Руското външно разузнаване: Унищожена е по-голямата част от военната техника на НАТО в Украйна

Руското външно разузнаване: Унищожена е по-голямата част от военната техника на НАТО в Украйна

От декември 2021 г. страните от НАТО са прехвърлили в Украйна над 1100 системи за противовъздушна отбрана, 440 танка и 1510 бойни машини на пехотата. Това съобщиха за ТАСС от пресбюрото на Службата за външно разузнаване.

Освен това Киев е получил от страните от НАТО 9800 ракети за реактивни системи за залпов огън, 609 000 противотанкови снаряда и 1 206 000 снаряда. „По-голямата част от военното оборудване, предоставено от Запада, е унищожено от руските войски“, заявява Службата за външно разузнаване.

Източник: ТАСС

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

Коментари

  • Футуро

    20 Фев 2023 13:12ч.

    А един мармот завива шоколада в станиол...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Киндер Сюрприз

    20 Фев 2023 13:20ч.

    Демократичните мармоти завиват станиола в шоколад.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Футуро, баце, еманация на мислата человеческая!

    20 Фев 2023 15:16ч.

    И днес опорките козяшки много нефелни, бе! Май като всеки дени! Козяк, незачет! И, футу, козяшки лебец и днес нема да има за тебе! Анадънму?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • forsvaret

    20 Фев 2023 13:21ч.

    Какви фантасмагории публикувате? Заво ли Байдон се изгаври с Раша? Малей тоя насра рашките. Два АУАКС-а и три Посейдона обикалят край Раша. Едни големи самолети се въртят над Севера, а американските кораби в Средиземно море съ със отворени капаци на шахтите.... Путин е на 125 м под земята в уралския бункер.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А дилърът ти тоя път

    20 Фев 2023 14:54ч.

    е доставил серт трева

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • страх тресе фашагите

    20 Фев 2023 14:56ч.

    То затова вече една година Путин им разката играта както си иска, а те се крият като мишки, тупат се по рамото и си обещават врели-некипели. Все са в настъпление и контраатка, а той все си завзема нови територии. На САЩ не им стиска дори да се озъбят на Русия, камо ли война да водят. Затова търсят такива мишоци като този наркоман, да им върши работата. Като са толкова смели, що не обявят война на Русия и да победят - нали веднага с Кравария е свършено. Ще воюват докато има балами и продажни мекерета като този клоун и нашите клоуни, да им вършат мръсната работа.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ваксиниран веган

    20 Фев 2023 15:19ч.

    Само че има едни други Посейдони, много по-страшни, подводно базирани, на бойно дежурство, които нищо не ги спира и които могат да оставят всички гаври в историята, Ауакс-ите ще бъдат само неми свидетели и по тази причина трябва да палите по 3 пъти свещи на ден джуджето да остане на власт и да е постоянно в добро разположение на духа.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    20 Фев 2023 15:20ч.

    И хич никой не ги видял тези Ауакси и Посейдони? Щото, ако искат да свалят дядо Джо, това е началото на войната. Последната. И за тях, и за американците. Това ли разбирате под еребаплък? То накрая така ще стане, но всеки иска да има предпоследното действие. Ма то се иска акъл да се разбере това. Иначе...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гец

    21 Фев 2023 10:51ч.

    Пълен цирк насочен към избирателите му ! От ясно по-ясное , че това е съгласувано с Русия за осигуряване на безопасността . За по-голяма драматизъм , дори включиха сирените за въздушна опасност за да види светът как "смелият" президент се разхожда спокойно . Срещата беше в православен храм ,където Байдън си пишеше нещо , а Зеленски стоеше мирно с влажен поглед . А сега и въпрос - Кой от двамата е православен?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Янус

    20 Фев 2023 15:20ч.

    Утре в обръщението на Путин към Федералното събрание ще чуем много, много интересни неща за ужас на Запада.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Прозападните, търсете си къде ще живеете след края на ЕСОТАН

    20 Фев 2023 15:21ч.

    Тук не ви щем. Ходете в Канада.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Едно китно дунавско остравче

    20 Фев 2023 15:37ч.

    Щем ги, щем

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Омуртаг

    20 Фев 2023 15:32ч.

    Ауакси,подводни сензори,зони със 100% покритие на морските и океански простори,където нищо не може да остане незабелязано.Помпане на мускули и его,а в следващият момент страх и паника от въпроса.Къде изчезна Белгород?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ПанАм

    20 Фев 2023 19:43ч.

    Абе, хахо, те сами си признават, че нямат боеприпаси за повече от два-три дни истинска война, той океански простори бълнува. Америка е голяма държава, но е затворена от двете страни, а между тях население от 340М. Като им избомбят двете крайбрежия плюс приливните вълни и са приключили. Ти виждал ли си Русия на картата? Къде ще се целят янките в тази шир? И кога - преди или след като Калифорния я няма?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • квинтесенциален армаментариум

    20 Фев 2023 20:19ч.

    Това което руснака може най-добре е да воюва. Събудиха мечката, сега заспиване няма. Америка не е онази Америка-това е страна от третия свят. С 50 милиона черни, 15 милиона латиноси и с безчет джендъри,цис транс глобохомо няма как ида си помислиш да влезеш в открит двубой с Русия. Единствено ако може да ловят глупции продажници- т.нар. полезни идиоти. И другото е задкулисни интриги и саботаж.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • любопитко

    21 Фев 2023 0:58ч.

    Ако е истина, защо се мотаха цяла година? Можеше просто като американците, с които очевидно си пият ракията вечер, да блокират цялата страна за две седмици без ток, вода и транспорт. Да унищожат всички пътища за влизане и излизане и внос на нови оръжия. Всичко се вижда на сателитите като на видео игра. Но не! Те се могат да победят толкова много време и играят игрички. Целта им не е Украина. Нещо друго е. Не може цяла Европа да обяви икономическа война с Русия, а целият останал свят, заедно със САЩ, да си въртят търговия. Има нещо гнило не само в Дания.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи