Републиканците започват разследване срещу Джо Байдън за семейния му бизнес

Републиканците започват разследване срещу Джо Байдън за семейния му бизнес

Свързани текстове: Доклад: Хънтър Байдън е извършил 459 престъпления - корупция, търговия с влияние, проституция, наркотициНю Йорк Пост: Хънтър Байдън е намерил пари за биолаборатория в Украйна, потвърждават негови имейли"Ню Йорк Таймс": Скандалните писма на Хънтър Байдън са истински

Републиканците в Камарата на представителите на САЩ започват първото си разследване срещу президента на САЩ Джо Байдън. Това съобщи на пресконференция в четвъртък конгресменът Джеймс Комер (републиканец от Кентъки).

Очаква се депутатът да стане председател на Комисията по надзор и реформа в новата Камара на представителите, която ще започне работа през януари. След междинните избори в САЩ на 8 ноември контролът върху долната камара на Конгреса преминава в ръцете на републиканците.

"Става дума за разследване на дейността на Джо Байдън - президента на САЩ. И защо е излъгал американския народ, че не е запознат и не участва в международните бизнес схеми на семейството си. Интересите на националната сигурност налагат комисията да проведе разследване", каза Комер. В тази връзка той заяви, че "това разследване ще бъде основен приоритет".

Според изложението на Комер "републиканците от Комитета са разговаряли с многобройни информатори, които са участвали в многобройни схеми, свързани със семейство Байдън, видели са съдържанието на лаптопа на Хънтър Байдън и са получили документи за неизвестни досега сделки". "Разкрихме бизнес схеми, насочени към различни цели по света и основани на търговия с влияние, включително лица, тясно свързани с други правителства, като Китай и Русия", твърди конгресменът.

 

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

 

Коментари

  • A за прането на пари

    17 Ное 2022 20:38ч.

    на демократите през Украйна и FTX - тези, дето фалираха наскоро? И у нас нищо не се чува, а щатите се тресат от скандала?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • smb

    17 Ное 2022 20:55ч.

    Щото БТА е заета да обяснява колко е лош Тръмп за републиканците и американците въобще...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • айди бье

    17 Ное 2022 22:38ч.

    ко ньееееееееееееееееееееее....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мислещ

    17 Ное 2022 23:11ч.

    Всички тези данни бяха известни още преди изборите 2020. Докладът е най- късно от 2019 . Това не е просто доклад, а всичко е подкрепено с доказателства. Но дълбоката държава , либералните медии и социалните мрежи направиха всичко възможно да ги скрият. В противен случай нямаше да има война в Украйна , енергиен колапс в Европа, инфлация , рецесия и др. , а Европа още щеще да благоденства. Дали сега европейските лидери ще разберат що за човек е техния господар и неговото семейство. Републиканците скоро ще разберат, че се захващат с нещо много опасно, защото дълбоката държава няма да се даде лесно и за първи път в историята на САЩ стои само зад едната партия. Дали РП има ресурс и смелост да води тази битка ще разберем скоро. И все пак мисля, че това е краят на кариерата на Байдън, а републиканците имаха интерес да се кандидатира отново и неговата старческа деменция не му позволява да разбере че това е абсурд и тежка обида за американския народ.На 20.11.2024 ще бъде на 82 години.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ираклий

    18 Ное 2022 10:01ч.

    Собственикът на компютърен сервиз в Делауеър, от където се разплете кълбото на машинациите на синчето на Байдън ще бъде самоучистен, ако предостави на медиите вярното копие на лаптопа на Хънтър. Затова ще се погрижат силите, които следят семействата на политиците по върха. Пишат, че Хънтър го е извадила от дроговото блато сегашната му жена Мелиса Коен, след което е влезла в семейството. В семействата на Клинтън, също беше вкарана къртица(съпругът на дъщерята). Съпругът на дъщерята на Тръмп -Кушнер също следи какво се твори у Тръмпови. И така в историята назад до Горбачов, Хрушчов и по-назад винаги са туряни в семействата уши, за да носят на истинските управници необходимата информация и водят контрол.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи