"Роскомнадзор" е блокирал сайтовете на ЦРУ и ФБР

"Роскомнадзор" е блокирал сайтовете на ЦРУ и ФБР

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Руският медиен регулатор "Роскомнадзор" е блокирал сайтовете на Централното разузнавателно управление на САЩ (ЦРУ), на Федералното бюро за разследване (ФБР) и на редица други чуждестранни източници, предаде ТАСС, като се позовава на съобщение на медийния регулатор.

Според "Роскомнадзор" това е било направено за разпространяване на материали, съдържащи недостоверна обществено значима информация, както и за дискредитиране на въоръжение сили на Руската федерация.

"На основание на руския федерален закон "За информацията, информационните технологии и за защита на информацията", "Роскомнадзор" е ограничил достъпа до редица източници, принадлежащи на държавни структури на враждебни страни, за разпространяване на материали, насочени към дестабилизация на обществената и политическата обстановка в Русия", се казва в съобщение на ведомството.

В частност, в тези източници са били идентифицирани материали, "съдържащи недостоверна обществено значима информация, както и такива, дискредитиращи въоръжените сили на Руската федерация", добавя "Роскомнадзор".

По-рано бе разпространена информация, че достъпът до сайтовете на ЦРУ и ФБР е бил ограничен на територията на Руската федерация. Това стана известно от данни на сервизната служба на "Роскомнадзор" за проверка на ограничаването на достъпа до сайтове или до отделни страници на сайтове в интернет.

По данни на сервизната службата на ведомството се ограничава достъпът до сайтовете www.cia.gov и www.fbi.gov, уточнява ТАСС, предаде БТА.


Източник: fakti.bg

 

 

 

Коментари

  • Няма що!

    27 Яну 2023 17:27ч.

    Навреме се сетихте!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ФЪРКАТИЧКО

    27 Яну 2023 20:59ч.

    Отново съвецка цензура... Така навремето заглушаваха гласовете на демократичните западни радиостанции. Нищо ново под Слънцето.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • От где ги копате такива тъпи тролове?

    28 Яну 2023 9:02ч.

    Що за ГЛАСОВЕ са ТАЙНИ АМЕРИКАНСКИ СЛУЖБИ `които трябва да се крият и от себе си~ че да се оплаквате от тяхното заглушаване и СКРИВАНЕ??? Туй по-горе не е "фъркатичко" - летяшите животни изискват значителен обем мозък и обработка на информацията, ами направо торен червей в изпажненията...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • old_beggar

    27 Яну 2023 21:00ч.

    дебилът Джо Байдън: „Пътувал съм в над 140 страни по света. Бих перифразирал с една фраза от моя стар квартал - другите страни по света не са нищо друго, освен кръпка на нашите дънки. И ако правим това, което искаме, значи трябва да го правим."

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи