Шефът на "Вагнер" : Войната в Украйна може да продължи с години

Шефът на "Вагнер" : Войната в Украйна може да продължи с години

Собственикът на руската частна военна компания "Вагнер", която активно участва в бойните действия в Украйна, прогнозира, че войната може да се проточи с години, съобщи Асошиейтед прес.

В интервю, публикувано късно вчера, Евгений Пригожин заяви, че на Русия може да ѝ трябват от 18 месеца до 2 години, за да си осигури контрол над източния индустриален център на Украйна - Донбас. Той добави, че войната може да продължи и три години, ако Москва реши да завземе по-широки територии на изток от река Днепър.

Изявлението на Пригожин, милионер, който има близки връзки с руския президент Владимир Путин и е наричан "готвачът на Путин" заради доходоносните си договори за кетъринг с Кремъл, е признание за трудностите, с които Москва се сблъсква в кампанията, която първоначално очакваше да приключи в рамките на няколко седмици, когато руските войски влязоха в Украйна на 24 февруари. 

През есента Русия претърпя поредица от унизителни неуспехи, когато украинските сили предприеха успешни контраофанзиви, за да си върнат обширни територии в източната и южна част на страната. Кремъл избягва да прави прогнози за това колко дълго могат да продължат сраженията, като заявява, че така наречената "специална военна операция" ще продължи, докато не бъдат изпълнени нейните цели. 

Руските сили са съсредоточили офанзивата си върху украинските Донецка и Луганска области, които съставляват региона Донбас, където поддържаните от Москва сепаратисти се сражават срещу украинските сили от 2014 г., посочва АП.

Източник: БТА

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Коментари

  • ?????

    12 Фев 2023 8:54ч.

    Ето го и интервюто https://m.youtube.com/watch?v=r4AfipNeR9c

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Светнат

    12 Фев 2023 9:01ч.

    Както "мъдрите" кравари казват - колкото трябва, толкова ще продължи. До последния хохъл.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • двустранна мъдрост

    12 Фев 2023 12:57ч.

    Същото говорят и в Кремъл. Войната е договорняк.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • (*_*)

    12 Фев 2023 9:05ч.

    https://www.youtube.com/watch?v=0aE2FuzCcxg

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • модерно робовладелство

    12 Фев 2023 9:15ч.

    Много преди това Виктор Орбан каза, че войната може да продължи до 2030 г., защото не е просто между Русия и Украйна, а между Запада и Евразия, цивилизациите на морето и сушата. Не трябва да забравяме две неща: в това стълкновение режимът в Украйна (който е на къса сиджимка) няма никакъв друг изход, затова и не брои жертвите си; Русия поема основната тежест по силовото осигуряване на един нов свят, в който западният глобално-колониален паразитизъм повече няма да съществува.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Москва ... кампанията, която първоначално очакваше да приключи в рамките на няколко седмици"

    12 Фев 2023 9:18ч.

    Това "БТА" лично е интервюирала "Москва" на 23 февруари 2022 г. и "Москва" е споделила в прав текст с "БТА" "очакванията" си ли? От излязлото от БТА в последно време, по начина, по който е написано, става безпощадно ясно, че България вече няма ИНФОРМАЦИОННА агенция, а банален, понеже е един то многото, рупор на западналата пропаганда. То и с БНТ така.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • читател

    12 Фев 2023 17:15ч.

    +++++

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мужик

    12 Фев 2023 9:19ч.

    Е на тоя ще се кланяте от лятото.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А ти ще продължиш да ближеш меките части

    12 Фев 2023 9:31ч.

    На Байдън. Срещу един пробит долар.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ами, най-вероятно Русия става военна диктатура като Северна Корея

    12 Фев 2023 17:29ч.

    ... ако не го светнат някой от другите "силоваци" - Кадиров, Золотов. Директорът на Росгвардия Виктор Золотов, който е добър познат с Пригожин от времето на бандитския Петербург, е в близки отношения и с лидера на Чечня Кадиров. Пригожин могат да го светнат и "патриотите", които ненавиждат руската управляваща класа заради корупцията и военните поражения. Те не приемат "силоваците" като Пригожин заради техните връзки с действащата власт и с криминалния контингент и с Чечня. В случай, че победят "патриотите", Русия ще се изправи неизбежно пред военна диктатура. Защото за победа на фронта е нужна твърда ръка и безжалостна борба с предателите в тила. Колко ще продължи тази диктатура никой не знае. Северна Корея, например, живее така над 70 години.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бандеровка

    12 Фев 2023 9:36ч.

    Важно е какво е казал Абрамович. Руската кръв е бизнес.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • За разлика от тролските ви 30 сребърника, които са излагация

    12 Фев 2023 9:46ч.

    А кво е казал Абрамович вече има значение само за такива като вас. На Русия какво е казал Абрамович или друг негов подобник вече й е trans penis.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сашо

    12 Фев 2023 10:57ч.

    Абрамович беше Абрамович. Приключи неговата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 888

    12 Фев 2023 13:03ч.

    За съжаление нищо не е приключило. Продължава комфорта му в Русия, нищо не му е отнето, нищо не му е запорирано ! Даже скоро обяви, че парите от "Челси" ще предостави на пострадалите от военните действия ... украинци ! Обикновените руснаци бяха бесни и питаха, а няма ли пострадали руснаци в Донбас ? Та на укри дава милиарда си ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Денацифицирането и демократизирането на Русия е неизбежно

    12 Фев 2023 17:14ч.

    Важно е какво казват Ходорковски и Каспаров, както многжество инетелигентни руснаци, добре приети на Запад. Освен това все повече олигарси, които се отказаха от руско гражданство и напуснаха Русия, няма да си оставят "коя в реката", ще направят всичко възможно да сменят режима на путьо, който вече няма как да ги експлоатира и да ги принуждава в задължителните взятки за поддържане на неговия режим за целите на СВО. От 24 февруари най-малко петима големи руски бизнесмени вече са се отказали от руско гражданство. Основателят на инвестиционния фонд Freedom Finance Тимур Турлов се премести в Казахстан, бившият собственик на Troika Dialog Рубен Варданян избра родната си Армения, рисковият инвеститор Юрий Милнер избра Израел, съоснователят на Revolut Николай Сторонски запази само британско гражданство, а Олег Тинков сега е кипърец. Всички те по един или друг начин осъждат войната, а Тинков открито оправда решението си с нежеланието си "да се свързва с ФАШИЗМА на Путин".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самотният вълк

    12 Фев 2023 19:38ч.

    Я ми кажи как ще стане тази работа ? Че аз гледам точно обратното смъртта на еднополюсният свят доминиран от световният терорист САЩ ,дето взривяват газопроводи и като световнби господаюри налагат санкции на неудобните държави .Само че голяма част от световното население вече се подготвя за смъртта на империята на злото и техните пудели от ЕС . Десетки държави по света вече създават свой платежни системи за разплащане за да избегнат санкциите на терористите от САЩ . Цунамито настига САЩ. Срутва се доларовата пирамида След Русия, Иран, Китай и Африка, сега Югоизточна Азия се обединява, за да се откаже от американската валута. Централната банка на Индия стартира механизъм за сетълмент в рупии за международна търговия през юли 2022 г. В АСЕАН, петте водещи икономики Малайзия, Индонезия, Тайланд, Сингапур и Филипините свързват платежните си системи и изхвърлят долара. Платежните системи в Малайзия, Индонезия и Тайланд вече са свързани една с друга. Тази на Сингапур e свързана с Тайланд, като мрежата непрекъснато се разширява. Междувременно централните банки на Иран и Русия подписаха споразумение за свързване на националните си междубанкови системи, за да помогнат за стимулиране на търговията и улесняване на двупосочните банкови транзакции. Двете междубанкови системи не могат да бъдат санкционирани и тяхната инфраструктура не се контролира от западните правителства. В Латинска Америка: на 22 януари 2023 г. Луиз Инасио Лула да Силва, президентът на Бразилия, и Алберто Фернандес, неговият аржентински колега, обявиха, че ще започнат подготовка за обща валута, Алтернативите на SWIFT бяха в ембрион, но още преди февруари 2022 г. китайската система за трансгранични междубанкови плащания (CIPS) имаше участници в 95 държави. След Япония, Русия е на второ място по брой банки, използващи CIPS. Руската SFPS също се разшири през 2019 г., за да включи членовете на ЕАЭС. След февруари 2022 г., ЕАЭС и Китай обявиха, че се придвижват към създаване на алтернативна валута и финансова система, включително формирането на алтернативен SWIFT от комбиниране на руската и китайската платежна система и създаването на нова международна валута. Държави, санкционирани от Запада, като Иран, Сирия, Ливан, Венецуела, Куба, Никарагуа, Боливия и Северна Корея със сигурност ще се присъединят към тези системи. Забравих да спомена и икономическите съюзи ШОС И БРИГС които са смърта на ЕС и Америка . Та като гледам със либералният еднополюсен модел е свършено .До 2030 година няма да има ЕС и САЩ .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Войните за изход от капитализма ще продължат поне три десетилетия, както е било при входа в това сляпо черво на историята

    12 Фев 2023 10:55ч.

    След края им светът ще бъде очистен от неуспешния западен опит за цивилизация. Нейната липса ще се отрази благотворно на развитието на човечеството. И само професионалните историцш ще помнят, че някога е имало гнусота като ЕС, НАТО и евроатлантизъм.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не 30 години, а до 2030-та година !

    12 Фев 2023 13:05ч.

    И ако знаеш какво идва след капитализма, ще плачеш с горчиви сълзи за него...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Абе няма да стане на вашата. Или ако стане, ще е в Западна Еврабия, къдито ще продължат да се разпореждат англоезическите изроди

    12 Фев 2023 13:30ч.

    Ние, българите, ще сме към Русия. За бившите българи, станали евроатлантици не знам какъв зар ще хвърли съдбата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Проблемът, байно е...

    12 Фев 2023 14:07ч.

    Че и на Русия не е съвсем чист косъма около установяването на Новия Световен Ред. Фактите ! Русия участваше и сега активно участва в сатанистката ЛЪЖА К19 ! Даже в момента в Русия продължават медийните страшки за "вирОса", броят "инфектирани" и т.н. познати САТАНИЗМИ ! Припомням че в името на "Пландемията" дори Путин отмени юбилейния парад за 75 годишнина от Победата ! Огромна обида за редовите руснаци ! Дори Сталин не е отменял военни паради, когато фашистите са били на 30 км. от Кремъл ! После - Путин участва активно във вакс.терора над народа си, само дето не бе с душегубките на Пфайзер и Модерна, а с местните бози ! Да напълни джобовете на обкръжението си , такива злокобни фигури като Анна Попова - "Роспотребнадзор" и съсобственик на една от "ваксините". После - какво става със сатанистите в Русия ? Герман Греф - ултрасатанист , банката му е непокътната и даже процъфтява ! Този е същия който иска образователни "реформи" за русначетата в посока дигитален контрол, либерални ценности, "нова история" ... и срещу който напразно протестира дори приближения до Путин - Никита Михалков ! А какво става с глобалистка шефка на Руската Централна Банка - Елвира Набибулина ? Тази която отмъкна 300 000 000 000 (Триста Милиарда ! ) златни резерви на Русия, давайки ги на западните трезори ? Не само че косъм не падна от главата й, но даже я преизбраха скоро за нов мандат, и лично Путин я поздрави за "добрата работа" ! Баси !!! И накрая - погледни как върви т.н. СВО в Украйна ? Договорняк след договорняк с врага ! Тези дни се проведе разширена колегия на ГЩ на руските въоръжени сили. Там Еленовъдът и.д. министър обороне Шойгу, докладва ни повече, ни по-малко, че за 2022 - "Всички задачи поставени пред въоръжените сили са изпълнени изцяло ! " Това е невероятно нахалство и наглост както пред паметта на загиналите руски бойци, така и пред руското общество ! Какви задачи е изпълнил Шойгу ? Изоставяне на Киев ? - ИЗПЪЛНЕНО ! Изоставяне на Сумска и Черниговска област в лапите на бандеровците ? - ИЗПЪЛНЕНО ! Отстъпление от Харковска област , сдаване на Балаклея, Изюм, Лиман...? - ИЗПЪЛНЕНО ! Оставяне на укронацистите да стигнат до руската граница , да обстрелват руски села и градове в Белгородска, Курска, Брянска области ? - ИЗПЪЛНЕНО ! Евакуация от деснобрежието и подаряване в ръцете на нацистите на Херсон, без никаква военна необходимост ? - ИЗПЪЛНЕНО ! ( "трудното решение на Суровикин") Допускане ВСУ да обстрелват, не веднъж, стратегически ВВ бази на Русия чак на Волга, с дронове от съветско време , да повредят стратегически бомбардировачи, да убият хора от персонала... с една дума да се изплюят върху "червена линия" на руската военна доктрина ? - ИЗПЪЛНЕНО ! ... Така с Русия, байно ! Българите сме с РУСИЯ, и така ще бъдем до край ! Но руската Победа, която е неизбежна, няма да дойде със сегашното руско ръководство ! Защото то е оплетено в договорки с глобалистите-сатанисти !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Русия все още не е съвсем суверенна, голяма част от държавната администрация е от вашите. САЩ са още по-зле заразени, там не виждам шанс за излекуване

    12 Фев 2023 14:26ч.

    Но Русия вече се лекува. Военната операция е част от терапията. Русия е нашата единствена надежда за нормалност по този край да света.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • какви са тия ваши и наш бе

    12 Фев 2023 15:01ч.

    Не четеш ли колегата е истински русофил, не е диванен игнорант като тебе

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Знаеш от кои си. Те са вашите.

    12 Фев 2023 15:10ч.

    Прозападните заблудени дребни душици.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ти си много заблуден бе !

    12 Фев 2023 15:51ч.

    Всичко което е написал 12 Фев 2023 14:07ч. е чиста истина. Ти живееш с илюзии кой кой е. Точно путин е прозападник,истинските руски патриоти са в опозиция

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Военната операция е част от терапията

    12 Фев 2023 15:55ч.

    Военната операция е част от План 2030, втора серия след ковид 19. Досега операцията е дала само депопулация на славяни, близо половин милион от двете страни общо. Англосаксите стоят и гледат сеир.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Прозападната пропаганда и инсинуации не вървят пред българите

    12 Фев 2023 16:03ч.

    Тая глупост за "истинските руски патриоти" иди я сервирай на българяните в "Дневник".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гаргарка си прави човека

    12 Фев 2023 10:59ч.

    Пригожин пусна и рекламен клип за набиране на американци във Вагнер. Много добър. И яко изтролка цялата демократична журналистика, че вече се обработват заявленията на един милион американски затворници.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • По случай английския клип на ПРигожин излезе и още едно тролене 80то ниво:

    12 Фев 2023 14:58ч.

    Излезе информация , че Вагнер престанал да приема затворници (по не-преки данни затворниците в Русия намалели с 20 000...) Обяснението уж от Пригожин: "След като пуснах рекламния клип на английски се нареди опашка от желаещи западняци - над един милион(!!!) сега до като ги сортирам кой за какво става - временно спирам изпразвянето на затворите на Русия!" :-) :-) :-) Явно Пригожинските 4000$ месечно са били оценени по достойнство...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На стара коза яре

    12 Фев 2023 11:10ч.

    Гледах клипът.Готин е.Но няма доказателство че е техен.Вероятно е "народно" творчество.Но казаното в клипа е тотално вярно.Америка вече не отговаря на вижданията и мечтите на основателите си.Това е тоталитарен терористичен концлагер.И или трябва да го спрем или трябва да го унищожи. 3-ти път няма.Западът е минало.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • руски "освободител"

    12 Фев 2023 14:10ч.

    и преди съм предлагал тази идея, както Дачков вижда от къде е изпратен поста, така и всички форумците да виждат този вид информация... веднага ще стане ясно как отишло ярето на запад, а сърцето му на изток. Не се измъчвайте, отидете на изток, само 1 месец ще ви е необходим, за да ви светне в главите, че сте направили грешка:-)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • MMN

    12 Фев 2023 11:11ч.

    "унизителни неуспехи" Само обективен журналист, който неутрално предава събитията с цел да информира, би използвал подобни словосъчетания ? О, БТА.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • old_beggar

    12 Фев 2023 12:07ч.

    В славянските земи ще дойдат орди, изпратени от сатанистите, които наричат себе си „цивилизован Запад“. Истинските християни не са способни на такава подлост. А тези се покланят на Златния телец. Техният бог е военно-промишленият комплекс и той застоява: трябва да изхвърлят старите оръжия, за да се произвеждат нови. А за това се нуждае от суровините в Русия и титана в Украйна. Ограбването на чужди територии е просто навик за англосаксонците, нищо повече. Те дори не се опитаха да мислят по различен начин.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Шефът на "Вагнер" : Войната в Украйна може да продължи с години

    12 Фев 2023 13:20ч.

    Това означава, че съществуването на Руската Федерация може да продължи с години.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А колко ще продължи съществуването на историческата аномалия САЩ?

    12 Фев 2023 13:32ч.

    А на ЕСОТАН?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Някои им дават не повече от 2 години...

    12 Фев 2023 15:03ч.

    Има обаче и лош вариант - ЦИВИЛИЗАЦИЯТА да свърши до 2 години!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сатана

    12 Фев 2023 15:03ч.

    Йелоустоун

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мужик

    12 Фев 2023 15:05ч.

    Ще ги занулят лятото. В момента им готвят пълно изключване от финансовата система и санкции спрямо фирми, които търгуват с Рашастан.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • САЩ се самозанулявате с добро темпо

    12 Фев 2023 15:12ч.

    Так держать! Много съм доволен от сегашната администрация. Още две години гниене е достатъчно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Съществуване на СЩА

    12 Фев 2023 15:28ч.

    се крепи само на руска диаспора. Какда тя върне се в Россия ани сдохнут.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • да, да, ама не!

    12 Фев 2023 17:02ч.

    Това означава тероритични актове и гражданска война в Русия. СВО погуби най-вече тези украинци в Донбас и разруши домовете и живота им, които са с така нареченото руко самосъзнание. Те няма да простят и ще отмъщават дълго време на Рашата в организирани терористични банди. Другите терорирсти ще са от крайните руски републики - буряти, загубили мобилизираните войници, които издържаха цели фамилии и след като са загинали на фронта, фамилиите няма как да се издържат и какво да губят освен да се разселят по големите руски градове, и като неграмотни да участват в платени терористични актове. Целите им ще бъдат безразборни към инфраструктура и цивилни. Завърналите се оцелели и озверели затворници на Пригожин и набирани вече от съветската армия на Путьо, които няма как да си променят престъпното съзнание и поведение, също ще организират теористични актове.... към по-богати руснаци. Ще има и украинци, загубили семействата и домовете си, които няма как да простят такава загуба. Те ще се организират по-целенасочено, към военни, доказано участвали в терористични актове сега над Украйна. Кръв за кръвта!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самотният вълк

    12 Фев 2023 20:20ч.

    До лятото САЩ и ЕС ще бъдат занулени ,чети по нагоре какво съм написал Цунамито настига САЩ. Срутва се доларовата пирамида След Русия, Иран, Китай и Африка, сега Югоизточна Азия се обединява, за да се откаже от американската валута. Централната банка на Индия стартира механизъм за сетълмент в рупии за международна търговия през юли 2022 г

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗАЧЕМ ПУТИН ДАЛ ГАРАНТИИ ЗЕЛЕНСКОМУ ?

    12 Фев 2023 17:12ч.

    Ето ги истинските руски патриоти - https://www.youtube.com/watch?v=cKJy2HS5JTs , навряни в девета глуха ! Генералът не е благоденствал в офисите на КГБ, бил се е в Афганистан. Куршуми на муджахидини са свистяли над главата му...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Знаете ли какво ще стане в борбата за властта в Кремъл, ако победят руските патриоти - военна дикттаура

    12 Фев 2023 17:36ч.

    Руските "патриоти" ненавиждат руската управляваща класа заради корупцията и военните поражения. Те не приемат "силоваците" като Пригожин заради техните връзки с действащата власт и с криминалния контингент и с Чечня. В случай, че победят "патриотите", Русия ще се изправи неизбежно пред военна диктатура. Защото за победа на фронта е нужна твърда ръка и безжалостна борба с предателите в тила. Колко ще продължи тази диктатура никой не знае. Северна Корея, например, живее така над 70 години.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самотният вълк

    12 Фев 2023 20:25ч.

    А ето какво отговори Кадиров на Олексии Данилов Тук на украинския хоризонт се появи още един самоуверен познавач, който уж разкри зловещите планове на Русия да завладее Молдова и предрече разпадането на Федерацията на дузина държави. Обяснявам за такива експерти: все още трябва да учите и да учите преди плановете на Русия. Ако има заповед на Върховния главнокомандващ, ние сме готови да отидем дори в Америка, ние ще оставим Молдова далеч назад. И всяка такава поръчка не се обсъжда, а се изпълнява. Разполагаме с всички необходими сили, средства и техника, за да го реализираме. Що се отнася до разпадането на Русия, тези опити на Запада са от 90-те години. Границите на Русия се променят само когато тя пожелае.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Границите на ПостРусия

    12 Фев 2023 20:36ч.

    Реконструкцията и структурната трансформация включва промяна на административното и териториално устройство на Русия след Путин. Преходът от авторитарна имперска държава към плеяда от свободни, независими и демократични държави, които могат да осигурят приличен стандарт на живот, комфорт, права, просперитет и развитие за собствените си граждани, както и устойчив мир в Евразия. Деимпериализацията и деколонизацията ще позволят на всяка нация, всеки регион със собствена история, идентичност, култура и икономика да реализира напълно правото си на самоопределение. Получаване на суверенитет, субектност и независимост – както политическа, икономическа, така и културна. Депутинизация и денацификация - единственият шанс да се победи корумпираният колониален имперски елит на властта, който унищожава всички инакомислещи и най-строго потиска всякакви опити на народните лидери да се противопоставят на престъпната система. Процесът предвижда безпристрастно разследване на престъпленията на режима, съд за организаторите, идеолозите и лустрация за преките участници. Демилитаризацията и денуклеаризацията са необходими, за да се сведат до минимум жертвите в случай на падане на диктаторския режим и да се премахнат всички рискове, свързани с възможността за използване на остатъците от руския ядрен арсенал в регионални конфликти, опити за международен тероризъм и други заплахи за колективната сигурност. Икономическите и социални промени трябва да предотвратят колапса на правните и икономически институции по време на преходния период, да предотврати разрухата на гражданите и да гарантира устойчивостта на сътрудничеството между новите политически и икономически субекти. Република, съюзи, федерации, конфедерации - гражданите на всеки регион ще намерят формата на организация за своята земя, която им подхожда най-добре. Засега Форумът включва 43 свободни руски републики. >>>> https://freenationsrf.org/#goals

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И един мармот

    12 Фев 2023 20:45ч.

    ... завива "плеядата" в станиол. Трол глупак.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мужик

    12 Фев 2023 22:56ч.

    Пожали ги зелените чорапи, бе др. Пригожин. Тука са средна възраст 75 г.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тепърва има много да се изненадвате, платени евроатлантичета

    13 Фев 2023 0:46ч.

    А най-изненадваща ще бъде смъртта ви.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи