винаги води към тирания!" Платон, диалог "Държавата", Книга VІІІ

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Хю

    27 Яну 2024 16:45ч.

    чалгарина да не прави сравнение със социализма ако обича, диктатура е имало, но не и тирания. сега има тирания по модела на онез които избиваха коренното си население и чиито задници той усилено пооблизва от доста време насам...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Слави е описал в 8 точки как се прави "цветна революция" с дигиталните технологии!

    27 Яну 2024 17:15ч.

    Представяме ли си как ще изглеждат изборите с машините като понавлезе повечко Изкуствения Интелект?! Слави носи главната отговорност и вина за катастрофалното управление на държавата днес като при неговото "мнозинство" или по-скоро първенство като партия в НС СЛАВИ ТРИФОНОВ - ВКАРА В ИЗБОРНИЯ КОДЕКС - МАШИНИТЕ! Така че драги Слави всичките 8 точки дето си изброил с изборни нарушения е заради РАЗДЕЛЕНИЕТО при начина на гласуване с машини и с хартия! В цяла Европа се гласува с хартиени бюлетини ЗАЩО СЛАВИ, ПО НАСТОЯВАНЕ НА РАДЕВ (който удължи разпускането на Парламента) ВКАРАХТЕ МАШИНИТЕ В ИЗБОРИТЕ?! И така и ти докара на власт измамниците дето разкатават държава и народ, срещу заплащане от посолствата! Сега ще си изкупиш грешката и ще премахнете машините от изборите в унизена България!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    27 Яну 2024 17:35ч.

    Върна и гласуващата Турция, не само машините…

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Идеални са

    27 Яну 2024 17:28ч.

    Все някого трябва да обявим за виновен, когато циркът свърши. На тия ще им ходи въжето.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    27 Яну 2024 17:33ч.

    Казал си “А”, кажи и “Б”! Твоята партия как спечели и защо не зае мястото си, а предизвика създаването на ПП? Как ти господине спечели изборите и бяха ли манипулирани те? Всички клекнахте пред краварите и продадохте бъдещето на България! На ти федерация ЕС!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Цветанов

    27 Яну 2024 17:48ч.

    ПП - ДБ правят с флашките това, което ГЕРБ прави с чувалите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    27 Яну 2024 18:09ч.

    Не излизат сметките, Ма хич! Имаш извадка 313 ! Липсват 15 флашки. 313-15=298! Въпреки това експертизата открива разминаване между хартиените протоколи и машинните в 300 случая! С 2 повече от бакалска сметка! Башка неизвестен брой флашки са неподписани-възможни манипулации. Но според машините Нито Един (дори два повече от възможното) Хартиен Протокол на СИК не е верен! Нито един! Това според машините

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба мара

    27 Яну 2024 18:39ч.

    а сдс какво беше щастие и рози а итн защо гласува заедно със сглобката я стига вече не знаете по кои свят сте живи и само се обаждате да не заспите

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    27 Яну 2024 18:43ч.

    Махнете машинките и Кикитата на Радев ще изчезнат. Не зная защо Радев ни ги натресе(поради незнание или поради зависимости), но не му се получи. Той искаше да махне Баце, а неговите Кикита(той си го каза че няколко такива министри като Кирил Петков ще оправят България) взеха че се взеха(извинявам се за тавтологията) с Бацетата и Шишитата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мда

    27 Яну 2024 18:53ч.

    сглобката влезе във властта защото ИТН участва в тяхното правителство, свалиха едва тогава когато парите свършиха, по нищо не се отличават от тях

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    27 Яну 2024 19:01ч.

    Не забравяй и Корнелия все пак. Да не говорим че когато ИТН свалиха правителството Корнелия държа мандата до последния възможен ден за да може Кирил Петков като премиер в оставка да подпише меморандума с Уестингхауз за Козлодуй. На следващия ден върна мандата. Отделна е темата за износа на оръжие и боеприпаси за Полша.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мда

    27 Яну 2024 19:10ч.

    разбира се, сега в опозиция критикува точно тези, които наричаше доскоро "работещо правителство", нинова като костовистка се надяваше да унищожи БСП и да преориентира електората ѝ към своята любима ДБ, дори на техен митинг беше, но я освиркаха, не я искат, изобщо навсякъде тя се е задържала за по две години, единствено в БСП повече

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Жалка работа

    27 Яну 2024 19:08ч.

    Нито една партия, не поиска проверка на изборите, защо ли? Вероятно измамите и разминаванията са били много повече. Сега баня как да се разбере. Е защо да ви избираме пак, като никой от вас не иска истината да се показва?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ААААА

    27 Яну 2024 19:48ч.

    Славий, що не си забодеш пръста у грифо? Ний, всичко това го знаем! Какво се правиш на ФънЗнамСлав? А? И Кво правим? Айде поздрави на Батките ,дето ти казват какво.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нашенският Пилат Понтийски.

    27 Яну 2024 20:06ч.

    Вярвайте му!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Идеалист

    27 Яну 2024 21:31ч.

    Затова драпаха за тези т.н. машини. Кметът нали е специалист по дигиталните технологии.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Какво сте заджафкали по Слави

    27 Яну 2024 22:16ч.

    изнася факти за престъпленията на пепедеберасите и герберасите, вие му правите анализ на музиката и "ако туй, пък ако онуй". АКО сме имали акъл, още Филип Димитровци, Сталиевци, Бакърджиевци с камъни трябваше да избием по митингите, не да скачаме като маймуни по кишата. Ама не сме. Затова ще веем украинското знаме, родителите ни ще мрат самотни и без да има кой вода да им даде, из държавните болници ги третират по-зле от кучета. Измрели по апартаменти и дворове ще вкочанясват, докато ги намери някой комшия. А ние и децата ни на гурбет, ах пардон, госпожо, на "почивка в чужбина". Свърши държавицата ни. Рано са я съживили братушките от историческо небитие...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Абсолютно вярно

    28 Яну 2024 11:09ч.

    Вярно ли е това, което казва за фалшификацията на изборите от ППДБ чрез машините? Вярно е. Такъв бил, онакъв бил, ама това бил направил, не бил стока, но в момента е прав!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Фоки

    27 Яну 2024 22:49ч.

    Тия са дошли да ни вкарат във война,а Господарите им разрешиха да краднат колкото могат.Скоро ще се убедите, колко е трагично положението.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • БъгъИИ

    27 Яну 2024 23:32ч.

    щом ти си на брегъ на рякъта - движи съ лоткъта, бате. кът ти си в лоткъта - движи съ брегъ. и на избури - пак е тъй. гласувъш ли с мъшина - подправът хъртиениа вот. гласувъш ли с хартиа - барат флашкити. щом резултатите са верни - мое ги нема флашкити! щом ги имъ, бате, флашкити, ми - мое съ неверни путоколити на хъртиа, бе? кво ниясну имъ? айди пак! ми, резултатъ е бес знъчение, щом нали зъвиси само от тоа, кой бруи. ми, нооу мъкъ ощи имъ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Фурнаджийската лопата "Славито"

    28 Яну 2024 0:45ч.

    Кой чалгар заглавичка народа, че трябва да се гласува on-line - по интернет? Е, две чавки с малко повече мозък от "Славито", но все пак чавки - Нинова и пчеличката Мая - взеха че се напънаха за по-малко податливото на манипулации машинно гласуване. И чудо! Взеха че успяха! Въведоха машинното гласуване ( подконтролно на СмартМатик - САЩ, чрез СиелаНорма - България) първо успоредно с хартиеното; после само машинна измама; после пак машинна измама испоредно с нормално хартиено гасуване... И сега фурнаджийската чалгарска лопата скимти нещо... Отврат. Чалгата остава. Новите измамници, обаче, се оказаха по-чевръсти и по-наведени в кръста пред американския посланик. И взеха че му изпиха акъла. А посраникът им се довери...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи