Редица ограничения са в сила до 1 юли в Подмосковието заради режима на контратерористична операция

Редица ограничения са в сила до 1 юли в Подмосковието заради режима на контратерористична операция

В околностите на Москва е налице сериозно военизирано присъствие. Снимка: АП

Провеждането на публични, масови, тържествени и ред други мероприятия в Московска област е преустановено до 1 юли, предаде ТАСС. Изключение правят събития, организирани с участието на властите, се съобщава в изявление на губернатора на областта, публикувано днес на официалния сайт на местната власт.

"Постановяването на редица ограничения е свързано с провежданата на територията на Московска област контратерористична операция. В периода до 1 юли се преустановяват следните мероприятия: тържествени, спортни, физкултурни, забавни и всякакви други на открито с изключение на случаите, които са отбелязани изрично", отбелязва се в документа, цитиран от ТАСС.

Допълва се, че са забранени и тържествата в образователните учреждения, тоест и на закрито. Официалните публични мероприятия обаче не попадат в ограниченията, при положение че са организирани от властите.

Източник: БТА

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

Коментари

  • Затягане на гайките

    25 Юни 2023 0:28ч.

    Много се разпасаха в Москва и СПБ - лайф ис лайф, пълни ресторанти, пращящи от стоки магазини, безметежие ! Докато в същото време на 500 км се стреля и загиват руснаци ... Сега вече в условия на "контратерористична операция" - няма празненства. Няма събирания. Няма масови мероприятия. Военната диктатура се спуска като желязна завеса. Дали това ще е само за да се победи в Украйна ? Или диктатурата ще остане и след Победата ? А ще има ли изобщо Победа ?.. Никога не е било лесно да си руснак.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ами

    25 Юни 2023 3:27ч.

    Нека пропусна неудобният въпрос за УЖ християните българи защо не милеете за погубването на всеки човешки живот. Защо загиват руснаци? Кой и каква е причината, знаете ли?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • емигрант

    25 Юни 2023 9:48ч.

    А твоята гайка с лява резба как се затяга.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Защо загиват руснаци?

    25 Юни 2023 12:33ч.

    В днешния случай с Украйна, загиват заради безхаберието на предишните им и сегашния ръководители. Натрупали камара от политически грешки, всяка водеща до още повече проблеми. Като почнеш от Сталин, Хрушчов ... до Путин включително. Ако преди 8 години Путин не беше спрял руските сили пред Мариупол, ако не беше подписал Минските съглашения, сега щеше да контролира същите територии. Но с тонове по-малко руска кръв... Ако двадесет години руската външна политика и агенти на влияние бяха работили активно в Украйна, бяха противодействали на Запада в културен план, бяха провалили "майдани"-те... днес нямаше да има нужда от "денацификация".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи