Сиймур Хърш: Русия ще започне мащабна офанзива през август

Сиймур Хърш: Русия ще започне мащабна офанзива през август

Автор: Сиймур Хърш, Туитър Следвайте "Гласове" в Телеграм

Руската армия може да започне офанзива през август, заяви журналистът Сеймур Хърш, като се позова на официален представител на САЩ. Според служителя, пожелал да запази анонимност, Киев ще се изправи пред "истински проблем" през лятото, вероятно през август, когато руската армия "лесно ще се справи" с контраофанзивата и ще започне собствена "мащабна офанзива".

Според информатора не е ясно как ще се развият събитията по-нататък, тъй като САЩ са "притиснати в ъгъла", като са призовали НАТО да отговори на действията на Москва. Според източника съюзниците не знаят много за положението на руските сили в Украйна.

Украинската контраофанзива в южнодонецкото, артемивското и предимно запорожкото направление започна на 4 юни. Киев хвърли в боя бригади, обучени от НАТО и въоръжени със западна техника, включително широко рекламираните танкове "Леопард".

Както заяви руският министър на отбраната Сергей Шойгу на 11 юли, врагът не е постигнал целите си в нито едно направление, а загубите му надхвърлят 26 000 военнослужещи, 1244 танка и хиляди единици друга техника, 21 самолета и шест хеликоптера. Сред унищожените са 17 танка "Леопард", пет френски колесни танка AMX и 12 американски БМП "Брадли", 43 гаубици М777 и 46 самоходни оръдия от Полша, САЩ и Франция.

Снимките на димящите на бойното поле германски танкове предизвикаха голям отзвук на Запад, а тежките загуби се потвърждават от спешното изпращане на нови пратки техника от Щатите. Според Шойгу западното разузнаване е отбелязало високата ефективност на руската отбрана и изпреварващите удари на военните. Във връзка с доставката на американски касетъчни боеприпаси за ВСУ министърът отбеляза, че руската армия също ще трябва да използва подобни снаряди - само че "много по-ефективни".

На фона на липсата на успехи на контранастъплението на ВСУ западните медии заявиха, че Киев е спрял да хвърля в битката големи части и западна техника. Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен изрази мнение, че настъплението на украинските въоръжени сили няма да бъде едноетапно, а ще продължи "още много месеци".

Източник: Риа Новости

 

 

 

Коментари

  • Аз гласувам за септември.

    13 Юли 2023 20:06ч.

    Руските танкове са над 15 тона по-леки от западните, които ще затънат в калта. Листата ще започнат да опадат и хохлите няма да може да се крият в гората.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Настолен указател за напреднали

    13 Юли 2023 20:07ч.

    Крайно време е руснаците да забравят за "Ребята, давайте жить дружно", и да заглушат смешната жалост в широкото и добро руско сърце, да свалят меките ръкавици и да подкарват фашагите с килимни бомбардировки и тотално изпепеляване на фашисти и либералисти !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • примерите от Фалуджа, Ракка и Мосул са красноречиви

    13 Юли 2023 20:30ч.

    Именно липсата на килимни бомбардировки и масово поразяване на цивилна инфраструктура, демек невоюването типично по американски, дава основания на тукашните козяшки тролаладжии, по образец на някои западащи псевдоанализатори, да предопределят руската СВО до този момент като "излагация" и "посрамване". Защото те само така умеят да водят войната, при това без угризения - поголовно смилане с авиация и ракети на всичко що е годна инфраструктура (без значение какво е предназначението й) и без оглед на жертвите (пак без значение дали са военни или цивилни) и обявяване пред целия свят, че противникът е победен по всичките закони на войната. Руснаците не го играят така, но искат да ги принудят. Тогава, разбира се, пак ще ги обвиняват, ала тоя път - че водят антихуманна война, каквато единствено умеят да водят самите наглосакси.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Месията

    13 Юли 2023 20:09ч.

    След още две-три седмици изтощение на украинската армия, ако не последва сериозно контранастъпление на руската армия и разгром с последващо налагане на мирно споразумение под диктата на Русия. Другото ще е следване на плана на американците и жертви в жива сила и в икономиката на Русия !!! Ако РУСНАЦИТЕ бяха решили въпроса с УСрайна за 2-3 месеца, твърдо, бързо и необратимо, щеше да е съвсем друго. И жертвите щяха да са много по-малко, и западът щеше да е по - послушен и на никой и през ум нямаше да му минава да ги премята !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И ЕС нямаше да фалира и Украйна щеше да изглежда, че може да се запази и НАТО нямаше да опразни складовете

    13 Юли 2023 20:18ч.

    Оказва се, че не е толкова просто да се подкара западния ВПК да стане както преди края на Студената война. Най-вече поради липсата на годни работници. Абе добре стана така.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Стефан

    14 Юли 2023 11:48ч.

    Руснаците това искаха, но просто НЕ МОГАТ. РФ е ужасявашо слаба във военно отношение. А след сделката с Азов и предаването без бой на Херсон и прочие територия, където всичките им приятели приятели бяха избити, нямат подкрепа и сред населението; отделно демотивацията на обикнавения войник. Путин се провали в най-отговорния момент.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Баба

    14 Юли 2023 16:20ч.

    Според мен протакането на войната е от изключителна полза за руснаците - Запада затъва по всички показатели. Мисля че Путин се опитва да протака войната до изборите в САЩ, тъй като СВО е от изключителен негатив за демократическата партия. Само не знам как ще успеят да протакат още година и нещо - просто украинците и военното оборудване ще свършат тази есен...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 26 000 военнослужещи, 1244 танка и хиляди единици друга техника, 21 самолета и шест хеликоптера. Сред унищожените са 17 танка "Леопард", пет френски колесни танка AMX и 12 американски БМП "Брадли", 43 гаубици М777 и 46 самоходни оръдия

    13 Юли 2023 20:20ч.

    това, коя по ред армия на НАТо е унищожена от началото на СВО-то? 3-а? 4-а?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗИЛ

    13 Юли 2023 20:35ч.

    Шойгу обяви тези загуби за периода от 4/6/23-7/7/23,т.е. един месец Укрофанзива.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Това не са армии

    13 Юли 2023 23:48ч.

    А бригади ,една бригада по натовските стандарти ,възлиза на около пет хиляди човека .Укрофашистите бяха подготвели 12 бригади убучени във натовските държави .Ха сега смятай колко бригади са тези 26 хиляди убити украйнски воиници .И не забравяй ,че има и няколко хиляди тежко ранени и десетки предали се воиници .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • джони инглиш

    13 Юли 2023 20:23ч.

    Пълни глупости. Ако русия искаше да напредне отдавна да го е направила. По изгодно е да си в защита и противника сам да идва до момента в който просто няма да има кой да идва. Единственото нещо което може да накара русия да започне офанзива е предоставянето на Окрайна на ракети с голям обсег.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Очевидно

    13 Юли 2023 20:40ч.

    Това е много вярно. По същият начин Девета плевенска на ген. Вазов унищожи СЕДЕМ вражески дивизии с наглед немислимо и непреодолимо тяхно превъзходство в жива сила и огнева мощ. Когато британците и французите просто са свършили, ген. Вазов е искал да превземе Солун, защото просто вече е нямало кой да го спре, щял е да влезе във втория гръцки град като на парад. Но главното командване не му е разрешило.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Тръмп

    13 Юли 2023 22:33ч.

    Абсолютно сте прав! Паралелно с това се изпразват оръжейните складове на ЕС и САЩ. ВПК - то им се задъхва и вече не може да насмогне за възстановяване на наличностите и са на санитарния минимум. Предвид и новите цени на енергоресурсите мисията е невъзможна. Путин прави всичко правилно и на масата на преговорите той ще диктува условията. Във Вилнюс прозираше страха на всички събрали се да си дадат взаимно кураж. Запомнете датата 05.05.2024г.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Керпеден

    13 Юли 2023 20:35ч.

    Тактиката на РФ на 1000 км. фронт е напълно обоснована без допълнителна мобилизация. Живата сила е съхранена в основната си част и напълно боеспособна. За ВСУ до сега постоянен разгром на всички опити за пробив, където и да е. Жертвите са от 1:10 до 1:100 на определени участъци, в тяхна вреда. Мобилизацията в 404, 6-та по ред се задъхва. Техниката и боеприпасите също са на привършване и натовския ВПК е неспособен да достави съразмерно с употребата в боевете, за разлика от руския ВПК, който се засилва ежедневно, а част от резервите /напр.касетъчни боеприпаси/ не са пипани и ще бъдат използвани по предназначение. За света вече е ясно 404 губи войната, а с това не само територии, но и суверенитета си. До края на годината всичко ще приключи с капитулация на ВСУ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Иво

    13 Юли 2023 21:19ч.

    да поживеем да видим...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Евгени Василев

    13 Юли 2023 20:42ч.

    Да се обзаложим ли, че няма да започне. Когато говорим за унижени танкове имайте предвид, че срива дума не за зашеметяваща стрелба на артилерията, а за тривиални минни полета. Клъстерните заряди са добри не само за орки, но и за скоростно отваряне на просеки в минните полета.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • лесно се правят просеки в минни полета на стотици километри от фронта, демек от дивана

    13 Юли 2023 20:54ч.

    Това важи за противник, който разполага само със средства за класическо (недистанционно( миниране, плюс презумпцията, че самият противник не притежава и не използва касетъчни боеприпаси. както виждаш, твърде много условности, а руснаците не са някакви бедни туземци и разполагат и с двата типа некласически въоръжения - системи за ускорено дистанционно миниране и касетъчни муниции. Няма да говорим пък какви други военно-технически и тактически възможности от руска страна все още не са използвани. Цялото ти обзалагане е опит за психоатака и то тогава, когато вече си слаб за такъв тип шантаж.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Eвгени Василев

    13 Юли 2023 21:00ч.

    Колко минни полета си направил през живота си, байно!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Евгени Василев

    13 Юли 2023 21:06ч.

    Нека си отговоря от дивана: приказвам си каквото ми скимне, що не....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Евгени Василев

    13 Юли 2023 21:25ч.

    Хора, Вие сте луди, до един, ха,ха!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Тръмп

    13 Юли 2023 22:43ч.

    Генчо, твоята работа е като на кумеца на Стоян, който му отивал на гости в Пловдив от Левуново. Гледа Стоян телевизия и е налял ракията за скъпия гост. Изведнъж директно включване от магистрала Тракия. Лада 2104 кара в насрещното към Пловдив. Стоян ужасен набира кумеца и му вика: Кумец, един карал в насрещното на Тракия, да не си ти? Как един бе човек, отговаря кумът, знаеш ли колко са много?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гена, как е парцуцата в Миндя?

    13 Юли 2023 22:56ч.

    Май пак те изтърваха с ичкията

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Евгени Василев

    13 Юли 2023 23:01ч.

    Не знам как е! В момента пия фреш от грейпфрут и умирам да се с да като Ви чета простотиите!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 13 Юли 2023 17:42ч. ...а за тривиални минни полета.

    13 Юли 2023 23:31ч.

    Тривиалният ни сапьор той.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • виж какви простотии вие замислил Путин

    13 Юли 2023 23:53ч.

    ЧВК "Вагнер" вероятно започна предислоциране от полевите лагери (ВИДЕО) Очевидно ЧВК "Вагнер" е започнала предислоциране от полевите лагери - публикувани са кадри, как колона от "музиканти" пътува към Москва. На видеото, публикувано от военния командир Александър Коц, дълга колона от автомобили без тежко оборудване се движи по магистрала М4 към Москва, придружена от полиция. Очевидци съобщават, че в колоната са забелязани автобуси с беларуски номера, което може да означава, че силите на компанията са се преместили в Република Беларус. Источник: https://rusvesna.su/news/1689240937

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Народен съд 2.0

    13 Юли 2023 20:42ч.

    Запада се прави на умряла лисица - “нямаме оръжие, нямаме снаряди”. Не верю - мобилизационният ресурс на Украйна е огромен, а след нея са Полша, Бълагрия, Румъния, малките Полши и другите недочовеци - каквито всъщност са всички славяни за запада. Основната цел на запада винаги е била да унищожи Русия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • има дух, който не се подчинява на никаква аритметика, особено когато става въпрос за неправедни действия

    13 Юли 2023 20:58ч.

    Не се доверявай само на бройки и проценти. Тоя разиграван цирк все повече се превръща в изтъркана грамофонна плоча. Преминат е един праг на пренасищане, който довежда до качествени изменения - изчерпана легитимност на способността да ни се представят като умряла лисица. Тук важи приказката за лъжливото овчарче, и именно Западът в ролята на въпросното овчарче.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • бес

    13 Юли 2023 21:16ч.

    Щели да се бият, че и да побеждават Русия? Муахахахахахахахахахахахаха...джендъри недоклатени. Да водиш война и да си ръгаш розови вибратори в задника са различни неща, бе, хохоли!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Според британска медия

    13 Юли 2023 22:00ч.

    Във военните сили на Украйна има 50 хиляди педераси и лесбийки. Страховита армия. Не се казва задействани ли са или ги пазят за тотална офанзива.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мравка

    13 Юли 2023 21:17ч.

    Блинкен казал нещо си? А, за сина си, който е травестит какво каза?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Иво

    13 Юли 2023 21:20ч.

    Русия ке падне - това каза!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • очакване

    13 Юли 2023 21:28ч.

    Харков и Одеса с рускоезично население очакват руската армия. От Харков започнаха да изнасят заводи към Лвов, но и той едва ли ще бъде част от Украйна след края на СВО.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Последваща руска офанзива е неизбежна

    13 Юли 2023 22:53ч.

    Дали ще е през август, или по-скоро есенно-зимния сезон ? Не зная. Но такава руска офанзива ще има, преди започване на преговорите за примирие. Не забравяйте че Путин е обявил 4 области - Луганска , Донецка, Запорожка, Херсонска, за нови области на РФ. Към момента нито една от тези области не е на 100 % под контрол на руснаците. Най близко до 100 % е Луганска област, на Донецка "липсва" района Славянск-Крематорск, Запорожие - административният център е в украински ръце, Херсон също - руснаците изоставиха западния бряг на Днепър. Така че докато РФ не стигне на административните областни граници , дефакто части от тях са под ЧУЖДА ОКУПАЦИЯ. Ясно е че Русия няма да приключи войната при такава разстановка на силите. Според мен Русия ще започне мащабно настъпление на север - Харковско, Сумско, Черниговско направления. Това ще накара ВСУ да изоставят Донбас и Запорожие. Ако това стане , руснаците ще завземат "недостигащите територии" от 4-те области и после за сключване на примирие ще принудят Киев да ги признае за загубени, в замяна - ще върнат отново северните зони които ще контролират. Ако ВСУ рухне по-тежко, Харков може трайно да мине към РФ и "придобивките" за Путин да нараснат... Но при всички случаи ще има удар от север. Запомнете тази прогноза.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Капитан Костя Копейкин (ТМ)

    13 Юли 2023 23:34ч.

    Как сказали сегодня многие командиры полков дивизии, нашу армию не смогли пробить с фронта военнослужащие вооруженных сил Украины — нас ударил с тыла наш старший начальник, предательски и подло обезглавив армию в самый тяжелый и напряженный момент. Командующий 58-й армией Иван Попов (отстранен)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • циркаджиййски измислици

    13 Юли 2023 23:49ч.

    Това се оказа фейк на ЦИПСО, всички се смеят с тая новина - у урки, и руснаци...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Капитан Костя Копейкин (ТМ)

    14 Юли 2023 1:42ч.

    «Командующий 58-й армией генерал-майор Иван Попов был отстранен от должности по результатам доклада [начальнику Генштаба Валерию] Герасимову (изчезнал), — написал канал ВЧК-ОГПУ. — В своем докладе Попов поднял вопрос о необходимости ротации подразделений, которые длительный период времени находятся на линии боестолкновения и понесли значительные потери. Герасимов обвинил Попова в паникерстве и шантаже высшего руководства. После заявления Попова о готовности лично доложить о проблеме Путину Герасимов (изчезнал) отстранил его от должности и отправил на передовые позиции фронта».

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Примери от западняшкото малоумие

    13 Юли 2023 23:47ч.

    Да те "учи" догматизиран натоффски малоумник на съвременна война, при условие, че дядовците ти са побеждавали немците - https://ruposters.ru/news/13-07-2023/tankisti-rasskazali-nauchili-obezzhat-minnie

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • НАТО се подиграва с украинските войници – BILD

    14 Юли 2023 0:05ч.

    Пол Ронцхаймер, заместник-редактор на германския таблоид BILD, изрази възмущение от заключителното изявление на срещата на върха на НАТО във Вилнюс. Истинското вълнение е как НАТО оправдава нежеланието да даде на Украйна конкретна дата за влизане. По-специално, условието е модернизацията на APU. Лидерите на страните седят безопасно във Вилнюс - и оттам изпращат сигнал до всички украински войници в окопите, които все още не са достатъчно модерни за НАТО. Колко оплюти трябва да се чувстват войниците? Всъщност страните от НАТО се опасяват, че е възможна нова ескалация на отношенията с Путин. Байдън и Шолц трябва открито да назоват тези причини, Украйна заслужава истината. И особено войниците, лежащи в окопите на фронта“, пише Ронцхаймер. Источник: https://rusvesna.su/news/1689257688

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • дърт анонимър

    14 Юли 2023 0:08ч.

    виждам, че има големи разбирачи на военната материя, някои от тях са били в армията-личи си, други са си играли на екрана стратегически игри-и това си личи. Англосаксите искат да се лее руска кръв и от двете страни -и това си личи, да си чистят старата техника и да живне здраво ВПК-то дето се бил задъхвал. На Украйна и е протегнат пръта с моркова-влизане в НАТО, ама друг път. Зеленото човече започна да разбира на къде духа вятъра.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Войници на въоръжените сили на Руската федерация превзеха позициите на въоръжените сили на Украйна в посока Купянск

    14 Юли 2023 0:15ч.

    Руските части настъпват в посока Купянск, унищожавайки жива сила и бронирана техника на противника. "Въоръжените сили на РФ заеха позициите на въоръжените сили на Украйна в района на Новоселовски и развиват успех в района на Харков. Бойците от 32 бригада на въоръжените сили на Украйна, обучени в страните от НАТО, масово се предават ”, казва военният командир Евгений Лисицин. https://antimaydan.info/2023/07/bojcy_vs_rf_vzyali_pozicii_vsu_na_kupyanskom_napravlenii.html

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Героят на Русия Клупов заяви, че Москва готви мощно настъпление в Украйна

    14 Юли 2023 1:16ч.

    Провалът на обещаното украинско контранастъпление вече е ясен за всички. Киев прави само вяли опити да имитира настъпателна активност в редица райони и понася тежки загуби. Въпреки това редица експерти прогнозират, че в момента се развива опасна ситуация за нас в зоната на СВО: след като осъзнаха военния провал, въоръжените сили на Украйна ще започнат да изграждат собствени укрепителни линии като нашите и ще преминат в мъртва защита. Конфликтът ще стане продължителен, което ще бъде изключително изгодно за Запада. Възможността за подобно развитие на събитията в зоната на СВО анализира за Московский комсомолец ветеранът от военното разузнаване, Герой на Русия полковник Рустем Клупов. Още сега, както отбелязват военни анализатори, има предпоставки въоръжените сили на Украйна след неуспешно настъпление да преминат в отбрана. Те ще залегнат в окопите и ще започнат да удрят нашите руски градове с ракети с голям обсег, които Западът ще даде. Възможно ли е да се надяваме, че събитията в зоната на СВО няма да се развият по желания от Запада сценарий, придобивайки характера на продължителен конфликт и позиционни битки, с използване на далекобойни оръжия? Общата цел на СВО не е отменена - казва Героят на Русия Рустем Клупов - това е защитата на населението на Донецката и Луганската република, а сега и на присъединените територии. Тази цел се постига чрез денацификация и демилитаризация. Западните страни са принудени да разширят гамата и гамата от доставки на боеприпаси. Но те не могат да дадат на въоръжените сили това, от което се нуждаят, директно на бойното поле. С тези „капризни“ западни оръжия обаче те все още напредват, а ние с нашите надеждни продължаваме да се защитаваме. А в защита, както знаете, не можете да спечелите. Всяка защита е преди всичко създаване на благоприятни условия за преминаване в настъпление. По всички косвени признаци сега се очертава ситуация, при която нашите войски в редица сектори трябва да бъдат задържани, за да не преминат сами в настъпление, тъй като нашето общо, глобално настъпление, както разбирам, все още не е напълно готово. Резерви на тактическо ниво, сега може би нямаме достатъчно. Твърде много усилия и пари бяха изразходвани, за да се спре украинската офанзива. Сега трябва да натрупаме сила. Украйна вкарва в бой последните си оперативно-стратегически резерви. Тя вече пропиля 10-ти армейски корпус. От 9-ти армейски корпус, поне три от шестте бригади, които тя вече е изпратила в битка. Украинската страна разбира, че колкото повече изразходва сега оперативно-стратегическите си резерви в настъплението, толкова по-трудно ще й бъде да сдържи нашето настъпление. И когато те бъдат отразени, възниква въпросът за собствената ни офанзива. Затова чакаме нашите мощни контраатаки. В някои посоки - Купянск, Соледар, близо до Авдеевка - има очертания на такива положителни моменти, където нашите войски вече „удрят с копита“ и се втурват напред. Но те все още са задържани. Някои експерти казват, че имаме достатъчно сили за защита, но те не са за настъпление. Просто няма достатъчно бройки. - Слушайте, всичко е пълнеж. Ние водим съвсем различна информационна политика от Украйна. Ако Киев насърчаваше действията си в „контраатака“, опитвайки се по този начин да демонстрира силата си на целия свят, тогава ние действаме по съвсем различен начин. Ние не демонстрираме нашите резерви. Но, ако си спомняте, на среща с военните командири президентът каза, че от януари 2023 г. Министерството на отбраната е набрало 156 000 военнослужещи по договор и доброволци. Къде мислите, че отидоха всички тези хора? - Ясно е, че всички се обучават. Само вчера показаха как министър Шойгу инспектира заводи, където се произвежда военна техника. Следва полигона, където се подготвят резерви. Направете си изводите. По-добре е да го скриете, без да го показвате, и да се приготвите за силен удар. https://pogled.info/svetoven/russia/geroyat-na-rusiya-klupov-zayavi-che-moskva-gotvi-moshtno-nastaplenie-v-ukraina.158258

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • дела трябват, дела - Левски

    14 Юли 2023 11:56ч.

    Всички пишат и недоволстват, но без да се предприема нищо. Нали знаете поговорката „Докато умните се наумуват, лудите се налудуват“. Защо всички опозиционни партии не се съберат в Единен фронт и така да се явят на изборите. Значи най-големите подлоги и национални предатели ги събраха насилствено с остена и сега си управляват, а останалите уж „разумни“ партии си мълчат. Едно обединение, което е на база националния интерес и което да събере Възраждане, БСП, ВМРО, Атака, НФСБ, някаква нова партия на Радев щяло да има, Левицата и още куп други. Вместо десет партии средно по 4-5%, ще имат общо над 50% и ще управляват. Защото до година-две и това ще стане невъзможна опция. Въведат ли у нас 5 000 войници на НАТО, което си е чист окупационен корпус, не си мислете, че ще дадат властта. Всяко изгубване на властта от тяхна страна ще бъде обявено за преврат, ще изкарат тези войски, ще организират Майдан, ще изкарат жълтопаветниците да предизвикват безредици и гражданска война, но властта няма да дадат – справка Украйна. То и без това ни готвят за тяхната съдба. Трябват действия, а не умуване. Като видя как Нинова воюва с Възраждане, вече се запитвам чии интереси обслужва.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Карно

    14 Юли 2023 20:34ч.

    Украинците донесоха в Европа своята объркана представа за световния ред, пише полското издание "Niezależny Dziennik Polityczny". Според автора на статията тези хора не смятат за необходимо да спазват законите на обществата, които са им дали убежище и, изглежда, не са запознати с основните норми на човешкия морал. Зависимото им поведение вреди на икономиките на европейските страни. Отварянето на границите за украинските бежанци беше като отваряне на портите на ада, откъдето изпълзяха дяволите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи