Седем убити и осем ранени при стрелба в църква на „Свидетели на Йехова“ в Хамбург

Седем убити и осем ранени при стрелба в църква на „Свидетели на Йехова“ в Хамбург

Въоръжен мъж, за когото се смята, че е действал сам, застреля снощи 7 души и рани 8 в църква на „Свидетели на Йехова“ в германския град Хамбург, съобщи полицията, която разследва какъв е бил мотивът за нападението, предаде Ройтерс. Полицията каза, че най-вероятно стрелецът е един от мъртвите на местопрестъплението.

Вестник „Билд“ съобщи, че стрелбата е била в кралската зала на църквата. По-рано ДПА предаде, че жителите на северния квартал Алстердорф са получили на мобилните си телефони предупреждения да не излизат поради ситуация, опасна за живота.

Телевизионни кадри показаха десетки полицейски автомобили и противопожарни коли, които са блокирали улиците, както и хора, увити в одеяла, съпровождани от спасителни екипи до автобус. Свидетел разказа на журналистите, че са се чули 12 изстрела.

Полицията каза, че сигналът е бил получен малко след 21 ч., а пристигналите на мястото униформени открили няколко мъртви и няколко тежко ранени.

След това полицаите чули изстрел от горния етаж, отишли там и открили още един мъртъв човек.

Кметът на Хамбург Петер Ченчер поднесе съболезнованията си на близките на жертвите.

Източник: БТА

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

Коментари

  • Кои са свидетелите?

    10 Март 2023 8:26ч.

    Странен избор на дата за това престъпление. Не беше ли същата датата, на която преди година време роди Мариуполската Мадона, чиято предродилна снимка под фалшив флаг обиколи всички първи страници на западните медии, в т.ч. и на немските? И за която писахте точно в навечерието на тази дата? А какво й е на датата? Дата на която в България решиха да върнат фашизма, премахвайки паметника на свидетелите на този фашизъм. А един от тези свидетели е майка с дете, оцелели от хуманните бомби на фалшивите борци с фашизма, какъвто, същите сега казват че нямало в България!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Когато коментарът е по-интересен от самата публикация

    10 Март 2023 8:40ч.

    Интересни находки и аналогии - по-интересно от самата публикация

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Където е имало фашизъм, пак ще има

    10 Март 2023 8:49ч.

    Рано или късно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ............

    10 Март 2023 9:24ч.

    ....защото всички събития в света, случващи се на една и съща ключова дата, кодирана в Библията, са свързани, колкото и на пръв поглед да нямат нищо общо по между си. А когато датата е отместена х 10, тези събития носят още по-знаков смисъл, особено когато виждаме отчаяните опите на Сатаната да се противопостави на Идващия. А маркерите търсете в числата на Марк 6.8 и Марк 6.9, умножени по 10, което прави 68-я и 69-я ден, т.е. дните в които сме и за които говорим. А ние говорим за нахранвонето на едни, които очевидно нямат насита, особенно когато се задава юдейската Пасха. 6.8 Един от учениците Му, Андрей, брат на Симона Петра, Му каза: 6.9 Тук има едно момченце, у което се намират пет ечемичени хляба и две риби; но какво са те за толкова хора.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Съответно

    10 Март 2023 11:39ч.

    Проповядващите го, ще бъдат клиенти на Народния съд.. Рано или късно..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • истината

    10 Март 2023 8:55ч.

    от 2015 до сега населението на Германия се е увеличило с 4 милиона , идващи от Африка и Ориента! На ден идват 30000 човека от същите тези! Няма достатъчно болници, училища, жилища, Данъкоплатците поемат ВСИЧКИ разходи на преселниците! Истината е, че Германия води абсолютна зеленочервена , неолиберална политика и то срещу народа си: залепени по улицата джендърни зелени предизвикват задръствания, пречат на линейки…заради”климата”, но полицията не използва срещу тях водни оръжия, палки, лютив спрей….Германия е една джендърска, зелено фашистка страна…

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • луди юди

    10 Март 2023 9:44ч.

    Навсякъде проблеми с тия сатани.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи