Радев: Каква е ролята на Алексей Петров в стъкмяването на коалицията, кой и какво му е обещавал?

Радев: Каква е ролята на Алексей Петров в стъкмяването на коалицията, кой и какво му е обещавал?

Българите очакват отговори каква е ролята на Алексей Петров в стъкмяването на коалицията, какви постове са му обещавани, заяви след тържествата на Шипка президентът Румен Радев. Той коментира за пръв път убийството на бизнесмена.

Радев спря при медиите след като произнесе реч, в която заяви, че "3 март е червената линия на нашето търпение" по повод заявките за промени в конституцията и смяна на националния празник.

"Потвърждава се максимата, че когато държавата е слаба, мафията е силна. С поведението си властта тласка обществото към хаос и насилие. Публикуват се черни списъци на граждани и журналисти, потискат се медиите, налага се цензура", каза държавният глава. 

"Лумпенизира се политическия дебат с агитки и заплахи. Мисля, че българите очакват отговори каква е ролята на Алексей Петров в стъкмяването на коалицията, какви постове са му обещавали, от кого и при какви условия", продължи той. 

Президентът заяви, че България има нужда от обединяване срещу похищението на демокрацията и европейското бъдеще на страната.

Запитан ще свика ли Консултативния съвет по национална сигурност, президентът отговори риторично - с кого? В КСНС заседават премиерът, силовите министри и лидерите на парламентарнопредставените политически сили.

"С хората от записите и с техните ортаци от тъмните политически сенки ли да го свикам? Не мисля, че това е от полза за националната сигурност. Потвърждава се максимата, че когато държавата е слаба, мафията е силна. А държавата е слаба, защото сегашното управление бе заченато в скандални записи и умерзително съглашателство и в момента отговорността е напълно размита. С поведението си властта тласка обществото ни към хаос и насилие, руши демократичния консенсус, който е в основата на мирния ни преход и без който няма европейска перспектива за България. Публикуват се черни списъци на граждани и журналисти, притискат се медиите, призовава се към цензура, овладяват се МВР и службите за опорочаване на изборите и за тяхното използване за користни политически и икономически цели. Нещо повече - лумпензира се политическият дебат с агитки и заплахи. Посяга се на Конституцията ", бяха точните думи на Радев под историческия връх.

"Явно кабинетът използва всеки свой собствен провал като възможност за заграбване на още власт. Според мен това е настъпление срещу демократичния баланс, заложен в Конституцията и закона. Явно Конституцията пречи на управляващите в тяхното желание за повече власт и е очевидно за всички, че те страдат от властова булимия", коментира пред журналистите Румен Радев.

След това Радев отново се върна на темата за националния празник.

"Искам да заявя, че 3 март е каузата, която обединява милиони българи. Всички сънародници със съвест, памет и решимост да живеят в свободна, европейска и суверенна България. Всички, които милеят за страната, всички хора с достойнство и демократично мислене ще кажем "не" на разграждането на държавните и духовни устои на България. Вярвам, че няма да допуснем съсипването на държавата, в която живеем и вярвам, че всички ние няма да позволим на безотговорни политици да се упражняват върху честта и достойнството на хората", каза президентът.

 

 

Коментари

  • Капитан Кук

    19 Авг 2023 16:30ч.

    "Омерзително", а не "умерзително" - научете български!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Също така

    19 Авг 2023 22:01ч.

    Лумпенизира се политическиЯ дебат, а не политическиЯТ. Гласове, бързали сте, но правописните грешки при цитиране на Президента са недопустими.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Аман от тъпаци

    20 Авг 2023 3:07ч.

    Когато ЛГБТ ти сменят пола, тогава ще крещиш, какво е грешка! Не си на матура по български, олигофрен!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Danielted

    20 Авг 2023 8:46ч.

    Нужен <a href="https://ask-vrn-stroy.ru">ремонт в Воронеже</a>? Наша <a href="https://ask-vrn-stroy.ru">строительная компания</a> готова помочь вам с <a href="https://ask-vrn-stroy.ru">ремонтом домов</a> и <a href="https://ask-vrn-stroy.ru">коттеджей</a> в Воронежской области. Доверьтесь профессионалам!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Твоята сглобка е от

    19 Авг 2023 16:34ч.

    Решетников, но даже Нинова, която те издигна се отврати от тебе.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    19 Авг 2023 16:42ч.

    Не ви съветвам много да квичите, че неговият потенциал е много висок ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ТИ, КОЙТО ОСПОРВАШ ИСТИННОСТТА НА ДУМИТЕ, ИЗЧРЕЧЕНИ ОТ ПРЕЗИДЕНТА, ТРЯБВА ДА СИ ЧУЖДЕНЕЦ!

    19 Авг 2023 17:26ч.

    Няма никакъв проблем в това да си чужденец. Но се грижи за своята си Родина. Всяка една дума, която Президентът Радев изрече на Шипка е истина. Не се занимавай с нас, българите, чужденецо.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • опааа

    19 Авг 2023 19:24ч.

    Жив ли си още бре смо аняк? Искаш или не реалността е такава!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    19 Авг 2023 16:41ч.

    Голям рев ще предизвика Румбата... явно е решил да прави партия ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Решетников,

    19 Авг 2023 16:57ч.

    кажи кой си и какво дириш из форумите, че да раздаваш правосъдие!?!?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЧИЧО ВИЧО

    19 Авг 2023 17:17ч.

    Мдааа! Голяма борба ще е, кой ще обедини путлетариата - Курнела, Копейката или Чорапа!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЩЕ СЕ СПРАВИМ, ТИ НЕ СЕ ГРИЖИ ЗА НАС.

    19 Авг 2023 17:29ч.

    България е пропаднала до дъното благодарение на еничарите, за които говори Костадинов. Но всяка стъпка на тези продажници, целяща деморализацията на българите, има обратен ефект за постигане на целите им.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Интересно как пропаднала България

    19 Авг 2023 18:13ч.

    Тези дни мина по стандарт вашата просперираща Русия

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • До ЧИЧО ВИЧО от Бачо е Бачо

    19 Авг 2023 18:16ч.

    Шкембе войводата спихна ли? Пое ли някаква отговорност, че беше десното мъдо на Бай Хуй и заедно с него, като вице-премиер е солидарно отговорен за анти-българския Договор за приятелство, добросъседство и сътрудничество между Република България и Република Македония? Член 8, т.2 постави на масата за преговори, пазарлък, дискусии и тълкуване (интерпретации) на състоялата се българска история: "В срок най-късно до три месеца от влизането на този договор в сила, с цел задълбочаването на взаимното доверие, двете Договарящи се страни създават на паритетен принцип Съвместна мултидисциплинарна експертна комисия по исторически и образователни въпроси, за да допринесе за обективното, основаващо се на автентични и основани на доказателства исторически извори, научно тълкуване на историческите събития. Комисията представя пред правителствата на Договарящите се страни ежегоден доклад за своята работа." С член 14 се признава по най-малоумен начин македонският диалект на българския език за македонски език, съгласно Конституцията на Република Македония: "Член 14 Този Договор по никакъв начин няма да бъде тълкуван така, че да противоречи на двустранни или многостранни договори, по които двете Договарящи се страни са страни. Подписан в Скопие на 1 август 2017 г. в два оригинални екземпляра, всеки един на официалните езици на Договарящите се страни – български език съгласно Конституцията на Република България и македонски език съгласно Конституцията на Република Македония, като и двата текста имат еднаква сила." За Република България: Бойко Борисов, министър-председател///// За Република Македония: Зоран Заев, председател на правителството///////// https://dv.parliament.bg/DVWeb/showMaterialDV.jsp?idMat=123506

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Баце, идиот ли си, или се преструваш?

    19 Авг 2023 20:28ч.

    Нашата Родина е една - България се нарича! И искаме в бея да живеем, достойно! А такива като твоя милост май искат друго! Ами прав ти път, държави много! И, козяк, незачет! Опорките! Опорките и днес много нефелни, бе! С, 7 бацко, не се напиняй, козяшки лебец нема да има за тебе днес! Анадънму??

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Интересно,

    19 Авг 2023 22:04ч.

    По кой стандарт сме надминали петата икономика в света, по данни на Световната банка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Има един стандарт, по който сме надминали всички и всичко на света

    20 Авг 2023 5:09ч.

    Дупедат-ство е стандартът. Такива като нашите дупе-дати няма нийде по света. Откровени, разгорещени, наведени ис разтворени гъзни бузи в очакване на дървен, дълъг и дебел фалос от американското посолство в София. Първенци по дупедатство са дупе-датите от сглобката на посолствоТО - ПП-ДБ, ГЕРБ-сдс, ДПС!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Много точен и хубав коментар

    19 Авг 2023 17:35ч.

    на “борба” но и БРЗ това е ясно-докато има типове като Борисоф,Методиев,тъпото Киро и бащичката му,докато виреят разни омерзителни типове а ла измисленият”генерал”Атанасов а и цялата камарила около тях,никой няма да си спомня даже думата Россия и всичко свързано с нея!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Профилактика

    19 Авг 2023 17:39ч.

    Това правителство е слабо, защото няма подкрепата на българските гражданите, и затова гледа така да се нагоди (или да го нагодят отвън), че да управлява четири години. Нагаждането минава през Пеевски, Борисов, Алексей Петров, тъмния бизнес и мафията. С две думи, промяната се мафиотизира с подкрепа отвън.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • КАКВО Е ОБЕЩАНО НА А. ПЕТРОВ? ВЛАСТ! НО ПРИ ОПРЕДЕЛЕНИ ЧЕРВЕНИ ЛИНИИ, КОИТО НЯМА ДА БЪДАТ ПРЕМИНАВАНИ ОТ ЧУЖДОТО НИ ПРАВИТЕЛСТВО ПО ОТНОШЕНИЕ НА НАЦИОНАЛНИЯ ИНТЕРЕС. ТЕЗИ ЛИНИИ БЯХА ПРЕМИНАТИ.

    19 Авг 2023 17:41ч.

    Най-вероятно се е възпротивил и е поискал да се върнат към уговорката. Най-вероятно е напомнил, че не може да бъде поставян в ъгъла, докато компрадорското правителсвто унищожава Отечеството му. Премахването е било единствената възможност да се довърши дневния ред на чужденците. Те са били предупредени за тази мярка. Затова всички се оказаха с охрана. Петров е много противоречива личност по отношение на морала. Но всички казват едно - бил е мъж на честта по свой си начин и е обичал Отечеството си, също по свой си начин. Жовотът показа, че "този начин" на нашите гангстери да си обичат Отечеството е една голяма илюзия. За съжаление българите имаме много романтична представа за нашите си гангстери. Всички сме част от отговора навъпроса "Как стигнахме дотук?" Включително Президентът, който сключи договор с дявола, въобразявайки си, че "тя" ще му помогне да се справи с Борисов. "Тя" не е грешка на езика. "Нея" вече я няма в България. Свърши й мандата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Болезнен,

    19 Авг 2023 18:24ч.

    но точен коментар.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Манол Кехая

    19 Авг 2023 20:53ч.

    "...бил е мъж на честта по свой си начин и е обичал Отечеството си, също по свой си начин." - Бандитите и мафиозите нямат отечество и чест, много холивудски филми си гледал. Това са хора с животински инстинкти за да задоволяват нагона си за грабеж, жестокост към нормалните, да разхищават без да работят. Основни техни качества са алчност, злоба, подлост.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Милор, от село Парамун социален антрополог

    19 Авг 2023 17:44ч.

    О, клети Радев! Отвори клетката, освободи птицата-душа, извади акордеона - засвири, извади пистолета - стреляй! Ако не знаеш по кого - разбий своя слепоочник! ----------------------------------------------------- / https://www.youtube.com/watch?v=WPkw2P5fkBs / Що дириш кажи ми / в изгорялите въглени / не ще найдеш любов и тъга. / Любовта е същинска камина - / там изгарят най-светлите спомени.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не ме интересува...

    19 Авг 2023 17:49ч.

    тоя доказан мафиот...Убили го...майната му.Дано и други!Четете им биографиите. Доказан престъпник.Как от милиционер скоро училище стана фактор ?С пари и власт?Е, получи си заслуженото. Дано и други...Но дано и политици споделят съдбата на престъпниците. ...За моя дива радост....в земята, в земята...Гадове!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • без който няма европейска перспектива за България.

    19 Авг 2023 18:02ч.

    С ала-бала направи избори, а сега лалосваш. Пак си приказва за да се хареса на мнозинството, но бере пачки с копринката.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • руши демократичния консенсус

    19 Авг 2023 18:04ч.

    Каква демокрация? Прецака референдум за да се харесаш на посолството. Страхлива гнода си. Страх те е, че ще последваш съдбата на другите мафиоти.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • фейк?

    19 Авг 2023 18:15ч.

    Още не мога да преценя дали радев не е джорджия мелони бг вариант - тоест фейк. Има още много да доказва на дела, не на думи, докато заслужи доверие, но поне говори правилни неща за сега. Ще видим

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Иван

    19 Авг 2023 19:37ч.

    Какво европейско бъдеще? За 30 години европейско бъдеще унищожиха страната, сега окончателно ли искат да я закрият. Колкото по-бързо се откачим от тях, толкова по-добре.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Моят президент !

    19 Авг 2023 21:20ч.

    Достоен президент!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И моят.

    19 Авг 2023 22:09ч.

    Точни думи и позиция.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • OLD

    19 Авг 2023 21:42ч.

    Дано е искрен! Имаме нужда от подобен Лидер, който да стане знаме и обеденител, на хората тук, с все още родова принадлежност, морални устои и Вяра / в успеха на доброто и правдата/. Време е за Неволята, май?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ооо, да!

    20 Авг 2023 0:27ч.

    “Знамето” ще е КоприненоУзуново!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Що, твоетоОо

    20 Авг 2023 3:18ч.

    на Дъгата ли е? Имаме си трикольорът!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Eдин от 2 милиона

    19 Авг 2023 22:39ч.

    Аххх президенте, толкова ти повярвахме. Два пъти гласувахме за теб и Деси... Как можахте така да ни предадете? Как спите вечер? Как ни гледате (нас избралите) в очите? Твоето предателство е най-болезненото... Проект Триморие синергия и ала-бала парламент с ала-бала кабинет... Боли... много боли предателството!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • The Man With No Name

    19 Авг 2023 23:53ч.

    Яко сме го закъсали, щом предизвестената смърт на един фатмак тресе елита, който имаме като такъв(по Цвък).

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да го свалят от власт това руско мекере

    20 Авг 2023 0:12ч.

    Имат мнозинство за това, а заради договора с Боташ е за затвора.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Стягай се за

    20 Авг 2023 3:16ч.

    колесника, м-ршо!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Манол Кехая

    20 Авг 2023 0:13ч.

    Не мога да разбера защо когато убият някой мафиот, трябва да се свикват комисии, съвети, всички журналистки/ в това число слагам и мъжки и женски пол/ реват че трябвало президента да се изкаже. Какво толкова станало, в техния свят така се предоставят документи за прекратяване на трудов договор. И с какво този бандит Трактора е по-специален от обикновените българи, които губят живота си. Защото има повече пари ли, неговият живот е по скъпо струващ от нашия живот ли?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • каквото посееш, такова ще пожънеш

    20 Авг 2023 0:22ч.

    Сбогуваме се с "героите" от "Прехода". Къро, Мъро, Църо, Пъро, Геле, Меле, сега А.П., след това Б.Б, "Беят", "Пашата"и така нататък. Въпросът "Кой" ги премахва е лишен от смисъл. Желаещите са много, списъкът е дълъг, надпреварата голяма. Важен е въпросът "Кое" ги затрива. Отговорът е прост, като тях самите: Огромната алчност за пари и власт. Разделяме се с мачовците динозаври и гущерите с “откъснати опашки” от мутренското минало, които откраднаха спестяванията ни, ограбиха резултатите от нашия труд и посрещаме с цветя и рози дипломираните ЛГБТ шарлатани, които искат да ни откраднат душите и вярата, да ни отнемат надеждата. И с тях ще се сбогуваме скоро. Остава да гадаем кои ще са следващите измамници? Романтичният период на "Прехода" приключи! Кой разбрал, разбрал. (Малко ми писнаха патетичните речи на президента. Не му ли е малко неудобно, че той ни доведе шарлатаните?)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Радев: С кого да свикам КСНС? С хората от записите и техните ортаци от тъмните политически сенки

    20 Авг 2023 0:26ч.

    Ами свикай ги, те са твои хора. Чичо Гошо плаща на половината. Копринката е приятел с останалите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • The Man With No Name

    20 Авг 2023 0:23ч.

    Ово е стандарт, Кехая. Шесте власи са сал боклук. Две тухли ма кръст не са иззидали, но се вълнуват че следващият са те. Останахме къде пет милиона, превзети от три файтона абоминации. Малко се е клало в тая страна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • The Man With No Name

    20 Авг 2023 0:28ч.

    И петдесетте рода, барабар с родата до девето коляно, слугите, добитъка до златните рибки в аквариума и канарчето в джина. Така се прави революция Не от ЦК на БКП да се окажат реститути.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Айде, чупката

    20 Авг 2023 0:40ч.

    Не ми се слуша нищо от човека, който излъга и леви и десни и върна Борисов на бял кон. Да го слушат други (в България има толкова много глупаци, за една президентска партия стигат и хартисват).

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба

    20 Авг 2023 0:45ч.

    Това е Моят Президент!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • е, аз нали това казвам

    20 Авг 2023 1:32ч.

    пълно е с баби и глупаци!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Аз Съм

    20 Авг 2023 0:48ч.

    Много обичам Моя Президент!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Баба знае..

    20 Авг 2023 1:43ч.

    Ще ви дойде края, скоро!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Аз Съм --Тоя, Който Иде!

    20 Авг 2023 1:52ч.

    Хаха - Ще ви дойде края на мърсотиите! Да живее Президента Радев!! - И Бог Ще го пази!! Защото е Божи Човек А и българския народ е зад Него!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Баба знае 2 и 200

    20 Авг 2023 2:00ч.

    Ако устоим на натиска "западен", ще запазим държавата си и ще живеем в мир и добруване със съседите си най-вече с Руския Народ! - с които сме братя по душа и по кръв!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • кръц-пръц

    20 Авг 2023 2:04ч.

    кХаха- да видим като ми закриете профила или като почнете да ме следите---какво оча7вате от една баба? -кръц-пръц ще получите..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тути-фрути

    20 Авг 2023 2:17ч.

    Признавам си, че досега не му вярвахна Радев на 100% -- но от днес вече съм въхитен - --Това е Моят Резидент!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тути-фрути, цере-ути

    20 Авг 2023 5:13ч.

    Наш човек, цереушник, натовски и триморски послушник. За наивните българи е отдушник.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • стига бе

    20 Авг 2023 5:29ч.

    Тука големи хвалби, голямо чудо. Чакай и аз да прочета за какво става дума (какво е написал Иво христов). Иначе коментари пиша по принцип само по заглавието. Сега ще видя и пак ще пиша.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • стига бе

    20 Авг 2023 5:32ч.

    Тука големи хвалби, голямо чудо. Чакай и аз да прочета за какво става дума (какво е написал Иво христов). Иначе коментари пиша по принцип само по заглавието. Сега ще видя и пак ще пиша.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • прочетох бе

    20 Авг 2023 5:34ч.

    Така е! Съгласен съм със всичко, но питам: Кой доведе "шарлатаните"? Май не бях аз?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Манол Кехая

    20 Авг 2023 2:38ч.

    Лесно е да се дава акъл през интернет, но все пак смятам че Радев има възможност и шанс да се разграничи от тези харвардски мошенници, които се настаниха във властта с негова помощ. Но тук думите няма да помогнат, ще трябват ясни и последователни дела и действия от негова страна. Ако сега е казал "А", трябва утре да каже и "Б" - Алексей е мафиот, Бойко е мафиот, това правителство трябва го няма - в прав текст, и след това действия. Без да ги бави тези мерзавци. Тогава цяла България ще е с него.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • I Am That

    20 Авг 2023 2:39ч.

    Никой не е по-велик от Бога! - -Само Той решава кое е зло и кое добро! Доброто и Злото е заложено в човека.. Но Човек сам трябва да се Осъзнае и изчисти от Злото.. Бог ви е дал ИЗБОР! ----Ще останат само чистите хора на Земята! - не предусещате ли?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • I Am That

    20 Авг 2023 2:52ч.

    Аз съм стара и не съм чиста..защото живота не е лек.. Но знам, че на Земята ще останат по-малко, но чисти хора! И това ще стане чрез "очистване", което е болезнен процес.. Ще има жертви в тази борба, но те ще отидат от дясната страна на Бога! Това, което се случва сега, е описано в Бибиблията, последната глава, "Апокалипсис" се казва

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Баба Цоцолана

    20 Авг 2023 3:42ч.

    Ей, хора! - Забравихте ли си детството? Когато бяхте чисти като деца? - Има много стари бг- филми - -гледайте ги с кеф - вие и децата.. например "С деца на море" или за още по-малките, (но и за родители също!) --"Патиланско царство"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Име

    20 Авг 2023 4:51ч.

    Защо премахнаха сайта news-front ? -,защото укрите и които са зад тях - губят битката !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Аз Съм

    20 Авг 2023 5:31ч.

    Всичко ще ви излезе през носа, господа мръсници!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пукница

    20 Авг 2023 5:41ч.

    като гледам, не можете да се сравнявате с интелекта на руснаците ако щете да се пукнете от завист или от нещо друго.. - май пак ще си се пукнете! .но .не знам от кво...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Всичско ще си дойде на мястото..

    20 Авг 2023 5:56ч.

    Успокойте си духовете и открийте Истината в тоя дивен свят! Всичко ще се опрпави и ще си дойде на мястото, както е рекъл Бог! Паша Христова - Този дивен свят (Сопот 1971) https://www.youtube.com/watch?v=nTR2g4hRZpg

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • коментар

    20 Авг 2023 5:57ч.

    https://www.youtube.com/watch?v=nTR2g4hRZpg

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • коментар

    20 Авг 2023 6:10ч.

    Паша Христова - Този дивен свят (Сопот 1971)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ах, този дивен свят

    20 Авг 2023 6:22ч.

    Ах, този дивен свят, чуден свят. Вечно нов, вечно млад. Свят създаден така, та век след век да бъде щастлив човек. Ах, този мръсен свят, свят тъжен свят. Вечно беден и богат. Свят помни то всеки миг ще бъде ковчег, ако така реши човек. Но знам ще дойде време, когато последната воина Ще кажем Не Ще кажем Не на бедността. Не...Не...Не... И тоз прекрасен и мръсен свят ще стане само прекрасен... https://www.youtube.com/watch?v=nTR2g4hRZpg

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Името си е мое

    20 Авг 2023 6:27ч.

    ...Но знам ще дойде време, когато последната воина Ще кажем Не !! Не не..не..Не на бедността. Не...Не...Не... И тоз прекрасен и мръсен свят ще стане само прекрасен..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Име

    20 Авг 2023 7:08ч.

    Аз си мисля, че трябва да поменим Конституцията , така че президента да има право на 3-ти мандат

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Името си е мое..

    20 Авг 2023 7:19ч.

    Може да съм стара баба, но още съм си с акъла (за разлика от някои по-млади..) Но ми дойде иеята да си преизберем Президента за още 1 мандат - Но май трябва да се промени Конституцията? --А в Русия как го напровиха за Путин! -- значи може и при нас Но ние нямаме топки...жалки сме, подчинени сме на чужда държва!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Аз Съм Си :)р

    20 Авг 2023 7:27ч.

    Като гледам какво става в Б-ия, нищо чудно да дойдат да ме застрелят за това, което към писала -- съвем сериозно го казмвам! - на 66 год съм и хич не ме е страх да пиша каквото мисля! (да не кажа по-нецензурни думи..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ези - тура

    20 Авг 2023 7:40ч.

    Тия "управници" в Б-ия вече на се българи , нищо че са с бг паспорт знаете за какво става дума.. Вече нямаме собствена държава Б-ия е окупирана! БЪЛГАРИ, СЪБУДЕТЕ СЕ ОТ ДЪЛБОКИЯ СЪН, ЧЕ ЛОШО ВИ ЧАКА!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гнус

    20 Авг 2023 7:45ч.

    Не можем да стоим и да чакаме пак руснаци да ни освобождават На Шипка поне ние се биехме А с ега сме като мекотели.. разплути..безмозъчни..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Защо?

    20 Авг 2023 7:48ч.

    Защо не ми триете постингите? - Или шефа ви още не е дошъл!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хаха

    20 Авг 2023 7:50ч.

    а,сетих се защо - нама го още Ай-ти специялиста да каже къде сам, че да дойдете да ме застреляти или арестувате... :))

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ези-тура

    20 Авг 2023 8:03ч.

    Хората са мекотели, Държавата ни е окупирана. Само един Президента ни е останал.. Бог да ни го пази! А ние да се събудим от дълбок сън и да покажем силата си - Българи сме!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Веска

    20 Авг 2023 16:57ч.

    Щом Президента задава тези въпроси, той има информация. А бременната, която върти мъжете на пепе да даде отговор, защото тя се слага навсякъде - при сглобката. Да не се извърта като другата бременна, на петьо еврото бившата, която не можеело да бъде разпитвана, защото била в болнични - т.е. бременна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи