СГС прекрати дело за клевета срещу Йончева за къщата в Барселона, ищецът Иван Саздов не платил такса

СГС прекрати дело за клевета срещу Йончева за къщата в Барселона, ищецът Иван Саздов не платил такса
СГС прекрати гражданското дело за клевета, заведено от Иван Саздов срещу Елена Йончева, съобщиха от съда, цитирани от OFFNews.bg.

Причината е, че Саздов като ищец не е платил в срок държавната такса от 40 000 лв., явяваща са 4 процента от стойността на иска. След изтичане на законовия срок за обжалване, определението за прекратяване на делото е влязло в сила, информират от СГС. 

 

Собственикът на тенис клуб „Банкя“ Иван Саздов заведе дело за клевета и набеждаване срещу Йончева в края на май.

 

Причината бе, че Елена Йончева обяви, че Саздов е купил къща в Барселона за Бойко Борисов и че има офшорка, в която е превел 1,7 милиона евро. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари

  • КОКО

    12 Авг 2019 10:55ч.

    Такааааа, сега да поразсъждаваме малко. Саздов е заможен човек, който може да си позволи да плати съдебната такса и да спечели едни много пари от Елена Йончева, ако всичко което тя твърди е клевета. Щом не е платил таксата, значи делото е заведено заради тъпите ГЕРБерски подлоги, които няма да проследят развитието му и ще си мислят, че щом Саздов е завел дело, значи Йончева наистина е излъгала за къщата. За хората, които мислят със собствените си глави е очевадно, че Йончева казва истината и къща платена от мутрата в Барселона има, което още веднъж доказва, че нас ни управляват крадци и лъжци.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Айде, айде!

    12 Авг 2019 12:57ч.

    Никой не се и съмняваше за къщата в Барселона. Само че за евроизборите имаше нужда от малко прах в очите на народа. Боко дори отрече че щерка му е шофирала с над 300 км. в час но не отрече че е собственичка на Bugatti Chiron на стойност 3 000 000 $. Иначе радарът на щатският полицай е отчел 393 км/ч.! Също така едни "клеветници" изкараха преди време много интересни данни за Борисов от така наречените "Досиета от рая". Лично богатство към онази дата - 3,2 милиарда долара, имение в Лос Анжелис за над 350 000 000 $. Каймановите острови където Борисов държи откраднатите от нас пари са задморска територия на Великобритания, разбирай САЩ. Съгласно едно международно споразумение срещу прането на пари инициирано от САЩ, останаха само няколко места където крадци от калибърът на Борисов могат да си държат спокойно парите. Според тях! САЩ се оттеглиха от споразумението и не са длъжни да споделят информация за мръсни пари. Така те стиснаха за гушите корумпираните политици от цял свят. Сега започва ли да Ви се изяснява защо купуваме бракмите F-16 на цени по-високи от тези на космическите кораби?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Непротивобайхуйствателствайте

    12 Авг 2019 17:16ч.

    Ако на някому хрумне идеята да изпрати поздравителна картичка на "мис бикини" и на "прани гащи" по повод някой от протестантските празници, които упорито ни налага чичко Сорос, може да го стори на адрес: БарЦелона, улица “Францеск Ривалта” № 8...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тая нали се изнесе, та поне да ни дудне

    12 Авг 2019 19:35ч.

    Като да си нямаме други грижи и интереси, с нея ще се занимаваме.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи