Слави Трифонов скрил имуществото си от КПКОНПИ

Слави Трифонов скрил имуществото си от КПКОНПИ

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов не е подал задължителна по закон декларация за имущество и интереси. Информацията е предоставена на Mediapool след запитване по реда на Закона за достъп до обществена информация и е валидна към 16 май. Антикорупционният закон задължава всеки председател на политическа партия, която получава държавна субсидия, да подава такава декларация до 15 май.

Към 23 юни все така няма данни Трифонов да е подал имуществена декларация със закъснение, уточниха от КПКОНПИ пред Mediapool.

Лидерът на ИТН не фигурира в публичния списък на лицата, които не са подали декларации, нито в този на лицата, които са подали. Двата списъка са задължителни за публикуване на сайта на КПКОНПИ.

Всеки политически лидер, получаващ държавна субсидия, трябва да подаде встъпителна декларация, в която да декларира имуществото си. Декларация за имуществото и интереси се попълва и подава независимо, че не е налице промяна на имуществото, като се отбелязва, че няма нови обстоятелства за деклариране за съответната година.

 

Източници: "24 часа", mediapool.bg

 

 

 

 

Коментари

  • SIMO

    23 Юни 2022 18:48ч.

    И какво значи това? Че Слави Трифоноооф е над закона ли??? Бореца за правда и равенство......

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Един мустакат безсребреник начело на властта, тричленки, съкратена процедура

    23 Юни 2022 19:01ч.

    и всичко ще си дойде на мястото

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Когато ни е удобно - “партньор”, когато не - мошенник

    23 Юни 2022 19:14ч.

    Слави унищожи три парламента и е на път да събори четвърти и все му се разминава. Сега се сетили, че не бил декларирал имуществото си, след като всички го видяхме как се закле като депутат. На кака Веса косми и излязоха по устата (вече бръсне хайдушки брада и мустаци) да говори и пише за тия работи, за Таки (разработката на ДАНС -“Емири”, за ролята на Орлин Алексиев и т.н. , ама кой да чете.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Регистриран

    23 Юни 2022 20:05ч.

    Всичко регистрирано подлежи на конфискация единствено тайника и скривалището си остава твое. Умните хора не трупат имоти на името си!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи