Руският посланик във Вашингтон: САЩ се опозориха с откритата подкрепа на украинските нацисти

Руският посланик във Вашингтон: САЩ се опозориха с откритата подкрепа на украинските нацисти

Както подчерта руският посланик във Вашингтон, САЩ "почитат наследниците на Хитлер и Бандера", което е предателство към паметта на американците, загинали във Втората световна война.

Съединените щати се опозориха, подкрепяйки открито украинските нацисти, заяви руският посланик във Вашингтон Анатолий Антонов. Така той коментира престоя в САЩ на представители на националистическия батальон "Азов" (признат за терористична организация и забранен в Руската федерация) и срещите с тях в Конгреса, съобщава ТАСС.

"Не може да гледаме равнодушно как в страната, допринесла за разгрома на нацистка Германия, почитат наследниците на Хитлер и Бандера. Това е предателство към паметта на американците, които са дали живота си по време на Втората световна война. Откритата подкрепа за украинските нацисти ще остане незаличимо петно в американската история", заяви Антонов.

Той подчерта, че терористите, извършили множество престъпления срещу руското население в Донбас, сега „се изказват в стените на някогашния авторитетен Станфордски университет“.

"Възниква въпросът: каква визия за света искат да внушат на младите американци и чуждестранните студенти, които учат тук? Задължение на човечеството е да се противопостави на прославянето на нацизма с всички сили. Ние неуморно призоваваме Вашингтон да реши този проблем. В отговор обаче срещаме абсурдни забрани дори за провеждане на възпоменателни събития, като полагането на венци на мемориала „Духът на Елба“, обобщи посланикът.

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

 

Коментари

  • ЗИП

    05 Юли 2023 12:46ч.

    Руската Империя продължава своята завоевателна война в Украйна.Вчера бе окончателно унищожен плацдарма около Антоновския мост.Използваха се вакуумни бомби.Последните украински войници бяха разстреляни от дронове в реката и телата им още плуват.Видео:https://t.me/boris_rozhin/91246

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Dimitrov

    05 Юли 2023 12:52ч.

    Освободителна война!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Радар

    05 Юли 2023 13:05ч.

    Вакуумни бомби и вакуумни тикви е положението при вас.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тя пък една

    05 Юли 2023 14:16ч.

    Империя.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • футуристичен суицид

    05 Юли 2023 16:00ч.

    Изкарай си бръмбарите от главата докато е време. Все още имаш някакъв шанс, но ще става все по-невъзможно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ескадрон

    05 Юли 2023 13:01ч.

    Поредният азиатски пияндурник агресор, който сее омраза на ляво и на дясно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ескадрон????

    05 Юли 2023 13:41ч.

    Баце?????

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • See behind the label

    05 Юли 2023 17:23ч.

    Сее омраза и агресия като дипломатите на салорейха, Мелник, да речем?Азиатец и пияндурник?Готовите етикетчета, дето ги лепиш, къде ви ги внушават като епитети? В света, на който смяташ, че за да принадлежиш, трябва първо да послугуваш, защото си българин и източноевропеец въобще, имаше едно благородно начинание преди 5 години– да не се третират хората така, сякаш стереотипите за тях са верни. Ама това твоето много прилича на езика на Дайнов пред студентите в НБУ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • bace

    05 Юли 2023 13:03ч.

    руснакът и метиловия алкохол са родени един за друг

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Така както

    05 Юли 2023 14:04ч.

    Наглосаксонецът и лъжата, нале..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • сороспия

    05 Юли 2023 13:10ч.

    Грантаджийските продажници си късат ризите от яд.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Абе, ей

    05 Юли 2023 13:23ч.

    Напълно е прав - ПОЗОР за Съединените щати. Дано повече честни американци прочетат това, за да осъзнаят какви изрoди ги управляват, начело с един олигoфрен без мозък и кукловодите му - обонгото и хилърито и с техният кукловод Сорос.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нищо ново за САЩ

    05 Юли 2023 14:20ч.

    След като в САЩ и Канада отдавна има памерници на Бандера и Шукевич, какво може да се очаква?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Kubis

    05 Юли 2023 14:35ч.

    Господин Антонов, в грешка сте, американците са се опозорили преди много, и много години! Те са най- голямото зло на планетата! Ако ги няма, светът ще бъде малко по добър, и даже хубав!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • История

    05 Юли 2023 16:11ч.

    САЩ се опозориха с откритата подкрепа на муджахидините 80-те от които след това произлезе Ал Кайда и днешните талибани. САЩ се опозориха с откритата подкрепа на ислямски терористи на Ислямска Държава в Сирия, които наричаха бойци за свобода и се снимаха с тях - сенаторите Джон Маккейн (тежка му пръст) и Линдзи Греъм, който сега каза, че убиването на руснаци е най-добрите пари харчени някога. САЩ са отдавна опозорени. САЩ са най-ужасния тумор обвил планетата с ракови разсейки на стотиците си военните бази по света.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • русский "освободитель"

    05 Юли 2023 16:17ч.

    защо бе другарю посланик, нали унищожавате американските ХИМАРСИ, Брадлита, Пейтриъти, нали сте много успешни във военните действия? Или понеже си знаете истината, че всичката ви работа е една нескопосана имитация и пропганда за евразийски(и зяадунайски) уфси? Ето как става-през май 2022 имаше пълна катастрофа на руските окупаторите при опит да преминат реката, погленете втората снимка(на която няма дим) https://www.huffpost.com/entry/russia-siversky-donets-river-ukraine_n_627ebfcfe4b04353eb0470ab а сега погледнете как руските "освободители" "унищожили" Леопарди и Брадли:-) Същата снимка, но завъртяна на 180 градуса, с грижливо обозначени от тях Леопарди и Брадлита, но някои специфични детайли издават руският "успех" като фалшива пропаганда, използвайки унищожените преди година руски танкове и бронирани машини при опит да преминат реката Северен Днипро https://www.msn.com/en-us/news/world/russians-pretend-they-destroyed-ukrainian-leopards-but-showcase-own-losses/ar-AA1dpOuK?rc=1&ocid=winp1taskbar&cvid=28dc3d6459c94e88a5fcd9316dce44b7&ei=9

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • русский "освободитель"

    05 Юли 2023 16:47ч.

    реката е Seversky Donets (Russian: Се́верский Доне́ц) Някой разбирач като ЗИПа знае ли защо на унищожените руски танкове обикновено липсва купола? Заради руската "инженерна" мисъл, която е "най-добрата" инженерна мисъл...на руските танкове боекомплектът(22 снаряда) е на барабан под екипажа на танка, автоматично се подава, проблемът е, че няма никаква преграда между боекомплекта и хората(има и втори боекомплект от други 22 снаряда, но танкът трябва да спре и тези снаряди да се заредят ръчно на барабана). При попадение в долната част на танка, боекомплектът избухва и взривът е толкова силен, че куполът изхвърча на десетки метри във въздуха, никакъв шанса за екипажа да оцелее.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • “наследниците на Хитлер и Бандера”?

    05 Юли 2023 16:59ч.

    “наследниците на Хитлер и Бандера” всъщност са наследници на съветските граждани живяли 46 години в СССР, мнозина воювали срещу Хитлер, други изстрадали нацистката окупация, строили социализъм, рамо до рамо с руския и другите братски народи. Познаваме историята и знаем, че е имало и членове на ОУН и УПА, оцапали ръцете си с кръв, и получили си заслуженото след войната. Колаборационисти и предатели е имало и сред руснаците, и беларусите, и не малко.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • viva

    05 Юли 2023 17:09ч.

    Да, а Путин се опозори с явната подкрепа на фашиста Уткин! На когото организира сафари на територията на Русия! Колко беше таксата за убит руски пилот? 50 000 000 рубли? Барабар с лов на самолети и хеликоптери. А си мислех, че холивудските сценарии за лов на хора, организиран за богаташи, са плод на болна фантазия. Не ли така?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • помнещ

    05 Юли 2023 17:14ч.

    Пригожин обеща 50 000 000 рубли за ВСИЧКИТЕ убити руски пилоти, парите, естествено, идват от руската хазна, която финансираше 100% Пригожин

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • русский "освободитель"

    05 Юли 2023 17:11ч.

    другарят руски посланик се прави на умряла лисица и затова не знае, че точно наследниците на Сталин са руските окупатори в Украйна, а РФ е заела ролята на фашистка Германия. Така, че да си се прибират обратно в Рашистка Фашагия и там да си почитат Сталин вкл. с нови негови паметници.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи