Румен Радев: Времето за диалог изтече

Румен Радев: Времето за диалог изтече
Всяка власт трябва да води регулярен диалог с гражданите, не да ги залива с пропаганда за небивали успехи. Управляващите трябва да работят така, че да се пълнят чекмеджетата на гражданите, а не да ги изсмукват, за да пълнят своите. Това заяви в Трявна президентът Румен Радев, съобщава бТВ.

Снимка: бТВ

 

Времето за диалог изтече, трябваше управляващите да покажат, че мислят за гражданите, посочи още държавният глава. 
„Не приемам тази опорка, която цели да представи кризата като конфликт между президент и премиер. Това не е конфликт между две личности и сблъсък между две институции, това е сблъсък на народа с мафиотизираното управление", заяви Радев. 

Според президента единственият изход от политическата криза е оставка веднага. 

 

Коментари

 • Радев продължава да дърдори абсолютно неадекватно.

  12 Sep 2020 18:51ч.

  Времето било изтекло. И какво правим сега, Радев? Не ти ли стана ясно от всичко, което се случи до сега, че протестиращите колкото и да са ти мили не се харесват на огромната част от хората? Или ще правите Велика социалистическа революция? Кой ще я прави щото видяхме какво са случи и на 2ри, и на 10ти. София е 2 милиона, а на площада бяха само ултрасите, хората на Копейкин. Затвори я тая уста и спри да хулиш българите, че били "мафия". От 2 милиона и 300 хиляде вот за тебе Радев 500 000 бяха членове на ГЕРБ. И тях ли наичаш "мафия"? И защо ходиш из България и цвърчиш от Трявна, от Разград и пр. Земи излез с обръщение по телевизията да разберем какво всъщност искаш.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • до горния

  12 Sep 2020 18:58ч.

  На такива толупи като тебе, седнали на гербаджийската софра, президентът на България няма какво да се обяснява. МУТРИ ВЪН!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Кой те излъга (а лъжата е официална политика на ГЕПП),

  12 Sep 2020 19:00ч.

  че "протестиращите не се харесвали"...и т.н. Не четеш ли проучванията на социолозите, ами дрънкаш врели-некипели? Свърши тя вашата от ГЕПП. Следват оставки,съд и затвор на всички нива. Твоят лидер "цвърча" заедно с ПКП в Кърджали, ама много вяло беше. Като че ли беше слязъл от кръста. Престъпник, мутрополит и ПКП откриват обновен манастир. Егати фарса!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Българин

  12 Sep 2020 19:03ч.

  До "до горния": А ти на какво си седнал, че така те боли?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Радон Керанов

  12 Sep 2020 19:05ч.

  Радев, оставка няма да има и мечтата ти за служебно правителство няма да се сбъдне! Време е да го разбереш и да спреш с брътвежите! Ставаш смешен!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Много благодаря, че съм наречен "тулуп"

  12 Sep 2020 19:05ч.

  Но тулуп или не Президентът ще трябва да обясни на обществото какво всъщност иска. Дали да не земе да прави списъци на всички мафиоти, та поне да разберем веднъж завинаги кого има предвид? А може дакато той обикаля Деса да ги прави списъците? И когато кажеш "Времето изтече" е добре да обясниш какво следва. Дали пък не чака Путин да му прави революцията, щото се оказа, че неговите хора са некадърни?Едно е да искаш, друго е да можеш и трето и четвърто да го направиш. И когато не можеш нищо да направиш си един лалажия.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Колкото повече говорят

  12 Sep 2020 19:07ч.

  Толкова по-противни стават. Всички без изключение.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ами много е просто, глупако

  12 Sep 2020 19:08ч.

  Ако протестиращите се харесваха на хората всичките 2 милиона софиянци да са излезли и да са го свалили вашият "тиранин" Ама не искат да го свалят, независимо от социологическите проучвания. Какво ще правите не знам. Освен да ревете - сълзи и сополи да март.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ala_Bala

  12 Sep 2020 19:09ч.

  Отново Браво г-н Президент! Точно в целта!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • висок

  12 Sep 2020 19:20ч.

  Червеният лайномет РРадев пак сра на вентилатора!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Абе то хубу "браво"

  12 Sep 2020 19:21ч.

  Ама на туй ли ще се държите до март? Викйте си браво колкото си искате. Файда йок.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Гергана

  12 Sep 2020 19:37ч.

  Ей, много платени герберя тук... Президентът ни единственият почтен човек с достойнство от цялата управленска паплач! Срамота е да плюете по него. А и какво да направи? Нали му орязаха правомощията точно затова, за да не може нищо да направи. А тези, които казват да излезе на екрана и да каже, да са слущали Няколко пъти се изказа Радев за обстановката. Изобщо свестен, читав човек, да е жив и здрав и да му развържат ръцете, за да оправи цялата тази мутренска вакханалия!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • София

  12 Sep 2020 19:40ч.

  Всички да подкрепим протестите ако искаме да оцелеем като нация и държава ! ОСТАВКА !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Борисов Боклук

  12 Sep 2020 19:52ч.

  Да наречеш "личност" Борисов е учтивост но е и обида за честните,смирените, възпитани,спазващи законите граждани.Борисов е БОКЛУК.ТОВА е ЛАЙНО което да отива в мръсния канал.Смърт за Тиквата.Убийте ГО.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Helleborus

  12 Sep 2020 20:05ч.

  "Това не е конфликт между две личности и сблъсък между две институции, това е сблъсък на народа с мафиотизираното управление" Имам забележка само за последната дума, "това е сблъсък на народа с мафиотизираното задкулисие", чийто главен говорител е Румен Радев. Вероятно тяхното търпение се е изчерпило, предвид вървящата добре евроинтеграция (на която успяха да нанесат щети с хвърлянето на кал) и влизането в еврозоната, което искат да променят, със създаването на евроскептично правителство, ред ченгета, ред соросоиди...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Непротивобайхуйствателствайте

  12 Sep 2020 20:14ч.

  Президентът Радев отново интелектуално повали ЕВРОмутрата.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ОСТАВКА е логично

  12 Sep 2020 20:19ч.

  Бойко не окачествява шефът на парламента, ката "тъпа кърджалийска вагина". А, казва - че тя трябва да се престори на такваз. Както той се предстявя за такъв банкянси. Това е укоримото. И най, вече, че Гешев и той се правел на луд и прост, но Бойко бил отличник в това, се хвали Борисов. И така прекарва наивните евро-шефове, като ученички на магистралата.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Kubis

  12 Sep 2020 20:23ч.

  Президента Радев както винаги е кратък, точен, верен. Просо няма какво да се добави!Добър или лош, той никога няма да застане на страната на любителите на чекмеджета с пачки от по 500 евра и кюлчета злато, с други думи няма да е на страната на Мафията! Какво става в България, народа е против Мафията, това да е ясно на всички“умни“ защитници на корумпираната власт, която е нелигитимна, пнеже е загубила доверието на хората.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Нищо друго не ни остава, освен да се благодарим, че са му орязали правомощията.

  12 Sep 2020 20:49ч.

  Че ако беше останало на този революционер колко ли жертви щеше да има в тази братоубийствена война, в която ни хвърли президента? Дали въобще си дава сметка какво би се случило ако хората му се връзваха на глупостите? Ако си донесъл мир и благоденствие, ако си направил така, че народът ти да се обедини против някаква заплаха /какъвато в началото го смятахме вируса/, ако си помогнал за разбирателството между хорта - да дойде да се похвали. Той направи точно обратното - предизвика омразата - и сега понеже няма още кръв по улизите /та да започне да се възмущава/ се чуди какво да прави с тази омраза. Не искат българите да се изтрепват взаимно поне до сега. И сигурно това много го дразни.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ПАЗАРЪТ РЕШАВА

  12 Sep 2020 21:35ч.

  живков=борисов=трифонов, близнаци в краденето и купуването, на мисли и приказчици. Всичко което кажат са го чули, казано им е. Нямат собствена мисъл. Създателят на магазини "Малинчо" беше кал, че няма нужда много да знаеш и можеш, просто си ги купуваш, тези които могат и знаят. Слави се прочува на комсомолски лагер, като цитира аудио касета на Шкумбата. Всяка дума на Живков и Борисов е чута от друг.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мильо Лудия

  12 Sep 2020 21:50ч.

  Като го гледам този се сещам за Тачи и Джуканович. Оставката не е достатъчна вече. Трябва затвор и конфискация.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мильо Лудия

  12 Sep 2020 21:51ч.

  Грешка.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • братът на Иван Георгиев от Попово

  12 Sep 2020 22:21ч.

  "...И какво правим сега, Радев?" "...И когато кажеш "Времето изтече" е добре да обясниш какво следва..." Аман бе! Верно ли сте толкова тъпи герберунгелите? Два месеца ви го обясняват с картинки и вие пак "кво, та кво?" Ми следва: МУТРИ-ВЪН и ОСТАВКА-СЪД-ЗАТВОР.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • да, да, ама не!

  12 Sep 2020 22:35ч.

  Днес в Трявна поискаха оставката на президента и го освиркаха, докато той за пореден път призоваваше на висок глас за оставката на кабинета. Това все по-често ще се случва. Каква поръчка изпълнява Радев? ---> https://dariknews.bg/novini/bylgariia/poiskaha-ostavkata-na-radev-dokato-toj-zove-kabineta-da-si-hodi-video-2240115

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ами именно, другарю брат на нам кой си

  12 Sep 2020 22:41ч.

  Решили некакви недорасляци, платили им от Дубай и сега 2 месеца искали нещо си. АМИ НЕМА, БЕ! То не значи, че кат ти пускат по 50 лева на ден някой ще се съобразява с глупостите ти. Ама нищо, че няма, ти пак ми дай - така викаше едно хлапе, когато навремето му казаха, че бозата свършила. Ако намериш мутра разправяй се с нея. Ака само си ревеш, от радост, че си зел 50 лева то си е за твоя сметка.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Интересно

  12 Sep 2020 23:10ч.

  защо дори един сравнително аналитичен сайт като Гласове мълчи за поисканата от ДПС оставка на Радев (наред с тази на Борисов). Това според мен е най значителния политически факт от месец насам, безпрецедентен в новата ни история.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • имам скромно предложение

  13 Sep 2020 2:02ч.

  Господин президент, назначете в служебния кабинет за министър на вътрешните работи Богомил Бонев. Първата му работа ще бъде да отнеме лицензите за охранителна дейност на “Ипон” и “Делта гард”. Човекът не си поплюва, познавам го и съм сигурен, че веднага ще изчезнат брадатите татуирани полицаи и гащниците с фамозните емблеми. Няма да има бити невинни граждани и полицията ще се държи по устав и строги вътрешни правила. Веднъж е отнемал лиценза на “Ипон”. Няма да се поколебае да го стори отново.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Антон Тодоров

  13 Sep 2020 2:07ч.

  Уважаеми г-н Борисов През последните години ГЕРБ бе овладяна от хора без морал, не притежаващи нито политическите, нито професионалните качества, изисквани и очаквани от обществото. Вследствие на това Вие компрометирахте каузата ГЕРБ, заради която аз станах член на партията и работих с години за каузата. Обявените принципи и цели за открито управление, за прозрачност, за морал в политиката бяха погазени и подменени с преследване на частни интереси; с налагане на методи и средства, с които трябваше да се борим. Аз отхвърлям използването на партията като ракета–носител за постове и облагодетелстване от властта, както и роднинските назначения, и шурбадженащината, които станаха практика. Не приемам човек като Вас, който постоянно лъже, поема ангажименти, които не изпълнява да ръководи най – голямата партия в България Считам, че каузата на гражданите за европейско развитие на България не може да е лична собственост на когото и да било особено на човек прочел една книга в живота си. Намирам, че ПП ГЕРБ няма нищо общо с партията, която беше създадена на 03.12.2006 г. Днес тя отблъсква с това, че напред вървят арогантните и високомерните лица, с изобилието от посредствени нагаждачи , с липсата на демократичност. Това не е моята партия, напускам я! Без уважение

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • мишоците от “шайката” напускат потъналия кораб

  13 Sep 2020 2:11ч.

  Чакаме “кървавите писма” на Тома Биков, Маноил Манов и Спас Гърневски, Даниела Дариткова и ПКП Цвета Караянчева.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Радон Керанов

  13 Sep 2020 7:31ч.

  Мечтите на президентчето за власт се сблъскват с грубата реалност - няма оставка и няма служебен кабинет! Лоши хора са герберите и патриотите! Една наскърбена госпожица плаче за разбитите с мечти!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Фриц Клингенберг

  13 Sep 2020 9:11ч.

  Радев, КОЙ те направи тебе резидент с кандидатурата на Цецка Цачева, а!? КОЙ? Сега ще има нова Конституция и ще станем резидентска република. И следващия резидент няма да си ти, а Борисов.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • черанов си повервал

  13 Sep 2020 9:45ч.

  Радоне, не вземай косъма за корабно въже.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мильо Лудия

  13 Sep 2020 16:22ч.

  Радон Керанов на 13.09.2020 в 07:31 Грубата реалност е, че след изборите даже и патриотите /ако изобщо влязат/ няма да искат коалиция с Гроб.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мильо,

  14 Sep 2020 1:24ч.

  както обикновено днс си забравил да си изпиеш хапчето.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бай Хуй

  14 Sep 2020 16:19ч.

  Мутро, Радев - ВЪН!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи