Радев: Няма значение какво говори Денков, а какво правят бащата на Петков, Василев, Борисов и Пеевски

Радев: Няма значение какво говори Денков, а какво правят бащата на Петков, Василев, Борисов и Пеевски

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Няма абсолютно никакво значение какво говори Денков, а важното е какво вършат - бащата на Кирил Петков, Асен Василев, Бойко Борисов и Делян Пеевски. Все по-ясно става на всички, че държавата се управлява задкулисно. Това заяви президентът Румен Радев.

"Когато държавата се управлява задкулисно, тя е слаба. А когато държавата е слаба, мафията е силна", заяви той. 

"Управляващите искат да превземат местната власт чрез МВР и да използват службите за партийни и други лични цели", каза Радев.

"Явно управляващата коалиция не чува хората. Цените растат, скандалите се множат, а те се готвят да похитят Конституцията, да сменят националния празник", това заяви президентът Румен Радев от Неделино. 

Държавният глава е там, за да открие Националния фолклорен фестивал за двугласно пеене и народна песен с международно участие.

"Готвят се да подчинят политически МВР и службите. Това отклонява страната ни от демократичния път на развитие", заяви той.

"Аз уважавам мотивите на Петър Тодоров. Това е поредният достоен професионалист, принуден да напусне от управляващите, които искат да превземат местната власт чрез МВР и да използват службите за тяснопартийни и лични цели. Виждаме какво става в момента с парите по плана за възстановяване и устойчивост", коментира още президентът. 

"Нека първо се запозная с кадровата справка на предложението от правителството и тогава ще отговоря", заяви Радев относно Живко Коцев, който бе предложен от вътрешния министър Калин Стоянов за главен секретар на МВР. 

"На Шипка аз заявих, че 3-и март е червената линия на народното търпение и ние ще защитим историята, достойнството и бъдещето си с всички демократични средства и, ако се наложи, чрез всенародно допитване", каза президентът по отношение предложението за смяна на националния празник. 

Източник: "24 часа", NOVA

 

 

 

 

Коментари

  • Ади

    01 Sep 2023 21:56ч.

    За всичко това вината е ваша г-н Радев. Защо не кажете кой вий подлъга да ги вкарате в политиката дори нарушавахте заедно с тях Конституцията.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • smb

    01 Sep 2023 22:33ч.

    Има едно интервю на Слави Василев при Карбовски, там може да се чуят някои неща

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    01 Sep 2023 23:10ч.

    "кой вий подлъга да ги вкарате в политиката" покойника Алексей... вече е ясно и на умрелите и двамата повториха едни и същи думи, че киро е манна небесна ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 007

    02 Sep 2023 10:42ч.

    Кирчо и Кокорчо ги пробута на масона Радев масона татко Петко. Масони бяха Пашата и Трактора, чийто охранител по ония времена беше Туквун...а те на "външни" не се доверяваха. Ясно е кой кадрува в държавата ни, проблемът е, че тия тайни общества се контролират от англичаните и американците (повечето им президенти са масони), и имат сериозни лостове за влияние върху подобни марионетки. Всички служители на ръководни позиции трябва да минат на полиграф.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мунчо Рубладжийски

    01 Sep 2023 22:12ч.

    От кой селски събор пак се прознасяш. Човек, продукт на Решетников тръгнал за задкулисие да говори.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Няма значение

    01 Sep 2023 22:36ч.

    от кой събор за народно пеене се изказва, важното е, че ги разпаря всеки път, като каже нещо!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хората, които първия път гласуваха за Радев

    01 Sep 2023 23:05ч.

    Не са и чували за Решетников, така че най-много да си нацепиш задника от напъни, в опити да оневиняваш Кирчовци и сие, плюейки по Радев

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мунчо Рубладжийски

    02 Sep 2023 11:09ч.

    Му взеха цялата власт, а сега с промяна на конституцията и служебните правителства. Остана му да плаче кат вдовица за ... по медиите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хаирсъзин

    01 Sep 2023 22:18ч.

    И какво като е негова вината ??? Посолството му каза, както и дисциплинира разбойко да слушка. Затова върнаха и Божков, да не мърда дебелия - да има по дълъг хоризонт киро дебила, асен драг кралицата и присъдружие (да не забравяме оня мушморок ристе и гнома). Е и ?! Хайде сега да прочетем, пак, уважаема Ади ! Да, с "прозрачността" на променките приключихме. Преговорите ги води трактор и разбойко, свидетел татко петко, защото става дума за делба на влияние, за обръчи, фирми, кинти. Такова нещо сламени хора като тия в МС не им е позволено да мислят, камо ли да коментират !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А вината на стадото?

    01 Sep 2023 22:19ч.

    Тя къде е вината на стадото?Не гласуват. ....добре!Но и не стачкуват!Тотално безразличие! Носете си ярема стадо колониално.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Участието в изборните фарсове на колониалните власти е допълнително извратено унижение за народа, преобладаващата част от който не желае да си го причинява

    01 Sep 2023 23:23ч.

    Както не пожелахме да се набодем с отровите ви. А ти си пей платената рецитация под всяка статия. Няма да влезете в "народното" сърбание.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 500 г.

    01 Sep 2023 22:28ч.

    Присъствието си има обяснение.Ако има живец ще има и съпротива срещу тия идиоти!Самоделка, малко оборски тор-амониева силитра (100-200 кг), удар в тил, киселина...пътища много.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Каква ти вина на Радев, не сме 2021 г., а 2023 г.

    01 Sep 2023 22:31ч.

    Колко избори минаха след края на 2021 г., забравихте ли? Не че не го знаете де, но търсите балами които нямат усет за времето да ви повярват.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Маги

    01 Sep 2023 23:06ч.

    Човешко е да се заблуди човек, особено когато така майсторски и съзнателно го заблуждават с "честни сини очи"... Важното е, че човек впоследствие осъзнава заблудата и се бори срещу нея!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    01 Sep 2023 23:09ч.

    Ти спокойно можеше да инициираш референдум за еврото и да им провалиш плановете, но не... играеш по тяхната свирка, кът така че, носи си кръста!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И какво, предложението му пак трябва да мине през НС

    02 Sep 2023 0:40ч.

    а то не си изпълни законното задължение при над 400 хиляди подписа, че ще клекне на Радев. НС е единствената институция която не отговаря за неспазване на законите, които то всъщност приема. Може и по всяко време да ги промени, щом има мнозинство. Ето защо трябва да се гласува на парламентарни избори. Справка с Чл. 10. (1) Предложение до Народното събрание за произвеждане на национален референдум може да бъде направено от: 1. не по-малко от една пета от народните представители; 2. Президента на Републиката; 3. Министерския съвет; 4. не по-малко от една пета от общинските съвети в страната; 5. инициативен комитет на граждани с избирателни права, събрал не по-малко от 200 000 подписа на граждани с избирателни права. (2) (Изм. - ДВ, бр. 56 от 2015 г., в сила от 24.07.2015 г.) Народното събрание приема решение за произвеждане на национален референдум, когато това е поискано от инициативен комитет с подписка, съдържаща подписите на не по-малко от 400 000 български граждани с избирателни права и не противоречи на ограниченията по чл. 9, ал. 2, 3 и 4. (3) Председателят на Народното събрание организира създаването и воденето на публичен регистър, в който се вписват предложенията за произвеждане на национален референдум и инициативните комитети по ал. 1, т. 5, по ал. 2 и по чл. 11, ал. 2. (4) В предложението за национален референдум се включват един или няколко въпроса, на които гражданите отговарят с "да" или "не". Въпросите се изписват на общоупотребим български език, кратко, точно и ясно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Трябва да се следят нещата,

    01 Sep 2023 23:58ч.

    колкото и да крият топката. Не може да отидеш на избори и да гласуваш мижейки, а после да хленчиш и попържаш. Каквито и подозрения да имаме, изборите са важен момент

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • свободен

    02 Sep 2023 0:13ч.

    НЕ ТРИЙТЕ ИСТИНАТА БЕ СЛАСОВЕ. РАДЕВ ПОКАЗА СРЕДЕН ПРЪС СЛЕД ВДИГНАТИЯТ ЮМРУК НА ЦЕЛИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД. ТОВА Е ЧОВЕКА ДОКАРАЛ НИ ТАЗИ ШАЙКА КОЯТО ПОСТОЯННО НАРУШАВА КОНСТИТУЦИЯТА И НЯМА КОНСТИТУЦИОНЕН СЪД ПРОКУРАТРУРА ДА СЕ ЗАЕМЕ С ТАЗИ ШАЙКА. РАДЕВ ТИ НИ ГИ ДОКАРА. РАДЕВ СПОРЕД МЕН ТИ СИ СЪУЧАСТНИК С ТЕЗИ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • smb

    02 Sep 2023 3:13ч.

    Предвид написаното предполагам от конституционната прокуратура очаквате своевременни действия? ??

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • свободен

    02 Sep 2023 10:45ч.

    ПИША ЕДРО ЩОТ СЪМ ПОЛУСЛЕП СЛЕД ДУПВАНЕТО МИ С ТРИ ИГЛИ, ДАВАЙ ТЕРЗИ С ТЕБЕ СМЕ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Костов

    02 Sep 2023 0:22ч.

    Няма значение, какво говори Радев. Много тъжно за един държавен глава.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кръстьо

    02 Sep 2023 0:27ч.

    Радев е агент на ЦР@. Просто е от републиканското крило...Предател, като останалите. Присъдата е ясна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Шалом

    02 Sep 2023 0:40ч.

    Фирмите на децата на БКП са се класирали за купата на съветската армия. Само че пари по плана няма да има защото ЕС за треторазрядни тъпаци пари няма. ЕС си има по-важни масрафи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да му сера в устата на вашия ЕС

    02 Sep 2023 11:00ч.

    Кочина Еврабийска

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гост

    02 Sep 2023 1:01ч.

    Г-н Президент най-напред си кажете защо ни ги натресахте харвардците. А след това ни разказвайте нови приказки. Защото излъгалият или сгрешилият ако не се разкае може пак да излъже или сгреши. Засега не ви вярвам. Мислете как да ни накарате да ви повярваме. Има един много лесен начин. Разкажете си как е било.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Каза го още декември миналата година

    02 Sep 2023 1:12ч.

    ама чукч не читател, чукч писател. Ето за читателите "Радев за ПП: Ще надживеем тази шарлатания. ПП: Радев върна мутрите (Видео) 60 коментара 5 декември 2022 17:35 "Разбира се, че не се срещам редовно с Бойко Борисов. Това не е първата лъжа на г-н Василев (Асен Василев – бел.ред.). Бях първият излъган, когато се доверих на тези хора, и сега плащам цената. Беше грешка, че допуснах такива хора да откраднат надеждите ни за промяна. За съжаление, българите получиха лъжа. Както надживяхме автократичния модел, така ще надживеем и тази шарлатания", коментира президентът Румен Радев пред български журналисти в Албания, където е на официално посещение. " Повече на https://www.mediapool.bg/radev-za-pp-shte-nadzhiveem-tazi-sharlataniya-pp-radev-varna-mutrite-video-news342609.html

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гост

    02 Sep 2023 1:47ч.

    Ъхъ. А що не си разкаже истината? Що ги пусна в неговото правителство? Що ни разправяше че още няколко такива министри като Кирил Петков и България ще цъфне? Що Байдън поздрави адресно Румен Радев и Кирил Петков(тогава някакъв министър в служебно правителство)? Що Радев се направи на идиот за канадското гражданство на Кирил Петков? Мога да продължа с въпросите към г-н Президента. Та докато не си каже всичко да не си мисли че хората го чакат като месия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Малко сте следили новините

    02 Sep 2023 2:10ч.

    но щом за идиоти и месии говорите явно вместо това сте си губили времето да гледате телевизия, това си е ваша работа, но никой не е длъжен да си губи времето за да ви отговаря на въпросите. Четете повече и трудно ще ви излъжат "идиоти" и "месии", които и да са те.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гост

    02 Sep 2023 2:59ч.

    Мен не са ме излъгали защото аз не гледам тв около 20 години. Иначе Триморец със спасител Кирил Петков, спечелил изборите с гласовете на ПП и ДБ. Нямам нищо напротив. Нормална мръсна политическа игра. Но не ми продавайте новия си проект без да се покаете за стария.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ясно, вие сте по покупко-продажбите

    02 Sep 2023 10:11ч.

    и чакате покаяние от политиците, което според мен ще го дочакате колкото и от продалите ви некачествена стока. Не сте ли информиран преди да купите, навсякъде важи правилото "Битият бит, .....".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЕдНа

    02 Sep 2023 2:23ч.

    Ех,Радев,Радев!Ти ужасно сбърка,а ще плати България! Цайтнот! Просто нямаш време за поправки, нямаш и достатъчно доверие сред тези,които оскърби и игнорира...Говори и пиши каквото искаш, но все тая!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ти май

    02 Sep 2023 4:21ч.

    Ти май достойнството щеше да връщаш, а в удобното кресло си седиш, на опери ходиш....като не можеш се махай

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ти май

    02 Sep 2023 10:54ч.

    си раздразненият Калоян Методиев. Не реагирай прибързано и импулсивно, за да не отдалечиш мечтаните сексуални удоволствия. И без това, си податлив на инфекции на половите органи, които трудно ще излекуваш.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Габон и Нигер се освободиха преди България. Егати поредния майтап

    02 Sep 2023 11:36ч.

    Нема значение кой какво приказва, изходът е само един и льо президент Макарон го посочи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • То даже Северната Горна Волта

    02 Sep 2023 11:41ч.

    Пратила делегация в Южната Горна Волта.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • RaDdEeV

    02 Sep 2023 11:55ч.

    Румен Радев е патриот,всеки би допуснал грешки.Но Той държи на България за разлика от Академичето ,Киро,Асен които са откровени лападжии.За кльопачката са тук,за утре не мислят.България за тях е като Вафла.За Бойко да не говорим той е каратист.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • пешо

    02 Sep 2023 12:25ч.

    Румен Радев е американски синергетик. Просто е малко по-тарикат от тези уродливи форми на живот. Факт е, че той ни ги натресе тези маймуни и още не съм го чул да се извини затова.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • fffffkkkkk

    02 Sep 2023 19:45ч.

    Нищо не ти е натрисал Радев, имаше достатъчно избори за тези 2г да действаш, а Кире за 6 месеца управление цяла България го разбра и изрита, сега че мутрите и мошениците ще се съюзят и че българите предпочитат тях пред Възраждане например не ти го е натресал Радев, така че идиотите тролове вземете се скрийте, гнусен плъх, тая опорка за "виновния" Радев отдавна се изтърка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи