Слави: Асен Василев и Кирил Петков трябва да бъдат арестувани за държавна измяна. Това бе най-унизителното връчване на мандат

Слави: Асен Василев и Кирил Петков трябва да бъдат арестувани за държавна измяна. Това бе най-унизителното връчване на мандат

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Преди минути станахме свидетели на най-унизителното връчване на мандат за съставяне на правителство в новата история на България. Просто Конституцията задължи Президента да даде мандат на Николай Денков. Истината е, че ПП не заслужават този мандат. Николай Денков означава Кирил Петков и Асен Василев. Някой съмнява ли се, че тия хора са едно цяло? Значи, хората, които искат да овладеят службите - законно или незаконно, хората, които съгласуват назначенията в службите в  България с чужди посолства и чужди държави, хората, които правят „ала-бала“ на изборите, хората, които са нагли в безпардонния си стремеж към власт, сега взеха втория мандат. Нещо повече, лицата Асен Василев и Кирил Петков, ако имаше справедливост в тази страна, трябваше да бъдат арестувани за държавна измяна и подведени под наказателна отговорност. Освен записите,  имаме и два пъти самопризнанието на Асен Василев, че не се отрича от нито една от думите, казани там. Но винаги има надежда за справедливост.

Аз тези хора ги познавам. Направих всичко възможно те да не управляват. Тогава бях лош и зъл. Сега така ли ви изглежда?
Сега мисля, че и вие разбрахте това, което аз разбрах преди една година. И то е, че тези хора от „Продължаваме промяната“ - Кирил Петков и Асен Василев - за нищо на света не бива да се докосват до власт. Тяхното присъствие във властта в България ще бъде пагубно за държавата и за всички нас.

И тъй като няма как да ни опази Бог от това, Асен Василев да е министър на финансите, Кирил Петков да е министър на икономиката и техните производни да са министри и шефове на служби, тъй като не вярвам ,че Бог ще ни опази, най-добре е сами да се опазим и за нищо на света да не позволяваме тия хора да участват във властта.

Така че - Николай Денков най-добре да връща тоя мандат празен.

Трябва да се върви към трети мандат или към нови избори.

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари

  • Хазин

    29 Май 2023 21:52ч.

    Лош, по-лош,най-лош. Рада също е Уест Поинт, индоктринирана, дори и да не се мислиш за шпионин, действаш по убеждение, те са те профилирали и си тяхна кучка. Рада активно участваше в ковид терора. Тези мантри, малко девствена да казва другиму. Службите са негови и можеха да арестуват изменниците от ПП. Идва време разделно и не може да седиш на два стола, или си за сатанистите, НСР и всички произлизащи последствия, или за многополярност.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ввв

    29 Май 2023 22:33ч.

    Чалгата допреди няколко дена подкрепяше кабинет с гроб и подмяната сега, преди месеци управляваха заедно, сега пак на 180 градуса. Между соросоидите нямат разлика. Само Възраждане остава засега.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Същото се отнася и

    29 Май 2023 22:19ч.

    за малкото ДПС - чалгарското ИТН!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • jelezen

    29 Май 2023 22:32ч.

    Ех Слави Слави, този път съм напълно съгласен с теб.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Красимир

    29 Май 2023 23:07ч.

    По всички ТВта излязоха да коментират връчването на мандата на ппдб от президента. Една дунда от алфарисърч се зае да обяснява как президента ни връща назад в годините и за пример дава кой мислите? Познахте, днешна Русия. Напоително обяснява как жевеел руският народ в репресии и мизерия, как един човек вземал решенията и т.н. По нова тв хампарцумян пък и той заобяснявал, че не може ръководните длъжности на силовите ведомства да не бъдели одобрени най-малко от нато! Пиша с малки букви някои неща, не от незнание на правописа, а от неуважение на майцепродавците които ще ни върнат действително в ранната Трета Българска държава!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Това бе най-унизителното връчване на мандат"

    30 Май 2023 0:18ч.

    Дет' се вика с отвращение.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Профилактика

    30 Май 2023 0:37ч.

    Сега ще стане ясно, мъж ли е Борисов, или не.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ротация на посолствата

    30 Май 2023 0:42ч.

    Има опасност, народа да побеснее и националните предатели да се спасяват ,кой както може с ценностите на рамо .Нещата вървят в посока на ярост , България върви към катастрофа !?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Много ама много

    30 Май 2023 0:56ч.

    желая да до живея момента кога народа да побеснее. 30г. и само купата с имамбаялдъ да е пълна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 444

    30 Май 2023 2:14ч.

    Конституцията не може да задължи президента да връчи мандат на доказани измамници, които от онзи ден са и доказани национални предатели. Нещо друго го движи президента и тава е гузната му съвест. Защото именно той погази конституцията, когато натресе на България измамникът с двойното гражанство. Тогава се отлъга че бил подведен. Днешното събитие доказва, че няма разлика между връчващия и приемащите мандата. На една мамонска ложа служат.Точка! А лицето от портрета всичко вижда.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • сащ е зло

    30 Май 2023 2:37ч.

    Американските им "партньори и приятели" му наредиха да лансира агентите им - кир0, к0к0рч0, суперкорумпираният и скандален ристю, който сега е зает да издирва европейски практики, за да извади от списъка махнитски пеефски и горан0ф!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • фют

    30 Май 2023 8:29ч.

    Добре де, какво пречеше да се спази конституцията и К. Петков своевременно да се освободи от канадското си гражданство? Имал е 15 години време, нали в сърцето си се е чувствал българин. Чуждестранните съветници не може да са ги накарали да нарушат закона. Просто К. Петков е искал за всеки случай да си запази канадския паспорт - човещина.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самарин

    30 Май 2023 2:20ч.

    И да ги арестуват,ще излязат от затвора.Не те ли е страх от Господ бе аланкоолу, за злобата с която пръскаш опонентите си?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тогаз да ги

    30 Май 2023 2:35ч.

    черпим по локум и до следващия път. Може и заведенийце да им подарим.От добра душа.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Конституцията НЕ ЗАДЪЛЖАВА да се дава мандат на лица, които са уличени в държавна измяна

    30 Май 2023 5:36ч.

    Именно за това преди връчване на мандатите се правят консултации с първите две партии. А след като обстоятелствата около втората партия/коалиция ПП_ДБ вече са се променили, най-напред президентът Радев трябваше да проведе повторни консултации и едва след това, ако наистина водачите на ПП не са изрекли това, което е записано (а те си признаха, че са го изеркли и се гордеят, че са национални предатели, които подготвят чистки в службите за сигурност, в угода на САЩ), едва тогава би трябвало Радев да вземе обосновано решение, дали да даде мандата на врагове на България или да не го даде!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чалга човек - жив дявол

    30 Май 2023 21:24ч.

    И малкото ДПС ИТН получи разрашение от голямото ДПС да коментира ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи