Слави Трифонов: “Изчегъртването” приключи, време е за шпакловане и замазване на престъпления

Слави Трифонов: “Изчегъртването” приключи, време е за шпакловане и замазване на престъпления

“Изчегъртването” за вас приключи. Време е за шпакловане и замазване на престъпления", написа лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов в отворено писмо във Фейсбук до Христо Иванов, Кирил Петков, Асен Василев, Атанас Атанасов, Бойко Борисов, Делян Пеевски, Мустафа Карадайъ, съобщава БТА.

"От няколко дни се говори за извършено национално предателство след излязлата в публичното пространство онлайн среща на “Продължаваме промяната”, в която, в прав текст, се обсъжда как трябва да се нарушават законите, как чужди посолства правят назначения в българските специални служби, как са фалшифицирани изборите, как трябва да се пази ДПС и имунитета на Бойко Борисов и как да се направи съдебна реформа, така че такава да няма. Но това не е краят на националното предателство", посочва Слави Трифонов.

"Едно грандиозно, грозно, ужасно и жалко национално предателство се случва в българския Парламент, пред очите на всички български граждани, отразявано щедро и пространно, с любезното съдействие на късопаметните, “мисирски”, български медии", коментира той.

"Двете партии - ГЕРБ и ДПС, които до днес бяха презирани, охулвани, обвинявани в тежки престъпления спрямо българския народ от фалшивите, измамни, псевдодемократични, жълтопаветни формирования “Продължаваме промяната - Демократична България”, та, днес, жълтопаветните прегърнаха мафиотите. А дългата ръка на ДПС удобно подаде патерицата, на която да се подпре ГЕРБ. “Продължаваме промяната - Демократична България” обаче побързаха да я поемат - и ръката, и патерицата", пише Слави Трифонов.

По думите му имаме и нов патриарх. "Този “патриарх на злото” Делян Пеевски - според жълтопаветните, днес даде благословията си за правителството. Както се казва в Библията – “Помилва ги по голямата си милост”, посочва той.

В резултат на всичкото това имаме не просто национално предателство. Имаме позор, отвращение, лицемерие, гнусотия, срам, унижение и извращение под формата на коалиционно правителство, изплюто в лицето на всички българи, коментира още Трифонов. 

Източник: БТА

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

Коментари

 • Баба

  02 Юни 2023 21:35ч.

  Ми баш тъй си е "позор, отвращение, лицемерие, гнусотия, срам, унижение и извращение под формата на коалиционно правителство, изплюто в лицето на всички българи".

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • viva

  02 Юни 2023 22:34ч.

  А какво предложи Слави за доброто на България? Шнорхел! До там му е капацитета и това, че партийката му е в парламента е тотална изненада.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бай Иван

  02 Юни 2023 23:17ч.

  Слави без съмнение има своите кусури и дъски за дялане, но не забравяте, че той ни отърва от първото шарлатанско правителство! Не съм му фен, но доброто, както и злото трябва да се помни! Ако не беше Слави, шарлатаните до днес да са приключили с България!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Сегашната коалиция

  03 Юни 2023 1:19ч.

  по-здравословна ли ти изглежда?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Викт

  03 Юни 2023 0:21ч.

  Съгласен съм със Слави, но ме дразни като употребява думата "патерица".

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мила от Марс

  03 Юни 2023 0:27ч.

  Изчегъртване нямаше. Има замазване на старото и лепене на тапети с лъжи и евроатлантически клишета.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Helleborus

  03 Юни 2023 0:54ч.

  Поначало няма бъдеще практиката да създадеш партия с основна мисия изчегъртване; напротив, правиш нещо по-добро и по-слабото отпада по естествен път. Точките, които препоръчваше Слави бяха за мен изключително лош път, тъй като чрез тях се овластяваше тълпата, наречена народ, но у която липсва обединяващия елемент и зад понятието народ се прикриват често неговите най-големи душмани. Исторически винаги ЕЛИТИТЕ са отбирали от воденето на битки и от управление, демонизирането на всеки елит и йерархия и препоръчването на народа да се самоуправлява не е демокрация; това е унищожение на самия народ по вертикалата, унищожавайки неговите водачи и по-компетентни и успешни представители. Сгрешената визия за света води до по-тежки поражения от всякаква финансова и друга корупция, това е като генната терапия - с всевъзможни неизследими негативни последици. Прекомерното демократизиране води до прекомерно овластяване на върхушката, която се спотайва зад понятието народ, но е финансова и идеолотическа йерархия, която измества естествената законна видима йерархия, имаме управление в сянка. Така корупцията също става невидима, преоблечена като народ. Слави, това не го ли разбираш като логика...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Съвременник

  03 Юни 2023 2:44ч.

  Не разбрах, къде е логиката в тази логорея.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Helleborus

  03 Юни 2023 11:03ч.

  Логиката е, че Трифонов като политик трябва да излезе от комфортната си зона на критик на чуждите манджи и да предложи нещо, което да става за „ядене“. Коментирам това, което той предложи - не се яде!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи