Русия започна наказателно дело срещу прокурора и съдиите от Международния съд в Хага

Русия започна наказателно дело срещу прокурора и съдиите от Международния съд в Хага

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Следственият комитет на Русия образува наказателно производство срещу прокурора на Международния наказателен съд Карим Ахмад Кан, съдиите от Международния наказателен съд Томоко Акане, Росарио Салваторе Айтала и Серхио Херардо Угалде Годинес.

На 22 февруари прокурорът на Международния наказателен съд Карим Ахмад Кан подава молба до II досъдебна палата на Международния наказателен съд за издаване на заповед за арест на руските граждани в рамките на наказателното разследване.

Въз основа на тази молба горепосочените съдии от Международния наказателен съд издават незаконни заповеди за арест на президента на Руската федерация и на комисаря по правата на детето при президента на Руската федерация.

Наказателното производство е умишлено незаконосъобразно, тъй като не са налице основания за наказателна отговорност.

Съгласно Конвенцията за предотвратяване и наказване на престъпленията срещу лица, ползващи се с международна закрила, от 14 декември 1973 г. държавните глави се ползват с абсолютен имунитет срещу юрисдикцията на чужди държави.

Действията на прокурора на Международния наказателен съд съдържат елементи на престъпления по чл. 299, ал. 2, чл. 30, ал. 1. чл. 360, ал. 2 от Наказателния кодекс на Руската федерация, т.е. наказателно преследване на лице, за което се знае, че е невинно, съчетано с незаконно осъждане на лице за тежко или особено тежко престъпление, и подготовка на нападение срещу представител на чужда държава, ползващ се с международна закрила, с цел влошаване на международните отношения.

Действията на съдиите от Международния наказателен съд съдържат елементи от състава на престъпленията по чл. 301, част 2, чл. 30, част 1, чл. чл. 360, част 2 от Наказателния кодекс на Руската федерация: съзнателно незаконно задържане и подготовка на нападение срещу представител на чужда държава, ползващ се с международна закрила, с цел усложняване на международните отношения.

 

Източник: Фейсбук

 

 

 

 

 

 

 

Коментари

  • Това ли ви е "международният съд"???

    20 Март 2023 15:09ч.

    Смях и потрес! А, и е много представителен като за "международен"!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тихомир Томов

    20 Март 2023 15:15ч.

    И без наказателно дело горепосочените трябва да вземат сериозни предохранителни мерки, защото вече са им взели мярката !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не ги мисли

    20 Март 2023 16:53ч.

    Тези хора съдят доста опасни макар и малко известни екземпляри от Африка, Чечня и др. екзотични места (Можеш да ги разгледаш на сайта им). Взети са мерки за тяхната охрана. Част от разходите за тези мерки е дошла от твоите и моите данъци.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самотният вълк

    20 Март 2023 19:52ч.

    Каква охрана бе ? Тези престъпници ще бъдат хванати и закарани във Москва и ги очаква военен трибунал и доживотна каторга във Сибир . Не може да се подиграваш със най голямата ядрена сила във света и без да има последствия за теб . .Жална им майка какво ги чака тези превстъпници .А както знаем Руснаците не обичат да се шегуват със тях .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чезаре Ламброзо

    20 Март 2023 20:11ч.

    А тези екземпляри от МНС съдят ли други екземпляри с американско гражданство, например, да не говорим военни или сенатори и президенти. И дали ще се справи охраната им в такива случаи. Е ли са добри(поне толкова, ако не и по-добри)руските тайни служби, колкото американските и е ли е Русия най-мощната ядрена държава или да. С други думи, колко надеждна е охраната на тези чиновници в тоги, в случаят няма никакво значение.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не си прочел препоръката на Медведев!

    21 Март 2023 15:23ч.

    За препоръчаното от Медведев често оглаждане през прозорците за някоя долитаща ракета "оникс" или "кинжал" все още няма охрана независимо от изразходваните данъци на тоя и оня... Едно време и главния чеченски "Амир " - Дудаев не гледаше нагоре за ракети, и си отиде от този свят...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Като гледам този "международен съд" много представителен, бре!

    20 Март 2023 15:11ч.

    Смях и потрес!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • техн. грешка на сайта

    20 Март 2023 15:12ч.

    вземете се в ръце

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • В крак с евроценностите

    20 Март 2023 15:25ч.

    Срещу Борель и Урсула, за разпалване на ненавист ,омраза и пдбуждане към война на европайските народи членуващи в т.н. ЕС ,срещу други народи и държави !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • актуално

    20 Март 2023 15:51ч.

    Аз мисля че виновни за конфликта имат по голяма вина един Макрон и една Меркел които 10 гдини лъгаха Путин а през това време въоръжаваХа ФАШИЗМА.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хахаха

    20 Март 2023 16:08ч.

    Да , Меркел и Макрон за лъжа измама и въвеждане в заблуждение с цел война !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ким Чен Ун

    20 Март 2023 16:17ч.

    Фашизма се роди с речта на др. Путин преди нападението, какъв фашизъм преди това, какви 5 рубли.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кимчо, Идиото, не си ти за сий форум, не си!

    20 Март 2023 17:42ч.

    Иди си у пик, мик, дир, дневник etc. Идиотите евроджендърчета недоклатени, жълтопаветници некъпани са там! И сте си лика прилика! И, козяк, незачет! Ограмотете си малко тролчетата, че освен погнуса и отврат, друго не пораждат! И опорките, опорките нефелни, оправете ги, моля! И, кимчо, мамин-сладък, и днес козяшки лебец нема да има за тебе! Анадънму?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Е, Макрон няма как 10 години да е лъгал...

    20 Март 2023 18:36ч.

    Щото управлява от 2017 , когато /уж/ го избраха първи мандат за президент. Преди това беше Олан, той и Меркел подписаха Минските съглашения.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самотният вълк

    20 Март 2023 19:55ч.

    няма страшно и Борел Урсула и Шолц и макарон ги чака военен трибунал .Те какво си мислят ,че ще се отърват от Руското правосъдие .Няма да има милост за либерал фашистите ,които за трети път подпалват трета световна война .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самотният вълк

    20 Март 2023 20:00ч.

    Фашизмът се роди във Италия и Германия през двадесете и тридесете години на миналият век .Западните държави тогава предизвикаха две световни войни .И понеже вълкът козината си мени ,но нравът не . Сега същият този запад разпалва третатра световна война която е във ход вече . И както изглежда пак Руските войници ще маршируват във Берлин и този път завинаги .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Единодушието щеше да е отличителна черта на северокорейските форуми

    20 Март 2023 20:21ч.

    Ако имаше такива.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Няма нищо по хубаво от лошото време

    20 Март 2023 15:32ч.

    Тези с белите лигавчета са на хранилка на онези, които обичат чадърите с новичок и флаконите на Нина Ричи. Ами ако внезапно завали дъжд или се спусне туман?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Опа!

    20 Март 2023 15:34ч.

    Хага наглеците са забравили, че Путин има и юридическо образование!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Путин е милиардер.

    20 Март 2023 16:05ч.

    Може да наеме най-добрата адвокатска кантора в областта на международното наказателно правосъдие. Едва ли ще се защитава сам. А самата идея да обвинят прокурора и съдиите от МНС руснаците откраднаха от иначе омразните им САЩ. Персонала на този съд бра много ядове с няколко администрации в Белия дом при опитите си да разследва военни престъпления, наредени от президента и извършени от американски военни. Стигна се до налагане на санкции.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Напомняйки, че Путин е с юридическо образование, не се казва, че Путин сам ще се защитава

    20 Март 2023 20:01ч.

    Но всеки завършил юридическия, особено когато го е правил със старание, т.е. е знаещ, може да се довери на всеки един екип, който е в синхрон с неговото мислене. Путин е силен точно с това, както и Орбан, че юридическото им образование ги предпазва от подвеждащи сътрудници, които никога не се знае кому служат. ......... Много, много е ценно юридическото образование. За съжаление, САЩ са много силни в това, те правят и много от законите, които са в тяхна полза и в ущърб на останалите. Доказателство е как подведоха Елцин, Горбачов, как ги измамиха, не че съпругите и на двамата съветски ръководители не бяха част от играта на "демократите". ................... Да се доверин на довчерашен неприятел, да го оставиш с цялата му военна мощ, а ти да се разоръжиш, ... какви ли ветрове демократични е имало в главите им. Тъпо его, абсолютна недалновидност и алчност, това е достатъчно, за да подхлъзнеш всяка една държава. ................... Така ни подхлъзнаха САЩ и Западът, с обещания, с лукавство, с измама. А нашенци се хванаха на играта, защото повечето мислеха за лична изгода, а не за държавата! ....... И тук пак идват законите и не само юридическото, а и икономическото образование. ...... Да се подхлъзнеш по динената кора, за свободни пазари, си е уникален пример за кухи мозъци, за лапни муха индивиди!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самотният вълк

    20 Март 2023 20:06ч.

    Ти нещо си се объркал .Каква защита те гони бе и какъв процес .Първо няма да има никакъв процес ,защото няма да има европа и кой да го съди .Победителите никой не ги съди .Точно тези четеримата ще бъдат докопани и закарани във Москва и съдени от военен трибунал ,так а че те трябва дасин търсят адвокати .Разбира се ако някой посмее да ги защитава .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Процес няма да има,

    20 Март 2023 21:10ч.

    защото руснаците ще убият Путин, преди да е стигнал в Хага. Към ноември 2023 г. воюващите страни ще се озоват на позициите си от 24.02.2022 г. На критична част от руския елит ще му светне, че Путин е загубил войната. И най-страшното: че за тази авантюра Русия е платила с 200 хил. млади живота и с натрупаното богатство за 32 години капитализъм. Че Путин ще бъде убит от своите е ясно. Въпросът е дали това ще стане чисто (ампула, таблетка, спрей, инжекция, удавяне в банята, задушаване с възглавничка) или с демонстративна жестокост (разчленяване, горене, обезобразяване, падане от високо).

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Климент

    20 Март 2023 23:02ч.

    Не знам кой е милиардер, но тия четиримцата изглеждат като мутри от 90-те. Това са най-селските, брутални и нелустросани мутри. За тях напомнят и на тях приличат. Основната мутра е пълно копие на Гешев. Déjà vu.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самотният вълк

    21 Март 2023 5:19ч.

    А ти къде ще си във тази ситуация ? Като те гледам шизофренията те е налегнала тотално .Как си го представяш всичко това дето си го написал .Либерал фашизмът ти е нанесъл много психически щети .Но нищо ние ще ти излекуваме увредената психика . Въпрос на време е Белене те очаква във най скоро време и едни гладни прасенца също .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самотният вълк

    21 Март 2023 5:25ч.

    А снощи прочетох че единият от съдиите е от Коста Рика ,която е съсед на Никарагуа .Е този ще е първият негодник арестуван и закаран във Москва . А братът на педофила на него ще му бъде приложен номера със новичок . И другите заподозрени ги чака арест ако пътуват извън Хага .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самотният вълк

    21 Март 2023 8:16ч.

    Карим Хан е известен не само като адвокат, но и като брат. Брат на педофил. През май 2022 г. братът на Карим Хан Имран Ахмад Хан (49-годишен политик от Консервативната партия) беше осъден на 18 месеца затвор, след като беше признат за виновен в сексуално насилие над непълнолетно момче", продължава Баранчик. Ето останалата част от изложението му: "Какво предприе британското "правосъдие"? Оказва се, че на 23 февруари 2023 г. Имран Ахмад Хан е освободен от затвора, след като е излежал само девет месеца от 18-месечната си присъда по обвинения в педофилия. А на 17 март, три седмици след освобождаването на брат му педофил от затвора, другият брат в Международния съд издава „заповед за арест“ не само на руския президент Владимир Путин, но и на Мария Лвова-Белова, комисар по Правата на децата в Русия, тоест човек, който защитава децата от такива като брата на прокурора. Символично. Те вече не се срамуват от нищо. Решението на прокурора не струва. И руските медии трябва да повдигнат тази тема, за да обиколи света. Сигурен съм, че ще я подхванат. Все пак няма такива случайности. Британската "правосъдна система" вече възнагради британски прокурор от Международния наказателен съд, като освободи брат му педофил предсрочно от затвора. Разбира се, че това е скандал. И, разбира се, вече е ясно защо, съдиите от МНС изскочиха от тогите си, за да вземат такова очевидно идиотско и незаконно решение", завършва Баранчик. Потвърждавам, че всичко е вярно", коментира поста на Юрий Баранчик говорителят на МВнР на Русия Мария Захарова. "Братът е педофил. Както казах вчера, сега защитата на децата от перверзници е криминализирана на Запад. Представяте ли си колко невинни детски души ще бъдат съсипани от морални изроди, като този брат? Но Русия не го разрешава. Със сигурност тези деца са били наред", допълва дипломатът.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ех че хубав жълтопаветен сън...

    21 Март 2023 15:33ч.

    И когато се събуди, се оказа че гащите ти - мокри и миришат...Кога доживя до ноември 2023та??? И сигурен ли си че тогава няма да говорим за "Пролив имени Сталина"? Те за какво мислиш цели ТРИ дни умуват и се съвещават Русия и Китай? Да се подготвят за ноември 2023та??? Та в Китай имат навика да планират за след 100 (СТО!!! години)...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На Карим Ахмад Хан брат му:

    20 Март 2023 15:36ч.

    е осъден педофил, пуснат наскоро от затвора: https://www.examinerlive.co.uk/news/west-yorkshire-news/paedophile-wakefield-tory-mp-imran-26291162 И тези ми говорят за човешки права?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не съм чел за брата на Карим Хан,

    20 Март 2023 15:54ч.

    но за сметка на това се запознах с няколко сериозни разследвания за това, че самият Путин е педофил с влечение към малки момченца. Литвиненко беше отровен в Лондон, тъй разкри тази информация и доказа твърденията си с видеозапис. Напишете в Google “Путин педофил Литвиненко” и ще прочетете достатъчно информация по темата дори и на български.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • пешо

    20 Март 2023 16:08ч.

    Е хайде сега, само педофил? Мисля, че е и герантофил, зоофил, трансвестолог, амбифил, андрофил и т.н. Освен това е умрял поне два пъти и е вампирясал. Това пропагандата мяра няма, колкото по нагли твърдения толкоз по-добре.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Не съм чел за брата на Карим Хан", баце, да си чел!

    20 Март 2023 17:45ч.

    Ама да си кажеш! Само че, тази идиотия върви на други места - пик, мик, etc. Защото идиотите евроджендърчета недоклатени, жълтопаветници некъпани са там! И сте си лика прилика! И, козяк, незачет! Ограмотете си малко тролчетата, че освен погнуса и отврат, друго не пораждат! И опорките, опорките нефелни, оправете ги, моля! И, кимчо, мамин-сладък, и днес козяшки лебец нема да има за тебе! Анадънму?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кореец

    20 Март 2023 19:03ч.

    Не си чел за фактите около педофила-брат, но си чел из гугъл как една жена чула на женския пазар, че един от тяхното село казал на племенника си, че чул някъде един виц разказан от един приятел на съседа. Помощното училище бълва кадри за ГЕРБ/ДПС/ПП/ДБ нон -стоп със страшна сила.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Буха ха/ за -Не съм чел за ..../ 15:54ч.

    20 Март 2023 20:06ч.

    То с четене и измисляне на фантасмагории не става.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самотният вълк

    20 Март 2023 20:14ч.

    внимавай много какво пишеш . Щото като приключи със Украйна което е на 100 % Сигурно ще си спомни че каза на НАТО да се омита от източна европа от границите на 1997 година . И тогава да не стане така че да се срещнеш очи във очи със него и да му кажеш че е педофил . И последно не си мисли че ще се скриеш специалистите от ФСС много бързо ще те открият и тогава ще рониш крокодилски сълзи за милост .Бъди сигурен във това .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • old_beggar

    20 Март 2023 15:41ч.

    очаквам заради неговата откровена фашистка постъпка Р. Кадиров да изпрати в Холандия отряд чеченци, които да доставят "прокурора" с надяната торба върху главата му директно в Москва...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самотният вълк

    20 Март 2023 20:22ч.

    Това ми напомня как преди много години Турците хванаха ръковидителят на ППК и го откараха със самолет във Турция и със качулка на главата . Това беше най глоямат операция на Турските специални служби .Та няма да се очудя и на тези четеримата да се случи същата случка .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хахаха

    20 Март 2023 15:45ч.

    Тони Блеър - Ирак, Джордж Буш - Ирак,Хавиер Солана - Югославия , Клинтън- Югославия ,Саркози- Либия , Ръмсвелд - Ирак , Лиз Тръст-Русия, Аналена Бербок - Русия , Нюланд - Русия , Байдън и младши и старши - Украина и дълга редица , плеяда са кандидати за наказателни дела.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На мястото на тримата юнаци и юначката

    20 Март 2023 15:49ч.

    нямаше да съм спокоен: нали все излизат някъде в отпуск, пътуват до родните си места, връщат се - не е много трудно да бъдат намерени!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Единият "съдия"

    20 Март 2023 18:39ч.

    Е от Коста Рика. А Коста Рика е близо до Куба и още по близо до Никарагуа... Това само като географска справка :-) Троцки пък живя 10 години в Мексико, преди да се помине... това само справка историческа :-)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Евоатлантически милитаристи идиоти

    20 Март 2023 15:50ч.

    Наказателен съд! Наказани от природата! До един! Напълно отговарят на името си!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Възпалените евроатлантици да вземата да емигрират от България, докато още могат

    20 Март 2023 16:05ч.

    Майте се от България. Вземете и децата си. Не пишете, не звънете, не си идвайте.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Твърде слабички сте, не сте се съвзели

    20 Март 2023 16:09ч.

    от загубата на Студената война и най-важното - кочината ви Русия сериозно го е закъсала и съвсем не й е до вас.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кочината не могат да си оправят,

    20 Март 2023 16:15ч.

    Света искали. Руплата е вече 83 рупли за Евро, дефицита ви е 23 млрд. Евра на месец.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пор Ошенко

    20 Март 2023 16:21ч.

    Оправи си правописа неграмотнико и тогава се опитай да формираш мислА! ИстЕна ти казвам!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Умен и красив Бийкикев

    20 Март 2023 16:25ч.

    ГолЕм смеха ще падне ако покажат и прокурорите им. Защита " свидетелите" са ясни - зеления палячо, мускаленко, пърдоляк, посланичката сексоложка, куреба...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • двоен стандарт

    20 Март 2023 16:27ч.

    Когато от съда в Хага е трябвало да вземат решение за военни престъпления на американски войници, американски генерал ги заплашва, че ще ги разпусне и вкара в затвора. За него всяко убийство на цивилен от американски войник било "геройство", а не престъпление. И тия подлоги веднага млъкват. Сега какво са се разквакали по заповед на краварите. Путин лесно ще се опази от тях, да ги видя сега как те ще опазят от нега? Ха-ха.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • В детайлите грешиш, но е вярно, че

    20 Март 2023 16:48ч.

    американците действаха супер нагло, когато МНС започна разследване за престъпления, извършени от US военни. За чиновниците в МНС обаче има огромна разлика. Едно е да те санкционират САЩ, да ти блокират сметките и банковите карти, да наказват всяка банка, която ти открие сметка. С една дума - да направят ад живота ти в западния свят. Съвсем друго е да ти образуват дело в Русия, която е изолирана от целия Запад и не би получила съдействие за задържането ти никъде с изключение на 5-6 авторитарни държави.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чезаре Ламброзо

    20 Март 2023 21:40ч.

    Много си прав, ама не съвсем.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Kubis

    20 Март 2023 17:27ч.

    Този съд в Хага е една пародия! А съдийте и прокурора са чисто и просто кукли на конци! Знаете на кого са тези кукли!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Точно така

    20 Март 2023 17:46ч.

    По нищо не може да се сравнява с авторитетния руски съд - образец за съдийска независимост, хуманизъм и демократизъм. Неподвластен на политическата конюнктура и престъпния бизнес. Мечта за всеки народ на планетата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Това беше

    20 Март 2023 18:12ч.

    Задължителен акт на Москва. Но не е достатъчен. Базирането на тези престъпници в тоги в Холандия /формално/ изисква СКЪСВАНЕ НА ДИПЛОМАТИЧЕСКИТЕ ОТНОШЕНИЯ на РФ с наркоманското кралство. Добре е мутрите на снимката да бъдат заплашени с изпълнение на присъдата с дрон на руските ВКС, така както постъпват САЩ с техните врагове.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Поручик Ржевски

    20 Март 2023 18:26ч.

    Това е най-логичния отговор. Сега тия магистрати ще трябва да внимават в какви държави ходят. Дори една Турция не се знае какво ще направи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 111

    20 Март 2023 18:33ч.

    Надявам се скоро Петров и Баширов да направят екскурзия до Хага. Там забележителности бол. Има да разглеждат .....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Rosario Salvatore Aitala

    20 Март 2023 18:44ч.

    Тоя с очилцата, с вид напомнящ на Дим Дуков, е от Сицилия ! Каква мафия има в Сицилия ! Каква престъпност ! Какви убийства се случват там, дори и на съдии ... ай ай ай, мамма мия ! ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Делон

    20 Март 2023 19:22ч.

    Пак меко и половинчато от страна на рашките. Трябваше да заявят, че наказателното производство ще се изпълнява принудително т.е. въпросните педофили ще бъдат насила заведени в Москва за процеса. Може да стане като се извика холандския посланник и му се постави ултиматум - или ги предавете или късаме дипломатически отношения с вас. Не вярвам холандците да могат да си позволят скъсване на отношения с Москва.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Глупакът се познава по това

    20 Март 2023 19:31ч.

    Когато му кажеш, че е глупак, той отвръща " ти с иглупак ".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Капитан Костя Копейкин (ТМ)

    20 Март 2023 20:15ч.

    Жужо ще гори. Не само на онзи, но и на този свят. Като Свобо.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Твоят огън е поразил мозъка ти

    20 Март 2023 21:08ч.

    Викай пожарната, макар да е късничко!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Голям рев за тоя Путин, голям плач!

    20 Март 2023 21:17ч.

    Явно има защо. Мантрата, че против Русия воювал само Запада, се разпадна. 123-те държави - страни по Статута на МНС, в по-голямата си част са незападни. Путин е обвинен във военни престъпления не от Запада, а от съдебен оран, създаден от 2/3 от държавите в света. Това не дава мира на нашите русороби.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чезаре Ламброзо

    20 Март 2023 21:47ч.

    Ха-ха-ха. Пич, караш ме да се смея. Що не ходиш да се упражняваш другаде.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Буха ха/ за _ Голям рев за тоя Путин, голям плач!

    21 Март 2023 2:41ч.

    Пич, я пак, ч нещо не се схващаш. От Уикипедията, . ....Държави членки от Америка: Антигуа и Барбуда, Аржентина, Барбадос, Белиз, Боливия, Бразилия, Канада, Чили, Колумбия, Коста Рика, Доминиканската република, Еквадор, Гренада, Гватемала, Гвиана, Хондурас, Мексико, Панама, Парагвай, Перу, Доминиканската република, Сейнт Китс и Невис, Сейнт Лусия, Сейнт Винсънт и Гренадини, Суринам, Тринидад и Тобаго, Уругвай, Венецуела. ............. 80% от държавите не си и ги чувал, ама лаеш. А Бразилия и Венецуела ще застанат зад Хага, ама кога ти цъфнат налъмите!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЧИЧО ВИЧО

    20 Март 2023 22:53ч.

    На Медведев идеята ми се струва по-добра. Само да изтрезнее и да я изкаже по телевизора! А иначе - Русия ще свърши по-зле от СССР!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Както е тръгнало, СССР се възражда

    21 Март 2023 2:44ч.

    Още по-силен, което е и причина САЩ да допускат мисълта за Трета световна война, щото си мислят, че ще останат непипнати. А то оттам ще се почне!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • яблочко

    20 Март 2023 23:23ч.

    Браво, обвиненията на Русия срещу МНС са юридически издържани! Къде бяха боклуците от МНС когато американците избиваха цивилни в Ирак, Афганистан, Сирия!?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А в Европа?

    21 Март 2023 2:45ч.

    Югославия! До нас, братска държава, с която все за нещо се караме, но са си наши!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Sin

    21 Март 2023 1:08ч.

    Чукчите отвориха дело срещу цивилизована Европа. Смях.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Щом педерасите са цивилизацията

    21 Март 2023 2:45ч.

    За предпочитане е да си чукче!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "МНС" в Хага

    21 Март 2023 8:13ч.

    и Арбитражния съд в Лондон изпълниха политически поръчки. Плюха и уринираха сами върху себе си - като институции. Така както и нашия ВКС. Проблема е, че заради няколко продажни съдии-боклуци, всички останали са оплюти и опикани. Какви времена, какви нрави! Боже, пази България.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рашистки "освободител"

    21 Март 2023 10:46ч.

    горките съдии и прокурор от МНС, сега няма да могат да отидат на почивка в Мухосранск, РФ...а и в Еритрея, Сирия и Северна Корея:-)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи