Шон Пен напусна Украйна, пресичайки границата с Полша пеша

Шон Пен напусна Украйна, пресичайки границата с Полша пеша

Шон Пен е добре и в понеделник влезе в Полша. Американският актьор и режисьор сподели съобщение в Туитър, за да даде новини за пътуването си до Украйна, където отиде преди началото на руската инвазия, за да документира конфликта на място, съобщава HuffPost.

 

В Туитър той обясни, че с двамата си колеги са извървели „километри до полската граница, след като са изоставили колата си отстрани на пътя“. Той добавя: „Повечето коли, които можете да видите на тази снимка, превозват само жени и деца“. 

Няколко дни преди това Шон Пен беше сниман сред участниците в правителствена пресконференция в Киев и също така се появи заедно с президента Владимир Зеленски във видеозапис, публикуван в профила в Instagram на украинския държавен глава.

„Режисьорът дойде в Киев специално, за да запише всички събития, които се развиват в Украйна и като документалист  да разкаже на света истината за нахлуването на Русия в страната ни“, се казва в съобщение, написано на украински във Фейсбук страницата на украинското президентство.

 

 

 

Коментари

  • ввв

    02 Март 2022 19:38ч.

    Но и думя няма защо е опашката. От азовско-укр страна на ГКППта тършуват колите да не излезе някой на от 18-70годишен да ги пребиват и връщат на фронта ! Има и разстреляни.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тарильома

    02 Март 2022 19:53ч.

    Кризата е от 8 год. и е в Донбас, не в Киев!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • в работно време

    02 Март 2022 19:56ч.

    Тоя още ли не го е разстреляла мексиканската мафия задето предаде Ел Чапо? Агент на ЦРУ та дрънка!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Светослав

    02 Март 2022 22:57ч.

    Интересно ми е дали режисьора и актьор е ходил в Югославия да види след американските бомбардировки как се чувства населението, а също и в Ирак и в много други държави където неговите сънародници са ръсили тонове бомби?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи