Шефът на ФБР: Пандемията от Ковид твърде вероятно е причинена от лабораторен инцидент в Ухан

Шефът на ФБР: Пандемията от Ковид твърде вероятно е причинена от лабораторен инцидент в Ухан

Директорът на ФБР Кристофър Рей заяви, че пандемията от Ковид-19 твърде вероятно е причинена от лабораторен инцидент в китайския град Ухан. Той говори два дни след като подобна хипотеза предложи американското министерство на енергетиката, предаде Франс прес.

"От известно време вече ФБР смята, че произходът на пандемията твърде вероятно е (свързан с) лабораторен инцидент в Ухан", каза Рей в интервю за телевизия "Фокс нюз".

Нови разузнавателни данни разклатиха доверието в подобен анализ на енергийното министерство, що се отнася до хипотезата за изтичане от лабораторията, казаха анонимни източници, цитирани от "Уолстрийт джърнъл", "Ню Йорк таймс" и Си Ен Ен.

Вестниците впрочем изтъкват, че министерството, разполагащо с биологични лаборатории, е поставило на своя анализ маркера "слабо ниво на доверие".

В света на американското разузнаване цари сега още по-голямо разцепление – според някои Кflro-19 се е разпространил чрез естествено предаване. 

Кристофър Рей обвинява в интервюто си Китай в опити да блокира разследването на САЩ за причините, довели до пандемията, убила от 2020 г. близо 7 милиона души и обърквала месеци наред световните пазари. 

Пекин яростно отхвърля тези твърдения.

За научната общност е от ключово значение да определи произхода на коронавирусната пандемия, за да се бори с по-добри резултати срещу евентуална нова епидемична вълна. 

Източник: БТА

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

Коментари

  • Велики са разузнавателните данни от социалните мрежи!

    01 Март 2023 9:08ч.

    Щом е "вероятно" може да е и "евентуално".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ти да видиш

    01 Март 2023 11:03ч.

    Знае ли някой, защо на активните мероприятия на ЦРУ взеха да викат "лабораторни инциденти"?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • nan

    01 Март 2023 9:09ч.

    китайците започнаха сериозно да се интересуват от военните био-лаборатории в Украйна и терористичните атаки над СП 1 и 2 и САЩ сега открито ще обвинят Китай за ковид-а и смъртта на "милиони американци". а както знаем американския ред-нек е меко казано необразован и ще се върже на поредната дъвка с лекота.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не ми е ясно

    01 Март 2023 9:15ч.

    Какво общо има между министерството на енергетиката и ковида. Или е важно някой да пусне парненката и всички други да почнат да я дъвчат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • г-ца Хайли Лайкли, маг-екстрасенс

    01 Март 2023 9:16ч.

    Твърде вероятното им на тия хич не е твърдо.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    01 Март 2023 9:17ч.

    Все тая е вече... вие си прокарахте РНК смъртта в спринцовка, вече е без значение кое откъде е! Следва това: https://twitter.com/i/status/1630101615649734657

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • многостранна игра

    01 Март 2023 9:18ч.

    Последните дни някой много усилено пуска една след друга статии за "произхода на ковида" , равнозначно на баснята "Имаше ли Гюро глава или нямаше ?" ... Произходът няма да се изясни. Но публиката не трябва да се оставя без натрапчивото внушение, че все пак "вирус имаше!" . А вирус нямаше. В тази игра участват всички световни сили без изключение, и САЩ и Русия и Китай... Вместо вирус имаше световен геноцид с иРНК от който загинаха милиони, и продължават да загиват хора. И вървят съдебни искове в много страни, и асоциации на пострадали и адвокати... Обаче мейн стрийма не ни информира за това, а ни занимава с чалга-журналистика. За съжаление Гласове не остават настрани.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Truman

    01 Март 2023 9:20ч.

    Китай предложи нещо свързано с Украйна.. чичо Сам НЕ ХАРЕСА предложението .. и хоп на следващия ден се сетиха за Ухан.. айде бе

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Генчо

    01 Март 2023 9:28ч.

    Таралеж в гащите. Китайците само трябва напомнят за парите които Фаучи им е давал за проучвания на корона вируси в Китай.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ами разбира се бе, как не се сетихме по-рано, че всичко иде от Ухан!

    01 Март 2023 11:02ч.

    И сега какво - ще разчленяваме и Китай ли? СПРЕТЕ СЕ БЕ, ЧОВЕЦИ! Вече се самопредставяте като психопатите на Планетата - войни, заплахи, санкции, оръжия, атомни бомби се дрънкат по чуждите държави ... чавка ли ви изпи акъла, както казва народа! .... До 2025 г. са щели да "управляват времето за военни цели"! Ай сиктир бе - що не управлявате времето климата за Живота на човеците и да пратите дъжд, там където е суша. Срам и позор, толкова примитивизъм и любов към войната и разрушението минава всякакви граници за нормалния разумен човешки разум.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Точно така, добри ми човеко !

    01 Март 2023 11:55ч.

    Цялата планета сме под властта на психопати ! Психопатите са взели властта във всички основни страни, или държат за гушата тези, които не са им напълно подчинени (като Путин). Приведен е в изпълнени сатанисткия план за депопулация ! Накратко - започнали са да ни избиват - вируси и псевдовируси (фалшиви пандемии) , срив на икономиките, изкуствен глад, интоксикации - кемтрейлс и налагане на вредна храна, като насекоми например, джендер идеология, за да не се размножават хората ... Да , в голяма беда сме ! Глобалната власт е в ръцете на психопати !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи