Шойгу инспектира руските войски в зоната на спецоперацията в Украйна

Шойгу инспектира руските войски в зоната на спецоперацията в Украйна

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Руският министър на отбраната Сергей Шойгу е инспектирал руските войски, участващи в така наречената от Русия "специална военна операция" в Украйна, предадоха световните агенции, като се позоваха на руското министерство на отбраната.

В съобщение на министерството в "Телеграм" се казва, че Шойгу се е срещнал с военни на фронтовата линия и на команден пост, но не става ясно кога е била извършена визитата и дали Шойгу е посетил самата Украйна.

Видео, публикувано заедно с изявлението на министерството, показва Шойгу във военен хеликоптер и две снимки, направени от въздуха на празни участъци земя, съобщава БТА.

Новината дойде ден след като руският президент Владимир Путин проведе заседание с висши руски военни, в това число и с Шойгу, за да чуе мненията им как би трябвало да продължи военната кампания в Украйна.

Източник: БТА

 

 

Коментари

  • Едно време на това му се викаше "Реконгносцировка преди настъпление"

    18 Дек 2022 9:42ч.

    Така или иначе 300 000 запас на Русия вече е обучен, остава няколко дребни операции за практическо "облазване" с огън и жупел, и ... напред към ...(Атлантическия океан ???)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Фабула

    18 Дек 2022 9:47ч.

    Толно така копейка, тридневната война вече десети месец върви по план.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • не се прави, че знаеш какъв е планът

    18 Дек 2022 10:16ч.

    Кой ти каза, че е война? Измотва се Западът.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗИП

    18 Дек 2022 9:53ч.

    Логиката изискава инвазия към Киев и Ровно. Да видим какво обаче ще измъдрят фуражките.... :))

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    18 Дек 2022 10:16ч.

    1. Предлагам от фуражките- шойгувки със златните пискюли, да се направят бойни дронове, хохлите като ги видят ще помислят, че ги нападат летящи чинии, психологическият ефект над противника ще бъде силен! 2. Генерал Росияна Марковская да бъде пратена на фронта да изнесе новогодишно шоу за войниците и офицерите, облечена като Снежанка и да раздава подаръци за повдигане на бойният дух, по една таблетка виагра за всеки руски солдат, както бяха измислили от украинската пропаганда. :) Вчера Владимир Владимирович поиска идеи и съм длъжен да напиша, трябва да започне брейн сторминг в Русия и чесане по главата, защото се усеща дефицит на мозъци и идеи, както каза Стрелков!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • до псевдовитя

    18 Дек 2022 10:18ч.

    По-голяма глупост от тая, дето си я изтипосал, скоро не бях чел.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор, запознайте се

    18 Дек 2022 11:09ч.

    с интересен анализ на ситуацията от Duran (Alex Christoforou & Alexander Mercouris): Украйна на кръстопът *General Zaluzhny, project Ukraine fork in the road https://www.bitchute.com/video/LZzdU6JtaRM/

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Шойгу инспектира руските войски

    18 Дек 2022 12:06ч.

    Шойгу и петима от седемте заместник - министри на МО на РФ не са служили и един ден в армията. Путинската наемна армия няма нищо общо със Съветската армия, благодарение на Путин, Сердюков и Шойгу.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • настъпление

    18 Дек 2022 12:50ч.

    След атаките на укронацистите на Зеленски срещу православието, чашата преля и войната СВО вече ще бъде и духовна СВО. Ако на укронацистите им пречи православието, ако им пречат паметниците, ако им пречи руския език, ако им пречат празниците, ако им пречи историята, ако им пречат имената на градове и улици, значи те градят държавата си на чужда територия. А на всички забравили историята - Русия поправя географията, т.е. време е за решителни действия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи