С обиди „мръсен българин“: Пребиха съпредседател на сдружение на българите в РСМ

С обиди „мръсен българин“: Пребиха съпредседател на сдружение на българите в РСМ

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Съпредседателят на сдружението на българите в Република Северна Македония „Шемето” Бекир Кадриески е бил пребит от непознат в град Струга. Това е станало преди около час, потвърди пред NOVA самият Кадриески.

Той разказа, че бил съборен на земята и ритан. Получил е удари с ръце. Кадриески каза, че по време на побоя е бил обиждан на етническа основа с думите „мръсен българин”.

Кадриески е гражданин на РСМ, той няма български паспорт. Но декларира, че има българско самосъзнание.

Източници: NOVA, dariknews.bg

 

 

 

Коментари

  • Малките хохли и те като големите,

    13 Юни 2023 20:01ч.

    само дето не им е чак толкова важна територията. Ще си останем на ръкопашен бой и без посещения на Охридското езеро и крепостта на СамОил.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бекир

    13 Юни 2023 20:04ч.

    Мръсен българин, а?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Добронамереност под въпрос

    13 Юни 2023 20:13ч.

    Поради различни съображения и причини, не не последно място групова, кастова корист и егоизъм, в РСМ продължават да държат на членство в ЕС. Масите лесно се държат в заблуда и се водят в правилна посока. Дори и у нас, все още масово няма реалистична представа и картина за действителното състояние на нещата, които водят като резултати от това членство и перспективите пред него. Откакто приехме т.н. френско предложение, не мога да спра да си задавам един въпрос: дали все пак, макар тайно и неофициално, тези вардарски идиоти са насърчавани от "партньорите" да се държат като изроди. Може и да изглежда смахнато, но когато се играе тънка игра на власт, доминация и налагане на йерархични отношения, долни игри при използване и на най-големи изроди, въобще не могат да се изключат. Възможно е да се "измислят" и други причини. Водещо е, че всъщност загубих всякакво доверие и уважение към европейците и усещам, как съм изключил тяхната добронамереност и честност като реалистично допускане.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Браво!

    13 Юни 2023 20:33ч.

    Чак навреме си се сетил!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Браво+

    13 Юни 2023 20:52ч.

    Браво, 17,33, споделете моля, Вие кога и за какво точно се сетихте!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Аз също ще кажа "Браво!"

    13 Юни 2023 22:07ч.

    Но без да се заяждам, защото не виждам за какво. Мен от няколко години ме спохождот същите мисли. Вече съм убеден, че трябва да излезем по един или друг начин от този съюз и да чакаме по-добри времена. Този съюз е създаден изцяло с глобалистка цел, в негативния смисъл на тази дума. Далеч по-мъдра е била идеята на Де Гол за "Европа на отечествата", а не СССР номер 2, с директиви, комисари и т.н. При това, този втори вариант е наистина лош и свръх-неудачен. Сякаш умишлено е подбрал само негативните страни от първите, изцяло троцкистки години на СССР-1 и ги е умножил по 10. Глобализацията не само е невъзможна /в този си вид и замисъл/, но преди всичко вредна - не само за човечеството, но и за живота на цялата планета. Истинската хармония е невъзможна, немислима, ако преди това не е налице разнообразие. Всякаква подобна мисъл обаче се изключва и старателно охулва от днешните глобалистки елити.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Браво ++ 13 Юни 2023 17:52ч.

    13 Юни 2023 23:50ч.

    За туй същото, дето го пишеш, и това ли не се сещаш? Е, ти верно си от трудно досетливите!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Макета,

    13 Юни 2023 20:48ч.

    албанци за вас!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • С.А.М.

    13 Юни 2023 20:55ч.

    България трябва да замрази своите отношения с Р. С. Македония за поне 20-30 години. Излишно хабене на ресурси. Имаме огромни приоритети за решаване на проблемите със северозападна България, необходима е децентрализация и насочване на ресурси извън София, иначе всички региони ще станат като северозапада. Никой не иска да се идентифицира с една корумпирана, слаба икономически, мафиотска, престъпна държава. Когато си решим нашите вътрешни проблеми, македонците сами ще искат да се идентифицират като българи. Иначе, рискуваме да влезем нещо като руско-украинския сценарий - този път обаче ще бъдем сами, изолирани както от изтока, така и запада и това ще бъде някакво държавно фиаско. България трябва да заложи на новите технологии, образование, здравеопазване, а тези лакърдии с македония са пълни простотии и отклоняване на вниманието.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • old_beggar

    13 Юни 2023 20:59ч.

    „македонците“ са българските "украинци". и „македония“ може да съществува само като анти-България, а „украйна“ – само като анти-Русия...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бекир Яшар

    13 Юни 2023 22:22ч.

    И в Струга ли има Бълг. Културен Клуб "Тодор Живков - Янко"?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • д-р Гилотен

    14 Юни 2023 1:29ч.

    Не бе-има ЛГБТКю++ клуб "Йосип Тито-Сарбоман".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • аноним

    13 Юни 2023 22:37ч.

    Някой неистово желае да приложи и тук украинският сценарий!Американската посланичка непрекъснат подклажда огънят там!Да престанем да се занимаваме с тях,защото от много внимание,ни се качиха на главите!!!!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Каква Македония, какви пет лева?

    13 Юни 2023 22:55ч.

    Погледнете нашето правителство, което не струва и пет стотинки!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Фик

    14 Юни 2023 0:01ч.

    Македонците се отнасят към българите, така както украинците се отнасят към руснаците. Само, че България няма сили да реагира като Русия за да им натрие носа. И затова ще има да хленчи пред Европа, но никой няма да ни чуе!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Анонимен робот

    14 Юни 2023 1:49ч.

    Затова пък българското външно министерство още не може да реши дали е престъпление от омраза или от несподелена любов...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи