Ръководството на „Лафка“: Спираме оперативната си дейност заради държавния монопол

Ръководството на „Лафка“: Спираме оперативната си дейност заради държавния монопол
Влезлите в сила на 21.02.2020 г. нови рестриктивни законови ограничения в областта на лотарийните игри и въвеждането на държавен монопол водят до значителен спад на продажбите в търговската мрежа на „Lafka“ и до практическа невъзможност за нормалното функциониране на дружеството. Поради тази причина „Лафка Маркет“ АД преустановява оперативната си дейност. Дружеството разполага с достатъчен финансов ресурс за погасяване на своите задължения в най-кратки срокове, съобщават от ръководството на „Лафка Маркет“ АД.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари

  • Димитър

    23 Фев 2020 15:27ч.

    Вестниците от край време са освободени от касови апарати , парите от лотарията и контрабандните цигари влизат директно в джобовете на правилните хора ! Павилионите са платени с европейски пари , а заплатите на персонала от бюрата по труда , защото са "обучавали" безработни вишисти на занаят ! На 30 м. около павилионите тротуарното право се плащаше на "Лафка" вместо на общината, с две думи фирмата е мафиотска смукачка на пари от гражданите , без да се отчита в НАП ! Защо Гешев не се позаинтересува от ДП и ДПС , а се занимава с приватизационни сделки с изминала давност ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Доволен

    24 Фев 2020 9:50ч.

    Идеално, спирайте... Монопол ли? А не е ли монопол да изместиш всички дребни собственици на павилиончета... Нали така стартирахте... Колко човека останаха без препитание... Едно такова павилионче може да храни едно семейство. Ама с цели я доход от дейността си! При вас обаче дава една минимална заплата на продавача, а останалата част - печалбата отива при собственика. Същия той пък печата изданията, които продава.... Та кое е монопол...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи