Съд в Ню Йорк обвини Доналд Тръмп за купуване на мълчанието на порноактрисата Сторми Даниъл

Съд в Ню Йорк обвини Доналд Тръмп за купуване на мълчанието на порноактрисата Сторми Даниъл

Съд в Ню Йорк обвини Доналд Тръмп по случай от 2016 г. за купуване на мълчанието на порноактрисата Сторми Даниъл, която твърди, че е имала сексуален контакт с бившия президент през 2006 г.

Съдебен състав в Манхатън повдигна обвинения срещу Доналд Тръмп по разследване за платени от него пари в замяна на мълчанието на порноактрисата Сторми Даниълс, предаде Ройтерс. Агенцията отбелязва, че Тръмп е първият бивш американски президент, на когото са повдигнати обвинения за криминално престъпление, макар че той не скрива намеренията си да се кандидатира още веднъж за Белия дом.

Доналд Тръмп разкритикува остро повдигнатите му обвинения, наричайки ги „политическо преследване и намеса в президентските избори“ през 2024 г., в които той е кандидат, предаде Франс прес. „Те направиха немислимото, те обвиниха напълно невинен човек и извършиха брутална намеса в изборите“, каза той в пространно изявление.„Това е политическо преследване и намеса в избори, невиждани в историята“, увери бившият стопанин на Белия дом.

 

Обвиненията, базиращи се на разследване, водено от окръжния прокурор на Манхатън, демократа Алвин Браг, може да променят хода на предизборната надпревара, отбелязва Ройтерс. Тръмп каза по-рано, че ще продължи да се състезава за номинацията на Републиканската партия, дори ако бъде обвинен в престъпление. Неговият адвокат съобщи, че е бил уведомен за обвиненията.

76-годишният Тръмп беше победен на изборите през 2020 г. от демократа Джо Байдън. Тръмп твърдеше, че изборната победа му е била открадната в резултат на изборни измами, а сега уверява, че разследванията срещу него са "политически лов на вещици".

Свиканото от прокурор Браг съдебно жури започна през януари да изслушва доказателства за ролята на Тръмп в подкупването на Даниълс броени дни преди президентските избори през 2016 г., които републиканецът спечели. Даниълс, която е известна порноактриса и режисьор, чието истинско име е Стефани Клифърд, каза, че е получила парите в замяна на това да не разгласява, че е имала сексуален контакт с Тръмп през 2006 г.

Личният адвокат на Тръмп, Майкъл Коен каза, че клиентът му е платил на Даниълс и на още една жена - бившия модел на "Плейбой" Карън Макдугъл, която също казва, че е имала сексуални отношения с него. Тръмп отрича да е имал каквито и да е връзки и с двете жени.

Източник: БТА

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

 

Коментари

  • Съд в Ню Йорк обвини Доналд Тръмп за

    31 Март 2023 8:37ч.

    нео-либерален фашизъм маскиран под името демокрация.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • по-точно казано

    31 Март 2023 8:40ч.

    Запушил и е устата, което се случва често при тази професия!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Dimitrov

    31 Март 2023 9:06ч.

    Не! Демократите са отпушили устата на тази курва с повечко мъни!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дълбоката държава

    31 Март 2023 8:45ч.

    и цялата ултраглобалистка клика се опитва да отстрани Тръмп преди изборите. Ако не беше избран преди, подготвяната от ДД и ЦРУ война в Украйна щеше да започне през 2018 г. Съдебната система на САЩ е изключително корумпирана, повечето прокурори са купени от Сорос, той сам го заяви.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А тези, които не са купени

    31 Март 2023 10:51ч.

    са политкоректни папагали.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • жорката

    31 Март 2023 8:56ч.

    Съдът в Ню-Йорк трябва да обвини Сторми Даниелс за рекет и изнудване спрямо Д.Т.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Акушерка

    31 Март 2023 9:03ч.

    Тоя няма вкус.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Dimitrov

    31 Март 2023 9:08ч.

    Погледни жена му и после пиши има ли вкус!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • извънземна злоупотреба с женския дизайн

    31 Март 2023 9:27ч.

    Жените (даже и най-красивите) винаги са като мухите (фон дер лайнен): винаги ще ги намериш там, където са парите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • последен бой

    31 Март 2023 9:26ч.

    Всички знаят, че дойде ли Тръмп на власт, идва краят на неолибералния фашизъм, край на простотиите с Усрайна и най-после хората в ЕС ще бъдат свободни сами да решават съдбата си. Кукловодите на дълбоката държава не могат да си позволят това и директно атакуват Тръмп, но това само ще вдигне още повече рейтинга му и този на неговата партия. Този път битката с тия неолиберали фашаги ще е по-жестока от тази с Хитлер, но са пътници. Вече всеки нормален човек се отвръща от тях. Е, има и такива като ДБ, които са подлоги на техните интереси у нас, но тях не ги слагам в графата нормални.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • нормален

    31 Март 2023 10:35ч.

    Точно!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кадиров

    31 Март 2023 9:53ч.

    Международен съд на ООН обяви за незаконно блокирането на активи на Иран от САЩ!!! Присъди връщане и компенсации. Прецедент с огромно значение за Света и най- вече за Русия, Венецуела, Афганистан и Иран- всички засегнати от Изключителните, смятащи се за управители на Света! Иде възмездието!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Валентин Христов

    31 Март 2023 10:55ч.

    Това е най-долната и срамна страница на САЩ в цялата им историялколкото и малка да е тя.Това ще отприщи събития и процеси които никой не е виждал в тяхната история и може да има последствия както за САЩ,така и за ЕС в негативен план.Дълбоко съм обезпокоен не само аз,но и многомилионните свободни хора по света.Бог да ни е на помощ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Анализатор

    01 Апр 2023 11:36ч.

    Дъртият каубой Джо,вдига кръвното на 250 когато само чуе името на Донълт Тръмп.Идват избори,2024 год.за президент на САЩ,затова дядото си измисля интриги,с цел компрометиране на опонента.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи