Сеул все още не е готов да изпрати оръжие на Украйна

Сеул все още не е готов да изпрати оръжие на Украйна

Южнокорейското правителство все още не е готово да изпрати оръжие на Украйна, заяви премиерът Хан Док-су  в интервю за Си Ен Ен.

В отговор на въпроса дали Сеул е готов да обмисли изпращането на смъртоносни оръжия в Украйна:. "Мисля, че не и в момента... Все още не сме решили дали ще предоставим смъртоносни оръжия".

Досега Южна Корея е предоставила на Украйна хуманитарна помощ, както и военни каски, но не и оръжия.

Източник: БТА

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

Коментари

  • Ники

    03 Март 2023 10:22ч.

    Когато великия бял баща от Вашингтон ги нарита,не само оръжия ще пращат,ами и втори фронт ще отворят ако трябва.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Великия бял баща ги нарите, но те му върнаха къча :-)

    03 Март 2023 10:57ч.

    Малко хора знаят историята на американския Уестингхаус през последните 30 години. И малко хора -знаят че прочутите АР1000 реактори (които ни пробутват за зелено и на нас, наред с поляци, украинци и останала колониална сволочь) са с ...южнокорейски казани, произвеждани от КЕPCO- корейския производител на ядрени централи. Поне 4те успешви такива реактора в Китай бяха с такива казани - в Америка НЯМА КОЙ ДА ГИ ПРОИЗВЕЖДА!!! Е, в момента Уестингхау се рита с КЕPCO - не му дава да произвежда ядрени реактори в близкия исток... Но КЕPCO се опъва и започва една почти безкрайна юридическа сага, основно за "авторски права" и ПОСЛУЖАНИЕ. В САЩ най-младия реакто е над 30-годишен, а половината са над 60-годишни, с течащи от радиоактивна вода ръждясали казани и всеки момент готови да ... гръмнат като Чернобил... Уестингхаус няма НИЩО с което реално да СПРЕ КЕPCO да си произвежда усъвършенствания си вариант на ядрена централа - имат си хората и инженери, и металургични заводи, и квалифицирана работна ръка...А и от Северна корея могат да им помогнат ако трябва (с някоя ядрена ракета по американската столица например)... Така че, Големия брат днес е на картинка/чертеж като нашите Фу16 - трай коньо за зелена морава...Вече не е сигурно дали може и да те удари през ръцете - само ще ти вика страшни работи през дувара! Или в краен случай ще ти изпрати едни 30 гири от по 70т старо желязо скоро пескоструени и пребоядисани като т.н. "танкове"Абрамс 1А1 след прибирането им от Ирак... Щото в УКраина вече се свърши старото желязо по полята (само 7000 бронеобекта ръждясват там и чакат Турция да се организира и утилизира за бетонно желязо по ремонта на земетръса от 6ти февруари...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    03 Март 2023 10:22ч.

    Значи, Корея е на мушката на натиска. Ако не поддаде, това означава край на американската хегемония. Твърде хубаво би било, за да е вярно. Макар че Корея има своите козове срещу САЩ, разбира се... Но да видим, какво ще стане. По-скоро позицията им е да кротуват, докато войната свърши.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сеул да внимава в картинката, че е една от следващите Украйни

    03 Март 2023 10:32ч.

    Сто процента ще има заваруха И по 38 паралел, въпросът е коя подред жертва ще стане Корея в обречените опити на световния паразит да си запази привилегията да изсмуква безнаказано ресурсите на планетата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Страхова невроза и папагалщини

    03 Март 2023 10:37ч.

    е, вложете малко мисъл де, само истерии не помагат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Каква истерия те гони бе, жълтопаветниче?

    03 Март 2023 10:52ч.

    Като нямаш какво да кажеш, приписваш собственото си душевно съдтояние на другите. Разбираш, че сте живели напразно. Вярвали сте в американската лъжа и... Всичко взе да свършва пред очите ви ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И с какво ще правят цветри революции в Селул Големите Каки (нюландови)? с нова кошница курабийки ли?

    03 Март 2023 10:55ч.

    Да не вземат вместо цветна революция да получат милионната армия на КНДР в режим на побратимяване в Сеул?!! Или Газопровод от Русия през КНДР...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • В случая САЩ имат само какво да губят около 38 паралел

    03 Март 2023 11:43ч.

    Та мероприятието ще бъде срещу тях.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Най-многобройната американска войска 29 000 души е в Южна Корея

    03 Март 2023 10:59ч.

    Случайно в новините на украинския канал фреедом, наложен в България да се гледа. Така че е цяло чудо, че още не са пратили оръжие за нещастната Украйна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи