Сачева пусна запис на Асен Василев за "тази Мария Габриел": От самото начало я саботират

Сачева пусна запис на Асен Василев за "тази Мария Габриел": От самото начало я саботират

От самото начало ПП-ДБ работи по това Мария Габриел и ротацията да бъдат саботирани. Това каза депутатът от ГЕРБ-СДС Деница Сачева по Нова ТВ. Тя е част и от преговорния екип за кабинет.

Сачева пусна запис на думи на финансовия министър в оставка Асен Василев. На него се чува как той казва: „По мое лично мнение последният ден, в който тази Мария Габриел иска да е премиер, ще е и последният ден на това правителство. Тя няма да иска да бъде свалена предсрочно”. 

По думите ѝ фигурата на Василев е силно противоречива. „Той е човек, който не пази финансите на България”, допълни депутатът.

„ПП-ДБ отново прилага маркетингов трик и губи времето, живота и енергията на българските граждани в безплодни разговори за това да покажат надмощието си”, подчерта народният представител от ГЕРБ-СДС.

От партията на Бойко Борисов няма да влязат в преговори за кабинет с втория мандат, категорична беше Деница Сачева. Единственият вариант, който ГЕРБ-СДС ще подкрепи, е правителство с министър-председател Мария Габриел и без Асен Василев.

“Самият факт, че когато стигнахме съвсем близо до споразумение, непрекъснато се вкарвахме в нови условия. По принцип ние не вярваме на Асен Василев и от самото начало казахме, че той е противоречива фигура. Абсурдно е да говорим за каквото и да е било правителство, в което участва Асен Василев”, категорична бе Сачева.

“Който иска да има правителство, който мисли за България, трябва още днес да излезе, да направи публично изявление, да седне на масата за преговорите и съответно да се гласува кабинет”, обясни още тя.

 

 

Коментари

  • Гадюха

    21 Март 2024 9:25ч.

    Който мисли за България не трябва да сяда на никакви преговори, а незабавно да се отиде на избори! Разбра ли, мафиотко? Избори!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тихомир Томов

    21 Март 2024 14:23ч.

    Единия прилича на мъж, но не е, а другата прилича на жена, но също не е .....................

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Той е човек, който не пази финансите на България

    21 Март 2024 9:34ч.

    Това тая седмица ли го разбрахте?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Свински мръвки

    21 Март 2024 9:52ч.

    Дачкофф, ако намираш думата "свиня" за обидна, значи е време да станеш веган. Или джендър. Или жълтопаветен тротинеткаджия. Много лесно раним сеи, душко. Затова пак да си напиша коментара за тази свиня от снимката, който ти изтри: ЗАД ТАЗИ СВИНЯ МОЖЕ ДА СЕ СКРИЕ ЦЯЛ ТИР.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • @ Свински ... - и какво ти носи отправянето на обидата

    21 Март 2024 10:28ч.

    Да обиждаш анонимно когото и да е, персонално - какво ти носи? Удоволствие, че си изпразнил напрежението си? Ами, че изпразни си напрежението, гнева и тревожността по друг начин, щот не е възпитано да го правиш на публично обществено място и.. анонимно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Черпак Манчев

    21 Март 2024 10:26ч.

    Уважаеми дами и господа, 1. На 19 март 2024 парламентарната група на ГЕРБ внася мандат за съставяне на правителство. 2. Президентът, Румен Радев, приема мандата. 3. На следващия ден част от министрите предложени в мандата заявават, че въобще не са се съгласявали да бъдат министри. Проверете по-долу дали вие не сте били предложени като министър в мандата, както и дали все още сте в него, както и дали случайно в момента не сте министър на нещо. https://ministarlisam.com/checks/new

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • A вече е

    21 Март 2024 10:59ч.

    21 март 2024 и все още нищо не се чува относно гласуването в НС на така предложения състав на правителството. Що? Но за сметка на това по радиото внезапно, от вчера, много напоително ни съобщават какво е сътворил и ще сътвори парламента в текущия ден.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • forsvaret

    21 Март 2024 10:52ч.

    Още когато Баце се надупи на ППДБрастите и им даде властта казах: След 9 месеца тези ще провалят ротацията и ще го оставят на сухо. познах ли?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тази

    21 Март 2024 11:34ч.

    Намираме се в ситуация, когато неудобните неща задължително се изричат в прав текст. АВ е един изключително неприятен, дразнещ, опасен и вреден тип, доколкото за разлика от биполярния аутист кирето е дори интелигентен, но по отношение на Габриелова, за най-голямо съжаление, е прав! Тя си е точно "тази Габриел"! Звездната и биография (другата игнорираме) започва от времената когато Цецо и БХ търсеха под дърво и камък хора за партията и държавата, търсеха понякога по идиотски и екзотичен начин, за който дори в момента се разнасят анекдотични, хумористични легенди. Как няма да е хумористичен - че кой нормален човек би им вързал на тези ненормалници. И така ... без никакъв реален житейски, да не говорим за управленски опит и лидерски качества, това смешно селянче заради "парле ву франсе" кацна директно на "върха" за непприлично дълъг период! Тя е неземна! Тя е точно "тази Габриел", защото в българските условия изглежда като човек, който е паднал от Луната и не знае къде се намира. Езикът и е пълен с безсъдържателни, либерални европеизми, апели, лозунги, евроатлантически брътвежи. Не е просто поза и деклариране на политическа вярност! Тя няма никаква представа - какво е това държава и как се управлява! Крие се зад общи приказки по простата причина, че е напълно безпомощна и несигурна! Имам основателни подозрения, че има елементарно, напълно повърхностно познаване на Конституцията, а законите на страната практически не познава! Борисов не знае ли за това!? Знае, разбира се! Самият той в началото беше още по-зле ЗАЩОТО Е ТЕЖЪК ИЛИТЕРАТ. е, МОЖЕ ДА чете, но пак си е безбуквеник! За сметка на това, много обича да се прави на шаман и магьосник, който обладава някакви космически сили! По никакъв друг начин, освен с космически сили, не може да се обясни внятно, как семплото селянче успя да пристане в днешното положение. Женското и качество няма отношение по темата, има жени, до които трябва да седиш притихнал и да попиваш с надежда - примерно Хр. Вучева - мир на праха и, Р. Инджова и много други! Тази порода, обаче, никога няма да се завърти в орбитата на геппаджиите. Там търси марчета, десита, пкп-та! И "тази Габриел"! Сачева, апропо, е интелигентна, но мисълта, че в чисто житейски план може да бъда поставен в ситуация да върша (работя) нещо заедно с и в обкръжението и, направо ме стряска и потриса!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • един

    21 Март 2024 11:56ч.

    И тримата са ми много противни, но двамата водещи направо надминаха очакванията! Не оставиха госта си да завърши едно изречение! Платени каки....Гнус!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Като Марко

    21 Март 2024 12:19ч.

    Социолозите и анаБлизаторите манипулират ,че резултатите от изборите ще са същите. ГЕРБ запазват и/или качват с 1-2%, ППДБ падат с 3-5%,но с такива проценти влиза Левицата ,Възраждане качва 2-3%, ДПС запазва и/или качва с 2-3%,ИТН и БСП запазват и/или качват с 1-2%. Ще има наказателен вот за лъжците,но Боко излиза сух от патакламата, ако Евроизборите са отделно ППДБ я закъсват.като Марко на Косово полье.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • CMEXXX

    21 Март 2024 12:51ч.

    мара и габриел са по тъпи марионетки и от денОФФ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • чоки лошия

    21 Март 2024 12:54ч.

    САЛ ЕДНО СА ЧУДЯ КАТО КЪК АЛИЕКСПРЕСА ГА ДЪНИ ТАА,ЯЗЕ ША СА ИЗПОВРЪЩАМ ДА ГЕ

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чудя се

    21 Март 2024 13:37ч.

    Защо Радостин Василев определи тази дама като приличаща му на надзирателка в Аушвиц? Много се чудя!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Знаеш

    21 Март 2024 13:38ч.

    Само доц. Карачибук може би се догажда нещо.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Климбо

    22 Март 2024 7:18ч.

    Стъклените очи...имаше едно книжле на издателство"Галактика" и тази е като илюстрацията на корицата на " Кукла на верига,"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи