Шефът на Парламентарната асамблея на НАТО: Демокрациите ни са под обсада от Путин

Шефът на Парламентарната асамблея на НАТО: Демокрациите ни са под обсада от Путин

ойната на Русия срещу Украйна се намира в критична фаза. Повече от когато и да било трябва да изправим глава и да ускорим нашата помощ. На второ място НАТО и държавите членки съюзници задължително трябва да демонстрират своето единство и решимост на срещата на върха през юли. Третата опасност - демокрациите ни са под обсада от страна на Путин и неговите приятели диктатори. Целят да унищожат демокрацията", заяви Михал Шчерба, председателя на Парламентарната асамблея на НАТО Михал Шчерба. Той откри пролетната сесия на Парламентарната асамблея на НАТО, която се провежда в София. Във форума има парламентаристи от 32 държави-членки на Алианса. Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг също пристигна у нас и днес ще се срещне на четири очи със служебния премиер Димитър Главчев, а след това и с военния министър Атанас Запрянов и началника на отбраната адмирал Емил Ефтимов.

"Ставаме все по-силни. Ще представя и поставя на гласуване 2 важни декларации - за непоколебимата ни помощ и подкрепа за Украйна и декларация с препоръки за срещата на върха на НАТО във Вашингтон тази година. Нашата среща се случва във време на големи опасности - войната на Русия срещу Украйна се намира в критична фаза. Повече от когато и да било трябва да изправим глава и да ускорим нашата помощ. На второ място НАТО и държавите членки съюзници задължително трябва да демонстрират своето единство и решимост на срещата на върха през юли. Третата опасност - демокрациите ни са под обсада от страна на Путин и неговите приятели диктатори. Целят да унищожат демокрацията", заяви председателя на Парламентарната асамблея на НАТО Михал Шчерба.

По думите му, сесията на НАТО изпраща три ясни послания. "Ние сме с Украйна до момента, в който тя извоюва победата и след това. След повече от 800 дни война нашите украински приятели са тук при нас, за да ни напомнят, че трябва да ги подкрепяме сега, а не след две седмици. И ние трябва да изоставим изкуствените червени линии. Украинците трябва да получат това, което им е необходимо", допълни Михал Шчерба и обяви пълна решимост за защита на демокрациите. 

"Трябва да направим нашите общества по-устойчиви. Трябва да направим нашите демокрации по-издръжливи, защото сигурността не опира само до танкове и военни самолетни, а означава и издръжливост на обществата и демокрациите. Призоваваме НАТО да засили дейностите си и да се основе център за демократична устойчивост в щаб квартирата на НАТО. Искаме да направим НАТО по-силен от когато и да е. Нашата визия за НАТО е ясна: НАТО трябва да бъде Алианс за демокрации. Да защити всеки сантиметър на съюзниците си. Съюз, който споделя отговорно ползите си. Швеция присъства за първи път и трябва да приветстваме като член Украйна, която да я последва", каза още Михал Шчерба.

Източник: БНТ

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Коментари

  • Долу обсадата! Долу жужето!

    27 Май 2024 9:04ч.

    Свобода за демокрацията!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тая демокрация много разпищолена

    27 Май 2024 9:14ч.

    Срамотиите и на показ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ветеринаря

    27 Май 2024 9:23ч.

    Така е. От секъде бетон и стомана, само задника и гол и свети като на маймуна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ПФУУУ

    27 Май 2024 12:35ч.

    Още един тъпанар ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • badfinger

    27 Май 2024 16:47ч.

    Къде е тази демокрация ? Сега я няма , а като започне голямата война ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • тоя шеф прилича на некф

    27 Май 2024 9:07ч.

    победител в евровизия

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тоя същия

    27 Май 2024 9:16ч.

    Иска да ни види във война с Русия, пука му на ..., дето я го има, я го нема.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • има има

    27 Май 2024 9:18ч.

    наш'къф страпон си има

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗИП

    27 Май 2024 9:08ч.

    Викнете Стивън Сегал да ви помогне.Опс ама той е на страната на Путин. Тогаз Чък Норис.Опс, той пък май е "Орбанист". Еми льошо, много льошо ви е палажението.... :))

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 🌈няма страшно🌈

    27 Май 2024 9:09ч.

    🌈ний ще им помагаме🌈

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Mig-21

    27 Май 2024 9:08ч.

    Каквото и да изправяте ще ви хвъркнат главите колективно. Да ва е*а у колективния скапан запад.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Българин

    27 Май 2024 9:10ч.

    Михале, Михале, Бадева гоните Михаля...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И приказките, и те като физиономията

    27 Май 2024 9:10ч.

    Сигурно е някакъв там -лог, комуто хранилката е спасителен остров.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "и да се основе център за демократична устойчивост в щаб квартирата на НАТО"

    27 Май 2024 9:12ч.

    Това вече ще ви спаси, няма начин. Добре че се сетихте навреме.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ОЗ редник Eisblock

    27 Май 2024 11:24ч.

    Нещо като Гестапо, нещо като ЕсЕс, но най-вече като Концентрационни лагери и масови разстрели за нормалните хора. Я се огледайте в "любимите" ву древни укри, какви примерни фашаги са, та ги следвате... Пълчище изпълзяло от пъкъла - а шефът ви с рогите вече е пристигнал и е начело, да ви води, "демократично" - ъфкоуз . Нямате шанс, времето ви изтича, в паника сте и ужас ви тресе. Затуй и хегемона ви избира все такива шушляци, без мозък, без човешки кълн в себе си - демони от преизподнята. Дали можете да намерите в редиците си поне ЕДИН свестен, нормален човек, с морал, чест и етика на човешко същество? И да има IQ поне два пъти номера на обувките си?! Свършени сте, знаете го и затова искате да завлечете и стадото със себе си в Ада. Без души, нямате ги, от там никога излизане.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ФЪРКАТИЧКО

    27 Май 2024 9:16ч.

    Какъв храбър и устойчив защитник на демокрацията си имаме в лицето, очилата и високо вдигнатото чело на Михаил Шчерба! Сега вече съм спокойна за съня си и безметежното ми синьо демократично бъдеще! 😊❤️

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Евроатлантически идиоти

    27 Май 2024 9:16ч.

    400 дришльвци на фронта ще зарадват много зеления психопат, отколкото да си чешат езиците в София. Той се чуди откъде да намери пушечно месо, а на този "форум" е пълно!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Крепости под обсада

    27 Май 2024 9:24ч.

    Виждам симпатичен, млад човек с много буден поглед. След три изречения усещам, че не мога да продължа с четенето на глупостите в лозунгарски стил и оставам с лепкавото усещане, че подобен начин на говорене вече съм чувал в младите си години, когато от Кремъл и през резониране от жълтите павета, пака се чуваха подобни комбинации от думи. Отдавна знаем какви гадни копилета са доминиканците и хаитяните, но днес разбираме, че мексиканците тайно и подло са предали държавата си във владение на Путин, а пък детето-идиотче, либералната откачалка Тпюдо от Канада подмолно се е превърнал диктатор и таен фен на същия Путин. В Европа положението е още по-отвратително. На Северния полюс Путин е инсталирал някакъв потаен диктаторски режим, а на запад и северо-запад същото се е случило в Гренландия, Исландия и на Канарите. Ужасяважо е положението в южно и юго-източно направление: от Гибралтар, през Мароко, та чак до Сирия - само чаткащи злобно със зъби путинисти. Обсадаааа! Последните бастиони на демокрацията са източните крайбрежия на Япония, Нова Зеландия и Австралия! И все пак, не разчитайте прекалено на тях, защото този доказан злодей от Кремъл няма начин да не е хвърлил око и на Тихия океан! Ами после ... ??!!!!!!!!!!!!!!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И още

    27 Май 2024 9:31ч.

    "повече откогато и да било", "ставаме по-силни", "трябва да направим нашите общества по-устойчиви", "трябва да изправим глава и да ускорим нашата помощ", "трябва да направим нашите демокрации по-издръжливи", айде стига, че то цялата реч стана цитат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Демокрации за демонстрации

    27 Май 2024 9:25ч.

    Па колко са тия демокрации, бе? Ту са на колкоз, ту са на соцхоз, ама пищят като за цяло стадо оплаквачки.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    27 Май 2024 9:26ч.

    "И ние трябва да изоставим изкуствените червени линии" Ами махайте ги тогава и казвайте, кога да нарамваме пушките. Колегите евро- нам-кво-си и вся остальная, кво ще кажете? Хайде пак за гъбите и фатмаците, там сте силни, на простотиите. А ще нарамите ли пушките на път за фронта? Където и да ви прати Партията???

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Старшина

    27 Май 2024 9:59ч.

    Говореха френски, английски и други арабски езици.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • логото

    27 Май 2024 9:31ч.

    Ако това е демокрацията, защо е тази омраза, ксенофобия срещу Русия и цензура? И защо е този мобилизационен режим спрямо назначенците ви, които ни пришпорват да мислим уравниловъчно? Че това е по-лошо от социалистическо подравняване бре, защото е фашистко такова...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Звено от верига

    27 Май 2024 9:41ч.

    Младият дух по естествен начин въстава срещу статуквото и застава зад всеобщи, понякога дори по-абстрактни ценноси. Младият човек, застанал пред "безбрежността" на времето, което действително изглежда, че няма край, е по-склонен на риск и защита на морални каузи! Младостта е безсмъртна или "безсмъртна"! Когато младо хора започнат да говорят по-този идиотски, глупав, безсъдържателен и опортюнистичен начин, това е сигурен белег, че са продукт на едно умиращо общество и провален обществен строй. Е, в историята умирането понякога трае столетия, дори хилядолетия, така че дивотиите на г-н Михал не е задължително да имат пряко отношение конкретно към нас, но ... така се върти светът! Пък знае ли човек? Историческото време подозрително се забърза! Путин може да пипал и време-пространството! Няма го вече др. Айнщайн да ни обясни. Дали пък др. Риши няма да се навие да помогне с отправяне на едно деликатно въпросче към г-н Хокинг?! Слушането на отански откачалки и всякакви политици буквално обърква и размазва картината. Само фундаменталната наука може да сложи известен порядък. Дано не стигне до прилагане на верижни реакции!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Отклонител

    27 Май 2024 10:01ч.

    1. Не, членството ни в НАТО НЕ Е живилизационен избор, а просто международен договор. Със срок. 2. Договорът ни с НАТО си има срок и този срок изтече наскоро. 3. Този договор може да бъде продължен, но може и да не бъде продължен. 4. НАТО уж беше защитен съюз, но всъщност е просто прикритие за американските настъпателни военни операции. Това се доказа многократно в пизминалите 20 години, чрез операции в близкия изток и други. 5. Определени държави от НАТО водят войни в бивши колонии, като винаги при отговор, се използва заплахата от чл. 5 и колективен отговор от НАТО. Това ознапава, че една държава (напр. Полша) може много лесно да ни вкара във война без ние всъщност да искаме, чрез провокация на ответен удар срещу нея. Това е фактически пробив на идеята за НАТО. Не желаем да участваме в такъв съюз. НЕ на НАТО в България. Вън НАТО от България и вън България от НАТО! НАТО = САЩ и неговите провокатори на война. НАТО не е равноправна организация, НАТО е параван за експанзионистичната политиката на САЩ. НАТО е мутренската охранителна фирма на заграбените територии от финансовата империя САЩ. И ние сме поставени в позиция да браним заграбеното от сащ с кръвта и телата си! Това е меко казано неприемливо!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Схемата

    27 Май 2024 10:31ч.

    Демонстрираш подредено, систематизирано мислене и по естествен начин водиш разсъжденията към логически изводи! Респект, колега! За Отклонител 27 Май 2024 10:01ч.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗИП

    27 Май 2024 19:53ч.

    А Варшавския договор какво беше, бе комуне ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Слабоумнико!!!

    27 Май 2024 22:13ч.

    Варшавскят договор беше отговор на създаването на НАТО. И въобще не ми излизай с теория,че е обратното, а прочети малко документи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Миролюб

    27 Май 2024 10:09ч.

    Аз наистина не разбирам защо българските украински знаменосци не нарамят мешките и не отидат в украйна да доброволстват. Какво ги спира, че да се налагат разни центрове за мобилизация на всички останали?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Миролюба бе НАТОВА

    27 Май 2024 10:51ч.

    Войнолюба БЕЗНАТОВА

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Миролюб

    27 Май 2024 11:52ч.

    е русолюб

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Cicero

    27 Май 2024 10:12ч.

    Войната е мир! Невежеството е сила! Тиранията е демокрация и трябва да я направим по-силна!😂

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кого лъже

    27 Май 2024 10:19ч.

    Тоя шушумигел кого лъже? Бази на НАТО и САЩ са около Русия са нацвъкани от към. всички посоки.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Селямсъза

    27 Май 2024 10:44ч.

    А стига бе, каква демокрация, какво чудо, искате да подпалите европа, не стига че я обяздихте, ами сега да ни на правите на пепел и прах, щото останахме само по кожа и с по един банан от вас! Стига с тая усрайна, вземете се в ръце и дайте нещо истинско, не само бля, бля, бля и да искате мъни! Какво толкова, путин не е отишъл в канада, на руска земя е!!! Ей българи, гласувайте с хартиена бюлетина за България, не си стойте в къщи, не ходете за гъби, един ден е, всеки глас е важен този път!!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    27 Май 2024 10:45ч.

    Научете се да им четете новговора, защото са длъжни да си казват намеренията, но го правят с игра на думи и понятия, които техните сатанински папагали започват да повтарят до полуда. "Устойчиво - Sustainability" значи докато налагат новото(Зелено, Гей) НеНормално и техните планове, да имат защита от хората които не са съгласни да им играят по свирката, тоест налагане на електронна тоталитарна диктатура, точно като 1984! Устойчивостта е срещу гражданите, не срещу Путин, CO2, Ковид, Птичи Грип, и каквото им е хрумнало в определен момент... Днес е големият ден на СЗО започва асамблеята, и тя ще бъде най вече на тема УСТОЙЧИВОСТ.... всичко е устойчивост за тези мръсници за да могат да оцелеят, преди хората да са ги подгонили с камъни!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • тоя да не е се напушил заедно със Зеленски

    27 Май 2024 10:46ч.

    Този зализан джендър да знае следното: Путин не заплашва никаква демокрация, нито Европа, нито България. Заплашени са единствено алчните, некадърни и корумпирани еврозадници-бюрократи, които грабят и съсипват държавите си за своя изгода. От това най-ви е страх - че все някога краят ще дойде. А може да се наложи да носите и отговорност. Затова е целият този плач, скрит зад някаква уж заплаха от Русия. Но да си знаете - нито един българин няма да си мръдне пръстта заради вас. Напротив - с удоволствие ще гледа как се проваляте, даже и ще помага. Цензурата също няма да ви помогне - всеки българин вижда, че ако има заплаха за България, тя е от така наричащите се евроатлантици. Те са враг номер 1 на страната и народа - родоотстъпници, продажници и представители на най-деградиралата част от обществото.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • щели да се борят с руската дезинформация

    27 Май 2024 10:52ч.

    Дайте ми един пример за руска дезинформация, един, че нещо не се сещам. А какво правим с натовската дезинформация? Според нея, Путин е много болен от рак, жаба и паркинсон и и всеки момент го чакат да умре. Някои отиват по далеч, че вече е умрял и управлява двойник. Други смятат, че е умрял още през 2008 година. Къде отиваш, може би?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • аз се сещам и за други примери

    27 Май 2024 10:56ч.

    Досега, няколко пъти на руснаците им свършваха снарядите и ракетите…..и още не са свършили. Да казвам ли, че твърдяхме, че “един патрон не сме изпратили за Украйна”, а Зеленски се похвали, че сме го спасили с оръжия и горива. Лъжите край нямат, Кирчовците лъгаха като за световно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Миролюб

    27 Май 2024 11:54ч.

    Всики чип от пералня - хиперзвукова ракета. Всеки мотор от пералня - дрон камикадзе.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗИП

    27 Май 2024 19:54ч.

    Давам - Гласове на Дачков.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • и най вече

    27 Май 2024 21:28ч.

    на руснаците им свършиха ракетите още през 2022, с какво са сринали днеска запорожката аерогара не знам, укрите явно са се обстреляли сами.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Българино, събуди се

    27 Май 2024 10:56ч.

    Ей българи, гласувайте с хартиена бюлетина за България, не си стойте в къщи, не ходете за гъби, един ден е, всеки глас е важен този път!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • за гъби, за гъби

    27 Май 2024 11:00ч.

    балсъмиммамата на тия и вас сичките, едни и същи фарисейски лицемерни демагогски говна

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Българино, събуди се

    27 Май 2024 10:57ч.

    Ей българи, гласувайте с хартиена бюлетина за България, не си стойте в къщи, не ходете за гъби, един ден е, всеки глас е важен този път!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • за гъби, за гъби

    27 Май 2024 11:02ч.

    балсъмиммамата на тия и вас сичките, едни и същи фарисейски лицемерни демагогски говна са (сте)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Българино, събуди се

    27 Май 2024 10:59ч.

    Ей българи, гласувайте с хартиена бюлетина за България, не си стойте в къщи, не ходете за гъби, един ден е, всеки глас е важен този път!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Минчо

    27 Май 2024 11:08ч.

    И от мене бактън от празни приказки за "демокрация".. Назначени одобрени от Фашингтон серсеми, обикалят пуделските държави в Европа.. Местите серсеми, янкеседжие - Шишита, Тикви и Кирчовци ... поддакват... Ама ни го презентират за "демокрация"... То в ОФето беше в пъти,пъти демокрация с народна воля...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • така е

    27 Май 2024 21:31ч.

    и мутрата от Банкя , се размечтал и разобещавал.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • положението

    27 Май 2024 11:35ч.

    е много сериозно, щом Йенс Столтенберг го докара до София. Не ми е ясно как служебният министър - без никакви права в момента, колко ще се наведе и какво ще обещае на Столтенберга.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • malart

    27 Май 2024 11:40ч.

    Прилича на небинарен

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ще гласувам само за БКП, ръководена от Тодор Живков (милият ни обичан бай Тошо).

    27 Май 2024 11:49ч.

    Инак отивам за гъби.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ФЪРКАТИЧКО

    27 Май 2024 12:15ч.

    Спомени от Народна Република България (НРБ). Епизод 2. https://www.youtube.com/watch?v=NV1us9shHZI

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ФЪРКАТИЧКО

    27 Май 2024 12:32ч.

    Благодаря, макар и през сълзи. ❤️

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мужик

    27 Май 2024 13:08ч.

    Може и за внука му - той има имение в Калифорния.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • По Швейк

    27 Май 2024 11:53ч.

    "- Идиот?", "- Тъй вярно, идиот!".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Александър

    27 Май 2024 12:11ч.

    Под обсада е разума а не неква демокрация ! Тоя прилича на третополов индивид !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ало, корнело! Чака те НАРОДЕН съд! На въоръжение във ВСУ се появиха българските гранатомети Bullspike-AT

    27 Май 2024 12:11ч.

    Ще изпрати ли Галя от ПосолствоТО български мъже като "пушечно месо в Украйна?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • невярващия

    27 Май 2024 12:56ч.

    Тези така наречени ,, лидери" на колективния запад като папагали само повтарят едни и същи кухи фрази / кухи без смисъл /. И постояно всичко е в името на ,, демокрацията", а къде е тази ,, демокрация". Тази която цензурира, тази която спира неудобни телевизии и издания, тази която преследва свободата на словото защото е неудобно и т.н. Демокрация идва от гръцката дума- демократия НАРОДОВЛАСТИЕ. А къде е народовластието, че не мога да се сетя или имат предвид народовластие в шепа малоумници??? И същите тези ,, демократи", които пуснаха първите атомни бомби над цивилни градове, тези ,, демократи", които изсипаха хиляди тона напалм над Камбоджа и Виетнам, съсипаха държави като Ирак, Либия, Сирия, бомбандираха Сърбия и много други ,, демократични" деяния. Накрая всички НИЕ ще си умрем за ,, тази демокрация"...На печелившите ЧЕСТИТО...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Капитан Кук

    27 Май 2024 13:01ч.

    Какво се чудите за т. нар. "демокрация"? Още Платон е казал преди 2300 години: "ДЕМОКРАЦИЯТА ВИНАГИ ВОДИ КЪМ ТИРАНИЯ!" (Диалог "Държавата", книга VІІІ)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хамалин

    27 Май 2024 15:08ч.

    knowing youwrself is the beginning of all wisdom (аристотеля) главните букви малтретират мозъка. умните бг селееене съ схватливи и без натъртвания. без повишен тон,мола. отъ 14 до 16 чъсъ без шум. няма прахосмокачки и реееееемонти.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Албена

    27 Май 2024 13:23ч.

    Костадинов и Корнелия, ДОКОГА ще мълчите???

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Phoe

    27 Май 2024 13:27ч.

    Демокрацията била под обсада? За кава демокрация говори това безумно човече? Няма демокрация. Има диктатура на малцинства над мнозинството, прокарване на разни извратени идеологии, забрана на медии, подкрепа на фашистки организации, водене на войни, налагане на политика на терор спраямо несъгласните - ето това е т.нар. евроатлантизъм.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    27 Май 2024 14:11ч.

    Нямам идея какъв мир след войната искат да установят замесените в нея, проблем е че май и присвоили те си правото да вземат решения нямат идея, но определено демокрацията не присъства в следвоенният ред.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Оня

    27 Май 2024 14:42ч.

    Смешник нещастен, боли го Путин ... за вашата "демокрация"! Жалки пендери!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Оня

    27 Май 2024 14:45ч.

    Подготвят биомасата за война. Източна Европа е на мушката.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Извод

    27 Май 2024 16:23ч.

    За да не успеят "диктаторите" да унищожат демокрацията, ние (либералите, които не търпят различно мнение) ще я утрепем отвътре ! Ха ! Напук на "диктаторите".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Омуртаг

    27 Май 2024 17:31ч.

    Тоя военнолюбив шляхта-демократ,да внимава в картинката,да не стане,Полша да даде фира от рикошета. Всеизвестна е “любовта”между поляци и руснаци.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Този

    27 Май 2024 18:16ч.

    Този говори пламенно, досущ партиен или комсомолски секретар от първите дни и години след соц преврата 1944 год. И реториката му е като пропагандните лозунги за борба със световния империализъм .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сухой

    27 Май 2024 19:39ч.

    Дай боже всекимо такава обсада? Натовски свини ревете едно и също от поне 75г-ни. Като нападнахте Виетнам куминизма беше виновен, моля? Като сринахте Ирак Садам беше чучолото което размахвахте пред тв камерите.. оръжия за масово поразяване незнам си к'во. Абе да ИБА ВАЩА МАЙКА ДОЛНА ДА ИБА. Сега ще се реши тоя проблем веднъж за винаги. Следващите поне 300г. няма да може да им се чуе гласът натия ибани задници.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗИП

    27 Май 2024 19:51ч.

    И дивите селяни налазиха тоя форум.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗИП

    27 Май 2024 20:59ч.

    Ти самодив ли си?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • зипе

    27 Май 2024 21:26ч.

    ти разкарай от тоя форум, лайно миризливо!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нормално-

    27 Май 2024 20:27ч.

    За Небинарните евро-идиоти войната е мир, свободата е робство и т.н.. Но Бог ще отсъди всекиму заслуженото. Идва видовден!… Безгръбначни и платени слуги на сатанизма…

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • да питам

    27 Май 2024 21:24ч.

    какви демокрации бе, тупан, искаш да кажеш педерастокрации, педофилокрации , садистокрации и пандемиокрации.Те таквиз "крации" сте вие.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Точен

    27 Май 2024 23:22ч.

    Без паника! Корабът ЕС-НАТО потъва по план.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи