Руският посланик в ООН: Западът се стреми да унищожи и разчлени Русия

Руският посланик в ООН: Западът се стреми да унищожи и разчлени Русия

Западът се стреми да нанесе на Русия стратегическо поражение, да я разчлени и унищожи. Това заяви постоянният представител на Руската федерация в ООН Василий Небензя на специална сесия на Общото събрание на ООН, посветена на Украйна, предаде ТАСС.

"Западът, който ни разказваше приспивни приказки за някакво партньорство и сътрудничество, сега напълно разкри истинското си лице. Всякакво благоприличие е отхвърлено и целта е да се въоръжи Украйна, за да нанесе стратегическо поражение на страната ни, да я разчлени и унищожи", заяви дипломатът.

По думите му, Западът е готвил целенасочено Украйна в продължение на години за война срещу Русия. И тъй като Организацията на Северноатлантическия договор е пренебрегнала тревогите на Москва заради преместването на военна инфраструктура все по-близо до руските граници, Русия не е имала друг избор, освен да предприеме "специална военна операция" в Украйна, каза още Небензя.

"Това е война, в която, както и преди 80 години, има коварни и могъщи врагове, които искат да превземат земята ни и да ни покорят", каза Небензя, цитиран от ДПА. "Германски танкове отново убиват руснаци", добави той, имайки предвид произведените в Германия танкове "Леопард", които няколко европейски страни обещаха да изпратят на Киев.

Източник: БТА

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

Коментари

  • срещу неговата християнска войска никакъв друг аскер не е в състояние да се бори:

    23 Фев 2023 8:21ч.

    пред топа му върви Кръстът.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Sin

    23 Фев 2023 9:30ч.

    Така е. Това е и Българският интерес. Една намалена, унизена и обезоръжена Русия е най-доброто, което може да ни се случи ! Да живеят САЩ, Велика Британия и Велика Украйна - освободителка !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • >>>

    23 Фев 2023 9:49ч.

    ...че си "грешник", грешник си, но проблемът е, че си и отчайващо тъп, като дъб и прост, като елементарна частица! Добре все пак, че не си този, който определя "българския интерес", като и това, че не си "представителна извадка"...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • @!@

    23 Фев 2023 9:57ч.

    Вече има само два свята - Колективния Западът и цялото останалото човечество... На Запада му свършва батерията... Предстоящата цивилизационна война ще противопостави Залеза на Запада срещу Изгрева на Изтока... Така е било, така е и така ще бъде. Доказано от човешката история. Просто, отново живеем в динамични, интересни, но и опасни времена. Този път обаче, основният въпрос е, дали ще оцелеем след този пореден титаничен сблъсък.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Sin

    23 Фев 2023 10:08ч.

    Ама на Изток нямат тоалетни. Или си крадат последните такива. Това не ви ли смущава ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Sin-е майчин! Що не си вървиш по живо, по здраво по евроатлантическия си път?

    23 Фев 2023 10:47ч.

    За да не те пратим там, от където си излязъл!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • новото нормално

    23 Фев 2023 10:48ч.

    Ошо аргументирано беше коментирал на едно място в беседите си, че педерастията в западния свят основно била следствие на формиране на тоалетни навици. Та тъй, теб специално ти знаем за какво хленчиш тук в тоя форум, откакто те четем...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • bodar4uk

    23 Фев 2023 10:22ч.

    Западът какво иска да си фантазира, няма никакво значение за Русия. С гол гъз и трици, маймуни не се ловят, само меракът е вечен.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Другарят Sin

    23 Фев 2023 10:55ч.

    очевидно добре е изучил тоалетните както на изток, така и на запад, за да дава толкова компетентна оценка за тоалетните! От такива мозъци ми се повръща!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • читател

    23 Фев 2023 11:40ч.

    Той просто преписва дадените му опорки. За да може човек да коментира с аргументи, трябва да чете и мисли. Очевидно това не е по силите на Sin.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Небензя е прав

    23 Фев 2023 13:22ч.

    за фактите. Греши за причинно-следствените връзки. До началото на войната Западът (най-вече Германия, но и Южна Европа и някои кръгове в англо-саксонските държави) наивно вярваха, че добрите търговски връзки с Русия са най-добрата гаранция за сигурност. Наляха трилиони долари и евро в руската икономика.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сметките им обаче излязоха криви.

    23 Фев 2023 13:27ч.

    В Русия се установи авторитарен режим, който за да укрепи властта си, разпали краен национализъм. Със започването на войната Русия принуди Запада да избере друга стратегия за осигуряване на сигурността си, която включва отслабване на руската икономика и армия и стимулиране на разпада на РФ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи