Скандал по време на тегленето на жребия за вота: НСО изведе Юлиан Ангелов

Скандал по време на тегленето на жребия за вота: НСО изведе Юлиан Ангелов

Юлиан Ангелов от ВМРО бе изведен от НСО при тегленето на жребия за номерата на партиите в бюлетината в Централната избирателна комисия. Той излезе пред ЦИК с думите „Кога ще спрете гласовете от Турция“, съобщава бТВ.

“Ще има ли пак партии, които ще купуват гласове от Турция. ЦИК са национални предатели”, извика Ангелов. Той обаче бе изведен от НСО извън сградата на ЦИК. “Мафия”, извика Ангелов на излизане.

Централната избирателна комисия провежда жребий на номерата в бюлетината за гласуване в изборите за народни представители на 2 октомври 2022 г., както и жребий на реда за представяне на кандидатите, регистрирани от партии и коалиции, в различните форми на предизборна кампания.

Източник: бТВ

 

 

Коментари

  • Гласуващи от Турция

    31 Авг 2022 11:24ч.

    След като са с български паспорти ИМАТ право да гласуват. Те дори са свързано по-сериозно с България. Аз от много години не живея в България и НИКОГА не гласувам. Но има българи, около мен, които също така от много години не живеят в България, децата им са в чужбина, нямат никакви отношение към България, но гласуват и се опитват да диктуват на българите как да живеят..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Като имат права заради българския си паспорт

    31 Авг 2022 13:34ч.

    какви задължения имат към България? Къде работят, къде плащат данъци, поне пари на роднини в България пращат ли? Щом държат да гласуват, да дойдат да живеят с резултатите от това гласуване, не да гледат само по телевизията. И аз живях дълги години в чужбина, но никога не съм гласувал на българските избори, не смятах че имам това право.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ДПС-то е само за правата и свободите

    31 Авг 2022 13:44ч.

    не за задълженията към България.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Узаконената машинна фалшификация made in USA

    31 Авг 2022 11:25ч.

    напълно обезсмисля изборите. Напразно се потите!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Анджък

    31 Авг 2022 13:50ч.

    От първия ден а така наречената демокрация, а всъщност демонокрация ни пробутват една и съща либерална манджа пълна с косми.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пияния майстор

    31 Авг 2022 11:51ч.

    Какви турци, какви 5 лева?България се управлява от Вашингтон и Брюксел, чрез евро-атлантическите им еничари кондиционитани и програмирани на Запад и у нас. Егати смешните нещастници са тия от ВМРО. Всеки избор един и същи цирк. Чакаме и Валери Симеонов да задържа някоя баба за шалварите,че да допълни трагичната сцена.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ако се броят бюлетините от машините

    31 Авг 2022 13:40ч.

    без да се обръща внимание на дадения от тях сумарен резултат, машините стават само принтери на избора на избирателя, който той може да провери на отпечатаната от тях бюлетина преди да я пусне в кутията. Така се избягва трика с невалидните бюлетини, който гербаджиите изиграха на последните местни избори, имаше 20-30% невалидни бюлетини.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи