Рамзан Кадиров реши да кандидатства за рекорд на Гинес заради броя на санкциите срещу него

Рамзан Кадиров реши да кандидатства за рекорд на Гинес заради броя на санкциите срещу него

Ръководителят на Чечня Рамзан Кадиров възнамерява да кандидатства за Руската книга на рекордите, а след това и за Книгата на Гинес, за да регистрира рекорд по брой наложени срещу него санкции, съобщава ТАСС.

„Общо срещу мен бяха наложени 15 директни ограничения, 10 срещу членове на семейството ми, 28 срещу мои сътрудници и съмишленици, 9 срещу организации, 4 срещу коне и 4 срещу акаунти в Instagram. (...) Първо ще кандидатствам за Руската книга на рекордите. Тя ми е по-близка и скъпа. И тогава, за да почувстват чуждестранните политици, че ненапразно са измисляли ограничения в продължение на 11 години, ще кандидатствам и аз за Книгата на рекордите на Гинес“, написа Кадиров в своя Telegram канал в понеделник.

Той отбеляза, че дори беларуският президент Александър Лукашенко и сирийският лидер Башар Асад не могат да се похвалят с такъв брой санкции. „Изпреварих дори севернокорейския лидер, а за него се правят холивудски филми. (...) Между другото, може би Холивуд ще иска да направи филм за ужасния Рамзан Кадиров? Готов съм да изиграя главна роля“, добави ръководителят на Чечня.

 

 

Коментари

  • Бъзик!

    04 Окт 2022 1:32ч.

    До дупка!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Според вас налагащите подобни санкции нормални ли са:

    04 Окт 2022 7:02ч.

    „Общо срещу мен бяха наложени 15 директни ограничения, 10 срещу членове на семейството ми, 28 срещу мои сътрудници и съмишленици, 9 срещу организации, 4 срещу коне и 4 срещу акаунти в Instagram."

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кое международно право предвижда

    04 Окт 2022 7:06ч.

    Подобни санкции? Без доказване на вина, съд и присъда? А кое право разрешава санкции върху членове на семейството на санкциониран по този начин? Баси бандитската глобалистка шайка и измекярите й тук.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи