Съветът на Европа: Процедурите за правно признаване на пола да бъдат открити за малолетни

Съветът на Европа: Процедурите за правно признаване на пола да бъдат открити за малолетни

Държавите трябва да защитават по-добре правата на транссексуалните лица, пише в публикуван днес доклад на Съвета на Европа, цитиран от ДПА. Процедурите за правно признаване на пола трябва да се провеждат възможно най-бързо и прозрачно и трябва да бъдат открити за малолетни „с нужното отчитане на мнението на детето, зрелостта и най-добрите му интереси и в най-добрия случай без произволни ограничения на възрастта“, препоръчва Съветът. 

„Държавите имат основната отговорност да премахнат бариерите, с които се сблъскват транссексуалните лица при упражняването на човешките си правила“, заяви комисарят по правата на човека на Съвета на Европа Дуня Миятович по повод публикуването на новия доклад, озаглавен „Човешките права и половата идентичност и изразяване“. 

Въпреки увеличената видимост на транссексуалните хора и постигнатият значителен прогрес в Европа, има „шокиращо високи равнища на дискриминация, насилие и несигурност, които транссексуалните хора изпитват в ежедневието си“, заяви Миятович. 

Сред основните препоръки Съветът призовава държавите да осигурят на транссексуалните лица „ефективен и освободен от стигма достъп до специфично насочени към тях здравни услуги“ без да е необходимо да предоставят специализирана психологическа оценка. Допълнително половата идентичност и половото изразяване трябва да бъдат изрично признати за „забранена форма на дискриминация в антидискриминационното законодателство“, се посочва в доклада.

Според Съвета на Европа всеки, който може с достоверност да демонстрира страх от преследване като транссексуален, трябва да получи възможността да бъде признат за бежанец. В затворите правилното място за лишаване от свобода трябва да се преценява според случая. 

Процедурите за правно признаване на пола трябва да се провеждат възможно най-бързо и прозрачно и трябва да бъдат открити за малолетни „с нужното отчитане на мнението на детето, зрелостта и най-добрите му интереси и в най-добрия случай без произволни ограничения на възрастта“, препоръчва Съветът. 

Всички хора трябва да използват санитарни възли „по достоен и сигурен начин, според половата си идентичност, ако те са разделени по полов признак“, пише в доклада. 

Съветът на Европа е създаден през 1949 г., за да защитава демокрацията, човешките права и върховенството на закона на континента. Той е независим от Европейския съюз и има повече членове от него, включвайки почти всички страни в Европа.  

Източник: БТА

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Коментари

  • с нужното отчитане на мнението на детето

    14 Март 2024 9:31ч.

    Сатанистите са във фронтална атака ! Пазете децата си !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тихомир Томов

    14 Март 2024 10:15ч.

    След 30 януари 1933 г в Германия транссексуалните се молеха да станат нормални хора !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Българка

    14 Март 2024 11:37ч.

    Искам да задам само един въпрос на европейските чиновници: Вярвате ли в БОГ и светото писание БИБЛИЯТА ? Ако не , тогава на кого служите ? Защо нарушавате балансът и хармонията в света ? От чие име и разрешение говорите за "Процедурите за правно признаване на пола на детето без произволни ограничения на възрастта“ . Защо игнорирате родителите и зачерквате семейството за възпитанието на децата им ? Защо се опитвате да създадете генерации с пошли и угодни на вас ценности ? Това ли е основния приоритет на Съветът на Европа ? По - добре се погрижете за децата в неравностойно положение , а милиардите които отделяте за война пренасочете за обучение и развитие на подрастващите, предпазете ги от наркозависимостта ,агресията, педофилията ! Решенията ви шокират и отвращават хората от вас ! Грубата намеса в националните интереси на страните, унищожаването на икономическите им отрасли , използването на парите на европейските данъкоплатци за война и геополитически амбиции , отнемането свободата на словото , джендърското посегателство върху децата ни изчерпаха вашето съдържание !!! Никой няма да остане в тази перверзана вече ЕВРОПЕЙСКА СГЛОБКА !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Българка

    14 Март 2024 11:44ч.

    да се чете перверзна ЕВРОПЕЙСКА СГЛОБКА

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • какво значи "признаване на пола"?

    14 Март 2024 12:03ч.

    Или имаш пишка, или нямаш! Какво да му "признаваме"? Това, че джендърите искат да се делят на 52 вида педали, си е тяхна работа. За мен "правно" или не, те са си все педали.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • >>>

    14 Март 2024 12:26ч.

    Абе, дано по-бързичко да приключва този европейски съюз, защото вече е видно, че се е превърнал в поредния Содом и Гомор, управляван от сатанисти и извратеняци!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Атеист

    14 Март 2024 12:31ч.

    Аз не вярвам в Господ, просто защото ако го имаше, нямаше да търпи такива сатанисти и извратеняци да вилнеят безнаказано. Но пък за сметка на това ясно разпознавам емисарите на Антихриста! Време е за "свещена война", без значение дали си набожен или не! Това поне е сигурно, защото вече сме изправени пред въпроса за самото ни оцеляване!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • какво значи "признаване на пола"? - отговор

    14 Март 2024 12:43ч.

    Значи, че сатанистите стават все по-големи сатанисти - все по-активни, все по-перверзни, все по-агресивни.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Няма да е безнаказано

    14 Март 2024 13:08ч.

    И не е безнаказано. Да си сатанистит-извратеняк е само по себе си жестоко наказание. Да не си човек е жестоко наказание.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Валентин Христов

    14 Март 2024 14:50ч.

    Не може да има Антихрист а пък да няма Христос,вие сам по себе си си противоречите.Бог е творецът на всичко и всички,а на нас ЧОВЕКА ние е дал разум да творим.Това че ние творим ИДИОЩИНИ си е наш проблем.Когато му дойде времето да се натрупат достатъчно ИДИОЩИНИ от ЧОВЕКА ЩЕ СЕ НАМЕСИ И ТОВА ЩЕ Е КРАЯТ НА НАШАТА РАСА-ЧОВЕШКАТА И ЩЕ СЪЗДАДЕ НОВА ТАКАВА И НОВО НАЧАЛО.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • какво значи "признаване на пола"? 14 Март 2024 12:03ч.

    14 Март 2024 16:51ч.

    Значи да признаеш, че това с пишката и двете висьонги може да се нарече "жена", онова без тях, но с други атрибути, да може да се нарече "мъж", и като цяло всяко недоразумение да може да се нарича както си иска, ако ще да сменя желанията по няколко пъти на ден. Ти трябва да го подкрепяш и даже ръкопляскаш, а може и още нещо. Щото повечето от тези т.нар. "жени" се оказват "лесбийки" и даже повече "бисексуални" с уклон към малолетни.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Таз като я гледам

    14 Март 2024 9:33ч.

    повече ми прилича на Дуньо, не на Дуня

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Акаденков

    14 Март 2024 14:14ч.

    ...тъй, тъй... затуй е толкоз мотивирана, явно...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • дете се връща от училище и пита

    14 Март 2024 9:33ч.

    "Тате, тате, аз от какъв пол съм ?" ... Внимавайте какво ще отговорите ! Може да се отзовете под ударите на САТАНИСТКИТЕ ЗАКОНИ които готвят.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тарильома

    14 Март 2024 10:15ч.

    Детето вече е. Трябва да пита "родител 1 или родител 2..."

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Има и нещо хубаво в това!

    14 Март 2024 9:35ч.

    Краят е близо.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Краят е близо, НО…

    14 Март 2024 13:11ч.

    краят може да е за всички - за човешката цивилизация (западната вече е мъртва).

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Е да де

    14 Март 2024 21:32ч.

    Край, финита ла комедия

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Евроскептик

    14 Март 2024 9:35ч.

    Много ми харесва това за санитарните възли. Искам да видя жена самоопределила се като мъж как ползва писоар.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Аз съм възрастен селянин

    14 Март 2024 9:39ч.

    Едно време в село имаше една луда. Тя пикаеше права като си разклечваше силно краката. Ходеше без гащи...Завърши в някаква канавка, май че я утрепаха.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Аз съм възрастен селянин 14 Март 2024 9:39ч.

    14 Март 2024 10:54ч.

    аз също съм възрастен селянин и ще ти кажа, че на село всички жени лятно време ходеха без гащи и пикаеха прави нейде из двора...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • @ коментиралия 14 Март 2024 9:39ч. 14 Март 2024 10:54ч.

    14 Март 2024 11:56ч.

    Още една гнусна лъжа за българките по селата. За лошо или добро, тези села с трудещ се народ, български мъже и жени изчезват от картата на България. Отрепки унизяващи българките живеещи или живяли на село за радост остават да се хранят с боклуците по супермаркетите, да ходи по разбити улици в 'градовете', да живурка в комуналки (каквито и да постройки тип кокошарници) и да плаща за това на кожодери като ЕРПта, ВИК-та и т.н. Всъщност няма по добра карма от това което ви е живота в момента!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Русия, спаси ни от сатаната!

    14 Март 2024 9:38ч.

    Няма ли да се намери на тия джендъря някой да им пусне една термоядрена ракета в задния двор и да отърве човешкия род от мъки заради перманентното им натрапничество в устройствата на света по образ и подобие Божии?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • РУСИЯ!

    14 Март 2024 10:43ч.

    ДА!СПАСИ НИ!МОЛИМ ТЕ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наблюдател

    14 Март 2024 11:35ч.

    Трябва сами да се оправяте. Който разчита на Русия, трябва да се пресели да живее в Русия. Много, многодетни семейства, от държавите управлявани от Сатаната, се преселват в Русия. По някаква причина са активни в YouTube. Можете да видите клиповете които качват.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Истина е

    14 Март 2024 11:57ч.

    Наистина Русия остана единствената нормална страна за живеене. Мои познати германци живеят там от 3 години и се чувстват великолепно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дядо Иван иде, изроде наблюдаващ. Времето ти изтича.

    14 Март 2024 11:58ч.

    Тик-так, тик-так, тик-так...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • аааа, не !

    14 Март 2024 14:14ч.

    Няма да ви стане играта, фекалчовци. Не ние ще идем в Русия, а Русия ще дойде тук. Ще въведе ред и нормалност, както го е правила доста пъти в Европа. И после ще живеем нормално, без вас. Вие - на два метро под нас, повече мекушавости и грешки като с Народния Съд 1945 няма да допуснем.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хохол

    14 Март 2024 9:38ч.

    тия са пощръклели

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "обединена Европа"

    14 Март 2024 12:03ч.

    "обединена Европа" е силно разединена по всички точки . Хайде закривайте този цирк и стига сте ни използвали като банкомати !!! Като чуя "обединена Европа и европейски ценности" хващам разстройство и повръщам едновременно ! Не се издържа !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Yoyo

    14 Март 2024 9:38ч.

    Чисто зло !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Михаил Михайлов Константинов

    14 Март 2024 9:39ч.

    Боклуци сатанински!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мдааа

    14 Март 2024 9:39ч.

    Никакви грижи не полага държавата за транссексуалните лица!!!!😅 Единствено бедните, пенсионерите и децата се възползват от грижите и! Раждаемостта е рекордна, а възрастни, че и млади хора, ухилени до ушите, с радост пълнят гробищата! Толкова съм щастлив от ЛГБТ управлението на държавата, ЕС и НАТО, че ще си сменя пола!🤪

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Разделяй и владей!"

    14 Март 2024 9:41ч.

    Всичко срещу семейството, до пълния му разпад.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • жалка история

    14 Март 2024 9:42ч.

    Полът се вижда като се роди детето. Какво право? Който иска да се възприема и като каракуда в ЕС. На лош и нагъл шофьор все още се казва "педераст". Впрочем това преподавате ли го на мигрантите в Германия? Смеят ли се? Презират ли ви?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • продължавайте

    14 Март 2024 9:46ч.

    И така догато и последният бройлер по света се отврати от ЕС, НАТО, евроатлантизма и неговите ценности А бе какво мислят обикновените украинци по този въпрос? Официалните им лица на какво мнение са? За тези ценности ли напират?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • какво мислят обикновените украинци по този въпрос?

    14 Март 2024 9:51ч.

    Те засега са на друга тема - физическо унищожение на фронта. После, който остане жив, ще му поставят въпроса , "ТИ СЕГА ОТ КОЙ ПОЛ СИ ?" ... Це европа !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • смях

    14 Март 2024 9:47ч.

    Боже, тия хора правят отвратителната диктатура на путин, човеколюбива и хуманна философия. Това е отврат, гнзяз и сган. В какви времена живее човечеството. Миналия век бяха Ленин, Сталин, Мусилини, Хитлер и Франко. Фашисти и комунисти, днес 100 години по-късно същата гадост - трансхуманисти и националкомунисти. И после защо човек вечно е с двата крака в батака.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Франкист

    14 Март 2024 9:58ч.

    При Франко съвсем не беше толкова зле. Спечели Гражданската и установи ред и стабилност. Децата задължително в неделя на църква. Който плюе на улицата - глоба и арест ! Забранена порнографията, по филмите даже не се показваха отблизо целувки, камо ли цици и задници. В култ издигнати работата, семейството, религията ! В училище се преподаваше патриотична история и за славата на Испанската империя. Заклеймяваха се комунисти, анархисти и МАСОНИ ! Мнозинството от испанците наистина почитаха, а някои боготворяха Франциско Франко. Франко извади Испания от разрухата и лека-полека й създаде икономика през 50-те и 60-те. Франко започна да прави от Испания туристическа страна ! Франко създаде мемориала на падналите с огромния кръст близо до Мадрид , в който да бъдат погребани заедно левите и десните, жертви на войната /много от леваците бойкотираха мемориала/ ... При франко имаше МЪЖЕ и ЖЕНИ. Нямаше 32 пола.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нямате право да приравнявате фашистите и комунистите

    14 Март 2024 10:28ч.

    Фашистите най-напред избиха комунистите, после дойде ред и на други.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • бай Бай

    14 Март 2024 10:33ч.

    големи глупости сте написали, тя Испания е била зле щото драги са я управлявали монархисти които стават франкисти. Франко най вече налага фашистка диктатура.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Стефан-1

    14 Март 2024 10:39ч.

    Тия дни в Ю туб гледах материал за германка, изселила се в Русия. Тя каза,че търпяла доста от тези полови перверзии, но когато в детската градина, в която ходило детето й обявили,че ще създават стая, в която децата да могат да се самозадоволяват това й дошло в повече.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Прав си

    14 Март 2024 10:46ч.

    Между комунизма и фашизма няма знак за равенство

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наблюдател

    14 Март 2024 11:40ч.

    Кумунистите са социалисти интернационалисти, социално равенство за всички по Света. Фашистите и най-вече нацистите, са социалисти националисти. Нацист означава национал-социалист, равенство само вътре в държавата и благополучие за сметка на чужди държави.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • @Наблюдател

    14 Март 2024 12:08ч.

    Нещо повече за комунистите или даже сегашните 'либерали': те са егалитаристи които вярват че внесен от СОмалия, Сирия или която и да е дупка от Третия свят в Германия ще се интегрира ще почне да създава БМВ-та - например! Разбира се такава теория е пълна глупост и утопия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • напротив , написаното е 1/1 вярно

    14 Март 2024 14:22ч.

    Франко не е фашист. Франко е своеобразен националист и опортюнист. Навреме се одръпва от Хитлер. Не праща редовна армия на Източния фронт а само доброволци /"Синята дивизия"/ . След 1945 не е считан от съюзниците нито източни, нито западни, за "фашист" , поради което Испания не е третирана като "победена страна". Франко става гъст със САЩ, някои западни страни. Режимът му е авторитарен но е пресилено да се нарече "диктаторски" ... Франко доброволно се оттегля от властта, умира като стар болен човек , а не като "фашистки диктатор". Преди да умре той ясно съзнава какво ще дойде след него, но заявява че е изпълнил "дълга си" , да преведе Испания през тежка епоха. Поне така както го е разбирал. Вземете да четете повече, вместо да боравите със щампи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Павел

    14 Март 2024 18:48ч.

    смехчо , ние обичаме Путин и Росия !!! И дано прочисти Европа от неонацизма предрешен като демокрация и европейски ценности !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Каква е дефиницията на тези "институции" за "транссексуални лица"?

    14 Март 2024 9:47ч.

    Че съм много объркан, за какво става дума

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "за какво става дума"

    14 Март 2024 9:54ч.

    За радикално извратена форма за придобиване на много пари и максимална власт. Невиждан и нечуван дори в митологичните времена хубрис. И понеже с крайно отрицателен подбор в ЕСес са натургани да управляват само простокирчовци и дунипростакеси като слугинаж на КлаусШвабите, няма кой да им каже, че носителите на хубриса винаги жестоко се наказват. Неизменно. As death and taxes.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пазете децата!

    14 Март 2024 9:48ч.

    Пряка илюстрация на откровено, в смисъл на небанално, Зло. Както е тръгнало, накрая всички нормални ще емигрират в Русия, за да се спасят от слугите на Антихриста.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Неда

    14 Март 2024 9:55ч.

    Най-добре още като се родят да им сменят пола. Така няма да има никаква дискриминация. Изроди нещастни!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Даже до затвора са стигнали изродите

    14 Март 2024 9:59ч.

    "В затворите правилното място за лишаване от свобода трябва да се преценява според случая".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Това вече беше

    14 Март 2024 10:43ч.

    "И тя изнасили няколко от своите съкилийнички със своя пенис... " И не е единичен случай.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дон Кихот

    14 Март 2024 10:00ч.

    Не смятате ли, че вече е време да кажем СТИГА

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мими

    14 Март 2024 15:45ч.

    Как да го кажем? Ако някой организира групово казване - тръгвам веднага.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Целта ИМ е откровена и пределно ясна -

    14 Март 2024 10:01ч.

    Цели се продължаващ спад на ражданията. ДЕ ПО ПУ ЛАЦИЯ !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Целта ИМ е откровена и пределно ясна -

    14 Март 2024 10:01ч.

    Цели се продължаващ спад на ражданията. ДЕ ПО ПУ ЛАЦИЯ !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мари

    14 Март 2024 10:02ч.

    Това е европейският път на развитие , за който ни говорят в речите си българските политици , включително и Радев. Ей, сприятелихте се със сатаната!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Отвратен

    14 Март 2024 10:13ч.

    ИЗВРАТЕНЯЦИ! Това ли са ви ценностите?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мери

    14 Март 2024 10:35ч.

    Аман от педали, преди си налягаха парцалите, а ние от възпитание се правехме на ударени, което е било грешка, та сега няма отърване. Направо си го търсят и ще си го намерят.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Оле Отвори Очички

    14 Март 2024 11:07ч.

    Мери, позволи ми да не се съглася, точно издевателствата и физическото насилие срещу болните хора създадоха условия в последствие те да поискат реванш, да се обявят за мъченици и да използват това за знаме, нагло обявявайки своята болест за нормалност. На запад разказа беше, тези които ни мразеха и издевателства ха над нас са изроди и следователно причината поради която са го правили е изродска, ние сме онеправдани жертви за човешки права и свободи и всеки който отрече това е изверг и ние ще издевателстваме над него... Друг е въпроса, че западните общества, лишени от връзката си с Христос се оказаха нефелни и неспособни да защитят собствения си живот. Дори и сега у нас хората не мразят болните от сексуално объркване, просто вече е много силно обострено чувството за неприязън и недопускане на пропаганда на тези извращения в обществото. В България хората всъщност не са се отдалечили толкова от православната вяра и Църквата това ясно може да се види по мнението им по ключови въпроси и по преобладаващото отъждествяването с българските традиции, които 95% са плът и кръв от вярата в Христос. Да бягаме от омразата. Пред очите ни чрез омраза се унищожават стотици хиляди човеци в Украйна. Какво сееха и сеят в учебниците там? Какво са всички пагубни идеологии? Отхвърляне на Христос, възгордяване спрямо другите хора и омраза към тях... Резултата е винаги един - смърт и ужас. Да не бъде! Да пазим вярата си и Родината си!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Шива Разрушителя

    14 Март 2024 10:36ч.

    Лудостта на Вавилон/ЕС/ продължава. България е затънала в блатото на Европа поради интересите на няколко империи - Османската, Руската и Британската. Да. България не може да има самостоятелна политика защото няма нюкове , а никой не се съобразява със слабите. За това спасението е Личен , Индивидуален Акт . Всеки трябва да вложи лично усилие и енергия . Наготово никой никого не може да спасява . Фактите са такива.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • храмът за три дена

    14 Март 2024 12:01ч.

    Съгласен с написаното. Както ни предупреждава Господ чрез апостол Иоан, в последните времена всеки сам си е църква.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Долни ЛЪЖИ!

    14 Март 2024 10:42ч.

    Никой никога до сега не е тормозил хората с друга сексуалност.Но когато я натрапвате,когато те започнат да се натрапват и подлъгвате малолетни по новата Мода,която е вредна за здравето им,ВИЕ ЩЕ ПОЛУЧИТЕ ВОЙНА!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 007

    14 Март 2024 10:47ч.

    Извратенящината е новото нормално, посягат без свян и на децата. Гилотини трябва да се изкарат по кръстовищата вече!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ето, ако не сте наясно

    14 Март 2024 10:49ч.

    няколко примера за "транссексуални лица". 1 - https://www.mirror.co.uk/news/uk-news/woman-jailed-over-cocaine-fuelled-25770541 2 - https://metro.co.uk/2022/04/12/ex-soldier-exposed-her-penis-and-used-wheelie-bin-as-sex-toy-in-public-16454386/ 3 - https://vicksburgnews.com/woman-arrested-in-oxford-for-bomb-threats/ 4 - https://www.itv.com/news/calendar/2023-03-27/woman-jailed-after-stabbing-and-falsely-imprisoning-partner 5 - https://twitter.com/MrAndyNgo/status/1765858953320190134

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • без имена

    14 Март 2024 10:50ч.

    Някой знае ли дали у нас хомосексуализмът се е смятал за престъпление? Защото в Англия се е считало така и са ги вкарвали в затвора и това е бил отменено, доколкото си спомням, през 50-те години.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Стефан-1

    14 Март 2024 10:53ч.

    Тия дни в Ю туб гледах материал за германка, изселила се в Русия. Тя каза,че търпяла доста от тези полови перверзии, но когато в детската градина, в която ходило детето й обявили,че ще създават стая, в която децата да могат да се самозадоволяват това й дошло в повече.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Тайният елит, който иска да управлява света!"

    14 Март 2024 11:04ч.

    https://dnes.dir.bg/comments/tayniyat-elit-koyto-iska-da-upravlyava-sveta-fakti-i-konspiratsii .... коментарите - 2023-01-19 22:55:13 // ?!ъъа (нерегистриран) // Гледали ли сте дантелите върху половия член на клаус швааб, така се разхожда по плажа , с вериги, каишка и дантели. Извратеняк. Защо човечеството допуска такива изроди да диктуват живота????

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Това е фейк, разбира се

    14 Март 2024 11:07ч.

    https://zahariada.blog.bg/politika/2022/03/25/krai-na-zabravata.1810497

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чичо Джо

    14 Март 2024 11:07ч.

    Сатанисти , дано по- скоро се провалите...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дуня Миятович от коя партия е?

    14 Март 2024 11:11ч.

    Съветът на Европа от какви членове е съставен, привърженици на кои партии са, как се образува и как действа?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ото

    14 Март 2024 21:42ч.

    От полови членове, разбира се.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЕП за Медиен комитет.. контрол! ... И ... ЦРУ е главният световен спонсор на журналистиката, налагаща гледната точка на САЩ

    14 Март 2024 11:26ч.

    ЦРУ е ГЛАВНИЯТ СВЕТОВЕН СПОНСОР НА ЖУРНАЛИСТИКАТА, налагаща гледната точка на САЩ! ..... Автор: Джон МакГлион, The European Conservative, Унгария от 04.08.2023 г.! .... https://glasove.com/na-fokus/tsru-e-glavniyat-svetoven-sponsor-na-zhurnalistikata-nalagashta-glednata-tochka-na-sasht#google_vignette

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мери

    14 Март 2024 11:27ч.

    До Оле Отвори Очички 14 Март 2024 11:07ч. Никога никого не съм мразила през живота си и винаги съм се отнасяла със съчувствие и съм помагала на наистина болни хора. Тези не са болни, бъди сигурен/сигурна, а агресивни и нагли, смятат, че всичко им е позволено и не се съобразяват, че другите не са като тях. Знам какво говоря. Моите уважения за поста ти, но на зла круша зъл прът!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЕП за Медиен комитет

    14 Март 2024 11:30ч.

    Ми много са бързи от ЕК и ЕП, няма и година след разкритието на The European Conservative и хоп имаме Медиен комитет, който иска прозрачност - на собственици, на пари за реклама, за издръжка, като при държавните не трябва да има превишение на сумите и прочие "свобода на медиите" ха-ха-ха ... В името на какво е целия този тормоз над човеците и хуманизма?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сексуалната патология и психично разстройство

    14 Март 2024 11:33ч.

    Препостваме коментар на Али Луя от 9 януари т.г. ......"Сексуалните девиации вървят ръка за ръка с манията за власт, а двете вървят ръка за ръка с различни степени на социопатично поведение, поставящо лично значимите цели над абсолютно всичко. Така имаме във властта хора с много ограничени задръжки и дори такива, които се наслаждават на обществената вреда." Бедствие над Планетата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • без имена

    14 Март 2024 12:35ч.

    Потърси в мрежата Григорий Климов за дегенерати и за Харварския проект.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Contra

    14 Март 2024 11:37ч.

    Колко още ще търпим тая тъпня ЕС? Какво по-точно е ползата?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хикс

    14 Март 2024 11:43ч.

    Тази лудост отблъсква хората! Тя неминуемо ще предизвика отпор! В момента само Русия води политика в защита на нормалността. Западните лидери би трябвало да го разбират. "Би трябвало", но не се знае под чия власт са... Ще припомня, че открай време имаше международна педерастка мрежа (национални педерастки мрежи си имаше!), която беше влиятелна в много западни организации. Гейовете взаимно си помагаха в заемането на различни служебни позиции. Имаше и лесбийска мрежа. Под тласъка на феминистките акции тези мрежи изплуваха и се заеха открито с политика. Струва ми се, че в миналите векове опасността от тях е предизвиквала преследването на гейовете. По начина, по който сега действат, мисля че в двете стари мрежи са взели връх екстремистите и глупаците. Умните гейове сами трябва да се усетя иначе махалото ще се люшне в старата посока. Ако човечеството оцелее, пред задалите се тежки изпитания, нерадостна съдба очаква следващите поколения ЛГБТ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Какви следващи поколения лгбт?

    14 Март 2024 17:32ч.

    Няма такива, тях ги удрят основните еволюционни закони, пряко закона за естествения подбор. Еволюцията не позволява поколения от такива. Пропагандана е размножителния им фактор. Изкуствен, защото естествен не може да съществува. Те затова газ пикаят, но всуе се морят.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Съвета на Европа, ЕС, НАТО, ОССЕ - все престъпни организации със затихващи функции

    14 Март 2024 11:59ч.

    Дядо Иван за всичко ще се погрижи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Всичко е ясно

    14 Март 2024 12:03ч.

    Щом Дяволът (Сатаната) плюе Путин и се заканва да го унищожи, значи Путин е Ангел. Така излиза.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ***///

    14 Март 2024 12:07ч.

    Що за дебилщина - правно признаване на пола? Значи наличието на "дръжка" е без значение? "Дръжката" може правно да не се признае. А дебилщината няма нужда от никакво правно признание, нъл тъй?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дон Кихот

    14 Март 2024 12:08ч.

    Да готите в Ада дано.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Няма да имате нищо и ще сте щастливи

    14 Март 2024 12:15ч.

    И докато Съветът на Европа ни отвлича вниманието с процедурите за избора на пол, капанът от Брюксел щракна - собствениците на имоти ще вадят цяло състояние заради еконорми. Приетият във вторник регламент, за който у нас се мълчи, ще доведе до жилищна бедност. По този начин старите и новите имоти ще бъдат изкупени от инвестиционни фондове от чужбина. Планът 2030 на Давос върви по план. https://kritichno.bg/politika/kapanat-ot-bryuksel-shtrakna/

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дават им пари на Брюкселци за да четат написаното на лисчетата

    14 Март 2024 12:24ч.

    Нали вчера всички чухме как се разделя обществото в България. На учителите продължават да вдигат заплатите... за да мълчат! На 14 февруари 2024 г. за Св.Валентин деца от детската градина посетили РЗИ заедно с по-големи от детски парламент за да раздадат презервативи за безопасен секс. Това чуто от БНР-Благоевград. МЪЛЧАНИЕТО НА АГНЕТАТА се купува с много пари, за да не мислят и да правят пакости доде не стане късно. анатема за антихристите!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • извратения ЕС в действие

    14 Март 2024 12:26ч.

    Изродите нямат спирка. Представете си хиляди гейове, трансджендъри, педофили и извратеняци от Африка и Азия, които искат убежище като мигранти в България, защото в техните страни са заплашени от собствените им закони. Ние ще сме длъжни да ги приемаме. Забележете - ДЛЪЖНИ. А като си знаем нашите подлоги и продажници, които за една плясване по рамото от Урсула баща си и майка си продават, ще стане страшно. Престъпници, обратни и всякакви други подобни ще ни ги натрисат насила, а ние ще ги храним и дундуркаме. Още нещо е особено важно- ако забелелязвате, всичко е насочено към децата. Някой откаченяк ще го навие на улицата да си смени пола и вие няма да имате право да кажете нищо, защото от ЕС искат вашето мнение да се криминализира.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Contra

    14 Март 2024 13:16ч.

    Точно това ще стане. Тая продажна сган трябва да се изчистки сега по всякакъв начин. Повтарям, по всякакъв начин!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Баба Злата

    14 Март 2024 12:57ч.

    Тази особа на снимката ще да е от първите, които ще се втурнат към писоара "по достоен и сигурен начин, според половата си идентичност". Колко ли е страдала досега, милата...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • МАГАРЕВ

    14 Март 2024 13:13ч.

    ЕП е средище на педофили които бъркат смислено думата ПОЛ с думата извратена сексуална ОРИЕНТАЦИЯ. В българският език имаме думи за всички тези "ПОЛОВЕ". Педераст, манаф, травестит, педофил, некрофил, герентофил, но това не са полове а извратена сексуална практика. Използвам думата извратена защото подобен акт не води до създаване на поколение а единствено задоволява ниски чувства и нагон. На Съвета на Европа трябва да се обясни, че тази препоръка е упадъчна за едно цивилизовано общество и абсолютно не приемливо деца да участват в обсъждането на закон на тема "извратени сексуални практики".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "На Съвета на Европа трябва да се обясни"

    14 Март 2024 13:26ч.

    Не обяснение, а камшик им трябва на тези.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Викт

    14 Март 2024 13:14ч.

    Тези от съвета на европа вместо да ги заведат на учет и да ги лекуват в специализирани заведения, им дават гласност по медиите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Начи, ко й туй нъ снимкътъ????

    14 Март 2024 13:22ч.

    Мъш жина ил химъфрудит??? Дзвер илл рибъ??? Дивиантити и уткъчалкити упръблавът лудницътъ. Дайти им дицатъ си!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хохол

    14 Март 2024 14:22ч.

    Сега ако не се вдигнем - не знам кога

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • malart

    14 Март 2024 14:23ч.

    На снимката Дуньо травестита

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мунчо

    14 Март 2024 14:29ч.

    Какво става, посягат без срам и съвест на децата, лудосста им няма край!! Какви са тези, кой ги закача за нещо, кой е отнел правата им, какви са тези полови первезии!! Излиза, че няма кой да защити правата на нормалните човеци! Каква е тая лудост, Боже, опази ни!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Оруел

    14 Март 2024 14:52ч.

    За по-дълбоко осмисляне на картината четете и Олдъс Хъксли!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • aZ-ът

    14 Март 2024 15:24ч.

    За тия които не знаят - от утре 12 годишната ви дъщеря решава , че ще се казва Асен. Или 11 годишния ви син реши , че се казва Велимира. И вие нищо не можете да направите по въпроса. Ще се появят НПОнки, които ще ги натъпчат с лекарства. И ще им изрежат каквото е необходимо. После като станат на 19 и им дойде акъла в главата - ще са осакатени за цял живот, животът им ще е кофа за боклук. Това ще се случи. Честито.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Jordanka Jordanka

    14 Март 2024 15:42ч.

    Откъде дойде тази перверзия.От САЩ и Брюксел.Тези малоумни ли са и с какво право ни натрапват откачените си идеи.С какво право.Наглостта им няма граници.Хора,пазете децата си от такива откачалки.Пазете ги,докато не е станало късно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Благ

    14 Март 2024 16:36ч.

    Тоя травеститски урод като го видя и ми спада за седмица.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Само Изроди

    14 Март 2024 16:56ч.

    в това Ес!Как няма нещо нормално да видя!?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Георги

    14 Март 2024 17:22ч.

    Да бъдат наказани от Бога до 9-то коляно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • обичам съветски и руски комедии

    14 Март 2024 18:46ч.

    Една от любимите ми е "Приключенията на войника Чонкин" . Това е убийствена сатира и подигравка с довоенния комунизъм в СССР. Чонкин е един полудебилен войник, но е най-нормалният на фона на останалите. Повечето от тях поразени от болшевизма-марксизма-интернационализма и ПСЕВДОНАУКАТА . Защо го казвам това ? Виждам директна идейна връзка между болшевишките идиоти от ранния СССР и техните духовни наследници - днешните неокомунисти, троцкисти, интернационалисти ... означени съответно като "либерали" , "прогресисти", глобалисти и ултраглобалисти, трансхуманисти... Всичко това е едно котило ! Корените са им едни и същи , семката им е обща ! САТАНАТА ... Та има един герой до Чонкин, убеден комунист, марксист и атеист - Гладишев ! Гладишев е пълна утайка, селски паразит , който не поглежда жена си и детето си. В същото време има психопатия да е велик учен-марксист ! Занимава се със селекция на нови растения, с които да направи революция в селското стопанство на СССР ! Това е неприкрита подигравка с тогавашния велик съветски биолог Лисенко... Гладишев си стреми да кръстоса домати с картофи. От горе да растат домати, а корените да са картофи. Новият хибрид се нарича ПУКС / Путь к Социализму/ но вместо очаквания резултат получава плевел с листа на картофи, и корени на домати... Успокоението на Гладишев е че някои от листата на ПУКС червенеят, така че той е на "прав път". Успоредно с ПУКС , ученът Гладишев развива теорията за лечебния ефект на лайната, събира всякакви лайна в буркани, маже се с тях, предлага ги на съседи, произвежда водка от лайна. Гладишев също така е краен поддръжник на теорията на Дарвин за произхода на човека и е убеден, че всяко животно ако полага много труд и работи, като маймуната ще се превърне в човек..... Днешната джендер теория и настояването за съществуване на "социален пол" ми напомня едно към едно за ПУКС-а на Гладишев . Пълен игнор на истинската наука за сметка на ИДЕОЛОГИЧЕСКАТА "НАУКА" . Същото беше и с ЦОВИД 19 , абсолютна лъжа и измислица. Същото е и социалния пол. Антинаука , нЕука ! Има два пола - мъжки и женски. Това е и от Бог, и от Природата. Даже няма нужда да гледате в гащите на човек. Взимате с клечица натривка от лигавицата на устната кухина и гледате на голямо увеличение клетъчните ядра. Има ли полови хромозоми ХХ , индивидът е ЖЕНА. От зачеването до смъртта си , и нищо не може да промени генетиката !!!!! Няколко стотин милиарда соматични клетки на този индивид - всички са с хромозоми ХХ . Край. Има ли полови хромозоми XY , индивидът е мъж. Край. Точка. Има два пола, всеки който твърди обратното е за 1-Кладата 2-Понеже сме по-цивилизовани днес, за лудницата. Вкарайте тези сатанистки слуги в лудницата !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • CMEXXX

    14 Март 2024 21:01ч.

    Долни изроди!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ник

    15 Март 2024 9:39ч.

    Тези простаци ни тласкат масово към диктатури, при които ще има два пола, една партия и един вожд. Със сигурност заигравката им няма да трае много дълго. Едно дете, много ясно, не е ментално и сексуално зряло, за да взима такива решения, и това при възможно най-добронамерен прочит, защото повечето хора си остават незрели до края на живота. Ако едно дете може да взима такива решения, то вече не е дете, което има нужда от опеката на родители, и това трябва да бъде признато документално. В противен случай си е брутална намеса на държавата в личния живот, тоест диктатура.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи