Рашидов: Не съм оптимист за правителство

Рашидов: Не съм оптимист за правителство

Следвайте "Гласове" в Телеграм

"Нормално връчен мандат. Не съм оптимист, защото между отделните партии има напрежение. Важно е да се види, че в България има способни хора, образовани и талантливи, които могат да направят правителство. България не е лишена от възможността да се управлява, но дали ще стане при тази конфронтация, не ме прави много оптимист. "Това заяви председателят на 48-ото Народно събрание Вежди Рашидов по повод връчването на първия проучвателен мандат и дали според него ще бъде съставено правителство, предаде репортер на БГНЕС.

„България има висок капацитет, след толкова политически препирни, това е един хубав знак, че има къде да бръкнеш, за да извадиш човек достоен, човек можещ. Знаете, проф. Габровски е един изключителен български лекар“, каза Рашидов по повод кандидата за премиер на ГЕРБ-СДС проф. Николай Габровски.

По думите на председателя на парламента може да се направи и експертен кабинет, но по-важно е някой да мисли за държавата и държавата да може да върви напред.

Той е категоричен, че в момента най-малко на българското общество е необходимо да си показваме „кирливите ризи“.

Източник: БГНЕС

 

 

Коментари

 • Аз не съм оптимист за българската държава изобщо

  05 Дек 2022 15:53ч.

  Не отиват на добре нещата. Дано да няма редовно правителство поне година. Че предателите в парламента имат опасни нареждания за бъдещето ни.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Прав си Рашид

  05 Дек 2022 16:27ч.

  Всичко е само цирк и теманета за пред Козяк 16. Правителство няма да има. Този мач е свирен предварително. ГЕРБ ще управляват но на пролет догодина.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • браво веждичка

  05 Дек 2022 18:07ч.

  Само да не поскъпне уискито и пурите

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ха ха ха

  06 Дек 2022 8:20ч.

  Но съм оптимист да джапна едно големо уиски.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи