Слави Трифонов: От френското предложение става ясно, че Петков е водил друга външна политика (видео)

Слави Трифонов: От френското предложение  става ясно, че Петков е водил друга външна политика (видео)

Френското предложение за стартиране на преговорите за Северна Македния за членство е ЕС вече е факт. От него става ясно, че Кирил Петков е водил друга външна политика, различна от политиката на Външно министерство. Тъй като външният министър беше предложение на "Има такъв народ" и аз нямам никаква представа какви разговори са водени, а научавам всичко това от самото предложение. Това каза Слави Трифонов в извънредно изявление на страницата си във фейсбук. 

В този документ се говори за българско малцинство. В Северна Македония няма българско малцинство, а има само българи. 

Ние българите не приемаме съществуването на македонски език, всички европейски държави го признават, а на нас ще ни признаят, че ние не го признаваме - това е резултатът от двойствената политика на Петков. 

"Аз нали ви казах", коментира Слави Трифонов.  Една от основателната причина да изтегля ИТН от правителството вече е факт. 

От обща култура трябва да знаете какво означава мафия - това е срастване на организираната престъпност с държавната власт. Напускайки властта, отказвам да бъда мафиот. Мафиот може да бъде само Кирил Петков, защото има власт, заяви Трифонов. 

Другата седмица Има такъв народ ще заяви позицията си в парламента чрез депутатите си, колкото и да са те. 

Търговията с депутати е толкова унизителна. Петков икска да остави властта на всяка цена. не съм преговарял с никого. коалиция с итн и герб и дпс няма и е невъзможна. 

 

Източник: "24 часа"

 

 

 

 

Коментари

  • НПО-тата да мислят за какво се борят

    18 Юни 2022 18:31ч.

    Слави сериозно се уплаши от това, което следва. Обаче има доста първосигнални хора, които не мислят сега и ще се уплашат в най-неподходящия момент, когато ги заврат в някоя дупка под земята като нацистите от Азовстал.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Уилт

    18 Юни 2022 18:39ч.

    Слави разбра, че участието му в политиката приключва. Даже и да стане чудо и да мине 4%. И започва да се показва по-често, но вече като "мъдрец".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Рошко Прошков

    18 Юни 2022 18:39ч.

    Чак пък да няма какво да губи... :)))

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Слави, Слави...

    18 Юни 2022 18:40ч.

    Кой ти подбра кандидатите за депутати? Аз ли? Да имаш послушковци е много удобно- спор няма, обаче такива хора са винаги на софрата само заради келипира. Дадоха им повече и те зарязаха- обаче това беше предвидимо имайки предвид критериите по които си ги събирал. Защо ревеш сега?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мъже в черно

    18 Юни 2022 18:47ч.

    Помните ли как пристигнаха депутатите на Слави в парламента през първия им мандат в него? Помните ли плагиата Петър Илиев, предприемачът Пламен Николов и кандидат-премиера Николай Василев? Не забравяйте и позията на Слави за изпращане на оръжия в Украйна, както и крайното му русофобство. Рано или късно всеки си получава заслуженото. Това е поуката.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мумията неуморим

    18 Юни 2022 18:50ч.

    Да не повярва човек

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • forsvaret

    18 Юни 2022 19:18ч.

    Всички коментират, хвалят и проклинат френското предложение... но някой прочел ли го е, или кълват на лъжите на мисирките?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ала_Бала

    18 Юни 2022 19:58ч.

    Нали знаете българската поговорка: " Гаранция- Франция". Тя се отнася за гаранцията, която франция е давала на Полша, че Хитлеристка Германия няма да я нападне. Историята се повтаря.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Третата "Гаранция-Франция" - за жална България

    18 Юни 2022 23:28ч.

    "Гаранция-Франция" дадена на Полша, че Франция ще я защити от Германия. Резултатът - ВСВ! "Гаранция-Франция" дадена на Русия, че киевските фашисти и нацисти ще спазват Минските споразимения. Резултатът - гражданската война в Украйна. С "Гаранция-Франция" - жална България.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Христо

    18 Юни 2022 19:21ч.

    естествено, троловете се фокусирят върху славча...той си е чалгаджия и толкова си може...нооо...не може да му се отрече, че постъпва мъжката....простия киро, серийния ебач е за въжето..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рошен

    18 Юни 2022 19:22ч.

    Не знам Ал Капоне да е бил във властта, а се говори, че бил мафиот...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • софиянец

    18 Юни 2022 19:49ч.

    отчета е пред козяк, не пред жабарското посолство, пък и на слафчо парата е в сошуа, не фъф францията. да видим другата седмица кви майданистики ще измислят.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Analyst

    18 Юни 2022 19:52ч.

    Когато Слави е прав, трябва да го признаем. Паднаха всички опорни точки за отклоняване на вниманието чрез македонския въпрос. Момченцето Кирчо не само е водел своя външна политика, но е купувал и депутати. Сега е времето това продажно правителство да изчезне отвъд хоризонта.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мдаааа

    18 Юни 2022 19:54ч.

    Славче стана като Гешев ... изкара спонтанно народа, както Гешев при атаката на президентсвото!!! Има и такъв ИБPИKЧИЯ......... https://www.segabg.com/touche/tush-36

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    18 Юни 2022 20:43ч.

    Едно му признавам на Слави, освен че е прав, реагира когато ситуацията стана нетърпима олигофренията на Кики, по добре късно от колкото никога! Кики никога няма да може да се реабилитира пред народа, завинаги е компрометиран като некадърник и национален предател!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    18 Юни 2022 20:45ч.

    Либерастите на сорос може да квичат да обиждат, но така става когато на една рана се сипе сол, те са микробите които трябва да се зачистят. Ако останат насила и с много пари най много да ги избеси народа, по добре няма да стане само по зле!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да постъпи добре

    18 Юни 2022 20:54ч.

    -но дали ще е за добро? За съжаление телевизиите и др.медии, интернет и фейсбук оказват твърде голямо влияние върху обществото и за съжаление се използва по-добре от лъжците. Има видео от интервю с Костадинов и журналисти като глутница кучета, гледайте и преценете сами какво става в държавата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хюстън, имаме проблем!

    18 Юни 2022 21:17ч.

    В Северна Македония няма българско малцинство, а има само българи. Ние българите не приемаме съществуването на македонски език --- И какво се оказва, че мястото на България е извън ЕС и цивилизационния избор е грешка. Перспективите меко казано не са розови.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    18 Юни 2022 22:37ч.

    Ами те "розовите" перспективи още от 2020 не са розови! ЕССР ще се сгромоляса и нищо не може да го спаси, даже да се върнат всички стари лидери и да се отменят всички грешни решения, пак не може да бъде спасен, защото финансово икономическата криза е невъобразима и необратима, извън контрол!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Споко бе, Хюстън! Фейк проблем!

    18 Юни 2022 23:37ч.

    Защото България ще преживее и ще надживее и еврогейското, и американското англо-саксонско и юдо-масонско робство, както и самия ЕвроГейски съюз! Свети княз Борис-Михаил е направил БЪЛГАРСКИЯ ЦИВИЛИЗАЦИОНЕН ИЗБОР през 10 век и този избор е надживял Османската империя, и още е жив като избор на България и на православна Русия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • киру и ПОЛИТИКА!!!???

    18 Юни 2022 23:38ч.

    ТА той си е НАЙ ОБИКНОВЕН БАКАЛИН!!!!РАМЗАН казва ,ЧЕ В ЧЕЧНЯ МОЖЕ И ДА МИЕ ПРОЗОРЦИТЕ НА мола!!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чалга мразя, но атаката срещу Трифонов ми звучи кото стария соцвиц

    19 Юни 2022 4:02ч.

    "КОЙ пита?". А какво точно и защо пита, както и безсрамната търговия с депутати, не е обект на тролските писмовни писаници. Какво произтича за България от "гаранция Франция" най-добре да се осведомите от жителите на Донецк, щото Петата република се прави на дементна, като стане дума за Минските споразумения.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тричаме

    19 Юни 2022 9:33ч.

    Макар и с лутане Славчо все пак избра българския интерес,а Киро Канадиъра ще го тричаме.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи