Слави: ГЕРБ, ДПС и ПП са се събрали да печелят, а не да управляват

Слави: ГЕРБ, ДПС и ПП са се събрали да печелят, а не да управляват

Следвайте "Гласове" в Телеграм

ГЕРБ, ДПС  и “Продължаваме промяната” се разбраха за дерогацията. Естествено, че ще се разберат. Те са се събрали да печелят, а не да управляват. Тоест, да печелят като управляват. А печалбите не търпят емоции. Те изискват взаимни компромиси. Както казват в “Кръстникът”: Нищо лично, просто бизнес. Едното лоби се разбра с другото лоби, че трябва да печелят и двете лобита. Така, че стана безпределно ясно защо са заедно хора, които се мразят. И защо ще правят всякакви компромиси, и всички приказки в публичното пространство са просто “пунта мара”, както казва един от некоалиционните партньори. И друго стана ясно. ГЕРБ и ДПС днес се разбраха с Асен Василев, а не с Денков, което ясно показва кой е истинският министър-председател в това правителство. Изводът е толкова ясен. Просто бизнес и то с Асен Василев. А, и той обещал, че няма да прави никакви коалиции с БСП, Възраждане и ИТН. За другите не знам, но за “Има такъв народ” знам. Не е имало нужда да ни споменава, ние по принцип не го щем. И него, и неговите подчинени. Веднъж ги свалихме и ще направим всичко възможно пак да ги свалим. Нищо лично, просто справедливост.

 

 

Коментари

  • thenewone

    17 Ное 2023 16:13ч.

    Гутен Морген, хер Слави! Ние го виждаме бе, човек! Ама вашта, на политиците, работа е да го предвиждате, да го изпреварвате и да му противодействате в зародиш. Нали ти пееше: "Дорде е мъничка змията, елате да се съберем". Змията си расте, става все по-голяма и все по-отровна. Ама пеенето не е като действането. И обратното.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тихомир Томов

    17 Ное 2023 18:01ч.

    Триглава ламя шета из България !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Събрани са да унищожат България като държава

    17 Ное 2023 16:15ч.

    Печалбата им е съмнителна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Kubis

    17 Ное 2023 16:47ч.

    Слави, къде бяхте когато бяхте силни? Сега е късно? Мафията от трите партии укрепна начело с най опитната ГЕРБ, с най коварната ДПС начело с мафиота Пеевски, който е за затвора, накрая с най неопитната ПП, но бързо усвоява техните похвати ПП. Дано се случи нещо хубаво и сглобката стане на парчета! Иначе България загива! Господ знае!?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Калпазанче

    17 Ное 2023 16:56ч.

    Това че сглобката на не-коалицията се укрепи с цел власт и печалби е ясно на всеки. Въпросът е как да ги гътнем тия извратеняци!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Друго мнение!

    17 Ное 2023 17:04ч.

    Неее, Слави! Кой крал, крал до сега! Сега интересът не е икономически, а екзистенциален! Така е, когато се оставиш друг да ти държи топките!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • GCхкб

    18 Ное 2023 0:40ч.

    Поредният анимационен герой, издънка, само глупости дрънка

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи