Шолц бе освиркан на митинг в Мюнхен, докато защитаваше военната помощ за Украйна (видео)

Шолц бе освиркан на митинг в Мюнхен, докато защитаваше военната помощ за Украйна (видео)

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Олаф Шолц бе освиркан на предизборен митинг на социалдемократите в Мюнхен преди местния вот. Според немски медии акцията е проведена от привърженици на "Алтернатива за Германия", които започнали шумно да скандират в момент, когато германският канцлер защитава политиката на германското правителство в подкрепа на Украйна. Шолц окачестви десните популисти като "вредни за просперитета". 

Обръщайки се към онези, които призовават за "край на войната възможно най-скоро", Шолц подчерта, че да кажеш на украинците, че просто трябва да оставят Русия да поеме контрол над страната им, няма нищо общо с мира.

"Всеки, който обикаля площада, представяйки се за "гълъб на мира", всъщност е "паднал ангел от ада", който говори на езика на "Путин, войнолюбеца", каза германският канцлер.

Атмосферата в центъра на Мюнхен беше много напрегната много преди началото на събитието, посветено на предизборната кампания на социалдемократите. Събитието се проведе при засилени мерки за сигурност. 

"Граници не се местят със сила. Докъде ще стигнем, ако всеки вземе да прелиства историческите книги, да си избира там границите от миналото и започва война за тях? Това трябва да се каже ясно на Путин".

Шолц защити правителството и от постоянните критики от страна на крайнодесните.
 
"Крайнодесните популисти се отразяват зле на богатството на народите. Те защитават едно мрачно бъдеще, затова и винаги са в толкова лошо настроение. Но бъдещето е светло, то е демократично и свободно, то е на една страна, в която ние всички сме различни, но живеем добре заедно".

Изборите в Бавария ще се проведат на 8 октомври. Управляващият Християнсоциален съюз засега води в проучванията с 39% от гласовете на избирателите.

Източници: БНР, Yahoo.com

 

 

 

Коментари

  • Капитан Кук

    19 Авг 2023 19:58ч.

    "Всички сме различни, но живеем добре заедно..." Ти попитай немските жени, дето бяха на площада в Кьолн, колко добре си живеете с "различните", смотаняк безподобен!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба мара

    19 Авг 2023 20:01ч.

    наденички и бира и сега освиркват шолц че кои го е избрал и не е мислил като в българия с меркел 16 години в коалиция напълниха европа с мигранти и сега какво стига с това оръжие спрете воината и направете финансов одит на украина искаме мир а не воини

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Капитан Кук

    19 Авг 2023 20:12ч.

    А бе, бабенце, ти чувала ли си, че на тоя свят има препинателни знаци и главни букви? Ако не си ходила на училище, запиши се в първи клас, време ти е!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Капитане, направи като Магда Гьобелс

    19 Авг 2023 21:48ч.

    Боклук

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Капитане, ако пишеш от телефона си

    20 Авг 2023 14:43ч.

    и ти ще си спестиш всички завъртулки.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • защо?

    19 Авг 2023 20:04ч.

    Защо трябва различните да живеят заедно?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • hmmm

    20 Авг 2023 21:35ч.

    Защото си беден и с кисел стомах. Затуй ядеш скъпа, непочистена и до горчиво препържена в гранясало украинско олио цаца. И после, за да не плащаш за ползуване на тоалетна, изхождаш се в морето. ВСИЧКИТЕ язваджии сте огромни киселяци, защото имате ПРОБЛЕМИ СЪС СТОМАХА. А аз ядох на една поляна в Родопите шоколадови бонбони с физиономията на Моцарт, и оттогава нещо ми хлопа, ама здраве да е.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Натовските демони на войната

    19 Авг 2023 20:09ч.

    се превъплатяват като светци и миролюбци, които обаче не искат мир, а войната на нАТО срещу Русия да продължи. По-гусни лицемери от поробените от САЩ германски натовци има ли? Германското вероломство е пословично. Германия вероломно започна ПСВ. Германия вероломно започна ВСВ. Германия вероломно нападна своя съюзник СССР на 22.06.1941 г. Германецът Хелмут Кол обеща на политидиота Горбачов, че нАТО няма да се разпростре на територията на ГДР. Германката Меркел вероломно заяви, че е подписала Минските мирни споразумения, за да може Киев да се подготви за войната с Русия. Този германски салам вероломно нарича борците за мир в Германия "паднали ангели от ада" (адът е под земята бе, аланкоолу), а натовските войнолюбци били за мир, ама друг път - когато те диктуват мира, т.е. - никога!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Германия вероломно започна ПСВ. Германия вероломно започна ВСВ.

    19 Авг 2023 23:43ч.

    И двете световни войни са запланувани, подготвени и подпалени от старата островна мръсница. Изтъквано дори от собствените англо-сакси и ръководни Примеси. Инак другото е вярно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Всичко е точно,

    20 Авг 2023 5:34ч.

    защото германците са по-ограничени, по-точни, по-фанатични, по-вероломни и по-големи глупаци от своите братовчеди - хитрите англичани. Германия можеше да е №1 в света, заедно със СССР, ако не беше държава на ограничени, точни, фанатични, вероломни и глупави хора.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Стефан

    19 Авг 2023 20:39ч.

    Този имбецил е за гилотина ,но те да си го оправят... Ще изпита лека хладина както е казал д-р Гилотен!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • д-р Гилотен

    19 Авг 2023 23:51ч.

    Твърде леко ще се оттърве! Да ходи на фронта в Украйна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Веска

    19 Авг 2023 21:04ч.

    Така ли няма кой да го пита какво направиха тези "гаранти" - германия и франция чрез своите меркел, оланд-мИкрон за изпълнението на Минските споразумения от зеления боклук, излъгал хората най-вече в Донецка и Луганска, които гласуваха за него на президентските? Защо на този внук на нацист не му пуснат "откровението" на меркел как са излъгали Русия, като през това време са въоръжавали укрина и са обучавали техните нацисти от азов?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Стефан

    19 Авг 2023 21:18ч.

    Белите хора в Германия май скоро ще стана рядкост. По времето на Горбачов в Германия се изселиха около 1.5 милиона руснаци. Днес започнаха силно да се връщат в Русия, а информацията как да стане това търсят 200% повече хора. Ювеналната юстиция, ЛБГТ обучението на децата им и терора от емигрантите им идват в повече. Германия закъсва икономически и всички данни говорят за това. По официални германски данни от преди три дена количееството на т.н. "средна класа" в Германия е паднало от 68 на 46% от населението.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хаха

    19 Авг 2023 21:27ч.

    само човек с по малко от една мозъчна клетка би се преселил от Германия в Русия

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • джендър диктатура и задължителна ваксинация

    19 Авг 2023 22:13ч.

    Явно не си прав.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Само вкарал главата си в собствения си задник

    19 Авг 2023 22:15ч.

    Не вижда реалността, а че много хора се изселват обратно в Русия е факт. А секейства, които бягат от Америка посока Русия също е факт.ЛГБТ-тата станаха опасни и отвартителни. Както от Калифорния и НюЙорк бягат на юг в републиканските щатове, така много се изнасят директно в груги държави.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наблюдател13

    19 Авг 2023 23:45ч.

    Странно ли ви е? Когато дедите им са се изселвали в Руската империя преди близо 300 години войниците са блокирали пътищата за да не могат да стигнат до Русия. Тогава Екатерина им е давала на семейство фермери по огромно за времето си количество сребърни талери за да се основават в новите места, Сега някои пак се връщат където са били. Между другото лично срещнах такъв който се беше върнал и установил в Калининград заради естеството на работата си. Млад мъж на около 35-40.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Те тука са само такива,

    20 Авг 2023 0:15ч.

    А имаше и един олигофрен дето щеше да емигрира в С. Корея.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А ти кога ще емигрираш в

    20 Авг 2023 0:17ч.

    С. Корея ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • В С Корея емигрират/бягат войници на САЩ

    20 Авг 2023 1:41ч.

    Последният го направи пред две седмици.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 404

    20 Авг 2023 17:16ч.

    Не, човек с една мозъчна клетка би написал пост като твоя. Русия е държава, която се развива възходящо и в която има ред и закони, защитаващи нормалните хора. В Германия - точно обратното - икономически колапс и ЛГБТ-безумия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Опериран от съвест живеещ е паралелна реалност

    19 Авг 2023 21:22ч.

    Леле како, цигара-магара тактика... алата-балата, свинете по 100-150 кила... не, не, не умираме от щастие... Аххх...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Стоил Малевски

    19 Авг 2023 21:29ч.

    Аз пък всеки път като мина покрай Моча, уринирам обилно върху паметника. Не знам Мая Манолова и Костя как издържат там в тези палатки

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сложи си памперс

    19 Авг 2023 22:16ч.

    Ще опикаеш центъра на София.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Стоил Малевски

    20 Авг 2023 21:44ч.

    И още, ако позволите. Мен никакъв алкохол не ме плаши! И в Билла Младост 1а са заключени тоалетните, при нужда, хората пикаят на паркинга между отворените врати на колите си. А както споделя Госпожа Павлова, мурсалският чай е поскъпнал тройно. Има слухове, че шерпите са намалили добива на мурсалски чай от високите върхове на Хималаите и затуй тъдява цените растат. Не ги е срам! Доматито е вкусно, след торене с моите изпикавания, ракийка пия в жегата, има и паламуд в селската ни рекичка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Забравихте ли Втората световна?

    19 Авг 2023 21:32ч.

    Скоро ще дойдат и камъните.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Германците да са наясно

    19 Авг 2023 21:34ч.

    По-добре камъни срещу Шолц, отколкото руски ракети срещу Германия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Иван

    19 Авг 2023 21:38ч.

    На вас ви върнаха източна Германия, защо Русия да не си вземе украйна - една изконно руска земя!?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Къса памет

    19 Авг 2023 22:17ч.

    Свикнали са на подаръци

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Крайнодесните популисти се отразяват зле на богатството на народите."

    19 Авг 2023 21:44ч.

    Кой де-индустриализира Германия, не ли управляващите? Кой затвори атомните централи и се отказа от руския газ, евтината суровина за индустрията? Кой направи малките и средни бизнеси да фалират в Германия, управляващите или опозицията? Какво богатство бе аланкоолу, германия върви надолу към Ада на Новия световен ред, с увеличаване на беднотията и тотален контрол...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вурста е смелчага

    19 Авг 2023 22:05ч.

    Нашите ппдебета биха се осмелили да направят митинг само в посолството.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А в Русийката на др. Путин

    20 Авг 2023 0:13ч.

    Майките на убитите на фронта му целуват ръцете.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ДС Кмет

    20 Авг 2023 0:33ч.

    И вашите майки ще целуват ръце на посланика на САЩ у нас като започнат да ви връщат в найлонови чували от Украйна - нали сте евроатлантици?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Югоагент

    20 Авг 2023 3:23ч.

    Шолц е първокласно перде. Бълха го ухапала.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Омуртаг

    20 Авг 2023 6:20ч.

    Тов.Шолци,за кви граници бълнуваш. Руснаците са запрегнали яко,нататък,е нататък си знаеш,то е по вашия Бисмарк.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Valpet

    20 Авг 2023 8:17ч.

    Посредством Майдана и неспазването на Минските споразумения, Западът провокира настойчиво и нагло както анексията на Крим, така и СВО в Донбас, които действия в никакъв случай не са произволна както се изразява Шолц, а е легитимни и законосъобразни отговори на Москва в съответствие с член 51 от хартата на ООН.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • истината

    20 Авг 2023 9:52ч.

    шолци е един криминален елемент, който е абсолптна нула и провежда политика на цигани.зация и деиндустриализация! шолци и останалите марионетки на ф.ащ ще бъдат скоро минало! подкрепата им е вероятно 0,39%! те биеха населението по митингите по време на к.овид геноцида и сега ще събират омразата

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Том Сойер

    20 Авг 2023 11:25ч.

    По последни данни AfD имат 24 %, та да видим какво ще става....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чоко

    20 Авг 2023 14:22ч.

    "Граници не се променят със сила"... Кажи го на сърбите, боклук нещастен.!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Време е...

    20 Авг 2023 17:18ч.

    Защо само освирквания и скандирания? Павета няма ли в Мюмюнхен? Един гражданин с добър мерник би направил много за спасението на Германия !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи